Znate li da koji od lokala u pg nije dobiJo licencu od rtcg za pracenje prvenstva? Ima li kakva dobra ladovina dje se mogu pratiti utakmice, preko morace po mogucnosti?![]()
kako je staklen ovaj roben, steta za nejag, nadam se da ce se oporaviti...
...
Znate li da koji od lokala u pg nije dobiJo licencu od rtcg za pracenje prvenstva? Ima li kakva dobra ladovina dje se mogu pratiti utakmice, preko morace po mogucnosti?![]()
Who let the dogs out
Brazil ne blista nikako, Tanzanija im stvori dvije tri sanse ! hahah kako su ovi napaljeni nekome ce nogu okinuti![]()
Last edited by pumba; 07-06-10 at 16:30.
Nepristojna ponuda Karlosa Biljarda
dokle ide ovaj fanatizam, Boze sacuvaj...
hahhahahhahha kakav kralj
ode i nani doma.
hahaha carlito je najjaci: „Ukoliko ja postignem gol, neka se drži dalje od mene“
![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
jos jedna extra reklama - Srbija, brazlike znaju zasto!hahha
a evo trenutne liste ko sve ne ide na svetsko... i jos je iz sata u sat sve duza
http://www.b92.net/sport/sp2010/vest...&nav_id=436862
Last edited by South_Africa_2010; 08-06-10 at 18:11.
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
http://www.goal.com/en/news/1863/wor...obbed-in-south
Počele su pljačke! Biće ovoga dosta, siguran sam. Žamo da ne bude žrtava, pa za pare i dokumenta ćemo lako.
Imam ja osjecaj neki, i bojim se, da ce se ovo Svjetsko zavrsit prije no sto treba. Prijeti se svakakvim napadima, vise nego na ijedno prvenstvo do sad, i zvanicnici su dosta zabrinuti, jer je nivo obezbjedjenja slab. A dobro ga tutnuse Africi, trebali su ga u Irak ogranizovat.
DICIOTTO
Ne shvatas sto sam htio da kazem. Svi su zabrinuti jer je bezbijednost na veoma niskom nivou. Fora je sto je za svu bezbijednost zaduzen organizator, a Juznoafrikanci su losi po tom pitanju. Sama cinjenica da neke reprezentacije idu sa svojim obezbjedjenjem ti sve govori. Ima milion terorista koji mogu to da obave. Prije svega, africki pobunjenici, koji mogu sigurno neometano uc na stadion, ili stogod. I onda Al-Kaida i kompanija.
DICIOTTO
Evo kako se izdaju stanovi u Johannesburgu
http://www.dailymotion.com/video/x7p...rder-in-j_news
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
momci ne glupirajte se nikakvih napada nece bit nije to neki obicni kup nego svetsko prvenstvo.![]()
E ***** ti se u svetsko kad se u Afriku igra![]()
tako ti je to kad sep blater upelete svoje prste u izbor....
da mi je znat ko je jos bio usao u uzi izbor za domacina ovog sp-a osim juzne afrike
Irak i Afganistan![]()
i crna gora![]()
:)
Juzna Afrika je bilo mnogo bolja zemlja prije 7 godina kada je i izabrana za domacina Svjetskog. Organizovala je uspjesno svjetsko prvnstvo u ragbiju i prvenstvo Afrike u fudbalu. Ima mnogo bolju infrastrukturu od svih ostalih africkih drzava i bilo je prirodno da dobije domacinstvo.
Niko nije mogao da prepostavi da ce stopa kriminal toliko narasti.
Ovaj, krah, barem sto se tice finansija, FIFA ce veoma tesko izbjeci.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Mislim da previse vjerujete medijima sa tom pricom o kriminalu. Ustvari siguran sam. Kriminala ima svakako, ali nista vise nego u nekim prosjecnim zemljama.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks