da mu nije proda drogu za motor te ne vuce kako treba?
ahahaha
"busenu robu kupovao busio jos pa prodavao...ao s njim sam nekad o bitovima pricao a sad o tome ko je kad dje i kako upao.."
who see - batina ti dat
A moram mijenjat kad me odaste ,ne mogu vise sa tim radit
Imam jos par kila sto je ostalo, jeftino cu ga dat, ispod svake cijene.
Ponude na PM
da mu nije proda drogu za motor te ne vuce kako treba?
ahahaha
"busenu robu kupovao busio jos pa prodavao...ao s njim sam nekad o bitovima pricao a sad o tome ko je kad dje i kako upao.."
who see - batina ti dat
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Iza je Audi 80..Rekli Mladjoniju da je to RS11 i on je krenuo put BD.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
isj..vidji kvalitet brale
Ma I liga.
Mladjoni vozi Audi 80 1.8s i rekli su mu da je to 1.8 SPORT..
Ali ti je to, moj Mladjoni, 1.8 S.RANJE zapravo..
Hahhaha ovaj je dobar:
Zasto Mladjoni stavlja RS oznaku na Audi 80?
Jer je Raspad Sistema.![]()
a brao..ja se cudio na nekoliko auta..cak i drugih marki sam vidio rs..i ja se tome smijao..
:/
sto ti je neznanje
edit..
ne koriste se audiji dzabe za ovakve poslove...
ostalima se moze desit da ne upale..ili da izbace crni dim od jednom... -_-![]()
Saric je vozio Audija...
Trile - Saric
Igor - Saric
Tico - Saric
Mladjo - Saric
Balsa - Saric
Svi Sarici...
Moram javit Jeremyju da Audijasi nisu samo cocks, nego i drug dealers.
TAKUMI
ako ne budemo ulazili na forum sjutra privedeni smo!
Kerovi sve gledaju. Vjerujem da su toliko glupi da ne prepoznaju zajebanciju, vec da ce zaustavit Mladja nesretnoga i odbit mu bubrege.. :/:mladjomaajka:
i na vanDredni tehnicki zbog osnovane sumnje da tu nije rijec o obicnom 1.8s![]()
a vidis...oce se njemcima s travom...MB drivers voze sijeno...mi audijevci TRAVU... -_-
Mladen Medojevic poznatiji kao Mladjo, priveden je istražnom sudiji zbog osnovane sumnje da je uzgajao stabljike marihuane u dvorištu lokalne crkve.
Neverovatna vest je šokirala sugrađane koji su redovno posećivali obližnju crkvu u kojoj je bila zasađena biljka Cannabis Sativa, poznatija kao marihuana. Osumnjičeni je Mladen Mladjo Medojevic, nezaposlen, sa Vrela Ribnickih , koji je na ovom prostoru uzgajao stabljike poslednjih 18 meseci, na prostoru od par kvadratnih metara.
"Pojma nismo imali da se ova biljka uzgaja u našem dvorištu", kaže za naš list otac Fabia, sveštenik iz crkve. "To je jedan zabačeni deo našeg dvorišta, koji je okružen žbunjem i u koji niko od nas ne zalazi", dodaje sveštenik.
Inače, navedena marihuana je otkrivena tako što je jedna mlađa žena otišla da se moli u ovom delu dvorišta. S obzirom na karakteristični izgled listova, odmah je prepoznala o čemu se radi i pozvala policiju koja je napravila uviđaj. Medojevic je uhvaćen naredne noći, dok je dolazio u redovno zalivanje i đubrenje svoje mini-plantaže. Pretpostavlja se da je vozilo marke "Audi 80" koristeno kao transportno, prilikom kupovine od poznatog narko boss-a - Bojana Petricevica poznatijeg kao Trile. Trile je ranije ove godine ubijen u pucnjavi ispred poznatog Podgorickog lokala Shass, kada je kako je preneseno, nasrnuo na cerku Veska Barovica.
Šokantne fotografije plantaže sa marihuanom pored crkve objavljene su na portalu CdM
Preuzeto sa: www.mladjoniRS.com
Mora da i ovaj drogu vozi
sto se radi rika se cini -_-![]()
LjEEpOOticAAA
Last edited by Drug Tito; 06-06-10 at 03:14.
\\OFL•GIC
Pregrdan je naprijed.
Uzeo je neki Seik ili Princ od necega.
Hahahahhaha a ođe je najinteresantnije u sitne sate![]()
![]()
![]()
tebi je dovoljno to sto si cetinjanin punomasni sto laze kad zine,nisi ti kriv tako te zapalo,sitni trgovac sto prodaje punjace,suncarice i kapice od ventila,a sve i da hoces da dilujes ne mozes jer si slomio onaj tvoj dubak.
razumijem ja shalu ali poceo si da seres,zato okani me se dok mozes.:dring:
Last edited by Mladjo; 06-06-10 at 13:48.
niujedne mi gace lastike nema
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks