zasto da okrecem antene na krovu kada kupis kucnu malu antenu
http://www.bitechnique.hr/_Upload/La...a-SDV-4235.jpg
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Film + daje South Park,MTV Adria je davala,ne znam daju li sad...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
sto se tice tih programa
Discovery kanali su 300 puta bolji od Viasat-a,
Fox Life je dobar kanal nema sta (mada kao i svi FOX kanali odrase od reklama)
Fox Crime daje serije sa RTCG1
History kanal nikad okrenuo nisam, niti je iko koga poznajem
nisam na Film+ gledao film mladji od 6 godina i da nije Ž produkcije
za TV 1000 vazi isto sto i za Film+
SF je super kanal nema price
sta ti je to SK i SK+ ne znam (predpostavljam neki sportski kanali a tih ima 10)
Last edited by Rakun; 02-06-10 at 13:10.
Da Fox Crime kopira RTCG1
Discovery channel je postao jedan prosjecan kanal,nazalost,T&L kao i Investigation Discovery su ok,Animal Planet je tuga,to vise nije zivotinjski kanal,zivotinjski kanal je Viasat Nature
History mozda ti ne gledas,ali je definitivno najbolji dokumentarni kanal i najvise se gleda
Sport Klub i Sport Klub +
rakun, obavezno i ti i svi koje poznajes okrenitebar jednom u 3 dana
![]()
Hahaha, cus Fox life i fox crime odrase od reklama. Kad gledam neki od ta dva kanala, bukvalno pocinem od reklama jer traju maksimalno minut, i to su obicno najave nekih serija koje idu na njihovim kanalima.
History je ubedljivo najbolji dokumentarni kanal.
Pa, valjda se kablovska upravo uvodi da bi se raznorazne skalamerije makle iz kuce, oko kuce i sa kuce?! Ali mi smo cudan narod... Hleba i igara, to je deviza koju mi gutamo kao domaca zivina. Uzas! Pitao bih ja BBM sta bi radili kad im jedan mjesec niko ne bi platio pretplatu dok ne ispune makar pola od do sad datih obecanja... Ali, to mogu samo da sanjam jer smo mi takvi kakvi smo...
Ajde se fino vrati strnu unazad i vidi sta sam postovao![]()
u udarnim terminima imas citavi opus "Law nad order" seriala, Bajati Filmovi sa glumom za Zlatnu Malinu
jedino što valja su dokumentarci
da vidimo koliko sport programa imamo osim Sport kluba:
SOS
Eurosport
Eurosport2
Extreme Sports
ESPN America
Motors TV
Chasse&Peche
da ne racunam RTCG2,IN TV i RTS 2 koji su postali Sport kanali
ALI POTPUNO RAZUMIJEM DA BRANIS I VELICAS FIRMU U KOJOJ RADIS MA KAKVA BILA
Last edited by Rakun; 03-06-10 at 08:19.
Odgovori se daju na pitanja, a to nije pitanje nego preporuka
okrenucu da pogledam mada sam vec gledao par puta ali iskreno gdje je bila koja bitka me ne zanima posebno
Discovery kanali su prava stvar, ne bi ih svugdje pominjali kao referencu da su losiji od History kanala
"You and me baby ain't nothing but mammals so let's do it like they do on Discovery Channel"
Ali poenta je u tome sto ExtraTV nema History pa kazes da je bolji History od Descovery-ja
Last edited by Rakun; 03-06-10 at 09:41.
Bloodhound gang je to ispjevao prije 11 godina, tako da su imali kad da se pokvare
Pa ako tebe ne zanima, nemoj da pricas da je los kanal. Mene je odusevila emisija kad su prikazali borbu Davida i Goliata i jos jedna, iz doba Rimljana, isti odnos snaga kao David i Goliat, a sad sam zaboravio ime![]()
ponavljam
POTPUNO RAZUMIJEM STO BRANIS I VELICAS FIRMU U KOJOJ RADIS , U PROTIVNOM NE BI BIO DOBAR RADNIK
ali
Ja radim u Tagor-u i hvalim ga i velicam ali me nisi vidio da pljujem po drugim firmama iz te branse ma kako neprofesionalne i lose one bile
i sjutra bi presao na "Extru" da imam mogucnosti za to ali avaj, stan u kojem trenutno obitavam se ne vodi na mene kao ni tel. linija
ne mozes da ne priznas da imate velikih problema
ono malo koliko ja gledam TV primjetio sam velike probleme sa Avalom,SciFi,Cinemania i tvojim History kanalom(na Avali se gubi slika, a SciFi,Cinemania,History koce do negledljivosti)
kao i cinjenica da zelite da malo izbjegnete poreze pa ne saljete racune vec kazete ljudima da plate na ziro racun (I NEMOJ DA IZMISLJAS I KRIVIS POSTU JER SVI RACUNI STIZU NA VRIJEME)
Last edited by Rakun; 03-06-10 at 13:17.
Znaci radim u TTV,radim u BBM,svaka mi cast![]()
jakuza, s obzirom da sam sad saznao da radis u BBM, mozes li mi kako sredit ovaj HDD reciever jeftinije ili na jedno 60 rata![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks