Page 9 of 25 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 201 to 225 of 609

Thread: NLO, Gdje su vanzemaljci, Fermi Paradox.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sljedeći su vegani (ne, to nije biljka-eating utrke) [Smijeh] oni su iz Vega, oni su također poznat nam kao Lyrans , koji su doslovno naših ljudskih predaka. Oni su osnovali svoju koloniju prvi prije 701.655 godina u Sjevernoj Africi, uz što je danas poznato danas kao libijske / Niger granice.

A ja želim da znam da je na arheološkim perspektivu u Etiopiji postoji apsolutna nevjerojatne stvari još biti ukopana tamo gore koji su ostavljeni, kako cavemen ne graditi.

Sljedeća smo Cassiopeians : 604.003 godina prije. Ovo je sasvim insekte osjetan utrku Alžir Sjeverne Afrike.

Sljedeća je "Butese" [pravopisa neizvjesna]: Nibiru mi poznajemo danas. Oni su osnovali svoje prvi Eden prije 585.133 godina u Kairu, Egipat. Tada Orion poslan drugu ekipu ovdje prije 87.300 godina koja je osnovana u Perthu, Australija.

Zemlja nije bio u poziciji da je polaganje u sada. Ako ste bili uzeti planeti kao što je danas i doslovno lezi na svojoj strani u to je gdje su kolonizirale, ali to su lokacije za koje znamo i danas.

Neke od kolonija, nakon što su tu za neko vrijeme, oni upakiran gore i oni lijevo, dobili su sve informacije su htjeli. No, Zemlja je u stalnom flux. Mnogi od njih su na bazi vodika, vodik-disanja vanzemaljskim rasama. Pa kad idu u njihov dom planeta, njegova tupa u odnosu na vrlo složene eko-sustavima koji O 2, kisik-breathers imaju i živjeti s.

Oni su vrlo fascinirani i prema Moraney ono što su bili pokušava učiniti je ne samo proučavanje vegetacije i oblika života ovdje u kisik za disanje eko-sustava, ali oni također pokušavaju genetski manipulirati njima kako bi i oni ih odnesu kući i sa strane vodika. To je ono što puno toga je bilo oko. Ovo je mjesto gdje su postali majstor genetičara, pokušava pretvoriti O 2 oblika života na vodik oblike života. Budući da smo blagoslovljeni, kisika breathers blagoslivlju se s vrlo složenim, veličanstveni eko-sustava.

Lyrans vratio 83.400 godina prije. Je li netko ikad bili u Baskija ? Njihov jezik, nitko ne zna gdje je njihov jezik je došao iz, to je drevni Lyran jezik koji je preživio, to je izvanzemaljskim. Ako se stvari, sve od njih su, ali da je još uvijek jako blizu izvornom jeziku.

Orion se ponovo vrati 73.414 godina na Mt. Neblina na granici Venezuele i Brazila .

71.933 prije Krista: Lemurija je osnovana kao kolektivni kolonija. Mnogi od tih utrka odlučili "Ok, neka je samo bazen naše resurse." I oni se preselili svoje Edens na kontinentu u Tihom oceanu.

Oni narodi su zvijezde:
    Lyrans
    Sirius
    Plejade: utrke sa,
    Teygeta i
    Merope posebno

Te dvije zvjezdane sustave [sa Plejada - ukazuju na zvijezde mount].
    Pa puno ljudi koji su fascinirani sa Pleaidians , ali nisam. Ali Im 'idući u biti govorimo o njima u malo. Mali medvjed i Butese [ostale dvije zvjezdice sustava], koji je Nibiru (to je 71.933 prije Krista) Lemurija je osnovan kao kolonija kolektivno, tako da sada svatko radi zajedno.

57.600 prije Krista Atlantis je osnovana. Negdje između Lemurije osnivanje i uspostavu Atlantis Pleiadians dobiti jako pijan i oni dopust, nesporazum. Oni se vratiti na zvijezdu sustav i Atlantis je osnovana.

To je Pleiadians opet, Nibiru, Alderbarans, Antariaens, Hayades, grupa iz Sagitarius i Andromendans napraviti gostovanju. S izuzetkom Nibiru, sve su to s O 2 koji uspostavljaju Atlantide. Neki od njih su od plemena Nibiruan kisika breathers jer dolaze iz Sirius . No, oni koji dolaze iz Butese su vodika.

Oni se još uvijek može raditi i funkcionirati kao čeznuti budući da nose kacigu.
    31.017 prije Krista: Lemurija je uništena u ratu.
    27.603 prije Krista: Atlantis je uništena.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Let's talk o Ciakar, Alpha Draconis, nasljeđen liniju gmizavac rasa u našoj galaksiji . Ciakar sebe, prema legendi, ne znam točno gdje je njihov kućni sustav je bilo.

To je koliko je velik Svemir ili galaksije se. Prema Andromedans postoji stotinu milijardi galaksija poznatih i mapirani u poznatom svemiru. Ako možemo dobiti 7 / 11 franšiza u svakoj galaksiji, onda smo to napravili, ili kafiću, još bolje, zakonski zarazna stimulansi, neka je samo to učiniti. [Smijeh]

Ja sam pravedan idući u vam dati neke stvari o nekoliko utrka.

Ciakar: apsolutno nevjerojatna utrka, a najstariji poznati gmizavac utrka u našoj galaksiji. Oni su, u stvari, samo genetske linije svoje vrste koja nije izumrla. Kada govorimo o tome, to je izumrla, oni su pronašli ostatke drugih koji su došli poslije, ali su izumrli. Većina gmizavac civilizacija koje danas poznajemo, u Butese, Orion, Capella se svi genetski manipulira dvojetina pasmina originalnih Ciakar utrku.

Oni stoje 18-25 metara visok, a može težiti i do 2.500 funti. Oni su kao Tyrannosaurus rex. Oni su čudovišta. Oni su crni smeđi leathery razmjera trbuhe, oni imaju više abdomen, oni imaju brkove uz njihove brade i čeljusti liniju. Oni su parenja čeljusnu i više jezika. Im 'idući u vam dati neke vrlo specifične informacije.

Polažu jaja i ono što se zove bitka hormon se koristi za ubrzavanje procesa rođenje. Oni su dvojnost. To je razlog zašto ženke predaka nije sudjelovao u ratu, jer ako bi se to, ne bi bilo tko tu da pomogne s jajima. Također su morali biti tamo na lučenje tog hormona. Ja sam samo dijeljenje s vama ono što znam o njima.

Jači mladih žena se očekivalo da poraz i ubiti stariji i slabiji vođa u ritualu borbi. Ciakar utrka vlada i upravlja genetske loze. Genetski lozi uvijek slijedi majku, jer ćete uvijek znati tko je majka, ne uvijek znati tko je otac. U tom skladu gals su sve reći.

Pod vladavinom monarhija kraljice genetske loze oni su jedna od najjačih utrka u galaksiji. Oni imaju neke od najvećih vojnih možda koja je ikad vidio u galaksiji, a većina članova klana fanatike i da će učiniti sve za slavu svojih klanova, njihove loze.

Oni su glavni neprijatelj svih ljudskih rasa u galaksiji u tom sukoba iz prošlosti. Opet, mi govorimo o vodika kisika breathers breathers vs. Oni imaju tri kralješnice stupca. Jedan kralježnica se nalazi ventralno blizini želucu, a druga dva se nalaze dorsally na lijevoj i na desnoj Ciakars tijela.

Spinal stupaca pridružiti blizini dorzalni geometrijskih mjesta na krajnjem stražnjem debla u obliku duge i vrlo snažan rep. Unutar ruke su pandže Ciakar su nalik na žele vreće koje izlučuju razni hormoni i tvari ako Ciakar je izazvao, bilo za sex ili za bitku.

Osnovna je svrha ovih enzima je potaknuti encrusting sperme. [Smijeh] Tu je iznenađujuće iznos od života vani. Oni pogled na nas i misle da smo zvijeri, kao i, iskreno.

Zatim, Ja ću govoriti o Lyrans.

Kad govorim o Lyrans i ljudskog roda kao cjeline, ja govorim o nama i našim precima i svih predaka drevnih Lyran genetske linije. Prije nego što sam čak i dobiti da sam to samo ide na čitanje prve rečenice da sam na ljude. Ljudska utrka neobična je u tome da sve svoje članice utrka potječu iz jedne genetske linije. To je nevjerojatna stvar.

Zatim, dozvoljava 'pričati o Lyrans i tada možemo govoriti o ljudima neki više. Njihova boja kože je amber, plava i / ili crvene boje. Boju zvijezda u njihovim planetarnih sustava je ono što uzrokuje njihovu kožu nijanse mijenjati, ovisno o učestalosti i UV, UV skala njihovih zvijezda. Oni su od sisavaca porijekla.

Oni su jedini ljudski rod da se puni empatije osjetila i pun psionic sposobnosti i doživjele "vjerojatnost kvantne kontrolom." Još uvijek radim na tome što to znači [Smijeh] morate se sjetiti to su izvanzemaljske rase koji znaju sve ove stvari. Oni su također se smatraju i danas u mirovini utrku koja ima jako malo odnos s drugim glavnim civilizacijama. U prošlosti, na Zemlji, oni su bili poznati kao Bodhisattva.

Oni su znati za praćenje i dati smjernice za neke planetarne sustave. Neki planetarnih sustava i danas ih vidim kao svojih zaštitnika i vodiča. Oni su klanjali drugim riječima. Ono što je zanimljivo je da Lyrans vole živjeti na ringed svjetova. Oni imaju sklonost za to. Na Andromedan Vijeća oni su poznati kao starijeg utrku, koja nosi veliki ugled u Vijeću, jer izvanzemaljskim civilizacijama, dame i gospodo, stvarno platiti zatvoriti pozornost na genetske loze.

Sada ćemo razgovarati s ljudskoga roda u cjelini, kako Andromedans vidjeti ljudske rase.

Ljudska rasa je neobično u tome da sve svoje članice utrka potječu iz jedne genetske linije. To objašnjava znatan povremeni interakcije velike ljudske civilizacije, ali za bolje ili za lošije, ljudska galaktički civilizacije, čak i ako su sastaviti jednog klana imaju različite evolucijske povijesti.

Svaka kultura je vrlo različita, na način da su se razvili. Ne kao vrsta, već kao kultura. Nesporazumi i sukobi su se dogodili. Tradicije postoje da bi se smanjila vjerojatnost pojave nesporazuma i sat negativne posljedice bilo miscommunications koje se mogu dogoditi.

Tako su osjetan dovoljno da znaju da su morali staviti stvari na mjesto pokušati minimizirati ljudskih nasuprot ljudskih rata. Osim toga, ponašanje pojedinca ne odražava na vrste i klan. Ovo je Andromedan ljudske rase šerif ovaj sa nas da akcije pojedinaca od tih utrka da odražavaju na cijeli klan.

Ništa se faulted za pristojan ili odgovarajuće ponašanje. Neformalnost je uvijek u opasnosti da bude pogrešno shvaćena ili miscommunicated. Tradicijama ljudske interakcije su pripremile preci preko uzrasta. Kad stariji utrku inzistira na tome da nove civilizacije promatrati tradicije, na primjer: Andromedans siđe su sami predstaviti, kažu "ok, dečki, vrijeme je za odlazak na show."

Pokazuju da Andromedan vijeća, mi smo se pitali kako će biti pozvana Andromedan Vijeću. Što će učiniti je da će nas nauči tradicije, ispravan način uvođenja sebe, za djelovanje prije nego što sve te civilizacije, jer ćete biti krivo protumačena ako hoda u "Yo, man, whaz Happenin '?" Vi ćete biti potpuno pogrešno shvaćen. [Smijeh]

Ona pomaže mladim utrke izgradnju kulture koja će se dobro funkcioniraju u galaktički civilizacije, kao i pomoći jamstvo da će taj mladi utrka će postati krepostan i produktivan član Galaktičkog Commonwealtha.

To je točno Moraney je prazna slama, uzeo sam ga od riječi do riječi - Galactic Commonwealtha.

Važno je da svi ljudi biti tako ljubazni kao moguć. To pomaže i mladi i starih kultura, jer mnogi od starih kultura su društveno-biološki ovisna o rituala. Oni su postali tako uvjetovani da je to samo način na koji to učiniti. Tradicije Oni su tako duboko ugrađeni da se ne će se promijeniti. Mi smo taj isti situacija ovdje na našoj planeti. I može li psihički se plašiti neformalne i primitivan ponašanja. Ako prilikom poziva za nju ispričati, a zatim govore samo kada je govorio. Ne dirajte stariji kolega osobi utrke osim ako ste izričito se traži da.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

To me dovodi do nešto sam učio kad sam je doveo na brodu i sam upoznao drugih rasa. To je ono što Andromendans učiniti kad se susreću druge rase. I ja sam bio učio učiti to svima ovdje što sam učinio, a ja ću to učiniti opet.

Kada imate kontakt i stojiš pred izvanzemaljskim ili izvanzemaljci stojite sami trgu, te naklon, nikada ne uzimajući vaše oči off od njih i reći:

"To je način i običaj prilikom ulaska u prostor koji mi se tražiti dozvolu".

Vi kažete to vrlo jasno, jer ono što Vi radite je da ste progla svoj suverenitet, a vi ste proglašenja vašeg prostora. Dobro, jer mi se ne da dobro misli, tako da je važno učiniti nešto poput ovoga. Imate deset sekundi da bi dobar prvi dojam.

"To je način i običaj prilikom ulaska u prostor koji se mog dopuštenja biti pitani."

Mi bi se reći da verbalno. Oni će vjerojatno odgovoriti telepatski.

P: I ako mi nije rekao da?

AC: Uvijek postoji mogućnost da svoj prostor će biti povrijeđena. Greys (Dows) bi, apsolutno. No, nitko ne zna kako to učiniti. A osim toga ne bi li pristup na taj način, oni uvijek vam ukrasti iz kreveta jer su se malo frigging kukavice. Ne, ja nemam naboj na tom. [Smijeh]

Većina ljudske rase su galaktičke tri jezika, a ta razlika markera su: formalne, neformalne i diferencijal.

Diferencijalna očito je ono što se koristi u puno politike, galactic politike. Formalno je kad se obraćate vlastite rase, kao i stanje sindikata, to je i kad se obraćaš starijima. Ako sam mlad Terran i ja obraćam starijeg moje rase, ja sam za korištenje formalne. Neformalno, informalno je, "Yo krvi, whaz Happenin '?" [Smijeh].

Neformalne marker se ne koristi uvijek u javnosti. Uvijek pitajte ako obje strane su komotni sa neformalni jezik. Ja bi trebala reći: "Mike, da li um ako sam razgovor smeće?" I Miško bi se reći "Naravno, čovjek, talk trash." [Smijeh]

Formalno marker uvijek koristi u javnom, jer uvijek želite pogledu svog partnera u razgovoru su vrijedni poštovanja.

Prestiž zrele utrke je uvijek predmet rasprave.

Prva mjera od općeg pravila o prestiža je broj jedan u dobi od utrke.

Drugi indeks je utrka krvna linija. To sve dolazi natrag u genetici.

Treći indeks je broj i veličinu rase ili klan ili pleme. U standardnom upoznavanje, uvijek uključuju identifikaciju puno ime, vrsta ime, bilo koje relevantne naslova, a svoj dom planetarnog sustava.

Vrsta ime i planetarnih sustava, npr., Sol, Terra 3: jer naša zvijezda je poznat kao Sol. Mi smo Terra što je treći planet od sunca.

Ako ste bili na Marsu što bi reći "Sol, Terra četiri."

Ja ću govoriti o Greys, Dows, DOW je kako Andromedans odnose na njih.

Andromedan riječ za ovaj utrke, kada je praćka i pretvorena u engleski je Dows, oni su poznati kao Dows. One su militantne utrke poznati da se vrlo neprijateljski raspoloženi prema ljudima. Ljudi nikada nisu bili u stanju uspješno pregovarati sa Dows. Siguran sam da naši vojni želio da znaju o tome u 50- .

Oni su ugovorima, oni su potpisani ugovori, a Dows nikada zadržao jedan od njih, ali oni su toliko tehnološki napredno da smo s paklu vrijeme uzimajući osloboditi od njih .... Oni su poznati u unutrašnjem krugovima kao bol u magarca. (To je neformalno). Većina ih izbjeći po svaku cijenu. Oni imaju malo suosjećanja, ako ih uopće, za ljudske rase.

I vjerujem da nedostojnim vrsta će jednog dana biti istrijebljene. Oni su sudjelovali u svim "ratovima ovrhe." Želim vam da držite da misli. Mi ćemo se vratiti na to.

Originalni one su vodika. Malenih, koji je najviše učiniti prljavi posao, su, naravno, samo organske klonova. Oni su genetski uzgajan za napraviti prljav funkcionirati u O 2 atmosferi. Oni su sudjelovali u svim ratovima ovrhe proglasio gmizavac saveza. Ljudi su također imao Ratovi ovrhe, te su pripisane s tri slučajno izumiranja u posljednjih deset tisuća godina.

[Publika član pita, tko?] Dows.

Dozvolite mi da ga opet pročitati. Greys su sudjelovali u svim ratovima Prisiljavanje proglasio gmizavac savezima i pripisano je s tri slučajno izumiranja u posljednjih deset tisuća godina. To ne kaže tko, tako da sam ne idući u reći da je čovjek, jer ne znam kako. Činjenica da su istrijebljeni utrka je dovoljno za mene.

Oni su pod istragom zbog prekomjernog genetske manipulacije od najmanje dvije utrke, svoj Zemlji utrku kao jedan od njih.

[Napomena uredništva: Nedostaje materijal završava ovdje. To možda neće biti neprimjereno spekulirati da neke izvanzemaljske grupu nije htio vas da pročitate od početka ovog transkripta u ovom trenutku]

... I još nešto, dodao je on, nakon što je pomislio je da oni ne iskustvo iz djetinjstva. To je vjerojatno razlog zašto oni su svi praćka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ratovi ovrhe
    U ljudski rod rat za ovrhu rata kada netko, da li je ljudska rasa ili gmizavac utrci ili predah vodika, kisika ili predah ili predah metana ili amonijaka predah. Ukoliko oni prelaze liniju i učiniti nešto tako teška, oni će doslovno idu u rat za izvršenje kazne, za provedbu nešto, ograničenja, oni će to učiniti. Što će se događa ovdje, u našem solarnom sustavu u narednih nekoliko godina je klasificiran kao ratni ovrhe.

To nije policijskoj akciji, oni dolaze na kick butt, jer su prešli liniju. A mi nismo jedina zvijezda sustav, postoje 21 drugih zvjezdanih sustava koji imaju isti problem koji smo vlasništvo.

Oni žele sve regresivni prisutnosti popusta na našu planetu i mjesec, potpuno izvan ovdje, kraj priče, oni ih žele odavde. Ako je istina da bi se mjeseci na Marsu više nije u orbiti oko Marsa i da su oni zapravo u orbiti oko Zemlje, onda nešto većih je o to dogoditi.
    P: Nisu li ljudi ih vidim?
    AC: Čini se da, ljudi su uzimajući fotografije, a ljudi su gledajući ga. Ja, osobno, nisam, ali sam previše blizu živim u Denver i ima puno svjetla grada. Ali postoje ljudi natrag na istok koji tvrde da su gledajući ih, i ljudi u Europi koji su gledajući ih.

Pomrčina sunca u Turskoj, prije nekoliko godina, Europska je novinarima koji su bili uzimajući slike, dobio slike od tih dvaju objekata. A kad su minirani su oni izgledaju točno kao Fobos i Deimos, slijedeći mjesec.

Oni su oboje prostor plovila, stara dubi planetoid pretvoren s ecosphere na unutrašnjost i pogon na izvana. To je stariji model, možete ih naći na bilo koji dobar auto puno koristi svemirske letjelice. (Smijeh).

Prema Moraney, a to je prije mnogo godina prije njihovog navodnog ponovnog ulaska u našu atmosferu ili gravitacijsko polje, Moraney je rekao da je zadnji put da je Fobos posebno, ne spominje Deimos, je ušla u Zemljinu atmosferu ili gravitacijsko polje kada je počeo veliku nesreću.

Tu su sve vrste zapisa prostora plovila letjeti iako prostor u ovom trenutku, William Bramley, Gods of Eden , ona je u svojoj knjizi. Oni govore o kategorizaciji brodove koji plove kroz svemir pada spora. To je weeding.

Želim pokriti nekoliko drugih stvari prije nego što sam doći do drugih rasa.

Dupini i kitovi
    U našoj galaksiji su slavljeni kao živa životinja. Oni su briljantne filozofa i pjesnika. A mi mislimo da su samo veliki, glupi riba, ali izgleda oni su apsolutno iznenađujuće, iznenađujuće sisavaca. Oni su divljenje mnogih starih utrka za svoje lijepe pjesme i pripovijedanje.
    Oni su legendarne priče kitova san, koji je utrku memorije kitova. Tako su pričati priče o svojoj lozi, koji nazivaju "kita san". Ako ljudi u zemlji čine izumrle te vrste, oni neće imati stoji u galaksiji. (Star Trek).
    Neke od ovih pisaca su clued u. ne znam gdje su uzimajući ovaj stvari, ali oni su potpuno biran. A isto za dupine.
    Mi ne znamo njihov jezik, to je iznimno sofisticiran jezik, više sofisticiran nego engleski jezik. To je trinary jezik, što je razlog zašto mi ne razumijemo, jer smo toliko jednodimenzionalan u našem jeziku.
    Kitova i dupina nastao u Labud Alpha .
    Manji zvjezdanih sustava koji kruže oko središnjeg sunca nad Deneb, Sidar, Denaia i Alderia se gdje iz koje dolaze. Najveći broj stanovnika kitova i dupina život je upravo ovdje. U okviru ove zbirke manjih zvijezda su tisućama zvjezdanih sustava.
    Oni su željeli seliti, oni su htjeli istraživati druge svjetove, htjeli su dodati kitova san.
    Oni su bili dovedeni ovdje milijunima godina i oni su snimanje. Moje razumijevanje je da kad poroda mladi oni podučavaju ih pjesma i pjesma je priču o povijesti roda i da su naučili doma svijeta koji su na.

To je pjesma koja se pjeva. Oni su pjevaju pjesmu loze.
    To je jedan za drugim, oni ih naučiti svemu što znaju. To je apsolutno nevjerojatna

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Vodik život bića osjeća ugroženo O 2 oblika života jer je O 2 oblici života imaju puno brži ritam. Vodik se može putovati na kraj svjetlo brzina prostor. Oni ne mogu ići iznad toga. O 2 's može ići tako brzo kao 4 puta brzina svjetlosti. H 2 's mnogo su manji i sporiji i brojnim zbog veće frekvencije odgovarajućih bio-sfere.

Tu je trgovina između kisika i vodika breathers ali vrlo pogubno ratovi su se borili između ove dvije civilizacije u prošlosti. Andromedan vijeće održava se u sustavu zvijezde, zviježđa, Andromeda. A to je ovdje u (mi Rosh?) Ovo je mjesto gdje Andromedan vijeće održava. Na tom je mjestu zvijezda sustavima Zenitae (?) Postoji. Ovo je mjesto gdje ljudi žive Andromedan.
    Andromedan Vijeće je stvoren za istraživanje migracija i pokušati ograničiti kontakt između vodika i O 2 utrke i stoga, da se zaustavi sukob između dviju velikih redova organski život. Komunikacija između te dvije vrste s vremena na vrijeme i dalje vrlo teško.
    To je kako je počeo s radom.
    P: [Pitanje o razgovoru s vodikom oblike života i treba se govori vrlo sporo]
    Klima: Da, trebali biste. A ti apsolutno želite koristiti formalne, pristojan jezik tako da ništa ne kažete krivo tumači. Vi ćete znati da, jer oni će se nošenje neke vrste aparata nad njihovim nosnice i nosnice one mogu biti gotovo bilo gdje, ovisno o vrste. Ako su oni nosi odijelo ili neke vrste kaciga, onda možete pretpostaviti da je vodik, odnosno metana, amonijaka ili, jer ako je O 2, on ne će trebati taj aparat.
    Andromedans: to su samo neke kratke bilješke i tada smo idući u obaviti neke pitanja. Oni su tvrd, časni, hrabri borci. Oni izgraditi masivni brodova u ekološki nalikuju svjetova: udobne, čvrste, izdržljive plovila (to su moje vlastite riječi).
    Oni su model galaktičku građana. Oni su odgovorni da je greška. Oni vam reći da su idući u obaviti nešto, oni će to učiniti, čak i vrlo skupo za sebe.
    One su vrlo aktivni u politici galaktičkog i uživati znatan utjecaj u galaktički institucijama. Institucijama postavljene su, posebno s O 2 civilizacijama.
    Te ustanove su:
    • Institucija civiliziranog ratovanja
    • Upliftment (ne koriste riječ " Ascension ")
    • Migracije (što je kolonizacija)
    • Tradicije.

Vrlo su strpljivi, pažljiv i nadasve pažljivo. Oni su odgovorni za službenu obustava neprijateljstava u mnogim ratovima i pomagao u povlačenje svih snaga koje su u tim sukobima.
    Upliftment. Puno ljudi ovdje na Zemlji u New Age krugovima govori o uspona, ali nitko ne zna što je uzašašće. Oni znaju da postoje veće gustoće i da svi od nas nastoje postići višu frekvenciju u nadi da ćemo se premjestiti u više razvila društvu, sve više evoluirala sebi i postati više proširio svijesti, jer ponekad treći gustoća je jednostavno previše psovati tvrdo.
    Priznajem sve to. Sve to točno i postoje arheološki dokazi u galaksiji utrka koja zapravo promijenili svoju frekvenciju i preselio na višu razinu. To je činjenica, ali to se ne zove uzašašće.
    To se zove "Upliftment" i navodno nitko od utrke u kojima su to učinili su to učinili sami. Oni su uvijek imali netko im pomogne u neredu su oni u, dospijevaju iu osnovi ih mentora na sljedeću razinu.
    P: Znači li to da oni nemaju fizičko tijelo više?
    AC: Ne, oni imaju fizičko tijelo, postoji tjelesnost u svim dimenzijama. Tamo je. Vi ne samo napredovati do četvrtog i petog gustoće naseljenosti i sad ste ovaj oblačak puhanje povjetarca, to nije kao da je na sve. To je kao čvrsta kao ovaj, to je samo potpuno drugačije. Tjelesnost je drugačiji.
    Tjelesnost je puno veći, to je na mnogo grander razmjera. Spektar boja u kojem živimo danas je 72 različite frekvencije boja. Peti je gustoća 123. Postoje boje, stvari koje sam vidio da sam ne može objasniti. Postoji samo ni na koji način, jer ne postoji ništa ovdje usporediti ga.
    Želim raditi 15 minuta pitanja i onda ću ga okrenuti da g. [Mikea] Russ.
    P: Želim pitati o Dogons i da cijela stvar Sirian , gdje Dogon pleme u Africi kažu da komunicira s Sirians.
    AC: Imali su karte prije nego smo čak znali da postoje Sirius. Ja sam ne svjestan da se na sve, da imaju stvarni riblji rep, br.
    P: Spomenuli ste Upliftment. Da li znamo tko ili ako smo se pomogli s Upliftment.
    AC: Mislim da je definitivno mogućnost. Vasais mi je rekao jednom prije nego je prešao preko toga naše specifične Terran utrku je bio jedan od najperspektivnijih ljudske vrste koje su vidjeli u dugo vremena. Unatoč sve druge ******, bili smo jedna od najperspektivnijih. Međutim, ja sam vam dajem svoje mišljenje sada, na temelju onoga što ja znam, ja ne znam to kao činjenicu.
    Ali, ako Vijeće ne Andromedan što oni planiraju učiniti sljedeće godine i pokušati ukloniti sve regresivan vanzemaljskim off prisutnosti planeta i Mjeseca, ako su doista učiniti, Morenay je rekao da su oni planiraju samo sjediti gore u svemiru, svi će ih vidjeti, i samo nam gledati za dvije do četiri godine u našem vremenu. Ono što žele učiniti, je oni žele vidjeti kako ćemo reagirati jedni s drugima kada se ne manipulira.
    Hoćemo li, u stvari, dolaze zajedno? Točka koju sam napravio je jutros bio tamo bilo je razdoblje od 300 godina gdje je zapravo nema izvanzemaljskim intervencije i što se dogodilo? Mi smo odsvirali su monarhije u Europi i stvorili smo Sjedinjenih Država Amerike. Sjedinjene Američke Države, dame i gospodo, nikada nije trebala dogoditi. Bilo je nesreće. Nikada nije trebalo dogoditi.
    Kraljevske obitelji Europe , koji su povezani s izvanzemaljskim loze nikada nisu trebali izgubiti kontrolu, nikad. I još Americi otvorio Pandorinu kutiju, mnogo ljudi slijedili. Jer imali smo svi bili bolestan od tiranije, a mi još uvijek.
    P: Postoji li nešto što želite reći o formi-pomicanja, Royalty, Draconians, tom stilu?
    AC: Imao sam taj razgovor kao i ranije, s član naše publike. Oblik-mjenjača: ne postoji tehnologija u kojoj netko može stvoriti svojeručni oko sebe? Da, tehnologija postoji. Je da je tehnologija danas se koristi na Zemlji? Odgovor na to je ne. Može li osoba, regresivan entiteta preuzme ljudskom tijelu? Odgovor na to je apsolutno da.

A proces je zapravo vrlo jednostavan. Oni su oteti nekoga, da ga dovede na smrt vrlo sporo, a trenutak posljednjeg daha, njegove biti, napušta tijelo, oni ga zamijeniti s drugim. Nekoliko trenutaka kasnije, to tijelo će ustati sa stola, to će biti isto fizičko tijelo, a iznutra, to je sasvim drugi plan, jer sada to je druga duša.
    Ta tehnologija ne postoji.
    P: Biste li poziv koji hoda u?
    Klima: Da, ja bi.
    P: Da li bi se sjećanje na originalni tijela?
    Klima: Da, oni obaviti. Ali, moje razumijevanje je da postoji bilo gdje triju-sedammjesec gdje se nalazi u prijelaznom razdoblju. I općenito, kad se dogodi da jedna od najznačajnijih osoba, oni će biti izvan pažnje ili se vrlo rijetko vidjeti, jer oni su i dalje podešavanje. Let's talk o tome neki više. Riječ je: vidio sam ga pretvoriti u gmizavac, zapravo sam vidio gmizavac. To je vjerojatno vrlo istinito.
    To ne znači da su oni zapravo gmizavac, a oni su koristeći tehnologiju za izgledati kao ljudska bića. To je ljudsko tijelo. Ali morate zapamtiti nešto. Reptili ne koriste se za krajnosti osjećaja, oni nemaju osjećaje kao što nam je činiti. Zapravo mnogi od ljudske rase vani nemaju ekstremnih emocija koje smo učiniti. Dakle, što se događa je da ako postoji situacija u kojoj tijelo dobiva uzbuđeni, jer je ljudsko tijelo, to je ono što se radi. To je ovaj ogromni antenu.
    Kad se dobiva uzbuđeni gmizavac dušu iznutra ne zna kako se ponašati, pa je vjerojatno bilo dobiva uplašeni, ili on dobiva uplašili. A kad on ne da, jer su izuzetno snažni duše te vidjeti projekciju sebe u svojoj Auric terenu, te će ga vidjeti, jer oni ne koriste se za emocije. Oni ne znaju kako to podnijeti i da je dio tranzicije.
    To je ono sto sam rekao.
    P: Može li originalni gmizavac imaju seksualne odnose s čovjeka?
    AC: Da, ali bez potomstva će doći od toga. Ako ima podmladak je to zbog toga sto se genetske manipulacije.
    P: Zašto bi oni to učiniti onda?
    Klima: Ne znam zapravo da je to zapravo je urađeno, ali može i oni obaviti imati falički.
    P: Imam sudariti se da se s nekim ljudima.
    AC: Mogao bi biti. Možda oni imati bio promatranje ljudi to učiniti, oni vide pojačani emocija i strasti, žurbe da smo dobili u tom trenutku, i oni su težak to doživjeti sami.
    P: Oni Čini se da privlače različitih rasa na zemlji, zašto, zar to različite kombinacije ovog 22 ili što?
    Klima: Da, oni su.
    P: Da li znate što stranci što?
    AC: Znamo neke od njih. Nisam spreman o tome govoriti večeras, ali ćemo to učiniti vrlo, vrlo uskoro. Obećajem vjerojatno u roku 4 tjedna, to će biti gore na web stranici. Ja sam izuzetno motivirana za stvaranje Scorecard, tako da svatko zna tko su svi, pogotovo ako je ovo poteklo silazi. Mi moramo znati, ili barem informacije trebale biti dostupne.
    Oni koji žele znati naći će ga.
    P: Vi ne morate odgovoriti na ovo, ali su sve bijele rase iz jednog potoka, ili smo mješavina kao i?
    AC: Mi smo mješavina, mi svi. Svi smo Heinz 57. Uz umjereno dobar temperament kada smo ostavljeni na miru, a ne prouzročio.
    P: Ima je neki prijedlog da ćemo se vratiti na planetu.
    AC: To je idući u biti predao za nas, ali ono što mi radimo s njim, nakon koje će biti u potpunosti našu odgovornost. Mi ćemo se vratit planeta, znam za činjenicu da rasprava o preuzimanje svih čovječanstva i ima je govorio o, gdje svatko je dao točno istim podacima o tome tko smo, gdje smo od, koji su ta bića bili i kako smo izmanipulirani.
    Oni su idući u osnovi reći, ok, ovdje je istina, a ja ne znam koliko ljudi su idući u biti u mogućnosti to podnijeti. Ako se to dogodi, oni su razgovarali o tome. Znam da će biti neki kontakt od neke vrste nakon ekstrakcije događa. Onda oni su idući povući i oni će nas gledati. Sada, mi ćemo biti potpuno samostalno odgovorni za ovu.
    Ovisno o tome što je to što mi radimo s drugom i sa vlastitom eko-sfere, bio-sfere, ako mi nismo odgovorni, oni neće da nam pomogne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

P: To je bio galaktičkog raspravu.
    Klima: Da, to je točno galaktičkog raspravu i da je kompromis dođoše u. Oni sami po sebi ne sude, oni ne idu na čast jedni druge, oni ne idu na čast svojoj kući, što je njihova vrijednost. To je upravo ono što je predstavljena. Oni su manipulirani od get-ići.
    P: Što ako se radi o nekoliko ljudi koji preuzimaju odgovornost, ali ne i većinu?
    AC: Zato sam vrsta u nadi da će oni obaviti preuzimanje. Jer svatko će znati i sve nas, bit će početkom na stranici jedan. Da će to biti velika pomoć.
    P: Jeste li reći da je ovo će se dogoditi sljedeće godine?
    AC: datum dali su mi je 12. kolovoz 2003. Razlog su mene s obzirom da je datum, da određeni dan i JA nije 'znati o ovaj do prije par godina, zašto taj datum, bio .... sjećam Philadelphia Experiment i oni poslali Eldridge kroz vrijeme i oni ripped rupu u vremenu?
    Oni su stvorili portal koji nikada nije trebao biti tamo. Neki od regresivnih utrke koje su ovdje, te su iu drugim mjestima u galaksiji su u isisan kroz to vrijeme rupu, a oni su doslovno iz svoje slobodno vrijeme.
    A ideja je da ih je zaokružiti i doslovno reći, u redu, mi ili će se pobrinuti za vas ovdje i sada ili ćete biti dozvoljeno da se vrati kroz tu rupu, jer to otvara na taj dan.
    P: Je li 60 godina?
    Klima: Da, pa kad tu rupu otvara oni su idući u imati mogućnost natrag u svoje vrijeme tamo gdje pripadaju. Nadam se da će to učiniti, a mišljenja je da su oni zapravo će to učiniti. Jednom tu rupu zatvara postoje očito galaktičkih utrke koje su regrutirani izvan naše galaksije koji znaju kako to škripac Internet. I oni su već ovdje, očito, i čim tu rupu zatvara oni su idući u pečat zauvijek tako da to nikada ne otvara ponovno.
    To nije samo uzrok problema za nas, to nanijeti problematika za svakoga jer je stvorio most između dva različita vremena.
    P: Što će nam iskustvo na taj dan?
    AC: To je veliko pitanje. (Smijeh) To je jako, jako veliko pitanje i Imam apsolutno nijedan ideja. Sve što mogu reći je da ako čujem drugačije ja ću biti uzimajući da je dan odmora od posla. Ukoliko je bila odgođena, ja ću ići na posao. Ako Nisam čuo nikakve promjene u raspored, ja ne će biti idući na posao taj dan.
    P: Ima li bilo koji povezanost između ovoga događaja i približavanje Planet X ?
    AC: To je veliko pitanje previše. Planet X: prije dvije godine, a ja sam na snimiti kao stavljajući ovaj na web stranici, dio Nibiruan obitelji, Enki linije , prilazi Andromedan Vijeća i zatražio dozvolu za ulazak našeg solarnog sustava za preuzimanje rudarske opreme i drugih materijali koji su ostavili kada su ostati ovdje. Došlo je znatan iznos od rasprave.
    Andromedan civilizacija sama je čvrsto protiv toga, jer Nibiruans nisu poznati za čuvanje njihove riječi. Međutim, Vijeće Andromedan sama vladala redu. Mi ćemo im omogućiti da u. I oni su u stvari dolazi. Ono što dolazi nije planet, to je inteligentno vođene planetarne veličine plovila. To može manevar, ona može promijeniti smjer, može doći i otići bilo gdje želi.
    To nije u orbiti, kao što smo poučeni.
    P: Pa to ne može nas povrijediti.
    AC: To može povrijediti nas, ako je u pitanju previše blizu nas. Njegova polje će uzrokovati mnogo problema ovdje.
    P: Da li je velika kao što kažu?
    AC: Naravno. Andromedans imati je rekao mene od utrka koje su majke plovila iz Andromedan Galaxy koji su dvostruko veći od Jupitera te kuche preko milijarde bića na njemu. To je nevjerojatna, ja ne mogu zamisliti da se zaglavi sa istim ljudima. Pusti me završiti Nibiru stvar. Oni dolaze, što će se dogoditi, ja nemam pojma. Ja iskreno mogu ti reći ovo, iako, Andromedans očekivati da se ne drže riječi, samo da pokupi svoje rudarske materijala. Velik dio tog materijala je u rudarstvu prstenje Saturn za snimanje.
    Upravo ono što je regresivan? Kako oni znaju tko je regresivan izvanzemaljskim ili hybrid Andromedans monitoru, jesu oni poslati svoje momčadi za početak proučavanja planeta, rase, za indukciju, za mentorstva, što učiniti je da pratiti njihove lance misli. A to je po svojim lancima misli da oni mogu reći tko je evoluirao, koji je regresivni, tko je dobronamjeran, tko je suosjećanja, itd, itd, prema lanaca misli.

Oni su tehnologiju koja doslovno je više od slike moždanih valova. To je kao fotokopirni aparat. To doslovno traje i traje moždanih valova sliku namjere i misli. A ako vide lanac mislio da je vrlo regresivni, one su označene i točno znaju gdje su i tko su na ovom planetu. Oni znaju točno. A oni nisu jedini, postoje i druge rase koje su dio Vijeća. Postoji 38 različitih rasa u našem Sunčevom sustavu i izvan njega upravo sada.
    I oni su svi dijele podaci i oni samo čekaju kako bi saznali što će se dogoditi ovdje.
    P: Kao i Hitler bi se smatrati regresivan?
    AC: On bi se smatrati nazadnim, ali se on walk-in? Ako on ne hoda-u, on ostaje, morat ćemo se nositi s njim. Ako je walk-in je on odavde, jer on nije rođenje duše. Jesmo li jasno o tome?
    P: Što je Illuminati ?
    AC: Mnogi od njih su walk-ins. No, tu je jedna obitelj i rekli su mi da ne kažem, jer bi mi se u puno problema. Ali ja ću vam reći okolnostima. Tu je jedna obitelj u kojoj su djeca rađa linije i kada dijete dosegne tri godine starosti razmjene odvija.
    Ta ista obitelj je u osnovi koristi kao nosač. Oni nisu stvarni genetski loze, ali oni su propped spreman biti 'genetske loze. " Da li slijediti ono što sam rekao? Oni su propped spreman biti stvarne krvne linije, jer to je loza da taj određeni utrku je izabrao da hodaju u.
    P: za uzgoj?
    Klima: Da, za uzgoj, hvala vam. Ja ne želim doći odmah van i to reći jer to popuštanje mene jeza.
    P: Illuminati Neki htijenje biti maknuti, a neke neće biti uklonjena?
    AC: walk-ins će biti uklonjen, stvarni stranac genetski bića bit će uklonjeni. Ako su oni zaista vrijedi Terrans i oni su samo sinovi 'kuja jedna, mi smo zapeli s njima, jer to je naš utrci. Činjenica da su mentalna psihoza nije problem da
    Andromedan Vijeće želi baviti. Mi moramo nositi s tim.
    Moramo preuzeti odgovornost za vlastitu utrku. I opet se ide natrag na tradicijama. Akcijama individualnih su refleksije o klan i vrste. I to je ono što oni živjeti. Tu je idući u biti veliki Krivulja učenja za nas, ako to sve ide dolje na putu to bi moglo ići dolje.
    Ja iskreno ne znam.
    P: Da li postoji neka vrsta analize kako bi znali tko je regresivan?
    Klima: Kakav je to znak? Oni ne trebaju analize, oni imaju svoje moždane valove, oni imaju svoje lance misli. Što učiniti je da ga uključiti u. Oni imaju svoje vrste satelita strojeva i oni priključiti ovaj val frekvencije mozga. I njihova računala koja su nevjerojatne pratiti svaki potez oni čine. I oni su snimanje svaka misao i svako djelovanje koje oni čine. I oni su snimanje svaka misao i svako djelovanje koje oni čine.
    I oni će odgovarati za to.
    P: Mislite li da oni koji su u ovoj sobi i drugih prostorija koje su slični pričate s da je razlog za to je da smo mi vjerojatno će biti tu da pomogne u tranziciji?
    AC: Ja bih da je tako. Ljudi se ne ide na znati kako proces preuzimanja. Kao svoj pobožni židovski narod, svoju pobožni kršćani, oni su idući u imati jako teško Prelaženje Uz ove informacije, jer su sve svoje sustave vjerovanja idu urušavati. I oni su idući u morati napredak to i to će biti jedan od pakla zanimljivo iskustvo za sve nas.
    Organizirane religije neće otići, to će biti pp od GO u srca.
    P: Neki ljudi slušati ćete misliti ti si luđak.
    AC: rekli su mi da je, ali na sreću moja žena i moja djeca ne misle tako i to je zapravo sve što je bitno. Oni su idući u vidjeti izvanzemaljci, oni su idući u vidjeti vrlo velik prostor plovila, oni su idući u vidjeti stotine i stotine kilometara, možda i tisućama milja od majke-brodova u nebu.
    Jesu li će me gledati i reći: "Ja stvarno ne vidim da je"? "A tko je onda u poricanje ovdje?
    Mislim da postoji premjestiti na stvarno educirati ljude i mislim da postoje elementi unutar svjetske vlade koje su dobrovoljne, koji stvarno pokušavaju riješiti vrlo težak problem, koji se pokušava pomoći. Mislim da je razlog zašto Disclosure Project je dozvoljeno sići na zemlju, jer je za one od nas koji su studiranje te informacije da je pušenje pištolj.
    To je cijelu stvar oko zvučnika, radi se o dečki priča svoje priče, svoj 'ne o Stephen Greer . Želim napraviti da se kristalno jasno. Mislim da je Stephen je učinio veliku uslugu svima, ali nije o njemu. Radi se o dečki na traku koja se stavi na liniji.
    Moja žena i ja pričati o toj stvari na večeru. Imali smo Miško [Russ] na za kuću nekoliko puta. Govori se o tome i frustracije za nas je kako smo dobili ove informacije vani? Teško. Sve što mogu učiniti je ponuditi ga.
    Ne mogu zaraditi za život na ovom, to je sigurno.

end

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odlican video sa puno odgovora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

McS,kao Boga te molim stavljaj ove tekstove na izvorni jezik ili daj link ili tako nešto. Prvo što pola rečenica ne razumijem i pored najbolje volje i dobrog poznavanja sintakse i engleskog i srpskog. Tekst izgleda kao da ga je sa svahilija na jezik bantu crnaca prevodila gluvonijema vidra. Drugo što tema ostaje preglednija.

Ronnie.

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Zašto? Pojasni malo ovo.
    Loša formulacija. Jedna u nizu. Post obiluje polujasnim i nejasnim formulacijama. Mogao bih to da pripišem intoksiciranosti ali neću. Mislio sam da kažem da se prostor širi zajedno sa univerzumom. Odnosno da se prostor širi univerzumom onom brzinom kojom se i sam univerzum širi. Ukoliko sam išta ikad dobro shvatio. Ukoliko nisam,ispravi me. Unaprijed hvala.
    Šta podrazumijevaš pod 'Novi svemir'?
    Spoljašnje oblasti univerzuma.
    Iz nekog razloga (dosta primitivnog,mogao bih da dodam) sklon sam da mislim da je u tim spoljašnjim oblastima svemir dosta grubo i nenaseljivo mjesto. Formacija planeta,sazvježđa ili čega trećeg bi morala da bude nezamislivo teška bez fantastičnih kolizija,nebrojenih crnih rupa paklenih razmjera i suludih brzina. Možda bolje da sam iskoristio izraz 'Sirovi' ili tako nešto. Te djelove univerzuma zamišljam kao relativno još uvijek primitivne,zato sam upotrijebio izraz 'novi'.
    Opet,ukoliko griješim...
    Last edited by Čika Džo; 07-06-10 at 17:44.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Cika_Dzo View Post
    McS,kao Boga te molim stavljaj ove tekstove na izvorni jezik ili daj link ili tako nešto. Prvo što pola rečenica ne razumijem i pored najbolje volje i dobrog poznavanja sintakse i engleskog i srpskog. Tekst izgleda kao da ga je sa svahilija na jezik bantu crnaca prevodila gluvonijema vidra. Drugo što tema ostaje preglednija.
    http://www.bibliotecapleyades.net/an...chistory01.htm
    http://www.bibliotecapleyades.net/an...chistory02.htm
    http://www.bibliotecapleyades.net/an...chistory03.htm

Nesto sam pokusao da svakome bude dostupno ispravljao greške u rečenicama, posle određenog vremena pala mi je koncentracija, kliknuh đe ne treba i više se nisam mogao mučit, pa sam postavio tako kako je sad, nadajući se da se sustinski moze izvući normalna rečenica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Opet, ukoliko griješim...
    Znaš kako.. nije da sam izlazio iz Univerzuma i vidio kako sve to izgleda pa da mogu da te ispravim..

Loša formulacija. Jedna u nizu. Post obiluje polujasnim i nejasnim formulacijama. Mogao bih to da pripišem intoksiciranosti ali neću. Mislio sam da kažem da se prostor širi zajedno sa univerzumom. Odnosno da se prostor širi univerzumom onom brzinom kojom se i sam univerzum širi.
    Ja ponovo ne shvatam šta si rekao. Širi se Univerzum, ne prostor. Mada "širi" može da znači dosta toga.

Spoljašnje oblasti univerzuma.
    Misliš oblasti pri granici?
    Last edited by RoNN|3; 09-06-10 at 12:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Thanks Thanks Given 
    110
    Thanks Thanks Received 
    4,447
    Thanked in
    2,611 Posts

Šta predstavlja ova explozija na zadnjoj slici?
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Bugi View Post
    Šta predstavlja ova explozija na zadnjoj slici?
    Ne znam sta predstavlja, ali je meni zanimljivije sto vuku.

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

naftna platforma?!
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    naftna platforma?!
    Imas u ovaj link sto sam postavio 47 slika, pa ce ti mozda biti jasnije.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Nuklearni fizičar Stanton Friedman u zadnjem je intervjuu progovorio o važnim viđenjima NLO-a te tvrdi da državne vlade masovno prikrivaju postojanje vanzemaljaca, te tu urotu naziva kozmičkim Watergateom

"Nakon 53 godine istraživanja uvjeren sam da se ovdje radi o kozmičkom Watergateu. To znači da nekolicina ljudi u vodećim vladinim krugovima znaju za njihovo postojanje još od 1947. godine", rekao je Friedman koji nadalje tvrdi.
    "Neki NLO-i su inteligentno kontrolirani izvanzemaljski svemirski brodovi i to je onda jedna od najvećih priča u ovom mileniju".

To nisu riječi neke poremećene osobe koja je zaluđena NLO-ima i koja traži pažnju javnosti. Friedman je 75-godišnji svjetski priznati stručnjak, a radio je i kao nuklearni fizičar za velike kompanije kao što su General Electric, General Motors, Westinghouse i Aerojet General Nucleonics. Između ostalog je radio na visoko povjerljivim programima u koje su bili uključeni zrakoplovi na nuklearni pogon, te fuzijske i fizijske rakete.

Friedman se za NLO zainteresirao 1958. i otad je na tu temu pričao na preko 700 sveučilišta širom svijeta. Kao potvrdu postojanja vanzemaljaca ističe puno slučajeva u kojima su svjedoci bili pouzdani, kompetentni očevici, a jedan je slučaj uključivao Japan Airlines.

"Boeing 747 letio je iznad Aljaske kad se susreo s nečim dvostruko većim od sebe, a taj je objekt kružio oko zrakoplova. Prijavili su to kontroli leta koja je signale NLO-a i zrakoplova vidjela na radaru. Službeno objašnjenje je bilo da se radio o Jupiteru. Pa otkad radar može uhvatiti Jupiter? To je potpuno ludo. Borimo se protiv sila zla, mogli bismo reći, a one su arogancija i ignoriranje", kaže Friedman.

Ovaj je fizičar zaslužan i za legendu o NLO-u u Roswellu. Trideset godina nakon pada NLO-a u Roswellu Friedman se susreo s članovima vojske koji su bili uključeni u prikrivanje tog događaja. Neki do njih su mu priznali svoje sudjelovanje u prikrivanju tragova razbijenog svemirskog broda i mrtvih vanzemaljaca.

"Dovoljno sam dugo tražio određeni broj ljudi, i to u doba kad nije postojao Internet, pa je to bio ogroman posao. Očekivano otpor prema prihvaćanju ovog slučaja je veći nego kao kod drugih. I to zato što je istina, tu imamo sve: tijela, olupinu, otkrivanje, prijetnju... Što više trebate od toga?", kaže Friedman koji je i dalje svjestan skepticizma koji vlada kad se spomene 'slučaj Roswell'.

"Još uvijek sam optimističan da ću u svom životu, a sad mi je 75 godina, saznati barem dio cijele priče, to da nismo sami u svemiru", zaključio je Friedman. :roll:

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Imas u ovaj link sto sam postavio 47 slika, pa ce ti mozda biti jasnije.
    Vecina su PSovane, a i zasto bi iko drzao tajne fotografije na UNovom serveru? Da mi je da prepeglam ovog majmuna koji prave ove gluposti u powerpointu i tako ih na mail dobijam gomilu...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

85% slika su PS.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Ako ne i 90% . NatGeo je istražio priču o džinovskim kosturima i proglasio je falsifikatom. Čak su mnogi autori tih fotografija priznali da su lažnjaci. I ovih 10 % je sumnjivog karaktera.
    @McS, bez ljutnje, to je moje individualno mišljenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Da smo zdravo, svako ima pravo na svoje misljenje. Po meni je dovoljno da je jedna slika prava.

Thanks Thanks Given 
    9,158
    Thanks Thanks Received 
    6,613
    Thanked in
    2,590 Posts

ima ih 100 odsto....
    ali 95 odsto su lazne slike.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaš kako.. nije da sam izlazio iz Univerzuma i vidio kako sve to izgleda pa da mogu da te ispravim..
    Možda jednostavno znaš o materiji više nego ja, što je vrlo vjerovatno.
    Ja ponovo ne shvatam šta si rekao. Širi se Univerzum, ne prostor. Mada "širi" može da znači dosta toga.
    Pa,sa univerzumom se širi prostor koji je u univerzumu,odnosno ga sačinjava.
    Jel' de?
    Misliš oblasti pri granici?
    Da da. 'Spoljašnje' sam mislio kao 'na ivici'. Nisam lud da pričam o nečemu što je spolja bukvalno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Pa, sa univerzumom se širi prostor koji je u univerzumu, odnosno ga sačinjava.
    Jel' de?
    Mislim da te sad bolje shvatam. Zavisi šta podrazumijevaš pod "prostor". Suvišan/besmislen ti je pojam "prostor u Univerzumu". Univerzum je podskup prostora i taj podskup se nekako mijenja. Sve si rekao ako kažeš da se Univerzum širi. Ako moraš da naglašavaš da se prostor zajedno sa njim širi onda ne razumijem šta podrazumijevaš pod "Univerzum se širi."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da. Vjerovatno sam upao u neku vrstu pleonazma. Ispravka,sigurno jesam. A širenje univerzuma sam zamišljao kao nešto što prethodi širenju prostora.

Nego,McS,ne čini li ti se malo priča ovog tipa koji priča o uređenjima i različitim rasama vanzemaljaca u našem sazvježđu longshot?
    Ja sam se na par mjesta poprilično iskreno nasmijao.
    Last edited by Čika Džo; 11-06-10 at 10:07.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nego,McS,ne čini li ti se malo priča ovog tipa koji priča o uređenjima i različitim rasama vanzemaljaca u našem sazvježđu longshot?
    Ja sam se na par mjesta poprilično iskreno nasmijao.
    Tip je Alex Collier, nije on jedini koji iznosi ovakve tvrdnje. Treba proguglati pa viđeti. Što znam, nekome je smiješno što šta, sve u sopstvenom sklopu shvatanja. Ja licno ne iskljucujem pricu 100%, uvijek postoji vjerovarnoca, mozda i veca nego sto mislimo i za najcudnije stvari.

Navescu nekoliko imena od kojih su neki imali kontakte, i ostalih koji toliko znaju da necija masta to ne moze podnijeti . Ali tu je google search...

• Wendelle Stevens
    • Alex Collier
    • Miriam Delicado
    • Dan Burisch
    • David Wilcock
    • George Green
    • Dr Pete Peterson
    • John Lear
    • Bob Dean
    • Bill Cooper
    • A'shayana Deane
    • Jordan Maxwell
    • David Icke
    • Aaron McCollum
    • Jim Sparks

and more...

Page 9 of 25 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)