pa sto je smjesno?
registrovao sam se najvise da bi malo komentarisao na podforumu o svetskom prvenstvu pa zato stavih taj nick... bzv![]()
pa sto je smjesno?
registrovao sam se najvise da bi malo komentarisao na podforumu o svetskom prvenstvu pa zato stavih taj nick... bzv![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
bolji bi bio bez te brojke na kraju![]()
Serbia - Cameroon - 1
Kvota: 2.00
Ulog: 7/10
Vrijeme je da i Srbija pobijedi,mada kvota pada..
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
Dobila Skjavone. Ocekivano. Mada cudi me sto su svi navalili da tipuju protiv nje. Da nije bila neka pogresna dojava?!Ima trenutno onaj svjetski kup za zene u odbojci. Ja ne znam ni kakvo je ono takmicenje, uvjek su tu Kina, Kuba i Dominikanska republika, a evo i turska ove godine. I uvjek su neke cudne kvote. Danas za malo dobi Dom Rep. Ja je igrao na 20 kvoti. A Kuba je mogla i 3:0 dobit isto kao sto je izgubila 3:1 (svaki set na razlici uz preokrete Kine), a kvota bila i 14 jedno vrijeme. Prosle godine sam se ja nahvatao iznenadjenja na tom takmicenju.
Neka prepirka ciji je tip,svako odnekud prepise,ima neki izvor...bolje malo zajednickog rada da se uzmu neke pare...
Santo Andre Coritiba 1 @2
Srbija Kamerun 1 @1.9
Jedan fin dubl za danas
soderling-nadal 1![]()
nizozemska-1,gana-1 i skjavone h2 u gemove i cekam srbiju 1.....igrano sa 30 sa 210.....ee sad da li da se pokrivam na x,x2 ili suvu 2 i sa koliko.....nesto se bojim da cekam tu 1 bez pokrivanja...imam nekih losih iskustavasa ovakvim cekanjem
x2 ti je najbolje,nemoj da rizikujes,ipak je to dobra para
x2 mi je 1.58 nesto mi je to slabo
ja sam jednom za 200 e ceka getafe 1 i pokrio ga sa x i oni izgubili,a posto je ovo prijateljska.....
da je upitsnju neki jaci tim mozda se ne bi pokriva ali sa ovakvom igrom srba moram se pokrivat
Sto mislite da se proba ovaj Santo Andre x-1 i Ponte preta x-1 isto sa po 10eda uzmem 50 dosta na jedan ako dodje....
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
stavih 50e na x...dobitak 155e
lijepo krenu srbija.................?!?!
Ima li neko info za utakmicu Sasuolo-Torino?
Pitam jer je prevelika kvota(2.80) na Sasuolo...
Malo prije (0:1) odigrah Srbiju na 4 kvoti. Dako dodje nocas.
povedila da ako ti dodje srbija brate dje si te smrde ostavio da cekas...
opaa 2-2a aa a a
BRAZIL: Campeonato Brasileiro
23:30 Viktoria - Atletico-PR
Tip: X-1
Odd: 5.50
Stake: 100/100
FT: ?
ovo cu da probam sa 10/20e vjerovatno
ovo je sa jednog foruma da znate
7+ srbija i italija gg u prvo
sa 5 eura prc platio bih kaznu![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks