steta, steta...igrali su dosta dobro, mada previse defanzivno...ne treba krivit sad Savica, ipak je to neiskustvo, a inace nije lose igrao, uhvatio je sve lopte glavom sto je mogao...bice dosta tesko u 2. poluvrijeme, nasi napadaci su potpuno bezopasni..no vidjecemo
kecojevic bas dobro igra
beco opet nista od tebe![]()
2:0 zavrsi....sad protiv Izraelaca na sve ili nista
odbrana odlicna, napad i vezni prilicno podbacili...posebno su me odusevili Bojovic koji je opet bio odlican i Vuk Martinovic, momak stvarno ubija po lijevom boku...Kecojevic i Bozovic takodje vrlo dobri kao i Giljen koji je umalo odbranio onaj penal...Beciraj opet razocarao kao i ostali ofanzivci
sta ocekujete od jedne mlade neiskusne reprezentacija koja gostuje na strani i igra sa igracem manje? budimo malo realniji... ipak je svedska medju 3 najbolje repke do 21 god.
Zao mi je te momke. Ali realno mi im u Podgorici (sparnoj) nismo sutnli na gol, vise im odgovaralo vrijeme nego nama.
Dok god je Vlaisavljevic selektor ne racunajte na neki uspjeh, jednostavno momci u ovim kvalifikacijama (u kojim smo imali ldu srecu) nisu nikog nadigrali, pa cak ni Kazahstan u Niksicu i pored ubjedljive pobjede.
Bas me briga jesu li koga nadigrali dok god pobjedjuju.Nema tu nikakve srece nego samo rad i disciplina i uopste mi nije jasno otkud ovoliko sazaljevanje nad nasom reprezentacijom.Kad se sve sabere i oduzme,dosli smo u situaciju da jedna utakmica odlucuje o tome idemo li u baraz ili ne(nadajmo se,protiv nemotivisanog protivnika,jer ukoliko Izraelci izgube u Svedskoj,oni prakticno gube sve sanse za baraz).Da nam je neko ovo ponudio prije pocetka kvalifikacija prihvatili bi objerucke,zato ne kakite bezveze.
Ova Svedska je dala Srbiji 3,4 komada laganica :P
Mozemo li kako s bodom u baraz?
ovako izgleda za sada playoff za U21-EP
1. Grupa: Rumunija - 12 pts (12/6) - jos 3 utakmice (max.21 pts)
2. Grupa: Turska - 10 pts (9/10) - jos 1 utakmica (max.13 pts)
3. Grupa: Italija - 10 pts (10/5) - jos 2 utakmice (max.16 pts)
4. Grupa: Spanija - 12 pts (11/3) - jos 3 utakmice (max.21 pts)
5. Grupa: Island - 13 pts (24/7) - jos 2 utakmice (max.19 pts)
6. Grupa: Montenegro - 13 pts (9/6) - jos 1 utakmica (max.16 pts)
7. Grupa: Slovacka - 11 pts (8/6) - jos 2 utakmice (max.17 pts)
8. Grupa: Francuska - 11 pts (8/3) - jos 3 utakmice (max.20 pts)
9. Grupa: Engleska - 11 pts (11/7) - jos 2 utakmice (max.17 pts)
10. Grupa: Skotska - 13 pts (13/5) - jos 2 utakmice (max.19 pts)
protiv israela moramo dobit i treba se nadat da ostali kiksaju...![]()
Last edited by denxho; 09-06-10 at 12:06.
Gledajte to sa druge strane. Igraci iz mlade (Jovetic, Fatic, N.Nikolic, Bojovic, Beciraj, D.Bozovic. . .), bice na raspolaganju A selekciji, tako da ona u punom igrackom kapacitetu doceka kvalifikacije za EP, dje ce nam svaki igrac biti ka od zlata (povrede, kartoni).![]()
Koliko fudbalsko neznanje izbija iz onog Vlaisavljevića, prosto ne mogu da vjerujem da je on selektor mlade reprezentacije. Kakva katastrofa od čovjeka, evo se iznervirah sad...
![]()
Taj lik je bio, jedno kratko vrijeme, trener Mornara! I stvarno, nije bio loš, stigli su bolji rezultati kad je on došao. Mada je njegov prethodnik bio tolko loš, da bi svako novi donio bolje rezultate. Ipak, ne bi mi Vlaisavljević vodio ni najmlađe kategorije neke ekipe!
Mozda je bolje da se ne plasiramo,mozda bi ga makli vise.....:???:
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
ma i da izgubimo sada, nece ga izbacit jer ce bit prica da je i ovo veliki uspjeh za nas, kada nije bilo jovetica na 3-4 utakmice bla bla....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks