Page 394 of 943 FirstFirst ... 294344384390391392393394395396397398404444494894 ... LastLast
Results 9,826 to 9,850 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    Proporcionalno prihodima situacija ce biti slicna sadasnjoj. Ali jbga, life is a bitch. Ne postoji klub koji ne bi, da mu moze biti, kupovao provjerene igrace bez obzira na cijenu tako da te price "kakvi su ovi, kakvi su oni" ne piju vodu.
    A i nije sve u parama,evo recimo Siti ima pare moze kupit pola svijeta ali nece niko da im dodje,nisu institucija,nemaju istoriju,nije to to!
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Orgullo_Vikingo View Post
    A i nije sve u parama,evo recimo Siti ima pare moze kupit pola svijeta ali nece niko da im dodje,nisu institucija,nemaju istoriju,nije to to!
    brate koji ce igrach doc u klub a znat da nema sanse da uzme titulu....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    brate koji ce igrach doc u klub a znat da nema sanse da uzme titulu....
    necje docji oni sto imaju vec u stek dosta para a ovi sto se nisu osigurali hoce
    mislis da fudbaleri igraju najvise rad titula i sl, to ti je 10% srecnih, sve ostalo je rad para
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Naravno, daleko od toga...
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nazalost jeste skoro sve danas.
    I ako dzerard stvarno predje u real bice to jos jedan veliki samar fudbalu.Ako bude voljan da zarad novca,pa cak i nekog trofeja razocara milione ljudi sirom svijeta kojima je idol,i da izda grb kluba koji je od njega napravio igraca,kapitena.Ako bude voljan da napusti ljude koji su 24 casa dnevno 7 dana sedmicno zivjeli za trenutak kad se kapiten pojavi ispred njih.Jos uvijek ga smatram jednim od najvecih (u svakom mogucem smislu) aktivnih igraca.Ako to napravi za mene je jedno obicno *****.
    Novac je unistio fudbal
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    No, let's kick out footbal killers out of football first

:lolblue:

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Nazalost jeste skoro sve danas.
    I ako dzerard stvarno predje u real bice to jos jedan veliki samar fudbalu.Ako bude voljan da zarad novca,pa cak i nekog trofeja razocara milione ljudi sirom svijeta kojima je idol,i da izda grb kluba koji je od njega napravio igraca,kapitena.Ako bude voljan da napusti ljude koji su 24 casa dnevno 7 dana sedmicno zivjeli za trenutak kad se kapiten pojavi ispred njih.Jos uvijek ga smatram jednim od najvecih (u svakom mogucem smislu) aktivnih igraca.Ako to napravi za mene je jedno obicno *****.
    Novac je unistio fudbal
    dzerard to nece napravit zbog novca jer on prima u liverpul vise nego sto ce idje moc da prima jer sve reklame i sve sto se tice liverpula je on.

covjeku je mozda muka da ne osvoji nista a svi ga racunaju za odlicnog igraca.

on nije kriv vec klub koji nije u zadnjih 15 god napravio dostojnu ekipu koja moze da osvoji titulu u PL, a ne vjerujem ni da ce jos 15.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

najveci cilj svakog igraca je LS i SP. ovo ostalo je sitnica. on je LS uzeo jos mu ostaje SP a za to ima velike sanse sad za nedelju dana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ne bude neke zabune, Krkić NEĆE preć u Mančester. Niti bilo đe drugo, makar ove sezone! To je u klub svima jasno još od prije početka prelaznog roka. Ako neko ode iz napada (uz Anrija koji ide 100%) otić će Ibrahimović.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Došao im je Tevez - i to iz najvećeg rivala, koji je usput rečeno u finansijskim poteškoćama.

Nije teško izabrat izmedju Reala i Sitija ako ti već oba kluba nude neke približne svote novca. Ako ništa drugo, bar je ljepše živjet u Madridu no u Mančesteru ili Liverpulu.

Ali kad bi Real bio u situaciji u kojoj je trenutno United npr, i kad bi morao da broji svaki cent i da štedi na transferima i ugovorima - a City dodje i ponudi, recimo, 3-4 puta više - nešto mi se ne čini da bi se mnogi osvrtali na instituciju i istoriju.

Dovoljno je vidjet situaciju u kojoj su United ili Milan. Čim su zavrnuli slavinu, ostadoše sa grupom prosječnih i potrošenih igrača, nešto ne vidim da im je istorija i tradicija mnogo pomogla.

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

http://www.breakingfootballnews.com/...al-madrid/2830
    barem je ova prica zakljucena,novi ugovor do 2016

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

http://www.goal.com/en/news/9/englan...to-real-madrid

Opet ista prica, jos jedan igrac koji je odabrao Real Madrid pored Man Sitija...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

http://www.as.com/futbol/articulo/pl...sdaiftb_37/Tes

ZA OSTVARENJE MURINJOVOG PLANA POTREBNO JE 100mil!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Odlicno za Iguaina a i za Real sto je produzio ugovor. Preglupo bi bilo da su ga pustili. Izgleda da je i Di Marija sve blizi "bijelima".

Di Maria agent in Spain for Real Madrid talks
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

Odlicno za Iguaina a i za Real sto je produzio ugovor. Preglupo bi bilo da su ga pustili. Izgleda da je i Di Marija sve blizi "bijelima".
    a dje ce sa tim tolikim igracima vise da mi je znat

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

vidim ovo za di mariju ali ja nije mi jasno sto ne dovedu silvu?to se moze odradit dala bi ga valensija za 40 mil znaci isto ko di marija a plus je silva izjavio da oce u real,a 100 puta je bolji igrac...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    a dje ce sa tim tolikim igracima vise da mi je znat
    Bitno je da oni znaju dje ce,to je njihov poso,ostali ce vremenom ukapirat,samo lagano...

Thanks Thanks Given 
    9,451
    Thanks Thanks Received 
    6,893
    Thanked in
    2,711 Posts

meni je samo zao benzeme jer tvrdim da je to odlican igrac ali definitivno ce ga maknut ljetos, dako dodje u junajted

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

meni je samo zao benzeme jer tvrdim da je to odlican igrac ali definitivno ce ga maknut ljetos, dako dodje u junajted
    Benzema je odlican igrac ali su bolji Ronaldo i Higuain,tako da ovaj nije dobijao puno prilika...Nznm oce li otic jer je Mou rekao da mu se dopada kao igrac i da bi volio da ga zadrzi..Ako ostane dobice sigurno sansu,a ako ode i u Mancesteru ce se lagano dokazat..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I po meni je on FENOMENALAN igrac - i stvarno mrzim Pelegrinija sto nije imao vise vjere u njega i dopustao mu da igra (narocito na samom kraju sezone, kad je Iguain bio totalno van forme - a on mu je davao sansu 5 do 10 minuta na kraju meceva)...

Benzema je odlican igrac ali su bolji Ronaldo i Higuain,tako da ovaj nije dobijao puno prilika...Nznm oce li otic jer je Mou rekao da mu se dopada kao igrac i da bi volio da ga zadrzi..Ako ostane dobice sigurno sansu,a ako ode i u Mancesteru ce se lagano dokazat..
    Ja sam ubjedjen da ce Benzema, ako mu se ukaze povjerenje, vrlo brzo dokazati da je bolji od Iguaina...

vidim ovo za di mariju ali ja nije mi jasno sto ne dovedu silvu?to se moze odradit dala bi ga valensija za 40 mil znaci isto ko di marija a plus je silva izjavio da oce u real,a 100 puta je bolji igrac...
    Meni Di Maria nije NI MALO losiji igrac od Silve...
    Il calcio sono io...

Thanks Thanks Given 
    802
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Equilibrium View Post
    I po meni je on FENOMENALAN igrac - i stvarno mrzim Pelegrinija sto nije imao vise vjere u njega i dopustao mu da igra (narocito na samom kraju sezone, kad je Iguain bio totalno van forme - a on mu je davao sansu 5 do 10 minuta na kraju meceva)...
    Slazem se...Benzema je masina od igraca...

Ja sam ubjedjen da ce Benzema, ako mu se ukaze povjerenje, vrlo brzo dokazati da je bolji od Iguaina...
    Odlican igrac,moze i da bude medju najboljim napadacima na svijetu ako mu se pruzi sanasa,ali od Higuaina,po meni ,nije bolji...

Meni Di Maria nije NI MALO losiji igrac od Silve...
    E odje se vec ne slazem...Di Maria je ekstra igrac ali pogledaj REALNO,moze da igra samo lijevo krilo,cisti je lijevak,sam je reko desna noga mu sluzi samo za oslanjanje,a Silva igra lijevo i desno krilo i poluspica..Silva je pravi Spanski igrac koji je savrsen za Primeru,nezamjenjiv je u reprezentaciji...Mozda sam pretjero kad sam reko da je Silva 100x bolji ali bolji jeste sigurno...Na duze staze ako se gleda Di Marija je bolja investicija jer 2 godine mladji i tek treba da napreduje i da se dokaze...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakve greske pravi real, sreca njihova pa su doveli dobrog trenera inace boze mi pomozi. di maria nije kalibar za klub kao sto je real. takodje iguain se nadavao golova u primeri a svi znamo na sta je ta liga licila ove godine. ceraju igracinu poput benzeme koji nije ni dobio pravu sansu kako treba
    i nije mi jasno sto se ljudi loze na te price, murinjo, maicon itd... jeste li vi svjesni kakve je igrace real kupio prije godinu dana? zasto ovo rade sad? valjda da se pokriju blamaze od prosle godine dje su doveli najvece zvjezde svetskog futbala da bi im se na kraju posprdali timovi poput liona, alcorona itd.. doveli su murinja super, neka probaju dovest i maicona i to je to... sto ce ljudi da ceraju igrace dovode nove, opet se ekipa mora ukomponovat. ako ne uspije prva sezona ode sve u vazduh... uprava je totalno luda a i murinjo je previse nadrkan da bi mogao trpjet onaj veliki pritisak koji vlada u madridu. posebno znajuci kakvog protivnika imaju s druge strane. + CL svake godine sve jaca... hmm, po meni 2010-11-ta ce bit kulminacije pogresne politike koja se vodila u kraljevski klub svih ovih godina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Došao im je Tevez - i to iz najvećeg rivala, koji je usput rečeno u finansijskim poteškoćama.

Nije teško izabrat izmedju Reala i Sitija ako ti već oba kluba nude neke približne svote novca. Ako ništa drugo, bar je ljepše živjet u Madridu no u Mančesteru ili Liverpulu.

Ali kad bi Real bio u situaciji u kojoj je trenutno United npr, i kad bi morao da broji svaki cent i da štedi na transferima i ugovorima - a City dodje i ponudi, recimo, 3-4 puta više - nešto mi se ne čini da bi se mnogi osvrtali na instituciju i istoriju.

Dovoljno je vidjet situaciju u kojoj su United ili Milan. Čim su zavrnuli slavinu, ostadoše sa grupom prosječnih i potrošenih igrača, nešto ne vidim da im je istorija i tradicija mnogo pomogla.
    Malo si zakasnio, United nije vise ni u priblizno velikoj krizi kakvoj je bio, klub sa najvecom zaradom na svijetu od marketinga bar moze lako da nadoknadi 900 mil. A to pokazuje i transfer budzet za narednu sezonu - 100 miliona...

United ili Milan?! omg, jos ne vjerujem kako neko moze da uporedi ova 2 kluba, pa znas li ti sta je United trenutno u odnosu na milan?! ne bih rekao da su Rooney, Nani, Valencia, Vidic, Evra, Rio i ostala ekipa grupa prosjecnih i potrosenih igraca, kako ih ti nazva...
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Agent Yaya Tourea izjavio da ce njegov klijent sledece sezone nastupati u Premijer ligi... sad je pitanje gdje, vjerovatno manchester, a onda opet koji manchester? brat mu igra u cityu, al taj mali klub dogodine igra samo ligu evrope tako da ce prije krenuti prema old traffordu
    Od prvog casa zivota svog, od trena kada sam ugledo dan, u glavi se mojoj misao javlja...

Page 394 of 943 FirstFirst ... 294344384390391392393394395396397398404444494894 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)