pa igrao je Fabregas u Farsi do 16. godine...
Maikon: " Ponavljam posljednji put. Imam ugovor do 2014. godine koji zelim da ispostujem ali ako inter zeli da me proda onda dolazi u obzir samo real"...
citam samo postove nekih likova ovdje i uvijek se odvalim od smijeha. vli "nesoji" od barse itd... to je po onoj staroj - (real) klub to sam ja !!
ocigledno djecica ne kapiraju kako funkcionise danasnji fudbal.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
pa igrao je Fabregas u Farsi do 16. godine...
Nijesi se morao slikavat za tu priliku![]()
:lolblue::lolblue:
sto radi barsa, zamisli preotmu im veliku zelju (di maria) i onda im ne daju fabgresa sto je vrlo moguc epilog.pa kao slag na tortu trecu godinu zaredom ubace u vrtjesku u sred madrida... nije fer :mrgreen:
to nije ni najmanje moguc epilog, ovo su samo price cisto da se pise o necemu i bice ovoga masala
kao sto vidis ja sve manje komentarisem jer nemam namjeru da se ubjedjujem sa vama. ovaj forum polako je poceo da lici na obdaniste dje takvi ka ti i jos par ljudi dolaze da se igraju i izmotavaju. presmijesni ste. uzmi i procitaj tvoje komentare otpocetka ovog posta pa ces vidjet o cemu pricam.
ja mrzim real? ne volim ih uopste ne volim ni murinja. ali eto procitam tvoje pametne postove pa sam polako poceo da se snalazim u ovim fudbalskim vodama.
najgore od svega sto nijesi sam nego imas podrsku jos par zagrizenih neznalica. takmicite se ko ce vecu glupost da odvali. najjace od svega je sto ste poceli da analizirate i psihu trenera i igraca, njihove mentale i psiho fizicke sposobnosti. radite im natalnu kartu... a to sve zbog toga jer nemate o cemu drugo da pricate - tim za koji navijate je zadnjih godina totalna truba sto na evro sceni sto u domacem sampionatu.
e da, svaka cast realu za titule koje je osvajao i za sve trofeje ali to je bilo neko drugo doba - neka druga prica.
prijetili ste sa trofejima prije pocetka prosle sezone ali opet ste ostali na isto - mozete samo da prijetite najvecim budzetom za transfere.
cao klinci i klinceze.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ma niiiije
Evo, cisto u edukativne svrhe:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mental_retardation
![]()
Il calcio sono io...
pusti ga, vidis li da opet krizira![]()
U poslednje 4 godine 2 titule u domacem prvenstvuJel' to neka patoloska potreba za lupanjem gluposti ovdje na snazi, ili se ovakvim "izjavama" pokusavaju (bezuspjesno) lijeciti kompleksi?Recite mi - posto bas nisam u toku
Doba dolaze i prolaze, ali istorija, tradicija, velicina, ugled, ime i uspjesi OSTAJU.Neki to imaju i uvijek ce imati, neki nemaju i nikada nece - simple as thate da, svaka cast realu za titule koje je osvajao i za sve trofeje ali to je bilo neko drugo doba - neka druga prica.Pomiri se sa tim, prije nego nas opet udostojis neke od tvojih cuvenih izjava tipa "svaka cast Realu na titulama koje je osvajao 50-ih" :lolblue:
Il calcio sono io...
:lolblue: nicy try nigga![]()
postoji li neki topic na sport a da se ne spamuje...i da ne tece stalna svadja...odje se ulazi da bi se pricalo transferima i tome slicno a ne da se postavljaju slike i i svadja se......
zamolio bih admina da reaguju. ne volim da se svadjam, ne bih da sirim mrznju i ispadam nekulturan ali Equilibrium obratis li mi se jos jednom na slican nacin, cuvaj me se.
udjem da procitam kakvu novost a vidim samo slicice koje postavlja koje-kakva djecurlija i povrh toga vrijedjaju sve zivo.
btw Motta, Candreva i Pepe su gotovo sigurni za Juve. Pepe samo treba da baci potpis, a sa ostalima su pregovori u zavrsnoj fazi. milo mi je sto su svi Italijani![]()
U, stvarno smo smorili sa prepucavanjemDa se vratimo na temu...
Evo nesto o Realovim mladjim selekcijama:
Dok seniori Reala nemaju bas uspjeha u zadnje vrijeme,mladi sastavi skupljaju titule gdje god stignu.Tako su ove sezone mladici Reala osvojili ukupno 8 od 10 titula.
Jedini timovi Reala koji nisu uspjeli osvojiti titulu su oni U-12 i U-11.Mladici do 12 godina ostali su na drugom mjestu,sa zaostatkom 2 boda iza Atletico Madrida,dok su ovi iz U-11 bili nesto losiji,ali su igrali odlicno,tijekom cijele sezone.
Mladici do 19 godina osvojili su Europski naslov,titulu Spanjolske,a dosli su do cetvrtfinala kupa,pa tako imaju sansu osvojiti trostruku krunu ove godine.
U-19,U-18 i U-17,osvojili su titule,te su jos bili i najefikasniji u ligi,a primili su i najmanje golova.
Il calcio sono io...
There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)
Bookmarks