10. jun 2010.
Ivan Strugar vs Aldo Rodriguez
Belo Polje
Volio bih da pobijedi Strugar...Vazda sam navijao za njega,pa i protiv gubavaca.mada ne znam kakav je ovaj...a protiv zildzica sam bas navijao...
I to ga je baš deklasirao, Thompson zna samo da srlja i da redovno dobija batine, onolika masa a ništa...
5. jun 2010. Split (Hrvatska), Millenium Fighting Challenge
Kako je „Pele“ najavio tako je i odradio. Naime, u izjavi prije borbe rekao je: „Ovo neće trajati dugo i bit će žestoko“. I tako je i bilo. U pedesetak sekundi meča, vidjeli smo jedan klič, iz kojeg Petković nije uspio oboriti Thompsona, a nakon što je sudac u ringu vratio borce u sredinu, sve je bilo gotovo u jednoj razmjeni. Thompson kreće naprijed, ne pokriva bradu, i Pele kontrira prednjom rukom. Težak nokaut, Thompson je bio „out“ i prije nego je dotaknuo pod. Sudac Klarić je brzom reakcijom zaustavio Peleov gnp na onesviještenom Thompsonu i MFC je dobio svog prvog HW prvaka.
U izjavi nakon meča, Pele se zahvalio publici, i najavio da će honorar dati u dobrotvorne svrhe za djecu bez roditelja i djecu oboljelu od multiple skleroze, što je izazvalo buran pljesak u dvorani.
Nakon toga je Ajlin Ahmić izazvao Pelea, a Pele prihvatio riječima: „Sve može, samo neka g. Vatavuk odriješi kesu i odredi datum.“ Nakon smijeha publike, organizator Gordan Vatavuk je najavio da će taj meč organizirati na sljedećem MFC turniru.
ProFightStore.com
Last edited by Mraver; 10-06-10 at 01:27. Reason: dodat video
10. jun 2010.
Ivan Strugar vs Aldo Rodriguez
Belo Polje
Volio bih da pobijedi Strugar...Vazda sam navijao za njega,pa i protiv gubavaca.mada ne znam kakav je ovaj...a protiv zildzica sam bas navijao...
1. link na google
"Aldo Rodriguez (born 1984) is a Cuban rapper and member of the group Los Aldeanos."
...
She is only here to annoy herself!
vala se neka stanica mogla potrudit da prenosi owo,ipak je mec za titulu prvaka svijeta ..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
ja mislim da je ipak prvak univerzuma u pitanju..![]()
Smijurija su mi Strugarovi protivnici..dje li ih samo nalaze..
UFC 115 u noći izmedju subote i nedjelje u 3:55 na NOVATV
Dobar video 18 minuta, Berry i Cro Cop.Berryeva prica je zanimljiva.Borac koji obecava.Navijam za Mi$u,normalno.
Bravoooooo mirkooooooooooo!!
I zao mi je Lidela, dobro je radio prvu rundu, izvkuao se Franklin..
Last edited by MK; 14-06-10 at 08:58.
Konacno da Mi$a pobjedi pristojnog protivnika.Mozhe Mi$a samo kad oce.
Ali izgleda da nece vise, neka pametno...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Filipovićev meč je bio baš zanimljiv.Dobar je on,samo kad ide u napad.Iznenadio me je gušenjem...
MIrko ima jos dvije borbe u UFC...
Po ugovoru nema vise borbi, bez ako se ne dogovori sa Danom da produzi ugovor, sto je posle onoga vrlo moguce.
Bolji je bio nego u zadnjih nekoliko meceva ali je bio, po mom misljenju, previse spor, Mislim da nema sansi protiv boraca koji se nalaze na vrhu, kao sto su Valesquez , Carwin, Lesnar i kompanija, ali jos uvijek moze da prosipa ove autsajdere.
Pat Berry je u top5 heavyweighta, imao je Mirka u prvoj rundi, ali se zajebao...zavrsio je sa slomljenom rukom i stopalom.
Sherdog rankings
http://www.sherdog.com/news/articles...Rankings-24573
Naravno,ovdje ima boraca kojima možda i nije mjesto po mnogim ljubiteljima MMA.Isto tako bi mnogi od nas ubacili nekog.
Meni dan danas nije jasno kako Lesnara stavljaju među prva 2-3 borca sa 5 mečeva?Jes da je bio šampion UFC-a,ali...Velaskezu i Dos Santosu je definitivno mjesto na ovoj rang listi,od njih očekujem vrhunske uspjehe.
Berry je pogriješio što nije napao odmah poslije onakvih napada.Možda je bio presiguran u sebe...
dobar mec ,svaka cast Mirku legendi , kako je stari Lidell pao na ruku Frenklinu,bas onako...,jos koji dan i FEDOOOOOOR
)))))))
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
UFC 116 3.7.2010
- Heavyweight Championship Brock Lesnar vs Shane Carwin
- Welterweight bout: Chris Lytle vs. Matt Brown
- Light Heavyweight bout: Krzysztof Soszynski vs. Stephan Bonnar
- Lightweight bout: George Sotiropoulos vs. Kurt Pellegrino
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Bravo za link Woody..Seagal munja!!!
koja gomila gluposti![]()
Ma cus...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks