Page 264 of 1170 FirstFirst ... 164214254260261262263264265266267268274314364764 ... LastLast
Results 6,576 to 6,600 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    Bravo majstore !!!!!!!!!!! 8-6 medju 16 juniorki na RG ! e sad samo da neko se sjeti i da kaze djevojki da ce biti oslobodjena poreza na sve sto zaradi i da ostane da igra za CG , da ne bude kao sa mnogim talentima
    pominjao je u nedelju buduci premijer,rekao je da ce pomoci,pa da vidimo

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

da ako dementieva iznenadi petrovu... za sada djeluje da ce tesko biti
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aaaaaaaaa kako mi je miloooo sto je soderling izbacio federer-a ! a bravo soderling potpuno si zasluzio pobjedu !

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Robin nas je sve demantovao(sve sem BlackVelveta ),strasno je igrao danas,bez imalo respekta,napokon pravi stav u duelu protiv Federera.
    Igra sa osnovne linije fenomenalna,stalno je diktirao igru,Roger je jednostavno nadjacan danas i ispao je prije polufinala GS posle toliko vremena
    Niko ne moze Robina Soderlinga da pobijedi 13 puta zaredom :mrgreen:
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Federer se nije nista pitao u poenu, nije smio onako lako da izgubi 2gi set , do pauze i nekako poslije ga nije bilo na terenu, sjajni Robin trenutno najbolje igra uz Berdiha , koji jedini nije izguio ni set do SF!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

znao sam za berdiha ali ko je uzeo nadalu set od njegovih protivnika

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Eh, šteta zbog rekorda što nije nastavio niz od 23 uzastopna GS polufinala. Ipak, obaranje tog rekorda će teško dočekati i naši praunuci jer su sljedeći Lendl I Laver sa 10.

Ali ono što se mora priznati je da je Soderling igrao fantastično i popuno zasluženo dobio. Nije on slučajno pobijedio Nadala prošle godine. Valjda je sad to svima jasno. Biće nevjerovatno zanimljivo polufinale Berdych - Soderling. Nadalu je posao olakšan što nijedan od njih nije u njegovom dijelu žrijeba. Jasno, Nadal će do finala lako jer prvo ima poluzagrijavanje sa Almagrom. Sjećam se prije dvije godine kad su se sreli na istom turniru kad je Almagro odigrao meč koji je našao na osudu teniskih stručnjaka jer se bio toliko uplašio da nije ličio na sebe. Nije kasnije ni Federer mnogo bolje prošao, ali se ne može mjeriti sa Almagrovim strahom. Ne vjerujem da će biti drugačije i ovaj put, a nadam se da će makar pružiti jači otpor. Očekujem, svakako, prolaz Nadala u finale i povratak titule. Da se prije finala sastao sa Soderlingom ili Berdychom bilo bi gusto, ali za finale treba znati kako se osvaja a Nadal to sigurno zna. Pogotovo ako bi se sastao sa Berdychom koji je po meni talentovaniji od Soderlinga, ali promjenljiv kao ovo vrijeme u Podgorici . Soderlingu bih dao nešto veću šansu samo kad bi zaboravio da je finale i kad bi servirao kao danas. Prosječna brzina prvog servisa danas 207 km/h a drugog 174 km/h. Ogromna je to brzina pogotovo kad je precizan kao danas. Ali da ne žurim jer daleko je do murava . Može bit i neka povreda ne daj bože.

Federeru ostaje priprema za Wimbledon. Tu ostaje prvi favorit.

I svaka čast za Danku Kovinić. Jedino me ona u budućnosti može naćerati da gledam ženski tenis. Nadam se da će je država pomoći jer bi puno značilo za crnogorski sport uopšte da ona uspije.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bilo je u vazduhu pobjeda soderlinga. covjek gazi, usao u mec bez izgubljenog seta pun samopouzdanja znajuci da je trenutak da probije taj maler. mislio sam da ce ga dobit 3:2 tj ocekivao sam veci otpor federera ali ocito je da je federer polako poceo da gubi korak, konkurencija je mlada puna zelje i iskazivanja... prije meca citao sam neke komentare ovdje tipa robin je kukavica itd no sam se ipak susdrzao od komentara..."ipak tradicije postoje da bi se rusile" a to je danas robin soderling dokazao protiv najboljeg tenisera ikada.

prelazi li rafa federera ako uzme ovaj turnir?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tiranin View Post
    prelazi li rafa federera ako uzme ovaj turnir? :d
    da !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

oouuuu jeeeeaaaa

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

danas je u sporting bila kvota 15 na djokovica, sad mi to ne djeluje tako nestvarno. mislim da nole ima sansi, jer rafa sigurno sad pomislja da je osvojio turnir kad nema federera, ali djokovic ima sanse da ga svrgne. soderling ima odlicnu sansu da udje u finale jer mislim da berdih ne moze dalje. drugo polufinale djokovic - nadal
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja mislim da poslije rafe soderling def. drugi favorit. ipak silovat federara tako na sljaci ne moze niko bez nadal iz najboljih dana

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Djokovic i dalje osjeca posledice alergije,ne moze on do titule,a mogao bi da je zdrav,jer Nadal uopste ne blista ove godine

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

djokovic je dobar no ga stomak boli previse :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Zaboravih da postujem,ako Soderling nastavi ovako da igra,da udara po lopti,servira i ne pravi UE,osvojice titulu,ali je veliko pitanje moze li on ovako do kraja da igra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

djokovic do titule <3

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Kvota na Soderlinga je bila 4.5 i bilo je ocigledno da ce da dobije. Isto kao sto je bilo ocigledno da ce Berdrih da dobije 3:0. Ova dva tenisera bi u neku ruku trebali da budu "novi Federercici" (deminutivi). Mislim na kasnije sazrijevanje. Kvalitet je ocigledan. Pogotovo kad Soderling rasiri one ruke. A zasto je bilo ocigledno da ce Soderling da dobije. Pa, jedan od razloga je sto je probio maler pocetkom godine. Jeste bio pripremni mec, ali je tada po prvi put dobio Federera. Drugi razlog bi bio sto odlicno servira i sto ima razoran forhend. Tako prebaca pritisak na servis ExFeda i na njegov bekhend. Jednorucni bekhend je jedna od mana na sljaci. Zato ga je razvalio danas Soderling... Ovaj Soderling i ovaj Berdrih bi razvalili i Nadala, kad bi im se zalomilo da serviraju vise setova u mecu prvi. I bice to mnogo bolje polufinale od Nadal - Djokovic, tj. tu lezi buduci pobjednik. Ukoliko finale bude igrao Soderling, jos vece su mu sanse nego Berdrihu. Melcer nema sanse protiv Djokovica zbog mentaliteta gubitnika. A po trenutnoj formi i ne zaostaje previse. Almagro je tek pacijent.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Nemojte da se zanosite, vladace Nadal i Federer jos dosta godina dok se ne rodi neki novi... Svake godine se na nekom turniru rodi neko iznenadjenje pa kasnije utone kao sto je i izronio. Ne mogu ovi novi momci tipa Berdih, Soderling, Melcer i ostali duze od par meceva da pruzaju odlicne partije. Za to postoje legende, kao sto su sada Rafa i Federer, i kao sto su ranije bili Lendl, Vilander, Agasi, Sampras...
    Ipak ti trenutni i mali borci prave spektakle na ovakvim turnirima kada izbace kralja kao sto je danas uradio Robin.
    Who let the dogs out

Thanks Thanks Given 
    9,159
    Thanks Thanks Received 
    3,994
    Thanked in
    2,397 Posts

Soderling SHOKIRAO i ODUSHEVIO igrom i samog sebe najvjerovatnie,shto sam ja lijepo iskoristio na live kladjenju i to kad je kvota bila 3,80,kako ce proci sa Berdychom...ne bih da prognoziram,volim Cheha pa cu uzeti najrealniju opciju a to je over gemova...
    Na Djokicu ne bih previshe slova troshio...Melzer chak ima shanse da mu uzme i vishe od jednog seta,ipak je imao srece pri zrebanju,davno bi bio u Bg...
    Shto se Almagra tiche,ako ga kao shto neko pomenu gore ne opali strah od pobjede nad Rafom,moze bit svashta,ne zaboravite da je prije par nedelja imao prvi set 6 4 i pri vodstvu od 2-1 brejk loptu,u Madridu...Rafa nije kao shto je bio,definitivno to svako vidi,ko god ode u finale Robin ili Tomas,namuchice ga,lichno bih volio da to bude Tomas,no vidjecemo,predstoji mu tezak mech,Shvedjanin je pun samopouzdanja,zadnji njihov susret na tvrdoj je lagano odradio Berdych,al ovo je shljaka i posle onakvog danashnjeg mecha i servisa koji su chesto prelazili 226 km i forhenda koji je ubitachan,zapravo se moze nazvat smeshom,vidjecemo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Jednorucni bekhend je jedna od mana na sljaci.
    objasni...

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ravni udarci i jednorucni bekhend su mana na sljaci. I nema tu nista da se objasnjava. Pogledas meceve gdje igra dobar dvorucni bekhend protiv jednorucnog i primijetices da svaki igrac gadje bekhend stranu igraca koji igra jednorucni. I to konstantno radi. Nadal cak je spreman da cio mec odradi tako bez obzira sto znas gdje ce da gadja, on ce da trpa na tu stranu. Razlozi su ti sto na sljaci dobar ugao nema prodju. Mozes ti da pogodis par njih za redom, ali opet ce ti ga trkac na sljaci stici. A onda kad probas da pogodis treci, pogrijesices. Najbolji su mecevi Granolloresa. Covjek nema pojma, ali pobjedjuje na sljaci. Igra 4 metra od osnovne linije, cesto se saplice od one mikrofone, ali moze on do prekosjutra da prebaca dvorucnim bekhendom. Da je jednorucni, prebacio bi 3 puta bez 4. (nekonstantnost. A jos sljaka je nestabilna podloga). I Dobije on tako Matijea, koji udara ravno... Ouana odigra solidan mec protiv Tsonge na tvrdoj podlozi, a na sljaci ga ovaj pocisti konstantno mu gadjuci bekhend (jednorucni)... Suma sumarum: Za ravno udaranje gledati meceve Querrija na sljaci. A za jednorucni bekhend je dovoljno pogledati mec Soderling - Federer.

Edit: Sjetih se najboljeg primjera za ravno udaranje. Igali su na RG Hiraldo vs Nishikara. Vodio je 2:0 Hiraldo a izgubio 3:2. Statistika je rekla da je imao nekih 25 neiznudjenjih gresaka od Nishikare vise, a nekih 15 vinera vise. Gledao sam mec. Ovaj udara ravne forhende i bekhende skoro kao Del Potro (koji opet i nema neki rez ta sljaci), a Nishikara samo gleda da prebaci u sto vecem luku i sto dublje. Ovaj Hiraldo smecuje odlicno 3 zaredom (Nishikara mu nekako vrati), a 4. mu zavrsi u mrezi. A Nishikara je uvjek spreman da odradi poen od nekih 100-ak udaraca.
    Last edited by Mr_Gospodin_Signore; 02-06-10 at 05:30.

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

pa eto berdih igra ravno pa je dosao do SF, Enan je sa jednorucnim bekendom stigla do 4 titule, Federer je osvojio titulu i igrao brojna finala (3x) , to sto ce njega Nadal drzati na bh nema nikakve veze sa podlogom vec sto ne smije mu razigravati fh , cus na sljaci je mana jednorucni bh, evo ove godine primjer Gaske Marej, jednorucni bh Francuza ga je ubio dok je imao snage, nije mi jasna ta teorija?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Ravni udarci i jednorucni bekhend su mana na sljaci. I nema tu nista da se objasnjava. Pogledas meceve gdje igra dobar dvorucni bekhend protiv jednorucnog i primijetices da svaki igrac gadje bekhend stranu igraca koji igra jednorucni. I to konstantno radi. Nadal cak je spreman da cio mec odradi tako bez obzira sto znas gdje ce da gadja, on ce da trpa na tu stranu. Razlozi su ti sto na sljaci dobar ugao nema prodju. Mozes ti da pogodis par njih za redom, ali opet ce ti ga trkac na sljaci stici. A onda kad probas da pogodis treci, pogrijesices. Najbolji su mecevi Granolloresa. Covjek nema pojma, ali pobjedjuje na sljaci. Igra 4 metra od osnovne linije, cesto se saplice od one mikrofone, ali moze on do prekosjutra da prebaca dvorucnim bekhendom. Da je jednorucni, prebacio bi 3 puta bez 4. (nekonstantnost. A jos sljaka je nestabilna podloga). I Dobije on tako Matijea, koji udara ravno... Ouana odigra solidan mec protiv Tsonge na tvrdoj podlozi, a na sljaci ga ovaj pocisti konstantno mu gadjuci bekhend (jednorucni)... Suma sumarum: Za ravno udaranje gledati meceve Querrija na sljaci. A za jednorucni bekhend je dovoljno pogledati mec Soderling - Federer.

Edit: Sjetih se najboljeg primjera za ravno udaranje. Igali su na RG Hiraldo vs Nishikara. Vodio je 2:0 Hiraldo a izgubio 3:2. Statistika je rekla da je imao nekih 25 neiznudjenjih gresaka od Nishikare vise, a nekih 15 vinera vise. Gledao sam mec. Ovaj udara ravne forhende i bekhende skoro kao Del Potro (koji opet i nema neki rez ta sljaci), a Nishikara samo gleda da prebaci u sto vecem luku i sto dublje. Ovaj Hiraldo smecuje odlicno 3 zaredom (Nishikara mu nekako vrati), a 4. mu zavrsi u mrezi. A Nishikara je uvjek spreman da odradi poen od nekih 100-ak udaraca.
    Iako sam se iskljucio sa forumskih "strucnih" diskusija o tenisu, samo da ti kazem da ti ova prica veze nema ni sa cim. Jednorucni bekend je prednost i mana istovremeno, zavisi sta ko izvuce iz njega, jednako na sljaci kao i na drugim podlogama.

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Kako dobar tenis. Gledam oba mecha paralelno
    Drzim fige za nadala

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    39
    Thanked in
    28 Posts

Igrao sam ljudi H2 na Stosur+1.5 i H2 na Melcera+1.5. Bacio sam tiket bio kad je Djokovic vodio 2:0. Gledam ovo sad i ne mogu vjerovat 5:0 u tie breaku 4.seta.... Izgleda ce se igrat peti set i ja moram trazit tiket po smecu :lolblue:
    Who let the dogs out

Page 264 of 1170 FirstFirst ... 164214254260261262263264265266267268274314364764 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)