Vrh.
![]()
ma jeste, u pravu si, chak sam ja isprva mislio i da sam mozda permutovao
ali, u svakom slucaju nije previse bitno.
elem, evo TWoP liste deset najzanimljivijih serija koje dolaze ovog ljeta
rubicon bi mozda mogao biti zanimljiv, s obzirom da dolazi iz AMCa [mad men i breaking bad]
i 10 najzanimljivijih za jesen
nisam siguran da sa ove liste ista izgleda narocito zanimljivo, kao ni da su bash to najzanimljivije koje nas cekaju, ali eto.
abc, tj jj abrams, sprema yet another spy story.
Vrh.
![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Da li je neko gledao "Strike Back"? Evo sam stavio da se skida, ali još sam na vrijeme da je prekinem :mrgreen:
Odgledah prvu sezonu Entourage-a, ne mogu da vjerujem da ovoliko kasnim sa ovom serijom, odlicna je![]()
A ja završih sa TBBT. Nedostajaće mi ona ekipa![]()
Je li me iko poslusao i pogledao fx-ov The League. Ne a?
West wing nova opsesija. Kako sam ovo propustio, kakav danak neiskustvu.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
super je. ova zadnja epizoda mi je maaalo slabija od prethodnih, ali stvarno je super justified. josh samo finale, jelda?
Ma mali je poznat postao zbog jednog filma i njegova 3 najbolja druga sada blesave sa njim po L.A. Teen sapunica al eto moze se odgledat
Ima dobra mini serija 7 epizoda Generation Kill. Zivor grupe marinaca za vrijeme napada na Irak. Drama/Komedija/Akcija. Ja sam vristao od smijeha njihovim forama.
ok je entourage. mene nije bash odmah uhvatio, malo su iritantni neki prateci likovi, ali sve u svemu dobra je i ponekad vrlo duhovito.
mislim da je 'how to make it in america' nesto slicno tome, samo se desava u new yorku.
i u jednoj i u drugoj ima solidna kolicina zenskih osoba prijatne spoljasnjosti![]()
hvala za firefly, legendarno, stvarno...
a Sheldon je mislio da ce se Firefly godinama prikazivati![]()
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Od 25. juna cetvrta sezona IT crowd-a , najavljena i peta... lijepo![]()
Kreč, kolica i mešalica.
^
writer graham linehan reveals that his geeky hit sitcom it crowd is returning for a fifth series…
published on may 26, 2010
with series four of sitcom the it crowd due to air from 25th june, writer and series director graham linehan has revealed that channel 4 has already commissioned a fifth series.
At a bafta screening of season four's first two episodes, the father ted and black books writer also said that, rather than penning the series by himself, the script would be put together by a team of writers.
According to the guardian, series stars katherine parkinson (who plays the long-suffering jen) and richard ayoade (who plays socially awkward moss) described linehan's directing as "chaotic but brilliant".
There's no news yet as to who linehan will choose to be on his writing team, but we'll bring you more news on this as we get it. And we'll work on a few computer gags for him...
guardian....................
Kreč, kolica i mešalica.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks