Naravno da nije, a ukoliko to neko radi, prijavite pa brisemo...
Jel dozvoljeno refreshovanje oglasa 100 puta na dan tako sto izbrisete stari post i opet ga napisete?
rm -rf /
Naravno da nije, a ukoliko to neko radi, prijavite pa brisemo...
Originally Posted by Nk-001
A moze da se plati pa cemo mi da refreshujemo :bart:
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Imam jedno pitanje.
Da li je CDM sajt kao portal sa vijestima, desna ruka dnevne novine Pobjeda?
Ne nego The New York Timesa i 18. septembra na proslavi godisnjice ces o tome citati
Kakve svrhe ima to brisanje svakog novog oglasa (koji krši raznorazna pravila) uopšte kada se ni moderatori ni administratori ovog foruma ne drže za prava reklamiranja (reklamacije robe) koje su sami uveli?
Ovo je samo dobronamjerna kritika. Mislim, kako očekivat da će se svi forumaši držat za raznorazna pravila kad ta ista pravila moderatori i administratori krše? To ne djeluje baš ozbiljno, pa onda "svi" kroče svojim putem...
Reklamacije robe je dozvoljena svima, a koji se to moderator/administrator ne pridrzava zabrane reklamiranja?
Dal nije vlasnik tj. nick "Administrator" ovog foruma prijed neko vrijeme zabranio reklamaciju firme, produzeća, usluga, robe itd. preko sig-a i u druge podforume osim PDF Prodaja/Oglasi?
Pa eto još dan danas drže mnogi forumaši, moderatori i administratori reklame u svoj sig, raznorazne reklamirajuće topike na raznoraznim PDF-ima đe im uopšte nije mjesto.
A najjače je ono kada se briše oglas jer nije postavljen P:, T:, I:, itd. ili kada topikstarter previše refrešuje.A samo moderatori tog foruma, mada i posjetioci znaju ponekad totalno skrenut sa topika, i samim tim i oglasa, i odvedu sve i vukohebinu, jer bolje znaju, jer se slažu itd.. Uvjek ima nečega.
Znaci pricas tek onako price radi kad od tih "mnogim moderatora ili administratora" ne mozes nabrojati bar jednoga
Kad sam rekao mnogi, mislio sam u prvom na forumaše. A neki od najuglednijih ili barem najaktivnijim moderatora-administratora drže reklamirajući sig ili reklamirajuće topike na PDF-ove đe im nije mjesto.
Isto tako neki moderatori kvare dobro, ali baš dobro druge oglase sa nekim oftopik pričama jer se ne slažu o cijeni itd..
To što ti to ne vidiš nije moj problem.
Nemam ništa protiv tih mdoeratora ili administratora, ali su im neke akcije neshvatljive.
kako se zovu ti "neki" jer provjerih i nema na forumu takav nick medju moderatorima i administratora. Kad nesto kritikujes onda kazi konkretno jer ce doći neki pa ce pobrisati bezveznu pricu koja se prica "tek onako".
Mislim da je MNT, izmedju ostalog mislio na ovo https://forum.cdm.me/showthread.php?...45#post1665845
jedno od remek djela jednog od moderatora.
Jel ozbiljno da zbog tebe moram da dajem imena ovih likova? :-?
Stvarno si nekad smiješan. Nadam se da neću lupit ban zbog ove dobronamjerne kritike.
Ovaj user sa nick-om "Administrator" je vlasnik foruma koliko se sjećam. To bi ti kao jedan od moderatora ovog foruma trebao da znaš.
Pa eto DIDI je imao sig, kao topik, a stoji još uvjek neđe mislim, onaj topik o prodaji CG Šala.
Igi ima onaj Mayer Moments sig. Takođe jedan topik o tome, i to je reklama.
Ostali forumaši opet reklamiraju svoje stvari u sig ili na PDF-ove đe im nije mjesto. Neki se opet bave nelegalnim stvarima i te usluge opet onako javno ponuđavaju na pogriješnim PDF-ovima. To su sve reklamacije preko kojih ima para da se zaradi. Ima i ljudi koji reklamiraju svoje sajtove (napr. fotografi), ali je to većinom sve iz informativne zabave.
A piraterija je kao bila zabranjena na ovom forumu (prodaja nelegalnih DVD-ova, filmova, softvera-td. i u tome spada takođe CS u PDV Satelitska) pa opet niko adekvatno da reaguje.
Ima još mnogo toga čega se ne mogu sjetiti.
PS: Ovi moji postovi na ovom topiku su totalno normalni i po pravilama, i ne vidim razlog zbog čega bi se brisali. Zamolio bih tebe da pogledas sam svoje akcije jer je uvrijedno i neopravdano ostavit Dobrusky-jovu izjavu da će sa Četnicima samo pričat kroz nišana, (dakle javna prijetna) i da ga poslijed čega sve što nije rekao u ovom stilu još uvjek puštaš da dalje urla što god hoće.
Ovo je Crnogorski forum đe su naravno svi ljudi bilo koje nacije dobrodošli, ali bi se trebao ti kao moderator baš nad tim PDF realizirat da nam ostavka takvkog komentara kao što pomenuh šteti ugled u javnost.
(To je upravo i provokacija Srpkog dijela ovog foruma, i onda se svako čudi kako neki dobijaju ban. Kako da neće kada se dozvoljavaju sa jedne strane ovakvi komentari a ne sa druge?).
