/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Nazalost jeste skoro sve danas.
I ako dzerard stvarno predje u real bice to jos jedan veliki samar fudbalu.Ako bude voljan da zarad novca,pa cak i nekog trofeja razocara milione ljudi sirom svijeta kojima je idol,i da izda grb kluba koji je od njega napravio igraca,kapitena.Ako bude voljan da napusti ljude koji su 24 casa dnevno 7 dana sedmicno zivjeli za trenutak kad se kapiten pojavi ispred njih.Jos uvijek ga smatram jednim od najvecih (u svakom mogucem smislu) aktivnih igraca.Ako to napravi za mene je jedno obicno *****.
Novac je unistio fudbal
Raise my hammer,take my aim
dzerard to nece napravit zbog novca jer on prima u liverpul vise nego sto ce idje moc da prima jer sve reklame i sve sto se tice liverpula je on.
covjeku je mozda muka da ne osvoji nista a svi ga racunaju za odlicnog igraca.
on nije kriv vec klub koji nije u zadnjih 15 god napravio dostojnu ekipu koja moze da osvoji titulu u PL, a ne vjerujem ni da ce jos 15.....
najveci cilj svakog igraca je LS i SP. ovo ostalo je sitnica. on je LS uzeo jos mu ostaje SP a za to ima velike sanse sad za nedelju dana![]()
Da ne bude neke zabune, Krkić NEĆE preć u Mančester. Niti bilo đe drugo, makar ove sezone! To je u klub svima jasno još od prije početka prelaznog roka. Ako neko ode iz napada (uz Anrija koji ide 100%) otić će Ibrahimović.
Došao im je Tevez - i to iz najvećeg rivala, koji je usput rečeno u finansijskim poteškoćama.
Nije teško izabrat izmedju Reala i Sitija ako ti već oba kluba nude neke približne svote novca. Ako ništa drugo, bar je ljepše živjet u Madridu no u Mančesteru ili Liverpulu.
Ali kad bi Real bio u situaciji u kojoj je trenutno United npr, i kad bi morao da broji svaki cent i da štedi na transferima i ugovorima - a City dodje i ponudi, recimo, 3-4 puta više - nešto mi se ne čini da bi se mnogi osvrtali na instituciju i istoriju.
Dovoljno je vidjet situaciju u kojoj su United ili Milan. Čim su zavrnuli slavinu, ostadoše sa grupom prosječnih i potrošenih igrača, nešto ne vidim da im je istorija i tradicija mnogo pomogla.
http://www.breakingfootballnews.com/...al-madrid/2830
barem je ova prica zakljucena,novi ugovor do 2016
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
http://www.goal.com/en/news/9/englan...to-real-madrid
Opet ista prica, jos jedan igrac koji je odabrao Real Madrid pored Man Sitija...
http://www.as.com/futbol/articulo/pl...sdaiftb_37/Tes
ZA OSTVARENJE MURINJOVOG PLANA POTREBNO JE 100mil!
Odlicno za Iguaina a i za Real sto je produzio ugovor. Preglupo bi bilo da su ga pustili. Izgleda da je i Di Marija sve blizi "bijelima".
Di Maria agent in Spain for Real Madrid talks
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
meni je samo zao benzeme jer tvrdim da je to odlican igrac ali definitivno ce ga maknut ljetos, dako dodje u junajted
I po meni je on FENOMENALAN igrac - i stvarno mrzim Pelegrinija sto nije imao vise vjere u njega i dopustao mu da igra (narocito na samom kraju sezone, kad je Iguain bio totalno van forme - a on mu je davao sansu 5 do 10 minuta na kraju meceva)...
Ja sam ubjedjen da ce Benzema, ako mu se ukaze povjerenje, vrlo brzo dokazati da je bolji od Iguaina...
Meni Di Maria nije NI MALO losiji igrac od Silve...
Il calcio sono io...
Slazem se...Benzema je masina od igraca...
Odlican igrac,moze i da bude medju najboljim napadacima na svijetu ako mu se pruzi sanasa,ali od Higuaina,po meni ,nije bolji...Ja sam ubjedjen da ce Benzema, ako mu se ukaze povjerenje, vrlo brzo dokazati da je bolji od Iguaina...
E odje se vec ne slazem...Di Maria je ekstra igrac ali pogledaj REALNO,moze da igra samo lijevo krilo,cisti je lijevak,sam je reko desna noga mu sluzi samo za oslanjanje,a Silva igra lijevo i desno krilo i poluspica..Silva je pravi Spanski igrac koji je savrsen za Primeru,nezamjenjiv je u reprezentaciji...Mozda sam pretjero kad sam reko da je Silva 100x bolji ali bolji jeste sigurno...Na duze staze ako se gleda Di Marija je bolja investicija jer 2 godine mladji i tek treba da napreduje i da se dokaze...Meni Di Maria nije NI MALO losiji igrac od Silve...
kakve greske pravi real, sreca njihova pa su doveli dobrog trenera inace boze mi pomozi. di maria nije kalibar za klub kao sto je real. takodje iguain se nadavao golova u primeri a svi znamo na sta je ta liga licila ove godine. ceraju igracinu poput benzeme koji nije ni dobio pravu sansu kako treba
i nije mi jasno sto se ljudi loze na te price, murinjo, maicon itd... jeste li vi svjesni kakve je igrace real kupio prije godinu dana? zasto ovo rade sad? valjda da se pokriju blamaze od prosle godine dje su doveli najvece zvjezde svetskog futbala da bi im se na kraju posprdali timovi poput liona, alcorona itd.. doveli su murinja super, neka probaju dovest i maicona i to je to... sto ce ljudi da ceraju igrace dovode nove, opet se ekipa mora ukomponovat. ako ne uspije prva sezona ode sve u vazduh... uprava je totalno luda a i murinjo je previse nadrkan da bi mogao trpjet onaj veliki pritisak koji vlada u madridu. posebno znajuci kakvog protivnika imaju s druge strane. + CL svake godine sve jaca... hmm, po meni 2010-11-ta ce bit kulminacije pogresne politike koja se vodila u kraljevski klub svih ovih godina.
Malo si zakasnio, United nije vise ni u priblizno velikoj krizi kakvoj je bio, klub sa najvecom zaradom na svijetu od marketinga bar moze lako da nadoknadi 900 mil.A to pokazuje i transfer budzet za narednu sezonu - 100 miliona...
United ili Milan?! omg, jos ne vjerujem kako neko moze da uporedi ova 2 kluba, pa znas li ti sta je United trenutno u odnosu na milan?!ne bih rekao da su Rooney, Nani, Valencia, Vidic, Evra, Rio i ostala ekipa grupa prosjecnih i potrosenih igraca, kako ih ti nazva...
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
Agent Yaya Tourea izjavio da ce njegov klijent sledece sezone nastupati u Premijer ligi... sad je pitanje gdje, vjerovatno manchester, a onda opet koji manchester?brat mu igra u cityu, al taj mali klub dogodine igra samo ligu evrope tako da ce prije krenuti prema old traffordu
![]()
Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...
There are currently 19 users browsing this thread. (0 members and 19 guests)
Bookmarks