View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 228 of 941 FirstFirst ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... LastLast
Results 5,676 to 5,700 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    96
    Thanked in
    57 Posts

rece nocas opet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav sex u Kotoru.

Bravo Jadrane!!!
    Proceduralno!

big giant head Guest

a zasto bi se uopste igrale 4. i 5. utakmica?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahaha, sta bi ovo? ovo je montirano 100%, nije moguce. posisali ste jadranu.

ajmo sad, pocnite s kukanjem za sudjenje, nije vam bilo dovoljno onaj izmisljeni peterac na pocetku, pa ponisten gol ivovicu, 5 golova razlike....sreca pa ste dali onih 6 golova, inace ko zna kako bi prosli. mislim presmijesno. ajde, mi smo primili 6 golova u 3 cetvrtine, a vi 5 u 4 minuta, alo. 7:0 serija, ja mislim da to ni protiv poska i medvescaka nismo imali, a primorac ce se sad dobro pocesati po glavi.

scepo je bio odlican, junak na kraju, a bogami jadran ne smije da dopusta da im kiss zabija 2 gola na sekund do kraja napada, zato sto igraci kasne u blok.

ne znam sta da vam kazem, vise srece iduce godine. ipak ce ovo ici na 3 utakmice, vidim ja.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    a zasto bi se uopste igrale 4. i 5. utakmica?
    u pravu si, ne morate brinuti, nece biti pomjeranja termina. sve utakmice se igraju u 8.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolji pobijedio.Svaka cast.Cestitam.Trebalo je preokrenut posle 6-1.Rekoh vec da cemo izgubit u 3 utakmice,nazalost

big giant head Guest

kako krademo!

[sala mala, nemojte zamjerit ni preozbiljno shvatat]

scepo car. hvala, dovidjenja. ne smije biti opustanja u trecoj, primorac mora da da sve sto ima. ipak, psiholoski [a u drugom poluvremenu i fizicki] razlika je ogromna.
    azevedo ne postoji na ove 2 tekme

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by smugner View Post
    Bolji pobijedio.Svaka cast.Cestitam.Trebalo je preokrenut posle 6-1.Rekoh vec da cemo izgubit u 3 utakmice,nazalost
    ja uopste ne mislim da je jadran bio bolji, jer se 2ipo cetvrtine nisu vidjeli, ni u napadu ni u odbrani (osim scepa naravno), ali je jadran definitivno pokazao da ima vecu zelju i da je fizicki mnogo spremniji od igraca primorca, pogledajte samo kako su plivali zadnjih 10-15 min. (moram pogledati snimak kasnije, ali mi se cini da ivovic uopste nije izlazio iz igre, osim kad je bio iskljucen).
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Jadran zasluzeno! Cestitke boljem u drugom poluvremenu!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    [sala mala, nemojte zamjerit ni preozbiljno shvatat]
    nema sta ko da se ljuti....likovali su oni, pa moramo valjda i mi malo.

inace, 4:4 u pobjedama ove sezone.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i treba da likujete,dobili ste nevjerovatnu utakmicu potpuno zasluzeno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svaka cast!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cuti da ih ne ureknemo....zamisli sad primorac dobije sve 3 do kraja....ne bi ga se vise pojavljivali na forum, hahahaah...
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako zanimljivo Kad je bilo 6-1 odje nije bilo komentara

Al nema veze idemo dalje.....dobili ste zasluzeno i to je to ! Nasa uzasna igra u drugo poluvrijeme....al eto idemo u hn !!
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Kotoranin View Post
    Kako zanimljivo Kad je bilo 6-1 odje nije bilo komentara

Al nema veze idemo dalje.....dobili ste zasluzeno i to je to ! Nasa uzasna igra u drugo poluvrijeme....al eto idemo u hn !!
    vjerovatno smo gledali utakmicu?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    9,338
    Thanks Thanks Received 
    6,823
    Thanked in
    2,687 Posts

koliko se zavrsilo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sve u svemu nemam sta da kazem previse osim da cestitam jadranu na pobjedi jer malo ko (bez obzira ko mu sve pomaze sa strane) pravi seriju od 7-0 pogotovo ne na gostovanju u play off-u. slozit cu se sa fidimoseovim ironicnim zakljuckom....sudjenje je bilo uzasno ali ja to ne mogu da vidim kao razlog da neki tim ne da gol 17'...mislim da bi se 7morica bivsig iraca snaslo da nekako ugura loptu u gol...e sad fidimose ne mlati molimte za taj 5rac jer ako ti ono nije bio 5rac pojma nemas o ovom sportu a za ponisten go si po meni u pravu...ne bih pominjao sudjenje osim obostranog iskljucenja kada je boris udario tonija dok 2 cetvrtine kasnije toni isto pravi borisu ali ovaj put iskljucenje samo toniju...

i na kraju...po meni ovo je bruka za nas i samarcina kakva nam nije trebala u istoriji (sudjenje kakvo god da je bilo) pamti se rezultat...a nasa uprava opet neka lise guzicu svima njima jer ne zna ama bas nista da uradi...odrzala je klub na noge da se ne ugase i za to im hvala a za sve ostalo su potpuno nesposobni...ne bih dalje na ovu temu jer bi im mogo pisat do prekosutra i svi oni znaju da sam u pravu ali kad si nesposoban onda si nesposoban....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by G_A_L_I_O_T View Post
    sve u svemu nemam sta da kazem previse osim da cestitam jadranu na pobjedi jer malo ko (bez obzira ko mu sve pomaze sa strane) pravi seriju od 7-0 pogotovo ne na gostovanju u play off-u. slozit cu se sa fidimoseovim ironicnim zakljuckom....sudjenje je bilo uzasno ali ja to ne mogu da vidim kao razlog da neki tim ne da gol 17'...mislim da bi se 7morica bivsig iraca snaslo da nekako ugura loptu u gol...e sad fidimose ne mlati molimte za taj 5rac jer ako ti ono nije bio 5rac pojma nemas o ovom sportu a za ponisten go si po meni u pravu...ne bih pominjao sudjenje osim obostranog iskljucenja kada je boris udario tonija dok 2 cetvrtine kasnije toni isto pravi borisu ali ovaj put iskljucenje samo toniju...

i na kraju...po meni ovo je bruka za nas i samarcina kakva nam nije trebala u istoriji (sudjenje kakvo god da je bilo) pamti se rezultat...a nasa uprava opet neka lise guzicu svima njima jer ne zna ama bas nista da uradi...odrzala je klub na noge da se ne ugase i za to im hvala a za sve ostalo su potpuno nesposobni...ne bih dalje na ovu temu jer bi im mogo pisat do prekosutra i svi oni znaju da sam u pravu ali kad si nesposoban onda si nesposoban....
    na usporenom snimku se vidjelo da je lopta ispala/skliznula s ruke pavlovicu, a da ga je nakon toga (kad je vec bio daleko od lopte) jokic potopio.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    na usporenom snimku se vidjelo da je lopta ispala/skliznula s ruke pavlovicu, a da ga je nakon toga (kad je vec bio daleko od lopte) jokic potopio.
    sad ces jos i da mi gatas o tome dal je lopta ispala ili je on ispusti...ma da...o cemu pricas....

Thanks Thanks Given 
    9,338
    Thanks Thanks Received 
    6,823
    Thanked in
    2,687 Posts

suma sumarum jadran i jadransku ligu i domace prvenstvo......
    opet je najbolje prosao

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Potpisali bi ovoga momenta da se mjenjaju za trofeje sa Primorcem...

Kupujem Nokiu e52 ?

big giant head Guest

uhm, ne bi. prvenstvo i jadranska liga su ipak jaci od kupa i superkupa evrope. prosle sezone, however...

ali sacekajmo prvo da jadran uzme titulu, ne bih se ja zakleo da je ovo gotovo, bez obzira na sve

Thanks Thanks Given 
    9,338
    Thanks Thanks Received 
    6,823
    Thanked in
    2,687 Posts

ovo jeste gotovo a kup je bitan mozda za kataro a superkup evrope jeste dobar trofej ali koji se po obicaju igra sa nekom prosjecnom evropskom ekipom

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Kako ste zaboravili F4 i ulazak u finale, odnosno srebro u Evropi... To se ne broji? Ono, samo pobjede se racunaju?

Jadran je do prosle godine racunao i jedan ulazak u F4, a od tad ga zaboravise...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moram pocet post tako sto cu svima vama, novljanima, cestitat pobjedu.
    Znam da ce se moje misljenje kosit sa onim sto drugi kotorani napisu, ali to me i ne zanima previse...
    Dakle ovako:
    od samog starta vidjela se jasna namjera da se pomogne novljanima koliko se moze. 3 izbacaja nasih igraca u 1/4 koja veze sa vezom nisu imala, onesposobljavanje nasih kontri (Setka)... Mi dok nas je shut isao drzali smo prednost. I dok su na tribinama Bestije pjevale baladice misleci da je kraj, ja sam znao cemu sve vodi kad je Adzic pustio @ da pliva za loptu sa pola metra prednosti (potom je Tucak trazio time-out i dali su nam gol).
    Odnos iskljucenja u momentu dok smo dominirali bio je - mi 4x igrac vise i 1 peterac, jadran 8x igrac vise. Mi 5 kontrafaulova, jadran 1.
    Znao sam da ce shut stat, Azeveda nije islo...ostali sem Kissa gotovo da nisu pokusavali
    Capro pravi veliki propust kad u onoj seriji jadrana ne trazi time-out i kad smo dosli do 6:4 znao sam da je gotovo.
    Milica su nam odstranili, Toni i Cuckovic su pred kraj 2/4 imali po 2 licne.

Nismo izdrazali i sa te strane nema opravdanja za poraz, ali su nas sudije razbile u prvoj polovini susreta. Nisu nam dali da ih dotucemo...smijesni kontrafaulovi u zateku napada

Avramovic je odradio svoje, zbog cega je stavljen da sudi, isto kao i lani, na kraju sezone. Adzic je stari, iskusan lisac, ono tendenciozno gestikuliranje prilikom iskljucenja nasih igraca cu dugo pamtit...

Nista tim ljudima ne zelim, nego da im djeca ili unuci igraju vaterpolo, a da ih neko ovako jebe u zdrav mozdak kao sto oni to rade kotorskim mladicima 20 godina. Toni i ekipa shvataju na sto mislim.

Icicemo u novi, uvelicacemo im slavlje, a mozda se i nasi, koji ce napokon bit' kompletni, trgnu. No, da bi se dobio ovakav jadran potrebno je cudo. A to cudo nije vezano za kvalitet jadrana.

A.C.A.B. STOKO!!!

P.S. Vaterpolistima Primorca nemam sto zamjerit, budalastine su izjave tipa: kad ne mogu dat' 2/4 gol i ne treba da dobiju. Pa i jadran je dao 1, pa?

P.S.1
    Upravi Primorca - ***** vam se u rabotu, nesposobnjakovici!!! Presudio vam je Avramovic koga ste za dz vodili u Napoli, alo!!
    Last edited by cattaro; 03-06-10 at 23:14.
    P r i m o r a c

Page 228 of 941 FirstFirst ... 128178218224225226227228229230231232238278328728 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)