Zezala se Španija noćas. Valdes je konačno debitovao za Španiju. Vala je taj debi zaslužio i prije, no ajd sad...
Rio Ferdinand i Drogba izgleda propuštaju svjestko prvenstvo zbog povreda. Drogba protiv Japana, a Rio na trening!
edit 1: Umjesto Ria, pozvan Dowson iz Totenhema!
edit 2: I Pirlo pod znakom pitanja za čitavo svjestko!
Last edited by FC_Barcelona; 04-06-10 at 17:02.
kakvih ce kiks golova bit zbog ove lopte
Sve kljucni igraci se povredjuju-Pirlo,Drogba,Ferdinand,Balak...mnogo lose za prvenstvo
aloha...dje zivite vi...vama je dovoljno jedan osoba da kaze da ne valja lopta i svi VAUUUUUUUU vidji kako skrece...lopta, kako je ovo kako je ono..NE BUDALITE mili moji...Lopte su uvijek bile ok...najbolje je da povjerujete da ima NEKI chip U NJU, PA KAD JE NEKO POTREFI U NEKI DIO LOPTE ONA SAMA PUTUJE i ima kameru u nju..koje gluposti citam danima oko lopte...
ovakvih golova sam se nagledao ebvo 20 godina u nazad...
otkucajte roberto karlos....na youtube i sve ce vam biti jasno..
prijatno hvala dovidjenja
:)
ENGLESKI“ MUNDIJAL :
16 % IGRAČA U JUŽNOJ AFRICI DOLAZI SA OSTRVA !
Zanimljivi podaci pristižu pred Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Tako je ustanovljeno da će najviše igrača (136) na Mundijalu biti upravo iz Barclays Premier League, njih čak 16%! Nakon „ostrvljana“, najviše igrača dolazi iz njemačke Bundeslige (82), a zatim iz italijanske Serie A (80). Igrača iz španske Primere Division biće 63. Sa druge strane, FC Barcelona je klub sa najvećim brojem igrača na prvenstvu, dok Inter i Arsenal nisu dali ni jednog reprezentativca svojim zemljama.
![]()
Balak, Esijen, Drogba, Mikel... ovaj Čelski je uklet.![]()
eo i roben je pod znakom pitanja za sp...
hahaha sam je sebe povrijedio kod rezultata 6-1...hoće neku petu da izvodi![]()
Balak,Esien,Drogba,Mikel,Ferdinand,Pirlo,Roben... imam neki osjecaj da ce se i Stankovic povrijedit
Jos Messi i Ronaldo i da bude veselo![]()
skrtel u bolnici zbog povrijedjenog zgloba...nani propustio trening portugala zbog problema sa ramenom...
dako zaigra do kraja svetskog bar jedan POZNATI IGRAC...ovo svaki dan se poneko povrijedi, nisu se povredjivali godina dana, a sad bar 20 vrhunskih igraca, 20 jos nije u formu, itd...ostade nam da gledamo ove neke igrace hondurasa i n zelanda....mozda neki zaigra kao zvijezda![]()
:)
Sprdnja sto se cini od povreda.Samo se nadam da nece bit gore prvenstvo od onog kad je Grcka osvojila EP
ako se i roben bude povredio onda nek sve ide u ...
jel se oporavio fernando torres?
ja bih rekao da su se usrali od ovih ubica tamo i sta se sve prica,pa bolje da se kao povrijede, zato na novi zeland da osvoji je kvota 900 ulazite odma dok ne pane![]()
nista bez da odlzimo svetsko jedno 3-4 mjeseca
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks