bravo claune,nesto te krenulo
kedown.svaka cast
bravo claune,nesto te krenulo
kedown.svaka cast
Treba probat singl Schiavone, kvota je @1.85, kvota je malo veca nego sto sam ocekivao,mozda postoji nada da Dementieva moze da iznenadi, ali mislim da cu ja pokusati i tacan rezultat 2:0 za Schiavone![]()
Who let the dogs out
Evo ko ne zeli da trosi pare na kladionicu moze i da se takmici.. Nagrada za 1. mijesto je vise nego dobra... 100 e.. mjesecno...
2. mijesto 50e..
3. 30 e..
4. 10 e
5. 10 e.
http://www.kladionicasport.com/viewpage.php?page_id=11
Ja sam se prekjuce registrovao i vec sam deseti...![]()
Sad cu se uclanit da uzmem te 100 eahhha
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
claune,di su dojave danas
sinoc digao 4.100 kn(skoro 600 €)sa 370 kn(50 €),zadnji par mi bila caera manje od 3![]()
hahah... eto mi konkurencija..D
danas jako na garneta,gasola manje i na zbroj poena manje pa sta bude
Hamarby - Treleborgs 1 2.50 mislim se da udarim singl na ovo....nznm
Poceo je mec, ali mislim da je 9.5 kvota na Bosnu i preeeevise visoka. Nemam online novca, rado bih bar 20 evrica stavio.
Znaci sligo,pa America RN,pa Ceara jel pa Hamarby .....who is nextkrenulo me alo ahhaahhaah
baci me juce ono djubre od djokovica za 250eee
Super brate.. Ali kao sto je neko prije mene rekao.. nemoj da te slava ponese... Brate pratim sve sto napises.. Ali kod tebe se nikad ne zna da li je za max bet ili.... Svak moze pisat svoje tipove pa onda kad ga krene nekolike zaredom da digne nos kao ti... ali,, cestitam za pogodjene tipove.. Ja kad sam promasio poljaka svi su me crnili.. ti promasis po nekolike zaredom pa nikom nista..:/
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Bookmarks