Page 399 of 943 FirstFirst ... 299349389395396397398399400401402403409449499899 ... LastLast
Results 9,951 to 9,975 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    Ti ili si glup ili lud,ovo je tekst preuzet od britanskih novina..Nije mi jasno sta mene vatas da peglas,nisam ja ovo izmislio...
    A druga stvar, jesi ti ikad cuo za GOOGLE TRANSLATE?!(Nije potpuno gramaticki tacan prevod ali da bi razumio vijest i vise nego dovoljno)...
    pazi malo kako se obracas... ja sam samo rekao moje misljenje, da ce united dat .!. za Lass-a a ne 27M, i takodje sam rekao da ne vjerujem novinama pa bile engleske, spanske ili bilo cije... niko tebe nije napadao, ne znam sta se gubis... nisam tebe okrivio sto si to napisao nego samo dao svoj komentar, i ne zanima me opste taj text da bi se trudio da ga procitam...
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by South_Africa_2010 View Post
    pazi malo kako se obracas... ja sam samo rekao moje misljenje, da ce united dat .!. za Lass-a a ne 27M, i takodje sam rekao da ne vjerujem novinama pa bile engleske, spanske ili bilo cije... niko tebe nije napadao, ne znam sta se gubis... nisam tebe okrivio sto si to napisao nego samo dao svoj komentar, i ne zanima me opste taj text da bi se trudio da ga procitam...
    Oprosti brate sto sam ti se obratio,nemoj me samo tuc...Samo mi nije jasno zasto si komentarisao "da united nece dat 27mil za Lass-a" ako te tekst "uopste ne zanima"...:roll:Kad se dogovoris sam sa sobom javi se...
    Last edited by Orgullo; 07-06-10 at 21:25.
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne zanima me ko je to izjavio jer mislim da united nece toliko dati za tog igraca i to sam samo i napisao, i tu je sva prica gotova... osim ako mi neces zabranit da kazem svoje misljenje?!
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

ne zanima me ko je to izjavio jer mislim da united nece toliko dati za tog igraca i to sam samo i napisao, i tu je sva prica gotova... osim ako mi neces zabranit da kazem svoje misljenje?!
    nznm razmislicu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,892
    Thanked in
    2,711 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post
    apsolutno tacno.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Edin Dzeko u Juventus!
    idealan igrac za juventus. kad bi jos uzeli onog krasica bilo bi super... vratio bi nas juve u vrijeme lacijala kad su imali stankovica, boksica i druzinu... mogli bi jos onog srnu kupit od shahtjora mada mnim da je on zavrsio sa celzijem.

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,892
    Thanked in
    2,711 Posts

ne mnij nista nikad ga nece taj ic iz sahtjora, kakav crni celsi kad ima desno ivanovica, bosingvu, fereiru a lijevo kola i zirkova ne treba im nista a jos traze 20m za njega.

ne vjerujte u sve sto citate, takodje sam ubijedjen da taj dzeko nije presao u juve i nece 100 odsto juve za njega dat 25-30m.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by FC_Barcelona View Post

1) Nimalo klosarski,normalno je da svako hvali svoje...

2) Covjek ima pravo na svoje misljenje,ako ti mislis da je drugacije odmah znaci da si ti taj koji je u pravu?!

3) Ja se slazem sa Perezom.U sezoni 09-10 Mesi je bio bolji ,ali ako uzmemo u obzir koliko je Ronaldo bio povrijedjen veliki dio sezone to nije neka velika razlika...Ali ne zaboravi sta je Ronaldo radio u Premijer ligi,a ocekuj to isto kad se Real i cijela ekipa u potpunosti uklopi...Pogledaj Ronaldove igre i broj postignutih golova i pogledaj koliko je on utakmica samo u Primeri preskocio...

P.S. Ovo ne znaci da sam ja u pravu ili da si ti u pravu ,svi imamo pravo na svoje misljenje,samo sto ja dam i koji argument na svoju pricu,ne prosipam odma hejt...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ni meni nema logike to da srna ode u celzi. tako da bi dobro bilo da dodje u juve... kazem u juve jer je jedini klub (intera ne brojim) od italijana koji bi da renovira ekipu a pritom da uzme dobre igrace. mislim volio bih da jedan veliki klub iz italije ima barem 3 dobra igraca iz ex yu prostora. a svakako oba ova 3 igraca (dzeko, krasic i srna) bi bili idealni za sastav juventusa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

1) Nimalo klosarski,normalno je da svako hvali svoje...

2) Covjek ima pravo na svoje misljenje,ako ti mislis da je drugacije odmah znaci da si ti taj koji je u pravu?!

3) Ja se slazem sa Perezom.U sezoni 09-10 Mesi je bio bolji ,ali ako uzmemo u obzir koliko je Ronaldo bio povrijedjen veliki dio sezone to nije neka velika razlika...Ali ne zaboravi sta je Ronaldo radio u Premijer ligi,a ocekuj to isto kad se Real i cijela ekipa u potpunosti uklopi...Pogledaj Ronaldove igre i broj postignutih golova i pogledaj koliko je on utakmica samo u Primeri preskocio...

P.S. Ovo ne znaci da sam ja u pravu ili da si ti u pravu ,svi imamo pravo na svoje misljenje,samo sto ja dam i koji argument na svoju pricu,ne prosipam odma hejt...

:lolblue: nice try pobro

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by tiranin View Post

:lolblue: nice try pobro
    Putuj igumane...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

ni meni nema logike to da srna ode u celzi. tako da bi dobro bilo da dodje u juve... kazem u juve jer je jedini klub (intera ne brojim) od italijana koji bi da renovira ekipu a pritom da uzme dobre igrace. mislim volio bih da jedan veliki klub iz italije ima barem 3 dobra igraca iz ex yu prostora. a svakako oba ova 3 igraca (dzeko, krasic i srna) bi bili idealni za sastav juventusa.
    ne vidim kako niko ne kapira da ekipa kao sto je Juve,ekipa koja mora i zeli da osvoji nesto svake sezone,mora da ima jednog napadaca sa 20+ golova,a to Dzeko definitivno nije...Krasic bi im bio extra pojacanje,a Srna ne vjerujem da ce otic negdje jer je cijena koju je Sah. postavio previsoka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzeko je bomba od igraca.Mnogo je brz i u 16 i na vece distance,dobar dribling,podjednako dobar i lijevom i desnom i glavom,cvrst na nogama,sjajan procenat iskoriscenih sansi.Jednom rijecju sjajan spic koji je sigurno sposoban za 20 i vise golova po sezoni uz nekoga ko ce da mu dijeli lopte.E to sto mu je cijena 40 miliona to je vec potpuno nerealno,ali za to su krivi perez i siti i njihova transfer politika.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Dzeko je bomba od igraca.Mnogo je brz i u 16 i na vece distance,dobar dribling,podjednako dobar i lijevom i desnom i glavom,cvrst na nogama,sjajan procenat iskoriscenih sansi.Jednom rijecju sjajan spic koji je sigurno sposoban za 20 i vise golova po sezoni uz nekoga ko ce da mu dijeli lopte.E to sto mu je cijena 40 miliona to je vec potpuno nerealno,ali za to su krivi perez i siti i njihova transfer politika.
    Neka vidjeces..Prvo sto Juve (pricamo o Juventusu jer su oni gotovo dogovorili) nema takvog igraca koji ce da mu daje lopte na tanjir,jedino ako se ne desi kakav preporod,neko cudo kod Diega...Drugo,Dzeko nije nista drugo nego jedan prosjecan napadac,dosta dobar,ali ni blizu same "kreme" fudbala...Za 40 mil moze da se dovede dosta bolji napadac,pa evo Barsa toliko za Ibrahimovica sad trazi,a Ibrahim je izmislio fudbal za Dzeka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne vidim kako niko ne kapira da ekipa kao sto je Juve,ekipa koja mora i zeli da osvoji nesto svake sezone,mora da ima jednog napadaca sa 20+ golova,a to Dzeko definitivno nije...Krasic bi im bio extra pojacanje,a Srna ne vjerujem da ce otic negdje jer je cijena koju je Sah. postavio previsoka...
    opet grijesis. mora da ne pratis njemacku ligu inace nebi ovako gadno pogresio. citam tvoje komentare i dosta su solidni. mislim da ti je ovo jedan od najdebilskih postova u zadnje vrijeme...

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    upravo tako. aferim

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

opet grijesis. mora da ne pratis njemacku ligu inace nebi ovako gadno pogresio. citam tvoje komentare i dosta su solidni. mislim da ti je ovo jedan od najdebilskih postova u zadnje vrijeme...

huhuhuhuuuuuuuuuuuuu ,necemo se vrijedjat
    grijesis ti ,pratim ja dosta njemacku ligu...ne kazem da je dzeko los igrac,ali kazem da on nije igrac za juventus,igrac koji moze sam da uvenja 25 golova u jednu sezonu i to u seriji a dje se igra fudbal kakav se igra...ne moze on sam da povuce ekipu,da napravi neki bum...plus juve nema neki strasan vezni red,a ocekuju da idu na titulu ove sezone,sa dzekom i onakvim ostatkom ekipe,neka se zadovolje 4 mjestom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzeko je dao 25+ a ne 20+ golova ove sezone sa onako vrljavom ekipom od Wolfsburga... prethodne sezone kad su imali dobru ekipu i odlicnog trenera on i Grafite po 30 komada, od cega su po pola namjestili jedan drugom... ne bi se za njega interesovali mnogi klubovi da nije odlican igrac...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Dzeko je dao 25+ a ne 20+ golova ove sezone sa onako vrljavom ekipom od Wolfsburga... prethodne sezone kad su imali dobru ekipu i odlicnog trenera on i Grafite po 30 komada, od cega su po pola namjestili jedan drugom... ne bi se za njega interesovali mnogi klubovi da nije odlican igrac...
    Neka ti te price,po 30 komaTa on i Grafite,normalno kad jedino oni i daju golove,sve ide preko njih...Evo vidio bi kako bi bilo da dodje u Mancester koji ga isto trazi,bas bi se nadavo golova u Englesku ligu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nece on u united prelazit, evo sad citam na unitedovom sajtu... da sad krenu da kupe sve igrace sto se pisalo da je united zainteresovan, a samo iz poznatijih novina, trebalo bi bilion ipo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo i Nani se povrijedio, propusta svetsko...

http://www.manutd.com/default.sps?pa...newsid=6649748

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

steta za portugal mada dok je ronaldo tu. dobro je
    imaju simaoa lidsona i par dobrih igraca u napadu + r9 dovoljno da napravi dobar rezultat.

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

evo i Nani se povrijedio, propusta svetsko...

http://www.manutd.com/default.sps?pa...newsid=6649748
    hhahahahahha pa znajuci kako je "fino " portugal igrao na pripremnim utakmicama,plus bez Nani-a sad,laganeze ispadaju u grupi,naravno ako Obali Slonovace bude Drogba igrao...
    Jedino ako Ronaldo i Simao ulave 7-8 komaTa ,pa tako grupu da prodju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dzeko je vrlo dobar napadac ali ne bih nikad dao 40mil. preko 20 nikako, a i to je mnogo. busio je u Bundes ligi ali Serie A je 3x teza. ko zna kako bi se snas'o... kockanje je dovodit takvog igraca. ali ako Marotta kaze da je dobar onda mu vjerujem na rijec i neka ga dovede .
    ovaj Krasic mi je mio i odlican je igrac, ali Seba mi je miliji. Pepe 100% dolazi, sad ako doje i Kraso nece bit mjesta za Sebu. steta, treba mu dat sansu jer voli klub, tu je ponikao...
    dako se ne zajebu jer on dje god da ode ima da busi

Thanks Thanks Given 
    9,449
    Thanks Thanks Received 
    6,892
    Thanked in
    2,711 Posts

trezegea odvedite sad u volfsburg ako ne postigne makar 18 golova za godinu glavu cu vam dat.
    vidjeli smo i pizara i santa kruza kada su promijenili lige nidje prvog tima da se dofate.
    pizaro se vratio i opet kolje a i santa kruz ce vjerovatno. Inace ova dva igraca su mi bas simpaticni ali ne treba mijesat ligu njemacku sa bilo kojom drugom u evropi pa teze je bilo dat onom zinjaku 17 golova u francusku nego dzeku 25 u njemacku.

Page 399 of 943 FirstFirst ... 299349389395396397398399400401402403409449499899 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)