A ti to ne mozes sam da zakljucis, nego mora strucnjak opste praxe to da nam pojasni?![]()
Sale, oce li taj HD paket ? Evo Sky Uk je krenuo testno sa HD 3D, DIGITAL+ najavljuje svjetsko prvenstvo u HD 3D tehnologiji.
HD paket? Pa vidiš da čovjek iz Kotora na 2 stb-a ne može pratiti SD kanale i trošiti internet koji masno plaća sa postojećem resursima. - Misliš li da mu je to neko rekao prije nego što su mu utrpali "sve u njegovu kuću" ?
Nema ništa od HD paketa, bar ne za sada, imamo demo HD koji su do sada naplatili 500.000 € a investirali u njega 5000 i to je to. Uh, pardon i 3 filma u videoteci za koje korisnici kažu da koče. Sretnici koji će dobiti optiku tehnički mogli bi uživati u HD paketu bez ograničenja, ali to bi već bila diskriminacija korisnika. Onda bih se i ja pretplatio i tražio dva stb-a i download koji mi pripada pretplatom. - Kuda bi ih to onda dovelo?
Da li je iko ista kupio preko prodavnice preko extra tv-a bas me interesuje?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ocemo sport klub
ocemo sport klub
ocemo sport klub
ocemo sport klub
ocemo sport klub
ocemo sport klub
ocemo sport klub
ocemo sport klub
@Sale Euro sport 1 je na drugim kablovkim operaterima u formatu 16:9 , a nama ne samo sto je u formatu 4:3 vec je slika losa :mad:, od 12.05.2010 Euro sport 1 se emituju u 16:9 .
Odavno ide Eurosport 1,2 HD sa nasim tonom, ako ne HD pustite bar SD 16:9
Znaci ide CSI na RTS, i uz to NAJAVA za neki film Marsal nakon toga...i zatvaraju pet minuta pred kraj epizode, otkupljena prava?! NA CSI? Na Marsal? Samo bahato, samo bezobrazno...boli vas k....
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Sad sam pogledala, snimila sma sinoc, ok je bilo, to je sad film marshal
Ako hoces naisacu ti kraj CSI
Umjesto spamiranja i jalovog sruckanja po forumu dotičnih zaposlenika T-sloma, odgovorni bi mogli da postave nekoga da ručno gasi i pali "osmrtnicu" i tako obezbjediti nesmetan prenos kanala za koje PLAĆAMO PRETPLATU a dio su ugovora! - Očigledno je da pisanjem ovdje na forumu nećemo ništa postići , pišite i žalite se na pravu adresu : http://www.ardcg.org/index.php?optio...mid=1&Itemid=1
Abaz je obećao da nema više zahebancije , pa da vidimo!
Hoće li mi neko reći kakvo je ovo iživljavanje sa formatom slike na eurosportu 1? Čas 4:3 normalno (što meni odgovara ali bih shvatio da je 16:9 zbog sve većeg broja takvih televizora) čas 4:3 spljoštena slika koja ne odgovara apsolutno nikome. Evo vidim da je sad drugačije i na eurosportu 2 (kao i na bbm-u) ali mi je ta verzija prihvatljiva kao i prošla, ali eurosport 1 stvarno ne razumijem.
Dick Laurent is dead!
Signal se prosledjuje onako kako ga emiter spakuje. Stavi TV na Automatic/Full ili 16:9 i to je to.
imam full hd tv, 16:9. kad stavim podesavanje na extra tv 1080i ili standardna definicija sirokog ekrana dobijem na sve programe uzu sliku. kako da regulisem to?
ima li vise poene da zamjenim za flat5.
Last edited by branko.kotor; 31-05-10 at 14:33.
Ako je daljinski na kojem imas dugme tv/stb onda stisni dugme lijevo od njega i izaberi "razvuceno", a ako je daljinski bez tv/stb onda stisni dugme OPT i naravno opet izaberes "razvuceno"
namjestio.
hvala
ima li kakve sanse da smanjim ping,od kad sam extra tv uveo 50 non stop treba mi oko 30 :/ postoje li uopste nacini da se to smanji kako?
Nevjerovatno kakvi idioti rade u call centru. Cijeli dan nemam signala, zovem oko 19:35 i gospodin sa upadljivo seljackim akcentom se ljuti na mene kako ih OPET zovem, kad je poziv sa mog telefona primljen u 19:19 i problem je proslijedjen tehnickoj sluzbi!!! 'Ne mozemo biti toliko azurni nikako', rece 'gospodin'. Najsmjesnija stvar u cijeloj prici je da NIKO sa mog telefonskog prikljucka nije zvao. Ne znam, moguce da imam nekog dobrog duha sto vodi racuna o mom signalu i sam prijavljuje nestanak istog. Pri tom, na moj povisen glas (apsolutno sa razlogom) upozorava da se svaki razgovor snima. Odlicno, taman da cujem taj od 19:19, da vidim ko to u moje njih zove i, boze moj, uznemirava. E tu (cini mi se) Veselin pocinje da zamuckuje i prica nepovezano.
Ko je odje lud? Treba li svaki bogovetni dan da zovem i pricam istu pricu? I da onda zahvaljujem raznim 'Veselinima' sto mi jednim jedinim klikom omogucavaju da ponovo koristim ono sto placam 30 eura? Sta vam se to desava sa sistemom, ooo najnaprednija tehnologijo, generacijama ispred drugih? Pocinjemo lagano da se raspadamo, a?
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
Ako imas i dalje problema, salji mi pm, da vidim o cemu se radi
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
U cemu je problem?
Problem je u komunikaciji vasih sluzbenika sa korisnicima. Ne shvatam kako je neko toliko bezobrazan da hoce da me ubijedi da sam prijavio problem i da oni upravo rade na tome. Ponavljam, tog poziva u 19:19 nije bilo! Kad se vec snimaju svi razgovori, provjerite. Ko zna, mozda sam posenilio u dvadesetsedmoj...
Pri tom, stalno imam problema sa signalom, a narocito sa wireless-om. Nemam zivota svaki dan da zovem i raspravljam se sa 'Veselinima' i inima kojima se nista ne moze dokazati...
A svijet pjeva pušti fer, muti, laži, pravi ime...
sta bi sa novim kanalima? od Sportkluba nista?!
ima li kakvih planova?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks