varte vise nema..kupio je bosch...tako da kupujte bosch akumulatore
mnogo dobri
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Za tu dimenziju najbolja kupovina je Nokian.
Kumho su bucne, a ovi automobilcici nemaju predobru izolaciju.
Sad sam se sjetio, imao sam jednog Civica 2003 na Barum Brilliantis.
I fakat su bile brilijantne.
Onda sestra mi se zalila da ima slabe gume na Camry, i njoj sam uzeo iste te (pare mi nije dala ni dan danas). I Camry se ponasao ful OK. Kocio je ko F248.
TAKUMI
ispravnost trapa ako mislis ima li lufta cuje li se spona jabucica i sl ili da uradis reglazu,reglazu mozes kod uzelca oni ce ti vidjet trap kakav je ako je los reglazu ti nece raditi,nego ces morat kod majstora trap da sredis....majstora ima dosta ali pravih ne previse,mada provozaj ga malo brze po makadamu pa ces cuti lupali sto
Last edited by whiterswalker; 08-06-10 at 18:22.
koliko vrijedi dobar bravo 1.9jtd i kakvi su ovi jtd motori?
niujedne mi gace lastike nema
jtd odlicni motori.
a kakav je bravo i kolko vrijedi to ne znam
Originally Posted by my name is ...
pozdrav Fabija.
zovem se Slaven, iz budve sam i vozim x6 jer sam plac prodao rusima.
imam jednog druga koji ne zna chime da ochisti usisnu granu wTFSI motora od onih naslaga karbona? da li u nashim prodavnicama ima neka tecnost kojom se to poprska da bi se karbon lakse makao ? Ili da samo DJELJE pa ako slomi usisnu..da smo zdrao !?
pozdrav i poljubac
Može li neki odgovor ođe:
https://forum.cdm.me/showpost.php?p=...&postcount=527
Pozdrav Slavene.
I ja imam druga koji ima wTF tablicu.
U USA ima aditiv koji se zove SEA FOAM. Ja sam to koristio za sve. Za sarafe, za dizne, za ulje, za kocnice...za sve. To je najbolji aditiv sto postoji. Njega sam koristio i za ciscenje usisne grane. Upalis auto, neko ti drzi gas na 2500-3000 rpm, crijevo od vakuma stavis u bocu Sea Foam-a i sve se cisti, za 10 sec. Usisna grana ti je kao nova.
Jedina stvar na koju treba da pazis je - da ne suckas previse Sea Foam-a jer postoji mogucnost da iskrivis usisne ventile.
Dalje, ako u BD nemate Sea Foam (mada tu je more) onda skines usisnu i ocistis je carbon sprejom koji sluzi za ciscenje kocnica, a za finish koristis TB (throttle body) cleaner.
I opet, sve vratis kako je bilo.
Sincerely yours
Dick Prick
3445 Fukme Dr.
Bizzare Town, TX
TAKUMI
ovako... auto je sa manuelnim menjacem.
kad ga vozim bez pritiskanja papucice za gas i bez pritiskanja kvacila prvom ide 9 na sat, drugom 15, a trecom 25 na sat. kad sam ga kupio drugom bi obicno poceo da shtuca kad se ne bi davao gas i vjerovatno bi se ugasio, sad ide iako mu se potpuno digne noga sa gasa, pravi automatik, wtf?! mislim, super je to, ali ako ima neko objasnjenje...
procistila mu se usisna grana?
Svaki dizlo se vozi tako, obrtni moment na ler gas.
TAKUMI
fabia, znam za seafoam, chak sam ga i pominjao prije 2,3 mjeseca ali oni uopste nemaju distributera nigdje u Evropi, a iz USA se ne moze poruchiti..
ima li neki sprej ili neko sredstvo za ciscenje MAF-a . i kako ga ocistiti , jer je ono unutra dosta osjetljivo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ovakvo je kuciste
http://images.fuzing.com/members/7/3...55.300x300.jpg
a ulozak ovakav
http://www.expressauto24.com/WebRoot.../F141/t180.jpg
u njega su neke kao plocice keramicke , dosta su osjetljive jer na prosli crknuti kad sam takao jednu odmah se slomila , predpostavljam da je onda Film jel?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Evo i ja da se nesto zapitam ovdje -
Problem je sledeci - mama ima Opel Corsu 1.7 DTI - Sport verzija 3 vrata - akumulator joj je zamijenjen a radio koji dolazi sa tom korsom zahtijeva specijalan alat kojim se moze izvaditi i pritom nema nikakvu oznaku - koji je tip - nista.
Problem je sledeci sto mora da se ukuca neki kod koji se dobija otvaranjem tog radija a neki likovi su rekli da se to valjda nadje u Opelovom centru - preko broja shasije.. BTW, ja nasla neki sajt na kome se skidaju ti kodovi - medjutim kako ne znam o kom modelu se radi ne mogu ni da provalim serijski kod radija cak ni iz servisne knjizice.. Any suggestion?
11 godina star PC je rahmetli.. Huswel I3 nastavlja posao
www.magicprodesign.weebly.com
potrazi servisnu dokumentaciju , i uopste dokumentaciju koja je dosla sa kolima , vjerovatno tamo imash taj kod. vecini to dodje i drzi u onu ladicu kod suvozaca pa pogledaj i ti tamo
ps. a za skidanje muzike ti treba poseban alat i taj kod ti ne ishe na muzici , jedino mozes vidjeti seriski br. muzike . na cetri coska imash male okrugle rupice i muzika se vadi tako sto kroz te rupe ubacis zucu i povuces prema naprijed muziku
Last edited by Stivi; 09-06-10 at 17:58.
Pf - servisna dokumentacija je mahom na italijanskom uglavnom su to prepisi od vlasnika do vlasnika - postoje neki kodovi ali nijedan nije 4-cifren uglavnom serijski broj shasije ima 17 simbola i ima jedan kod za koji ne znamo sto je - ima 12 simbola ali ne odgovara upitu za serijski broj kutije u kojoj je radio - Radio je inace kasetash ima dugmice AS cini mi se Ups i jos jedan i sa druge strane 6 dugmadi koji sluze kao 6 mjesta za radio frekvencije a moze da se ukuca jedino 4-cifreni broj..
11 godina star PC je rahmetli.. Huswel I3 nastavlja posao
www.magicprodesign.weebly.com
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks