150dolara je limit. Ja sam danas potrosio 50 placajuci preko paypal.![]()
Mislim da sam to vec napisao u nekom od ranijih postova... Bez verifikacije kartice limit je 100 dolara. Taj limit se mice nakon sto se verifikuje kartica (to je detaljno opisano u mom prvom postu). Stanje i treba da ti bude 0.00, ili nakon verifikacije bice 1.50 eura, i onda kada ti nesto kupujes koristeci PayPal, PayPal prvo provjeri imas li (dovoljno) novca na njihovom racunu, i posto vidi da nemas, onda ti skida direktno sa kreditne kartice. Dakle, nikakvo slanje na PayPal ne funkcionise kod nas, niti kod okolnih zemalja, a nije ti ni potrebno.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
150dolara je limit. Ja sam danas potrosio 50 placajuci preko paypal.![]()
Moguce, znam da je na moj Premier account na PayPal koji je otvoren prije 2 godine bio 100 dolara. Vjerovatno zavisi od tipa accounta, a mozda su ga i povecali u zadnje vrijeme...
Sending Limit
Your Sending Limit is the maximum amount of money you can send through PayPal before you link and confirm your debit or credit card. We ask users to complete this process to increase security for everyone.
Your Sending Limit is: $150.00 USD
Au dobro vidjeh to sad na mom racunu..moracu sjutra do banke...![]()
Ma za prosjecnog korisnika je i to sasvim dovoljno![]()
A ovo me interesuje,sta uraditi ukoliko narucis nesto i kada ti stigne vidis da je osteceno????
Kontaktiras prodavca, obavjestis ga o stanju posiljke... E dalje sve zavisi od prodavca do prodavca... Ukoliko je neki veci prodavac moci ces da vratis posiljku, a da ti on posalje novu... Ukoliko nema da ti posalje novu, moguce je da je vratis nazad postom, a da ti prodavac refundira pare preko PayPal-a... Sve zavisi... Uglavnom moras se dogovoriti sa prodavcem... Do sad nisam imao takvih problema...
a mene interesuje nesto
npr kupio sam nesto preko jednog sajta, neki template i stigao mi potvrdni mail sa toga sajta da sam ga kupio bla bla i od cekouta potvrda o placanju ali od templejta ni traga ni glasa evo 5 dana.
slao podrsci i mail ali nema odgovora po ko zna koji put.
the World's leading dance event
Sensation
Template? Template za websajt?
da template za website.
sad nije sa ebay-a ili amazona ali je isto kupovina preko neta
u pitanju je sajt http://www.websitetemplates.bz/
the World's leading dance event
Sensation
Evo sto oni odgovaraju na pitanje:
"My purchase was confirmed but I did not receive the link. How?"
"Please do not worry, your server could have marked the email as spam, please contact us and provide another email address that we can email you at and we will re-send you the link."
Jedino da budes uporan oko kontaktiranja, i provjeri spam opciju... Kod Google-a to ti je u spam folder-u, kod t-com-a kontaktiraj t-com podrsku...
Pokusavam da se registrujem na paypal kao da sam iz ljubljane ali nikako nece da mi prihvati br. tel. koji sam ukucao. Moze li mi ko rec u kojem formatu tacno da ukucam broj da bi prihvatio?
Mislim da vec pise na prvom postu... Ja sam stavio ovakav broj: +386 00382 69XXXXXX... I radi mi...
trebam sa ebay.co.uk 2 dijela da narucim... cijena im je oko 280 funti.... ima li dobrovoljaca pa da naplate tu uslugu..da se naruci![]()
evo sajt za naocare www.dreamshades.com ....danas su mi stigle naocare narucene prije 16dana sve super,odgovarali su mi na mail veoma brzo,ja zadovoljan pa da preporucim
Ne trebam da pitam jesu li genuine?![]()
"The very first question you may ask is why are your glasses so much cheaper than at retails stores? Are they even authentic? That's a very good question and you have every right to be suspicious. So, let us assure you that here at DreamShades.com you will ONLY get 100% authentic and brand new eyewear. All sunglasses and eyeglasses are ordered directly from their respective manufacturers and then shipped to customers from our New York offices. All glasses come with the original carrying case with imprinted designer logo, original cleaning cloth and paper work. Some brands may include different style of carrying case but it will always be 100% authentic just like if it was purchased at a department store. We have been selling eyewear for the last 10 years in our 3 NYC locations. For the past 4 years we have been successfully running DreamShades.com and we would not ruin our reputation by selling replicas."
![]()
Incognito, jesi li imao iskustva sa slanjem preko Priority mail-a i pracenjem posiljke? Zanima me koliko cesto se dobija info o posiljci? Ja dobih onaj prvi da je valjda seller stavio to u postu i od tad nista, a to je bilo prekjuce..![]()
dali svaki prodavac posalje mail kad spakuje paket tj. posalje. narucio sam od 3 razlicita sA EBAY-a i samo jedan je poslao mail. poslao je cak i sliku tog paketica koji treba da stigne
ja imam manji problem...prodavac ne odgovara a kontaktirao ga momak koji treba da naruci? sto mi je cinjeti? puskom da idem tamo ?
vidim ima 99.6% Positive feedback
ukupno 250 pozitivnih samo 1 negativan... ne znam o cemu se radi :P
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks