View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 240 of 942 FirstFirst ... 140190230236237238239240241242243244250290340740 ... LastLast
Results 5,976 to 6,000 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Postovanje himne je posebno pitanje, politickog karaktera. Ali da li je izvodjenje himne planirano po protokolu? Pored toga, mislim da nikad nisam vidio da se negdje izvodi himna nakon zavrsetka finalne utakmice nekog prvenstva na nivou jedne drzave.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

UHh.. ne mogu ovo vise da komentarisem, previse je bilo kompromitujucih situacija po jadran da bi se mglo pricati o nekoj pobjediu trecoj utakmici
    Sta su radili za stolom, pa to samo oni znaju
    Iskreno, mislim da mi previse dobro poznajemo waterpolo da bi mogli onako objektivno i sa strane da komentarisemo. Jadranasi ce naci gresku, kotorani ce naci gresku, za istu gresku ce i jedni i drugi odmah neci neki presedan i sve tako u krug..
    Licno mislim da bi bilo najbolje da samo finale odsude sudije sa strane i mirna bosna, ovako uvijek ce se potezati price o dps, klanovima, klubastvu i slicno..
    Slazem se sa cattarom, otisla je sezona , okrecemo se novim takmicenjima
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Evo, vec je pocelo da kradja i nije bila koliko se cinjelo. Vec sutra ce bit' da je titula zasluzena, ipak je 3:0 u seriji rezultat koji govori o nadmoci, bla-bla...
    ne ne, pogresno si me shvatio. ja opet kazem da ste pokradeni, samo onako preko tv-a nije toliki utisak kao kad si na bazenu. ne mogu reci da ste bili bolji tim u trecoj utakmici, ali je cinjenica da su vas sudije sprijecile da pobjedite. ali isto tako ne mogu reci da jadran nije zasluzio titulu, kad jeste.

i u pravu si, steta je da se sezona zavrsila na onakav nacin i sa uvredama i psovkama igraca, a za par dana pocinju pripreme za repku i ocekujemo da svi budu slozni i 'u ljubavi'.

p.s. opet ponavljam, toni petrovic perfektan u zadnjoj utakmici...sut iz igre 5/5.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mladost - jug (2. utakmica) u 17:55h na HRT2
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by luka hn View Post
    Postovanje himne je posebno pitanje, politickog karaktera. Ali da li je izvodjenje himne planirano po protokolu? Pored toga, mislim da nikad nisam vidio da se negdje izvodi himna nakon zavrsetka finalne utakmice nekog prvenstva na nivou jedne drzave.
    mislim da je u svakoj državi običaj da se prilikom dodijele medalja i pehara svira i himna pobjednika
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa i nije bas u svakoj, zavisi od protokola. Mada se u cg svira himna za svakakve budalastine tako da je ovo intoniranje sasvim logicno i opravdano.
    @cattaro
    Nisam se javio za prvu jer kao sto vidis ni ne pisem na forumu,a mislim da je bilo navlacenje za primorac i da su ga sudije drzale u utakmici a da nisu dali jadranu da se odlijepi. Jbg ne sjecam se sad vise tacno situacija, znam za neku sudijsku odlluku-ponisten go jadrana ujedno svirano iskljucenje primorcu pa kontrafaul pa iskljucenje jadranu...tako nekako, 3 utakmice za ovako kratko vrijeme ko bi se svega sjetio.
    @navijaci?
    Vi ste odlicni simpatizeri. Najbolji u vaterpolo svijetu. A i ovako ste odlicni. Organizovani, vjerni... A navijaci ce te bit onda kad u vasem kopu ne bude ljudi sa obiljezjima drugih klubova, i kad prekinete da se lizete sa murijom. Juce smjeskanje i igranje oko kapice primorca sa pandurom, 1/4 EL kad su jadranovi upalili baklje taj isti prica i pokazuje policajcu vidi oni upalili, vidi a mi ne smijemo. to je za povracanje!

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    275
    Thanked in
    108 Posts

ma dje,cus na dodjelu pehara za kup i prvenstvo se nidje fala bogu ne pusta himna,a i ako puste obicno puste od neke druge drzave... -.-

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Rolle View Post
    vise nego ocigledno da se pravi super jaka Budva...Jokic,mozda Janovic...a ovo za Sora uopste nije nerealno,jer bi Sefik bio smetnja Peru u dovodjenju Sapica(odavno se o tome suskalo)...

Šapić se vraća aktivnom igranju vaterpola?! Ili sam ja nešto propustio?

big giant head Guest

mozda misli da ce pero dovesti sapica da bude pomocnik gradonacelnika, jer nije zadovoljan uslovima u beogradu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    i te kako se promjenio otkad se odselio iz novog u budvu, pogotovo prema novljanima. ^^
    B2 normalan grad za razliku od HN,Kuljaca je svaki cent predvidjen za sport isplatio prema usvojenim aktima i dinamici

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    B2 normalan grad za razliku od HN,Kuljaca je svaki cent predvidjen za sport isplatio prema usvojenim aktima i dinamici
    Mislis li da ista zavisi i od Kuljace i od Mandica? Kako da ne. Pion do piona.
    Kuljaca ako tako gledas opstinu nije platio evo 2 ili 3 mjeseca, kao ni Tv Budvu.
    Odje kod nas sve zavisi od jednog covjeka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hm,mislim da ja jesam par puta...recimo 2008. u Kotoru kad je citav bazen iz sve snage pjuevao himnu...eto recimo tada
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Hm,mislim da ja jesam par puta...recimo 2008. u Kotoru kad je citav bazen iz sve snage pjuevao himnu...eto recimo tada
    I na kraju krajeva ko se ne osjeca tako,ne mora da zvizdi jednsotavno cuti ali da se zvizdi....
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Mislis li da ista zavisi i od Kuljace i od Mandica? Kako da ne. Pion do piona.
    Kuljaca ako tako gledas opstinu nije platio evo 2 ili 3 mjeseca, kao ni Tv Budvu.
    Odje kod nas sve zavisi od jednog covjeka
    Kuljaca je za sport izmirio sve,kako amaterski tako i profesionalni.Problem sa javnim preduzecima je velik,a trenutno im je blokiran racun zbog presude za expropriaciju iz 1975 god,sto je koliko ja znam zadnje sjedanje na racun opstine,ako neka nova presuda ne osvane

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by 4629 View Post
    Pa i nije bas u svakoj, zavisi od protokola. Mada se u cg svira himna za svakakve budalastine tako da je ovo intoniranje sasvim logicno i opravdano.
    @cattaro
    Nisam se javio za prvu jer kao sto vidis ni ne pisem na forumu,a mislim da je bilo navlacenje za primorac i da su ga sudije drzale u utakmici a da nisu dali jadranu da se odlijepi. Jbg ne sjecam se sad vise tacno situacija, znam za neku sudijsku odlluku-ponisten go jadrana ujedno svirano iskljucenje primorcu pa kontrafaul pa iskljucenje jadranu...tako nekako, 3 utakmice za ovako kratko vrijeme ko bi se svega sjetio.
    @navijaci?
    Vi ste odlicni simpatizeri. Najbolji u vaterpolo svijetu. A i ovako ste odlicni. Organizovani, vjerni... A navijaci ce te bit onda kad u vasem kopu ne bude ljudi sa obiljezjima drugih klubova, i kad prekinete da se lizete sa murijom. Juce smjeskanje i igranje oko kapice primorca sa pandurom, 1/4 EL kad su jadranovi upalili baklje taj isti prica i pokazuje policajcu vidi oni upalili, vidi a mi ne smijemo. to je za povracanje!

Prvo, za himnu: ovo je cetvrto prvenstvo CG, ja se ne sjecam kako je to islo lani (jhn je imao zadnje kolo doma mislim sa budvom, laganica, pa nisam to ni gledao), ali se u Ko u prva dva sampionata intonirala himna. Jedino sto mi je glupo je sto gotovo uvijek ta himna bude pustena nekako odjednom, bez najave...neko bude u bazen, neko na ivici bazena, neko u svlacionici, neki navijaci van bazena, neki tu jer im murija ne da...kapiras?

Vracam se na prvi mec u novi. Nije mi jasno, kakvo je navlacenje bilo za nas kad ste vodili 5:2, potom smo se vratili golovima (2 gola) Stajmneca sa 2m. Onda na kraju 2/4 (kod 5:4) imali promasen zicer (kontra Setke), potom i peterac (pocetak 3/4)... Poslje toga se jadran odlijepio...dakle, odje nema uopste ''prostora'' da se govori o navlacenju za Primorac...

Ovo oko lizanja sa murijom...ne mogu vjerovat. Simpatizeri kazes? Pa dobro...nismo kao vasi huligani, ali trudimo se.
    Jos ce ispast da nas murija cuva u novi...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moguce za himnu, ja sam samo reko da se ne intonira svuda posto je neko pitao. Nisam mislio samo na vaterpolo a niti samo na cg.
    Inace gostujuci "navijaci" se uvjek prate poslednji, tako je u inostranstvu a ne samo kod nas.
    Za lizanje sa murijom je tebi smjesno a ja sam to vidio ocima i cuo, tako da se to sigurno nije desilo posto ti tako kazes. Sreca pa se odje sve zna i lako sazna ko je ko-sto je neko vec reko ranije.
    Nasi huligani, nisam te razumio? pricao sam o bestijama, ove druge ni ne razmatram ...

A za sudjenje u prvoj nisam ni mislio da cemo se slozit. Ja ti kazem da ja MISLIM da se navlacilo za primorac, kao sto sam rekao da MISLIM da se u zadnjoj to radilo za jadran. Ona situacija koju sam ti spomeno je bas bila u tom periodu kad ste se vracali na 5:4- ponisten gol ujedno iskljucenje primorcu, pa kontrafaul i iskljucenje jadranu, sve u 15 sec...
    Aj uzdravlje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar nije ponisten go bio u drugoj utakmici ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Zar nije ponisten go bio u drugoj utakmici ???
    jeste. iskreno, ni meni nije jasno sta prica ovaj momak.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Uf, ja tek sad ukapirah da on misli na onaj ponisten gol @ u drugoj utakmici, kad su mu sudjena 2 metra...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ne taj nego u prvoj. Radovic je sutiro odma nakon sto je sudija iskljucio ne znam koga i dao gol. pa je onda isti taj napad sudjen kontrafaul, nidje vidjelo kontrafaula, i onda iskljucenje za jadran kao zbog ometanja kontre. ne kazem da je gol neopravdano ponisten nego samo da se lakse sjetite sam to pomeno. Ocete li graficki prikaz?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja se toga ne sjecam, u kojoj cetvrtini je to bilo?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a da, to. sad se sjecam. slicna situacija kao kod ponistenog gola boskovica na F4 EL. sudija je svirao iskljucenje, a radovic sutirao i dao gol, ali je ponisten i ponovljen napad s igracem vise. a onda sviran kontra faul eleza, nidje veze, i u povratku iskljucenje eleza.

@cattaro

drugoj, meni se cini.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

A vjerovatno je bilo ''nista'' kad vam je sudija u novi sudio kontrafaul a imali ste igraca vise :monkey:
    Koliko je bilo na semaforu kad se Aco usudio na tako hrabar potez? 2 ili 3 za jadran?

Ne sprdajte se ljudi...
    P r i m o r a c

big giant head Guest

novosti pominju da bi recco mogao dati partizanu udovicica za prlainovica. nesto mi ne djeluje ni malo realno, ali ko zna

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Totalno nelogicno!

Dobra stvar za hrvatski vaterpolo i naravno JL je jacanje Primorja (pogotovo sada kada nema Cattara). Realno je i da Premus ode tamo (em dolazi Zlokovic u Recco, em postaje 4. centar, em je on rijecanin). Takodje, ne bi me zacudilo da Primorje angazuje Kunca i Djogasa...pa i Pjetlovica.

Kriza je, dosta igraca postaje slobodno...bice ovo najinteresantniji prelazni rok do sada. A sve ce se po meni desiti narednih nekoliko dana, jer ubrzo pocinju pripreme reprezentacija, za SL, pa EP.
    P r i m o r a c

Page 240 of 942 FirstFirst ... 140190230236237238239240241242243244250290340740 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)