Tako je. Ista priča sa topikom koji je na PDF Prodaja/Oglasi bio otvorio forumaš StudentiNK. Tamo je ponudio fino usluge reinstalacije sistema. A ljudi i moderator došli skrenuli totalno oftopik, i onda je mislim na molbu StudentiNK, isti topik izbrisan sa PDF-a.
Za vasu informaciju Igi je placao reklamu na CDM i dobio dozvolu da se reklamira na forumu...
Sto se Mojsijevog quote-a tice, ono nije bio offtopic, nego itekako ontopic, makar po mojim mjerilima, a vi kako ocete...
Pa objavljeno je bilo kada je doneseno pravilo! Receno je fino da oni koji imaju placenu reklamu na sajtu, da se jave na mail i da ce im biti dozvoljeno oglasavanje na forume...
Dobro je kad se odmah rijesi![]()
MNT zamolicu te da ne izmisljaj, jer moj link za prodaju salova je ukinut odma cim je pravilo postavljeno
sto se tice oglasa i "unistavanja" svako ima pravo da komentarise cijenu, stanje toga sto se prodaje, oni forumasi koji to rade iz lose namjere budu sankcionisani
a ako mislis da sad idemo i da trazimo po topicima od prije par godina dal neko nesto reklamira, stvarno nam ne pada na pamet, ako neki takvi topic izroni ili se obrise ili se ukloni ono sto ne treba da stoji u njemu
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Reklamacija je kad ti na primjer kupis kais i odes u neko stidno drustvo pa ti taj kais pukne, padnu gaće, nastane bruka.... Ti onda ides na reklamaciju te robe i trazis ostetu. Ostalo sto navodis je davno objasnjeno i kad jednog dana napravis nesto svoje slobodno stavi kao link potpis i niko nece shvatiti da je to reklama i da ti koristis na primjer moja autorska prava....
Kome je to javna prijetnja kad su cetnici davno na grobljima i djavolji ga ne moze gledati preko nisana, a daj link dje je to ostavljano jer nesto slicno je brisano ne jednom.
U teskoj si zabludi jer na ovom forumu nema ni srpskog, ni crnogorskog, ni kineskog dijela, a svima je sporedno u koji se dio svrstavas ti ili bilo ko. Takve gluposti da je neko banovan po tim osnovama preskoci jer ne samo sto je laz vec je i neukusno.
Mislim da svako ima pravo da stavi cijenu koja mu odgovara, a ne sad svako na forumu da mu govori kako ta cijena nije odgovarajuća. Zamisli kad bi svi upadali u svaki oglas i govorili svoje cijene i ostale stvari po sopstvenim mjerilima. Sto ljudi-sto mjesrila. Najbolje bi bilo, ako ćeš da kupiš nešto od njega, na PM se dogovaraj, ako ćeš ti i ostali onakvu priču da vodite. Jer su onakvi oglasi nepregledni kad upadne 20 ljudi s nepotrebnim komentarima i ostalima je crno da čitaju taj dio foruma uopšte. Eto, samo zamisli kad bi svako upadao u svačiji oglas sa pričom i sopstvenim mjerilima i na što bi to ličilo.
Ništa lično, ali zapamtih tebe i tvoje postove na onaj oglas pa zato i izdvojih. Uvijek govorite članovima kako da se ponašaju, a sami kršite sopstvena pravila. Toliko.
O tome smo diskutovali makar 200 puta... Forum je forum, nije oglasna tabla... Kada postavis oglas, ocekuj diskusiju... Oglas ne moze da bude nepregledan jer je poenta prodaje u 1. postu, a ako si zainteresovan za kupovinu onda ces procitati i sto drugi misle o tome..
ja bih volio kada bi u Tender oglase mogao da procitam komentare na svaki oglas pojedinacno pa lakse dodjem do zakljucka sto je precijenjeno, a sto ne...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ok ljudi, dobro. Još jedna zadnja reakcija i onda stajem.
Pa taj link sam sada tražio, i nisam ga mogao nać al ga je bilo dugo, dugo vremena. MonterO i Ihtus777 su ti "očevidači". Kada je brisat, sad malo prijed ili davno neznam, da bih bio moderator ili administrator bih znao.
I dalje je to svakako prijetnja, važno je gledat koga on naziva četnicima i od tad je dovoljno jasno kome prijeti. Evo primjer njegovog dijela iz jednog njegovog topika:
"Gdje sunce ne grije" - Ka'će svanut rujna zora?
Ko uopšte od običnih forumaša određuje ko je poželjen, ko čestit a ko ne?Četnici nisu poželjni na ovoj temi. Ovdje je predvidjen razgovor čestitih ljudi.
Dalje Republiku Srpsku naziva slijedećim stilom:
Ovi topiki su zatvoreni pa nisam u stanje da dajem direktan link ali je više manje jasno da ovo nije ni prvi ni zadnju put da se ova osoba ovako ponaša na forumu. Da bi ovo bilo preusmjereno pri Crnoj Gori ili Crnogorskom narodu, reakcija moderisanja bi sasvim bila drukčija. Da bi ko drugi ovako nešto postavio davno bi bio sankcionisan vjerujem.A, dje bijaste ranije kad se vrijedja general Kapičić, kad se negira genocid u Srebrenici, kad se opravdava postojanje zločinačke tvorevine Republike Smrdske... a "junaci"?
Ako nijeste u stanje da sve kritične postove na taj kritični PDF da moderišete mogli bi ste angazovat extra moderator, ionako ih je potrebno po nekim PDF-ima.
Do ovđe, pozdrav.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks