Page 265 of 1170 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... LastLast
Results 6,601 to 6,625 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uvjek se treba kladiti protiv Djokovicija,nema on stabilnost za ove meceve,a pukaa je i fizicki u 5-tom setu
    Last edited by minjo; 02-06-10 at 18:21.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Vamos Rafa!
    Namucio ga je Alamgro ali Nadal se neda tako lako

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ove zene su opcinjene Nadalom...............
    sve ali bas sve...

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Ove zene su opcinjene Nadalom...............
    sve ali bas sve...
    Ao!
    Nema to veze sa zenama i muskarcima, ja ga volim jer igra odlican tenis, jer je borac, jer se ne prenemaze, jer je pravi sportista, uvijek fer prema drugima.
    Kad bi ga gledali kao muskarca, ima ih mnogo mnogo zgodnijih.
    Tako nikad ne gledam sportiste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Igrao sam ljudi H2 na Stosur+1.5 i H2 na Melcera+1.5. Bacio sam tiket bio kad je Djokovic vodio 2:0. Gledam ovo sad i ne mogu vjerovat 5:0 u tie breaku 4.seta.... Izgleda ce se igrat peti set i ja moram trazit tiket po smecu :lolblue:
    izgubices ako Bog da

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Ao!
    Nema to veze sa zenama i muskarcima, ja ga volim jer igra odlican tenis, jer je borac, jer se ne prenemaze, jer je pravi sportista, uvijek fer prema drugima.
    Kad bi ga gledali kao muskarca, ima ih mnogo mnogo zgodnijih.
    Tako nikad ne gledam sportiste
    neka te

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by RATM View Post
    izgubices ako Bog da
    Vec sam dobio druze..... Sad moze da dobije ko hoce, libo me racq za tvoje idole
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ blackvelvet
    CESTITKE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Melcer

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    Melcer
    kako si? jesi ikad prije cuo za j. melcera..?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ma iznervira me nole sto je pokazao na dobru loptu ono a vidji kako mu se vratilo !! Steta....

Mishko ne kaki
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BlackVelvet View Post
    Vec sam dobio druze..... Sad moze da dobije ko hoce, libo me racq za tvoje idole
    nije mi idol .... cestitam na dobitku i pozdravljam miska a.k.a KOMPLEKS

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Melcer

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako nekad Djokovic bude prvi vise necu gledati tenis....lik je totalno fizicki i psihicki nestabilan.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Djokovic jos jednom dokazao koliko je psihicki slab.Zbog toga nikad nece moci da stane rame uz rame rafi i fedexu.
    Ocekujem da se rafa proseta do titule,mada ko zna,soderlingu nebi bio prvi put da dobije rafu na RG
    @ misko and minjo-blago vam u pamet,zaostalu kakva jest
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najjaci je Jovicevic koji je na Serbian open izvalio da mu je psiha jaca strana .je li on normalan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jovicevic voli da se glupira.
    jel moguce da je ovo nole uradio, znaci obara rekorde u negativnom smislu iz dana u dan... kakav luzer :/
    vidim i rafa se propisno namucio, znak da nije nepobjedljiv.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    pa eto berdih igra ravno pa je dosao do SF, Enan je sa jednorucnim bekendom stigla do 4 titule, Federer je osvojio titulu i igrao brojna finala (3x) , to sto ce njega Nadal drzati na bh nema nikakve veze sa podlogom vec sto ne smije mu razigravati fh , cus na sljaci je mana jednorucni bh, evo ove godine primjer Gaske Marej, jednorucni bh Francuza ga je ubio dok je imao snage, nije mi jasna ta teorija?
    HM... Berdrih udara ravno, ali na ovom RG udara nikad pametnije i nikad manje ravno. I ipak savija on ruku, koliko toliko. Ravno je udaranje tipa Fognini, Hiraldo, Querry... (ima ih jos). Oni najvise grijese jer je zakucaju u mrezu (pravo ravno). A Soderling i Berdrih najcesce pogrijese tako sto je posalju jako, mocno ali i mnogo duboko (ne i potpuno ravno). A uzimas Za primjer Arden koja ima i sve druge karakteristike fantasticne za sljaku. I opet joj je Sem Stosur razbila bekhend. A Fedex je Fedex i opet mu je sljaka stvarno najlosija podloga. On igra jednorucni bekhend i udara poprilicno ravno. Slucajnost da mu je sljaka najlosija podloga?!...

