Hocu da kazem, Igi, druze. Hocu da kazem da se odje mjesecima bestima i ponizava Jadran, pogledaj postove gore, a i svoje, ma koliko se trudio da budes korektan. Naravno, tvoje ironije iz nemoc sada razumijem,gubitnici ste i to ide s tim. Primorac je veliki tim koji je , jednostavno, izdushio, a Jadran je egal, a evo sada, pokazalo se, ipak i jaci.Vrum vrm tebi, dragi moj Igi, ne valja gubiy nerve, moderator si nekakav. Bice jos utakmica.
Vi slavite titulu nocas na forum?
Ne pricam ja o Jadranu i Primorcu generalno... Pricam o vecerasnjoj utakmici... Nisu sudije donijele Jadranu titulu, nego su mu donijele podjedu nocas! Nisam komentarisao sudjenje prve dvije utakmice jer nije bilo tako providno kao veceras...
Za prve dvije utakmice je mogao svako da ima ZA i PROTIV, a ko veceras pri cistoj svijesti i zdravoj pameti izjavi da je utakmica bila regularna, da su sudjenje i zapisnicki stol bili regularni, taj ili nece da prizna ili ne poznaje vaterpolo...
I ne trazim ja ni od koga da priznaje bilo sto i ne prozivam vas da se izjasnite povodom vecerasnje utakmice, ali da ne nastupate odje kao da ste osvojili svijet, jer ste veceras dobili utakmicu uz pomoc sudija, saveza i zapisnicara! E time pametan i korektan covjek ne treba da se dici!
Zbog toga moje postovanje ide Boru Mracevicu jer je biranim rijecima sve rekao, a nije htio da nanese gnijev na sebe od bilo koga jer je znao da moze vrlo lako, posto je i sam svjestan kako su veceras pobjedili!
Ja mojim postovima iskazujem jedan veliki PROTEST prema ljudima koji vode ovaj vaterpolo, jer ovo nije stvar od licnog interesa kako je ljudi dozivljavaju!
Jos jednom da pomenem Nikolu i Borisa koji svojim izjavama uopste nisu pokazali da su veliki sportisti, vec sta vise, isfrustrirani i iskompleksirani momci koji izgleda nikako da prebole F4 i najavljivani pohod na sve 4 titule!!!
Last edited by Igi; 07-06-10 at 21:23.
Originally Posted by Nk-001
Jadran vs Primorac,izjave trenera i igraca,dodjela medalja i pehara i kako se provela nasa himna na tribini navijaca Jadrana.. .. strashno i bruka..
Himna
Last edited by Montenegrino-CT; 07-06-10 at 23:06.
e fala ti za ovo...
AJMO CRNA GORO !!!
Neka cuju ljudi!!!
sta je boro izjavio? bio sam na bazen, pa nisam cuo
@Kotoranin
ajde ti odjebi lagano u troskocima
ovako, prvo cestitke igracima primorca na lavovskoj borbi. prve 2 cetvrtine su sasvim normalno protekle, lae greske s jedne i druge strane ali nista pretjerano. jadran krenuo kao primorac u prosloj utakmici, lagano dosao do prednosti od 3 gola i to drzao. ivovic je dao 3 gola u provj 1/4 uz sut 3/3 i nakon toga stao. do kraja utakmice je sutnuo jos 2 puta meni se cini, a vise se okrenuo asistencijama i organizovanju napada. jokic je odigrao utakmicu zivota, mislim da ukupno nije dao ovoliko golova ove godine.da je kojim slucajem jadran izgubio, ja bi i te kako okrivio zlokovica (iako je dao vrhunske golove i iznudio bezbroj iskljucenja), zato sto je covjek 3 stopostotne prilike upropastio, 1 na 1 s radicem, skroz bzvz. e sad, nakon poluvremena, jadran je malo stao - ne toliko u plivanju i snazi vec su im napadi nekako mlako djelovali, kao da su mislili da je gotovo. primorac je to iskoristio i izjednacio i onda pocinje kradja nenormalna. ono je bilo bruka, srece mi. 4 igraca primorca vani sa 3 licne, ovamo sudija dijeli crvene kartone kome stigne (pa cak i navijacima), mislim uzas blago receno. u pravu ste za udarac radovica, ali isto tako je i stajnmec podjelio dosta lakata u borbi za poziciju, gdje su sudije svirale iskljucenje za igraca jadrana. opet kazem, primorac je i te kako pokraden (za taj gol nakon isteka napada ne znam, jer se na bazenu nista nije vidjelo od ljudi koji su stajali ispred semafora), pogledacu veceras na snimci.
ali bez obzira na to, jako je ruzno sto je uprava primorca pocela da baca stolice u vodu, jer to nije odraz kulture, vec divljastva. ja razumijem frustriranost, ali ono je bilo stvarno sramota. perovic otvoreno prijeti sudiji, zapisnicaru, delegatu i supervizoru. trajkovic je smijesan covjek, krenuo da prijeti radovicu, ivovicu, zlokovicu, a kad bi dobio samar ne bi se dizao vise....pickica. toniju petrovicu svaka cast, covjek je odigrao vrhunski, dao odlicne i vazne golove, u odbrani odlican, 3. licnu dobio tek u drugom produzetku (cini mi se), isto kao i ivovic. utakmica je bila nabijena nervozom i tenzijama od samog pocetka, prvo su igraci primorca htjeli da 'biju' upravu/strucni stab jadrana, pa obrnuto, pa su se strucni stabovi zakacili medjusobno, pa igraci medjusobno, pa uprava primorca sa navijacima....ono je bio uzas, a pandura milijardu. ne znam sta da vam vise kazem, pokradeni jeste, ali kao sto igi kaze, bolje da je ovako zavrsilo jer da je islo na 5 utakmica bilo bi svasta, a sumnjam da bi zavrsilo bez fizickog obracuna. u svakom slucaju, 3:0 u pobjedama za titulu prvaka, 5. uzastopna pobjeda nad primorcem, ali s obzirom kakav ce nam tim iduce godine biti, nece vam biti tesko da uzmete titulu.
btw, ivovic mi je bio nesto miran danas.
mene je iskreno nikola janovic razocarao, jer dok su svi igraci jadrana stajali na sredini bazena da proslave titulu s navijacima i da im se zahvale na podrsci, on je sjedao na kraju bazena sam. pi.
da, zvizdanje na himnu je stvarno bilo smijesno, ali to je bila nekolicina ljudi koji su inace idioti (znam ih vrlo dobro)
<--- leuk
Fidimose, imas gore na linku izjave... U stilu da nijanse odlucuju.. 2 velika kluba... Ne bi bilo nezasluzeno i da je Primorac osvojio titulu... Da su na kraj sezone se i podjelili, Primorac Kup i F4, a Jadran Jad. ligu i Prvenstvo i da je to najizjednaceniji rezultat koji govori o jacini ekipa.. Da je to dobro za CG sport, za vaterpolo, da treba da budemo ponosni itd...
Jedna odlicna izjava, ponovo podvlacim...
ja sam prilicno siguran da je taj sut jokica bio prije sirene. ne bih mogao garantovati, ali mi se stvarno chini da je tako bilo.
primorac je u par navrata bio ostecen. jebiga, ruzno je bilo u svakom slucaju. pocev od sudija, pa do pojedinih igraca i ljudi sa klupe. sabanluk na kvadrat. kao sto smo i navikli. nerviraju me ovakve pobjede, cak i protiv primorca, cak i ako je bilo zesceg smaranja na sudije ranije, kad nije bilo osnova.
ne treba ovaj sport previse ozbiljno shvatat, to je jedino rjesenje.
Pero pregovara sa Budvom,again,pravi se tim,strani sponzor,sjutra ujutro razgovori u "elitnom" BD hotelu.
Last edited by minjo; 07-06-10 at 21:54.
bgh, nije bilo sirene, u tome je najveci problem... I to se samo na TV moglo vidjeti.. Kada su dali usporeni, makli su ugao u kome se vidi semafor, tako da moze samo da se vidi na reprizu cijele utakmice...
Ja razumijem reakcije ljudi sa klupa, strucnih stabova, nije bitno jel u pitanju Primorac ili Jadran... Ne razumijem pritisak na sudije kada osnova za tim nema, ali da ti treniras, radis, a neko dodje da ti kenja na sve to zbog po**anog pehara?
NIJE VRIJEDNO OVOGA, to je najveci problem!
Precerujete ljudi, malo zvizduka je bilo i himna je dobila aplauz na kraju...
Proceduralno!
uh, opet, ako se nisam zesce zabunio, sirene je bilo. u to sam prilicno siguran. mada opet, ne potpuno. ne znam kako je zvucalo na tvu, ali ako mi se nije samo ucinilo (???) sirene je bilo.bgh, nije bilo sirene, u tome je najveci problem... I to se samo na TV moglo vidjeti.. Kada su dali usporeni, makli su ugao u kome se vidi semafor, tako da moze samo da se vidi na reprizu cijele utakmice...
sto se himne tice, ako je zvizduka bilo, nisu se nesto puno culi. ja sam bio nekih deset metara od sredine bazena prema zapadu, i nisam ih uopste cuo. cak sam sa drugom konstatovao kako je prije par godina bilo nezamislivo da se u novom aplaudira himni
Od mometa kada se vidi semafor,stopuj,ostace jos vremena nakon suta,regularan go.
Uvjek ce biti zamjerki oko sudjenja...
Problem je kada ce sudije da sankcionisu ponasalje klupe,uprave,psovanje,lomljenje,bacanje stvari u bazen,i to od uprava klubova,koji trebaju da budu primjer navijacima...
heh, vjerovatno je postavio link dok sam ja pisao.
da, borova izjava je stvarno korektna i slazem se da su oba kluba ponos CG vaterpola, ali kao sto je tucak rekao, nocas je pobjedio sretniji protivnik.
ona izjava zlokovica mi nema smisla, jer nismo pokazali da smo kvalitetnija ekipa od primorca, oni su nas dobili u kupu, u JL, razbili nas u EL, mi njih sad na kraju sezone i to je to, tako da se s njim i nikolom ne slazem uopste.
da, kao sto rece BGH, mrzim ovakve pobjede, klosarski skroz.
<--- leuk
sirene je bilo dok je lopta letjela...
ima li iko da snimi reprizu i da je objesi nedje?
dobro je, nisam jedini koji je to chuo. ne znam da li je buka stvarno bila tolika na bazenu, pa se na tv nije chula, ali ja sam, kao sto rekoh, prilicno siguran da je bilo i to posle suta jokicasirene je bilo dok je lopta letjela...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks