Ima li ko neki dobar tiket da je sastavio za Svjetsko prvenstvo, jedino preostalo regularno takmicenje ?![]()
jebes tikete sa po 10 utakmica prodje ljeto dok cekas sve to... to se jedino moze singlovat ili eventualno po 4 utakmice ono sa malo vise para povezes 2 dana... makse ovaj igrao srbiju 2 puta :lolblue:
šibaj ti singlove ako imaš para,ako ti je Bog dao...
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
ima li ko kakav fix za danas?
ja bih proba Gasquet-Schuettler 2:1 kvota oko 3.5 ja mislim..![]()
brate ako ti nesto znaci nemam ni za jogurt ali namrtvo mi je glupo igrat tj povezat 10 utakmice za koje bih eventualno morao saceket 10 dana za pare... a i obicno se tako pare rijetko dobijaju kad je svetsko u pitanju. znaci jedino singlovi ili 4 parova ili da probas neke prelaze 3-4 utakmice po 2-3 eura.
ovo je neka moja teorija, svako zna svoje kombinacije
good luck![]()
Slazem se da je 10 utakmica mnogo na tiket, vazda ce te makar jedna za'ebatProbat neke prelaze, ove favorite tipovat 1-1 za pocetak
![]()
EVO POVEDE young lions ali dolazi iz X izgleda
eo tiket dobitni![]()
Srbija 1
spanij 1
engleska 1
holandija 1
argentina
kvota 8
Uzrecica !!!!!
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
hvala takođe...
to su tiketi ako ubodeš dobro je, a ako ne nema veze,da se prati...sigurno ću igrati i tikete đe ću vezat samo 2-3 dana nekih prelaza ili tako nešto pa šta bude bude...nije neka filozofija, ali eto može da vam posluži da izaberete makar neke utakmice sa onih tiketa pa se nadam da svi zajedno nešto dobijemo
Ne kupujte kasete japanske grupe TDK.
Nista se ne cuje.
Ima li u nekoj kladionici da se mogu spojiti utakmice iz specijala za SP? Npr ono faza eliminacije?
U meridian samo singl... Mislim na ove nase kladionice,znam da na online moze..
Tripujem li ja ili u svaki Williams u koji udjem radi dobra ***** ? Je li to neka politika firme ili slucajnost?
Kreč, kolica i mešalica.
Evo stigla dojava.. mala kvota ali dovoljna..
.
Universitario de Sucre - Blooming
IGRAJTE 1
Sa svim parama..!!!
Kvota je na bwin 1.60..!!!
Ja ovog puta idem sa 300 e.. POZZ..
100/100
E da napomenem.. Bolivia liga..
http://www.rezultati.com/nogomet/bolivija/
a ne znam.. nisam upoznat sa ponudom iz zemaljskih kladionica..
^ Preko Morace pored Venoma, Lepa Kata , centar pored Buongiorna...
Kreč, kolica i mešalica.
centar u njegosevu masline stari dje oces![]()
u masline sve neke dudne rade.....
imas i u balsicevu i na stari
cibona na vise koseva,beker h2 u gemove,barsa 1 francuska u odbojku 1 i kaserta sa 25e za 240ee...znaci cekam jos 2
There are currently 53 users browsing this thread. (0 members and 53 guests)
Bookmarks