A za g. OCTAVIANA. Jednostavno nisam htio da razmisljam o pravim argumentima jer sam pokusao samo da predocim cinjenice. Evo danas Almagro uspio valorizovat fantasticno jedan bekhend, a onda vec naredni jos laksi spuca u mrezu. Ja sam pomalo i igrao tenis. Vjerovatno i ti. Pa nije isto kad covjek udara s dvije a jednom rukom. Nije sasav Ilija Bozoljac. Bolje snazno i sigurno nego da ga zaboli ruka (a anatomija covjeka ce reci da nije bas jedna ruka toliko mocna pa da se lupa s njom bez prestanka nekih 4 sata, s rekvizitom poprilicno teskim, a da pritom ne dodje do zamora a cesto i bola). A evo ti argument koji ne mozes da pobijes. Volio bih da mozes. Na sljaci se prosjecno razmijeni mnogo vise udaraca nego na bilo kojoj drugoj podlozi. Mnogo vise. Ja, koristeci ovo malo logike sto imam, dolazim do zakljucka da je mnogo lakse demonstrirati ljepotu jednorucnog bekhenda kad je moras udariti najvise 3 puta tako u poenu, neko kad moras i po 10 puta to da uradis. A sljaka je sama po sebi totalno druga dimenzija sto se tenisa tice. Pa nije toliko Rodik los teniser. Ili Ljubicic, ili... Ima ih mnoooogo. A onda se pojavi neki tamo Granollores, G. Lopes, F. Lopes... Kojih nema tokom cijele sezone. Kad vec se igra potpuno drugaciji tenis, zasto onda ne bi neki udarci bili malo slabije korisni nego na drugim podlogama?!
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 02-06-10 at 20:33.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Nemam zamjerki na Novakovu igru i zalaganje,da nije mentalno jak ne bi spasio onoliko brejk lopti,ne bi na te brejk lopte igrao onako hrabro.
    Melcera je jednostavno previse sralo,sto je mnogo mnogo je,koliko je samo linija covjek ocistio,mada ga je Novak vratio u 3. setu,izgubio je fokus tada.
    Melcer nece uzeti vise od 5 gemova Nadalu!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Quote Originally Posted by tiranin View Post
    jovicevic voli da se glupira.
    jel moguce da je ovo nole uradio, znaci obara rekorde u negativnom smislu iz dana u dan... kakav luzer :/
    vidim i rafa se propisno namucio, znak da nije nepobjedljiv.
    Da, da, bas se namucio sa Almagrom, ali ja se nadam da ce Melcer biti izmoren od danasnjeg mecha. Da ga ne moze iznenaditi
    Znaci ako Rafa osvoji turnir onda je No1? Eh, sto ti je zivot, danas jesi sjutra nisi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pocheo sam malo da gledam i igram tenis, pa me zanima jedna stvar. Chuo sam od jednog komentatora, djeluje mi dosta struchno, da Nadal ima koljena k'o cho'ek od 40 godina. Chuh i kroz grad kod isto tako struchnih ljudi istu stvar, pa me zanima kako se odredjuje to. Koliko su stara recimo Federerova koljena? Ili Rodikova? A volio bih odrediti i starost svojih, da upishem u lichnu kartu.

Vamos Rafa!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

to su samo budalastine, ja sam ovdje pisao ranije (doduse drugim nikom ) da ce se rafa kad tad vratiti jer je najbolji teniser svijeta (federer ga prestigao jedino zbog te njegove povrede) pa su mi se ovdje neki strucnjaci sprdali a kao obrazlozenje im je bilo ta tvoja prica koju si cuo u grad i jos ponekog retardirankog komentatora.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Melcera je jednostavno previse sralo,sto je mnogo mnogo je,koliko je samo linija covjek ocistio,
    Jedno stotinu, bez karikiranja.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    HM... Berdrih udara ravno, ali na ovom RG udara nikad pametnije i nikad manje ravno. I ipak savija on ruku, koliko toliko. Ravno je udaranje tipa Fognini, Hiraldo, Querry... (ima ih jos). Oni najvise grijese jer je zakucaju u mrezu (pravo ravno). A Soderling i Berdrih najcesce pogrijese tako sto je posalju jako, mocno ali i mnogo duboko (ne i potpuno ravno). A uzimas Za primjer Arden koja ima i sve druge karakteristike fantasticne za sljaku. I opet joj je Sem Stosur razbila bekhend. A Fedex je Fedex i opet mu je sljaka stvarno najlosija podloga. On igra jednorucni bekhend i udara poprilicno ravno. Slucajnost da mu je sljaka najlosija podloga?!...

A za g. OCTAVIANA. Jednostavno nisam htio da razmisljam o pravim argumentima jer sam pokusao samo da predocim cinjenice. Evo danas Almagro uspio valorizovat fantasticno jedan bekhend, a onda vec naredni jos laksi spuca u mrezu. Ja sam pomalo i igrao tenis. Vjerovatno i ti. Pa nije isto kad covjek udara s dvije a jednom rukom. Nije sasav Ilija Bozoljac. Bolje snazno i sigurno nego da ga zaboli ruka (a anatomija covjeka ce reci da nije bas jedna ruka toliko mocna pa da se lupa s njom bez prestanka nekih 4 sata, s rekvizitom poprilicno teskim, a da pritom ne dodje do zamora a cesto i bola). A evo ti argument koji ne mozes da pobijes. Volio bih da mozes. Na sljaci se prosjecno razmijeni mnogo vise udaraca nego na bilo kojoj drugoj podlozi. Mnogo vise. Ja, koristeci ovo malo logike sto imam, dolazim do zakljucka da je mnogo lakse demonstrirati ljepotu jednorucnog bekhenda kad je moras udariti najvise 3 puta tako u poenu, neko kad moras i po 10 puta to da uradis. A sljaka je sama po sebi totalno druga dimenzija sto se tenisa tice. Pa nije toliko Rodik los teniser. Ili Ljubicic, ili... Ima ih mnoooogo. A onda se pojavi neki tamo Granollores, G. Lopes, F. Lopes... Kojih nema tokom cijele sezone. Kad vec se igra potpuno drugaciji tenis, zasto onda ne bi neki udarci bili malo slabije korisni nego na drugim podlogama?!
    izvlacis samo stvari iz konteksta koje tebe odgovaraju recimo za Enan(Arden nije vec godinama) kakva Stosur i bh ? Enan je u katastrofalnoj formi i trebala je i ranije da ispadne to nikakve veze nema sa tim bh citava igra je daleko od nivoa sa AO , jednostavno losije igra nego kad se vratila a i tada je bila daleko od stare forme. Ona je primjer da jednorucni BH ima podjednake sanse kao dvorucni pa sam je zato naveo, a eto ti i Feda i Gaskea, ali treneri sve vise djecu tjeraju na dvorucni koji je i lakse savladati i ovladati, a jednorucni BH je za mene najljepsi udarac u tenisu i katastrofa je sto ga sve manje ime. logika iz drugog dijela posta je potpuno ok ali ima jednu manu a to je cinjenica da ti ljudi citav zivot igraju treniraju sa tim jednorucnm bh i nema te sanse da moze doci do zamora ruke zato sto igraju sa jednom BH , generalno sljaka je dobra za igrace koji trce koji imaju strpljenje i vole duze razmjene udaraca a to sto je podloga spora daje im sansu da takvu igru pretvaraju u poene , a dvorucni bh daje im prednost jedino u nekim teskim loptama kada mogu dati vise snage u udarcu iz nekog streca trka itd ali u razmjeni uobicajnoj tu je sve potuno egal !

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Iz dosad vidjenog Soderling nema konkurenciju...
    deuscroix

Page 265 of 1170 FirstFirst ... 165215255261262263264265266267268269275315365765 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)