Fala,sad cu pokusat jedino problem sto mi komp nije na wireless mrezu no preko kabla al mislim da to ne bi trebalo nista da mijenja sad cu pokusat...
Imam problem ne mogu da pokrenm WinSCP,tj ne znam odakle,tj sta da kliknem instalira sam ga,ali udjem u taj folder dje sam instalira nemam sto startovat :/
EDIT : Eo instalirah drugi neki sad radi sad cu pokusat
Last edited by Chili Willie; 05-06-10 at 09:25.
Imam sad jos jedan problem :/ Uradim sve kako se kaze al kad treba da ga ubacim u folder 29703 toga foldera nema ? I ja sam onda napravio taj folder jer to je valjda carier od mtela i stavio one slicice i ono untra i i dalje nista :S
Dobro bi bilo ako bi moga ko pomoc ?
EDIT: Napravih nekako
Last edited by Chili Willie; 05-06-10 at 10:26.
Eto zashto je bolje kupiti sim free![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Kakve veze ima sim free sa ovim ?
Nema potrebe za svim ovim cudima oko carriers fajla itd... Samo promijenis karticu i to je to... Plus ne strahujes da negdje greskom ne update-ujes telefon preko iTunes-a, i na svaki update operativnog moras da cekas da izadje njegov crack...
Pa i odje promijenis karticu i radi ,samo sto je da imas logo tvoj merak ?A i odje ima T-Mobile i Promonte dok nemam mtel
Al sam ga ubacio
![]()
A to za update upravu si![]()
Pa ne bi onda bila tolika razlika u cijeni izmedju sim free i zakljucanog da je sve to tako beznacajno i jednostavno![]()
Zna li se kad ce unlock za iPhone 3.1.3 os 5.12.1 baseband i 3.9 bootroom ???
Ne sporim ja to, iPhone 3GS je odlichan, samo kazhem da ima ljudi koji zhele da sve imaju legalno i da uvijek mogu pratiti sve novosti vezano za to. Ja evo vrtim vec 2 mjeseca na njemu OS 4, a to je nesto sto ne mozes na krekovanom. Samo sto sam ja to sim free zadovoljstvo platio 700+ eura... I vjerovatno cu ga prodavati ovih dana...
Ubacio sam taj sa iSrbija ,ali prvo mi je stojalo m:tel CG ,jer nisam moga nac onaj folder 29703,pa sam posle kad sam ga nasao stavio slicice......
Vjerovatno sad kad izadje OS 4,sa 4G iPhone-om al to ti nista nije sigurno...
ima tu jos sto sta vidim da si nov i tamo na iSrbija :P mogao si bar klik na Hvala xD
na jednom forumu sam dobio resenje 10taka dana prije zvanicnog unlocKa za 3.1.2 sto ovaj put nene sporim da nemaju ali su neke igre u toku to zasigurno znam..
sad sta ce biti videcemo
P.S vec su spremni aparati sa OS 4 mislim da je kasno za neku popravku xD eventualno kao kod 3.1.2 posle haka nova verzija 3.1.3 a sta je donjela? osim novo resenje za Ne Dekodirati hahah....
Last edited by 3GSM; 07-06-10 at 01:04.
Evo sad sam malo pratio po forumima trebalo bi da danas predstave iPhone 4g i da izadje unlock za 3.1.3 5.12.1 baseband...
Danas, ili tokom ove sedmice... Dok dodje do nas, potrajace malo...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks