Ma Ralf je bio spor, uvijek.
2002-e i 2005-e su imali dobar bolid. I nista.
Zamisli, 2002-e su imali bolid sa najjacim motorom i imao je daleko najbolji top speed.
Ralf bi se uvozao nakon par trka i bio bi jos gori od Webbera.
She is only here to annoy herself!
Ma Ralf je bio spor, uvijek.
2002-e i 2005-e su imali dobar bolid. I nista.
Zamisli, 2002-e su imali bolid sa najjacim motorom i imao je daleko najbolji top speed.
TAKUMI
jeste najjaci motor ali sasija..![]()
Bili su brzi od Ferrarija. Recimo u Brazil 2002-e Montazer je bio neuhvatljiv, cak ni NAJVECI mu nije mogao nista. Drzao mu se cijelo vrijeme ali nije mogao da ga pretekne.
TAKUMI
dobro i ti nesto priznajes![]()
Pa moram, kad je tako bilo.
U stvari, nije bas tako. 2002e su imali incident kad ga je Montazer udario NAJVECEG pozadi i sjebao sebi nos bolida.
2001-e smo imali battle do blow outa, ovako nesto:
I zamisli, kakav pacijent, pretekao je Josa za cijeli krug i legao na kocnicu ispred njega, a ovaj ga je udario pozadi i kraj.
Last edited by Fabia_Elegance!; 03-06-10 at 20:04.
TAKUMI
Vidim da ste apsolvriali, kao shto rekosmo Weber nije kriv nego Vetel. Bespoterbno cimanje. Apsolutno. Treba je da drzhi svoju putanju i nasadi gospodski Webera. E sad bi li ih Hamilton pretekao vjerovatno bi ako bi oba shiroko poshli, ali mislim da je Vetel bio apsolutno u ritmu i ad bi bez problema domakao svima.
I shto ste zapeli za save fuel mod? kao da je to prvi put da se koristi. Masa je pionir u tome
Kad sam vec kod Ferraria, gdje je onim bolidima brzina? Alonso se muchio cijelu trku nikoga da pretekne? Uzhas. Ispod prosjeka su. Daako se poprave.
Sumaher polako ulazi u ritam, u rugoj polovini sezone ochekujem jednu njegovu pobjedu.
Malo kulture, ipak ima nekoliko dama koje prate ovaj topik, ne bi bilo na odmet.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Spa je njegova...
TAKUMI
Slazem se belgija je njegova.
ako ne budu učestvovali red bul i meklaren, ima šanse..![]()
Gledajuci zadnju trku Ferari nam vise nije konkurentan,znaci da je SPA nasa,ako ne bude Meklarena i RB-a![]()
Last edited by Jakuza; 04-06-10 at 12:09.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
2009Kimi Räikkönen Ferrari Spa-Francorchamps
2008Felipe Massa Ferrari Spa-Francorchamps
2007Kimi Räikkönen Ferrari Spa-Francorchamps
2006 Not held
2005Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes Spa-Francorchamps
2004Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes Spa-Francorchamps
Lako li je pricat' danas o Spa. :P
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Znam...
![]()
TAKUMI
"Canada is definitely one of the places on the Formula One calendar which everyone is keen to visit, myself included of course. I have always had nice weekends in Montreal and enjoyed flying over to North America. I will combine this trip with some days off and I am sure that once I enter the paddock, I will very much be looking forward to starting the race weekend.
"The Circuit Gilles Villeneuve is all about top speed so we have worked very hard on this, especially as we know that we are not right at the top in that area. However I am convinced that we will be able to get the best out of our package." - THE BIGGEST!
TAKUMI
jeste, pogotovo su mu timske kolege bile zaebane..
E, pa i tome pricam...
TAKUMI
Pa banovan sam potpuno nepravedno.
Ako se sjeća, ZGODNI MODERATOR je rekao da će ukoliko postavimo profil sliku NAJVEĆEG dobiti ban. Ja sam postavio sliku Benzovog kačketa, sa potpisom NAJVEĆEG, samo se kapa viđela jer je stojala kao reklama. To je, koliko ja znam, reklamni rekvizit Mercedesa a ne nikakva ( između ostalog i profil ) slika NAJVEĆEG. I pljas, ban. I obriše to što sam postavio a trebali ste viđet da znate zašto sam banovan.
No ajde, neću da se raspravljam, mora neđe da se pokaže autoritet...
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks