Let's talk o Ciakar, Alpha Draconis, nasljeđen liniju gmizavac rasa u našoj galaksiji . Ciakar sebe, prema legendi, ne znam točno gdje je njihov kućni sustav je bilo.
To je koliko je velik Svemir ili galaksije se. Prema Andromedans postoji stotinu milijardi galaksija poznatih i mapirani u poznatom svemiru. Ako možemo dobiti 7 / 11 franšiza u svakoj galaksiji, onda smo to napravili, ili kafiću, još bolje, zakonski zarazna stimulansi, neka je samo to učiniti. [Smijeh]
Ja sam pravedan idući u vam dati neke stvari o nekoliko utrka.
Ciakar: apsolutno nevjerojatna utrka, a najstariji poznati gmizavac utrka u našoj galaksiji. Oni su, u stvari, samo genetske linije svoje vrste koja nije izumrla. Kada govorimo o tome, to je izumrla, oni su pronašli ostatke drugih koji su došli poslije, ali su izumrli. Većina gmizavac civilizacija koje danas poznajemo, u Butese, Orion, Capella se svi genetski manipulira dvojetina pasmina originalnih Ciakar utrku.
Oni stoje 18-25 metara visok, a može težiti i do 2.500 funti. Oni su kao Tyrannosaurus rex. Oni su čudovišta. Oni su crni smeđi leathery razmjera trbuhe, oni imaju više abdomen, oni imaju brkove uz njihove brade i čeljusti liniju. Oni su parenja čeljusnu i više jezika. Im 'idući u vam dati neke vrlo specifične informacije.
Polažu jaja i ono što se zove bitka hormon se koristi za ubrzavanje procesa rođenje. Oni su dvojnost. To je razlog zašto ženke predaka nije sudjelovao u ratu, jer ako bi se to, ne bi bilo tko tu da pomogne s jajima. Također su morali biti tamo na lučenje tog hormona. Ja sam samo dijeljenje s vama ono što znam o njima.
Jači mladih žena se očekivalo da poraz i ubiti stariji i slabiji vođa u ritualu borbi. Ciakar utrka vlada i upravlja genetske loze. Genetski lozi uvijek slijedi majku, jer ćete uvijek znati tko je majka, ne uvijek znati tko je otac. U tom skladu gals su sve reći.
Pod vladavinom monarhija kraljice genetske loze oni su jedna od najjačih utrka u galaksiji. Oni imaju neke od najvećih vojnih možda koja je ikad vidio u galaksiji, a većina članova klana fanatike i da će učiniti sve za slavu svojih klanova, njihove loze.
Oni su glavni neprijatelj svih ljudskih rasa u galaksiji u tom sukoba iz prošlosti. Opet, mi govorimo o vodika kisika breathers breathers vs. Oni imaju tri kralješnice stupca. Jedan kralježnica se nalazi ventralno blizini želucu, a druga dva se nalaze dorsally na lijevoj i na desnoj Ciakars tijela.
Spinal stupaca pridružiti blizini dorzalni geometrijskih mjesta na krajnjem stražnjem debla u obliku duge i vrlo snažan rep. Unutar ruke su pandže Ciakar su nalik na žele vreće koje izlučuju razni hormoni i tvari ako Ciakar je izazvao, bilo za sex ili za bitku.
Osnovna je svrha ovih enzima je potaknuti encrusting sperme. [Smijeh] Tu je iznenađujuće iznos od života vani. Oni pogled na nas i misle da smo zvijeri, kao i, iskreno.
Zatim, Ja ću govoriti o Lyrans.
Kad govorim o Lyrans i ljudskog roda kao cjeline, ja govorim o nama i našim precima i svih predaka drevnih Lyran genetske linije. Prije nego što sam čak i dobiti da sam to samo ide na čitanje prve rečenice da sam na ljude. Ljudska utrka neobična je u tome da sve svoje članice utrka potječu iz jedne genetske linije. To je nevjerojatna stvar.
Zatim, dozvoljava 'pričati o Lyrans i tada možemo govoriti o ljudima neki više. Njihova boja kože je amber, plava i / ili crvene boje. Boju zvijezda u njihovim planetarnih sustava je ono što uzrokuje njihovu kožu nijanse mijenjati, ovisno o učestalosti i UV, UV skala njihovih zvijezda. Oni su od sisavaca porijekla.
Oni su jedini ljudski rod da se puni empatije osjetila i pun psionic sposobnosti i doživjele "vjerojatnost kvantne kontrolom." Još uvijek radim na tome što to znači [Smijeh] morate se sjetiti to su izvanzemaljske rase koji znaju sve ove stvari. Oni su također se smatraju i danas u mirovini utrku koja ima jako malo odnos s drugim glavnim civilizacijama. U prošlosti, na Zemlji, oni su bili poznati kao Bodhisattva.
Oni su znati za praćenje i dati smjernice za neke planetarne sustave. Neki planetarnih sustava i danas ih vidim kao svojih zaštitnika i vodiča. Oni su klanjali drugim riječima. Ono što je zanimljivo je da Lyrans vole živjeti na ringed svjetova. Oni imaju sklonost za to. Na Andromedan Vijeća oni su poznati kao starijeg utrku, koja nosi veliki ugled u Vijeću, jer izvanzemaljskim civilizacijama, dame i gospodo, stvarno platiti zatvoriti pozornost na genetske loze.
Sada ćemo razgovarati s ljudskoga roda u cjelini, kako Andromedans vidjeti ljudske rase.
Ljudska rasa je neobično u tome da sve svoje članice utrka potječu iz jedne genetske linije. To objašnjava znatan povremeni interakcije velike ljudske civilizacije, ali za bolje ili za lošije, ljudska galaktički civilizacije, čak i ako su sastaviti jednog klana imaju različite evolucijske povijesti.
Svaka kultura je vrlo različita, na način da su se razvili. Ne kao vrsta, već kao kultura. Nesporazumi i sukobi su se dogodili. Tradicije postoje da bi se smanjila vjerojatnost pojave nesporazuma i sat negativne posljedice bilo miscommunications koje se mogu dogoditi.
Tako su osjetan dovoljno da znaju da su morali staviti stvari na mjesto pokušati minimizirati ljudskih nasuprot ljudskih rata. Osim toga, ponašanje pojedinca ne odražava na vrste i klan. Ovo je Andromedan ljudske rase šerif ovaj sa nas da akcije pojedinaca od tih utrka da odražavaju na cijeli klan.
Ništa se faulted za pristojan ili odgovarajuće ponašanje. Neformalnost je uvijek u opasnosti da bude pogrešno shvaćena ili miscommunicated. Tradicijama ljudske interakcije su pripremile preci preko uzrasta. Kad stariji utrku inzistira na tome da nove civilizacije promatrati tradicije, na primjer: Andromedans siđe su sami predstaviti, kažu "ok, dečki, vrijeme je za odlazak na show."
Pokazuju da Andromedan vijeća, mi smo se pitali kako će biti pozvana Andromedan Vijeću. Što će učiniti je da će nas nauči tradicije, ispravan način uvođenja sebe, za djelovanje prije nego što sve te civilizacije, jer ćete biti krivo protumačena ako hoda u "Yo, man, whaz Happenin '?" Vi ćete biti potpuno pogrešno shvaćen. [Smijeh]
Ona pomaže mladim utrke izgradnju kulture koja će se dobro funkcioniraju u galaktički civilizacije, kao i pomoći jamstvo da će taj mladi utrka će postati krepostan i produktivan član Galaktičkog Commonwealtha.
To je točno Moraney je prazna slama, uzeo sam ga od riječi do riječi - Galactic Commonwealtha.
Važno je da svi ljudi biti tako ljubazni kao moguć. To pomaže i mladi i starih kultura, jer mnogi od starih kultura su društveno-biološki ovisna o rituala. Oni su postali tako uvjetovani da je to samo način na koji to učiniti. Tradicije Oni su tako duboko ugrađeni da se ne će se promijeniti. Mi smo taj isti situacija ovdje na našoj planeti. I može li psihički se plašiti neformalne i primitivan ponašanja. Ako prilikom poziva za nju ispričati, a zatim govore samo kada je govorio. Ne dirajte stariji kolega osobi utrke osim ako ste izričito se traži da.

Reply With Quote

Širi se Univerzum, ne prostor. Mada "širi" može da znači dosta toga.

Bookmarks