zar ovdje ima moderatora? ovdje je, koliko sam shvatio, sve dozvoljeno
I ja tek sad vidim ovo boldovano!!! Ovo zasluzuje trajni ban.
Inace Nikolinoj zeni je nazalost brat mlad umro, pa vi procijeite bolesni um ovoga forumasa. Galiote, procitaj sam sebe sto si sve pisoa i shvatices kakav si covjek. Pi
Moderatori svaka vam cast kad se ovo dozvoljava.
zar ovdje ima moderatora? ovdje je, koliko sam shvatio, sve dozvoljeno
zanimljiva tucakova izjava u jucerasnjoj areni:
"Šef struke Novljana dotakao se i pisanja
pojedinih medija o navodnim transferima
i osipanju igračkog kadra njegove
ekipe, okarakterisavši to kao
“pokušaj destabilizacije kluba nekoliko
dana uoči meča i to neistinitim informacijama”
da li ovo znaci da one price o odlasku (osim zlokovica) ne piju vodu ili je ovo samo zavaravanje ljudi?
<--- leuk
pi na trenere i rukovodstvo klubova kad su jos u stadijumu da radi par vecera guraju tatine sinovew...nazalost toga ima jos uvjek puno u mladjim selekcijama ali reovic je jedan od rijetkih koji se tako gurao za 1. tim...neka mu je na chast jer ne znam kako moze kolege da gleda u oci.
Nazalost je istinita informacija vezana za odlaske iz jadrana... Sa samog izvora sam saznao da ih podosta nece biti tu sledece sezone...![]()
Please alowe me to introduce myself.......
Jadran vs Primorac (snimak od 3 cetvrtine pa do kraja utakmice)
1/4 - http://www.megaupload.com/?d=KUGYF0WM
2/4 - http://www.megaupload.com/?d=5OMM67TG
3/4 - http://www.megaupload.com/?d=CYZRDM5U
4/4 - http://www.megaupload.com/?d=8DVVWUIF
Last edited by Montenegrino-CT; 08-06-10 at 12:41.
lopta je vec bila u mrezi kad se cula sirena!!!!
NADAM SE DA STE SAD SVI CULI I VIDJELI!!!
Kakve izjave u danasnjim Vijestima @ i Tucka :lolblue:
Tucak je nakon onakve pobjede ''najsrecniji covjek na svijetu''
Po Televiziji nema dileme, Jokic je shutnuo nakon sto je na semaforu bila 0. Mada tu vazda postoji dilema da li su vremena (na semaforu i na TV grafici) uskladjena. Sirena se nije cula.
No, to je samo jedna od dooosta odluka na nasu stetu sinoc.
I nadju mi se moralisti da mi govore kako ce se kaznjavat izjave trenera.
Da li iko kontrolise sudije
Mi na EP ne moramo brinut', imamo sidruna (Zlokovica) koji ne pravi kontrafaulove (1 na 3 meca finala!!!) :lolblue:
P r i m o r a c
Zadnjih 15 sekundi utakmice izmedju Jadrana i Primorca i gol Jokica..
na ovom gore jucub snimku se cuje sirena, i to nakon sto lopta udara u mrezu. cuje se djelic sekunde, pa je onda prekrije buka sa tribina, ali se cuje.
prije nego sto pubila pocne da urla, jasno se cuje sirena. samo je pitanje koliko poznajes zvuk sirene bazena u Igalu...
PONAVLJAM, CUJE SE JASNO I GLASNO, I ONDA JE PREKRIVA URLANJE PUBLIKE![]()
^to je isto tacno, na ovom satu na rtcg se vidi da je isteklo vrijeme prije suta. da li je to vrijeme bilo tacno, usaglaseno sa onim na bazenu, ne znam.
CATTARO, molim te nemoj da se vadis na raspalu grafiku RTCG-a...
u prve dvije utakmice vrijeme uopste nije prikazivano u toku prenosa.
tako da to uopste ne uvazavam kao argument!
ja sam i na samoj utakmici chuo sirenu, chuje se i ovdje na kratko.
opet, isto tako se jasno vidi po ovom rtcg satu da je vrijeme vec bilo isteklo prije suta. ukoliko je sat tachan, gol je neregularan. ako je sirena tacna, gol je regularan
Korektno.
Samo cu ti rec' da se meni i Perperu tokom meca ucinjelo da je shutnuo prije isteka...htio sam to da vidim opet jer se uzivo to (cak i clip kad gledas, ako ga ne zaustavis ne mozes zakljucit) ne moze precizno ocijenit (pogotovo mi, koji smo bili preko 30m udaljeni)
Da je gol neregularan govori mi i praksa sa bazena u Igalo, jer da je regularan koristili bi se TV snimkom kao dokazom (jeste li zaboravljali Djurkovica i njegovo presudjivanje? :mad: ), pogotovo da je kojim slucajem ponisten...
P r i m o r a c
dok sam noćas i sad do kraja pročito sve nove postove potrajalo je. nažalost nisam pogledao cijelu utakmicu, nisam mogo. nego od 3:1 pado 8:6 - sredine treće četvrtine. i vidim da i navijači jadrana potvrđuju da su suci navlačili za domaće. ja bi prokomentiro samo ovajdio koji sam bio u prilici pogledat. kako je cattaro ranije pisao o kriteriju suđenja,ovaj put sam malo obratio pažnju. koncentrirao sam se na poziciju 2 metra, s obzirom da sam gledo preko tv-a. i moram reć da su suci imali jedan kriterij za zlokovića na 2 metra, a drugi za steinmetza. puno više je dopušteno jahanje po steinmetzu, a onda bi mu sudili kontrafaul kad bi uzvratio na tajahanja. zlokovića su maksimalno štitili i čim bi neko išo agreivnije nanjegabio bio izbačaj. također mi se čini da je i gol janovićas 2 metra, ona šrauba,bila uz očiti kontrafaul drugom rukom i da je brguljan to dobro "pokazo" sucima. i čini mi se da je radović udario steinmetza poslije onog gola sa stative.
ta sitna pomaganja - koja i nisu sitna kod ovako dvije podjednako kvalitetne momčadi - su bila stalna u ove oko 2 četvrtine što sam ja gledo.
par vijesti iz hr medija: soro dolazi u budvu, šefik u jadran. gdje će onda šćepo? braću varga iz vasasa kupio recco i poslao na posudbu u primorje. mladost je nudila 120.000 mlađem, a 100.000 starijem,ali su ovi odbili jer su valjda dobili više od volpia.
oko juga se spominju neki transferi,ali još je u fazi razgovora pa ne bi izlazio u javnost. tek da se spominje odlazak 2 igrača, a dolazak jednog cg reprezentativca. neću još o imenima, nije još vrijeme. vjerojatno će sve isplivat u javnost uskoro
vaterpolski portal - www.dance.hr
u ovo sumnjam. ne vjerujem da ce scepanovic ici iz jadrana. pogotovo ne vjerujem da ce jadran da placa sefika. ali opet, ko zna. stranger things happenedsoro dolazi u budvu, šefik u jadran. gdje će onda šćepo?
Nikoli te sraube (desnom rukom, dok se lijeva nalazi u grlo igraca koji ga cuva) prolaze jos samo u domacem prvenstvu. U Malagi i Rimu su mu svirani kontrafaulovi cim bi se postavio tako (dakle to nije polozaj ledjima na igracu koji te cuva, vec bokom), sto je i logicno.
Mozemo komotno pocet o prelaznom roku.
P r i m o r a c
ali cuje se stv sirena kad je lopta bila u mrezi !
Ladno se odje pozivaju na RTCG grafiku... :lolblue:
Ne budite smijesni, samo vrijeme koje ima zapisnicki sto je validno...
Na kraju ce ispasti i da je Scepo nije dirao i da je bila precka, ali dobro... :joint:
Proceduralno!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks