View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 225 of 942 FirstFirst ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... LastLast
Results 5,601 to 5,625 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    nije mi jasno zasto svaki put kad primorac izgubi, od bilo koga, pocinje kukanje o sudjenju, o kradji, o mjenjanju pravila, o teorijama zavjere, vjerovatno su igraci bili duboko uzdrmani onom polucijom u meksickom zalivu, pa nisu mogli da se skoncentrisu na utakmicu, a kad pobjede, onda idu hvalospjevi o masini koja melje protivnika, o podjednakom kvalitetu svih igraca, itd itd.
    Suđenje je bilo dobro, jedino taj peterac možda nije bio, ali kažem možda. Milić je dobio s pravom zamjene zbog prigovora, vjerovatno opravdano, jer je psovao sudiju. Jedino što mi tu smeta je što nije isti kriterijum za ta psovanja. Pomenuću samo Gojkovića i Šefika, koji redovno ostaju nekažnjeni nakon psovanja. Ponavljam, VOLIO BIH DA SVAKI PUT PRIMORAC U hn IMA OVAKO SUĐENJE !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Mislm da je ocigledno da je primorac van forme.. nalazlost... Izgleda da je fokus kotorana ove godine bio na odbrani titule u ligi sampiona, i eto, pocinje da se pomalo obistinjuje moj post da j postoji mogucnost da kotor potpuno promasi sezonu ako se izgubi u napulju i poslije izgubi od jadrana u finalu.
    elem.. utakmica.. da vidimo sta je tu bilo vrjedno pomena.. Scepanovic , trajkovic, Radovic.. povratak otpisanih
    Sad da li je na ovu gospodu uticala icnjenica da su na rubu ispadanja iz reprezentacije, nekome se pojavio sefik, nekome brguljan kao konkurencija, nekome neki mali iz vojvodine, uglavnom glavne role su na utakmici vodili ova tri gospodina, uz malu asistenciju Radica..
    Za rezultat smo dobili jednu predstavu u kojoj na srecu sudije nisu vodile glavnu rjec, ali su se bili dobro oznojili Jadran je vodio, kotor stizao, skoro, a onda setka fula 1 na 0, kis fula peterac i ode mast u propast..
    Poslije vise niko nije mogao da izvuce kotorane, milic se iznervirao, radic potonuo ,a jadranasi su pogadjali sa 10 metara..
    Sve u svemu zasluzena pobjeda Jadrana , i okrecemo se sledecem duelu.
    Jedna naznaka, ocekujem katastrofalno sudjenje sudije avramovica na sledecem duelu

p.s danas je prva utakmica Budva - cattaro.. ako se neko ne sjeca , mala podjetnica, i dalje je upraznjeno mjesto za naseg treceg ucesnika u ligi sampiona) recept za ssvasta nesto na bazenu
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Mislm da je ocigledno da je primorac van forme.. nalazlost... Izgleda da je fokus kotorana ove godine bio na odbrani titule u ligi sampiona, i eto, pocinje da se pomalo obistinjuje moj post da j postoji mogucnost da kotor potpuno promasi sezonu ako se izgubi u napulju i poslije izgubi od jadrana u finalu.
    elem.. utakmica.. da vidimo sta je tu bilo vrjedno pomena.. Scepanovic , trajkovic, Radovic.. povratak otpisanih
    Sad da li je na ovu gospodu uticala icnjenica da su na rubu ispadanja iz reprezentacije, nekome se pojavio sefik, nekome brguljan kao konkurencija, nekome neki mali iz vojvodine, uglavnom glavne role su na utakmici vodili ova tri gospodina, uz malu asistenciju Radica..
    Za rezultat smo dobili jednu predstavu u kojoj na srecu sudije nisu vodile glavnu rjec, ali su se bili dobro oznojili Jadran je vodio, kotor stizao, skoro, a onda setka fula 1 na 0, kis fula peterac i ode mast u propast..
    Poslije vise niko nije mogao da izvuce kotorane, milic se iznervirao, radic potonuo ,a jadranasi su pogadjali sa 10 metara..
    Sve u svemu zasluzena pobjeda Jadrana , i okrecemo se sledecem duelu.
    Jedna naznaka, ocekujem katastrofalno sudjenje sudije avramovica na sledecem duelu

p.s danas je prva utakmica Budva - cattaro.. ako se neko ne sjeca , mala podjetnica, i dalje je upraznjeno mjesto za naseg treceg ucesnika u ligi sampiona) recept za ssvasta nesto na bazenu
    Jedino s čim se ne bih složio je da Primorac promašuje sezonu ako ne osvoji prvenstvo. Mi ove godine imamo dva trofeja i finale EL. Tako da smo daleko od promašene sezone.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I još nešto moram da napomenem a ne tiče se ovog finalnog dvoboja Primorca i jadrana. Gospođa gradonačelnica marija-maja ćatović, nije se udostojila da dočeka ekipu vicešampiona Evrope, nije bila na aerodromu, a nije napravila ni prijem. Toliko o babi maji. Nije ni ovoliko zaslužila.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

To je ono sto se u medijima vec 2 mjeseca pise - ''jadran ce, ukoliko osvoji poslije JL i prvenstvo CG, donekle spasiti sezonu''. Jos jedna obmana u nizu. Najavljivali su 4 titule...plasman na F4 EL je bio ''siguran'', ali je pametni Djuro M. najavljivao i tu titulu.

Sa druge strane, nasi su kao cilj postavili odbranu titule prvaka Evrope. Nismo uspjeli, no po meni je plasman u finale veliki uspjeh. Po Maji Catovic, koja se nije udostojila primit igrace - to nije. Vjerovatno ni za ostale u CG. Navikli crnogorski sportisti da budu stalno prvaci Evrope, pa je 2 mjesto neuspjeh.

Ja ovih dana pricam: da nam je neko u septembru govorio da ce 31. maja biti ovako, da li bi kotorani to potpisali? Mislim - svi do jednog!
    A novljani? Tesko ijedan...

Sezona nije gotova, no za nas gubitak titule ne bi bio katastrofa kakva bi bila da je jadran izgubi. Govorim vam iskreno. Znam kako sam se osjecao u 1/2 finalu EL kad je Jug poveo, a kako sinoc... Nema veze sa vezom.

Sudjenje...ma zajebite vi ta iskljucenja kad se juri rezultat. Zaboravili ste da smo mi u novi znali imat' preko 20 iskljucenja kad jadran juri rezultat...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zar ti nije coffee time ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Jedino s čim se ne bih složio je da Primorac promašuje sezonu ako ne osvoji prvenstvo. Mi ove godine imamo dva trofeja i finale EL. Tako da smo daleko od promašene sezone.
    Koji je drugi trofej? Kup i ?

big giant head Guest

naravno da jadran ima vise da izgubi, i da ce, ako ne osvoje titulu biti daleko veca katastrofa nego sto ce biti slucaj sa primorcem. ali ni primorcu sigurno nije svejedno, daleko od toga. osvoji li jadran titulu, to je sasvim pristojna sezona. ne bash sjajna, ali sasvim solidna. tj, to je onda dobra zadnja trecina sezone, jer je sve prije toga bilo sprdnja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

hmmm.. ajde slozit cu se da sam pretjerao sa prethodnom ocjenom o izgubljenoj sezoni za primorca ako se ne uzme liga sampiona...
    Prvenstvo kao prvenstvo je uvijek nosilo neku svoju draz , tako da nemislim da ce bas olako biti shvacena cinjenica kod porazene ekipe da ga je izgubila.
    a i iskreno govoreci ako jadran uzme i prvenstvo pored JL, malo bi spasili nesto sto je u jednom trenutku izgledalo kao totalna katastrofa...
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    To je ono sto se u medijima vec 2 mjeseca pise - ''jadran ce, ukoliko osvoji poslije JL i prvenstvo CG, donekle spasiti sezonu''. Jos jedna obmana u nizu. Najavljivali su 4 titule...plasman na F4 EL je bio ''siguran'', ali je pametni Djuro M. najavljivao i tu titulu.

Sa druge strane, nasi su kao cilj postavili odbranu titule prvaka Evrope. Nismo uspjeli, no po meni je plasman u finale veliki uspjeh. Po Maji Catovic, koja se nije udostojila primit igrace - to nije. Vjerovatno ni za ostale u CG. Navikli crnogorski sportisti da budu stalno prvaci Evrope, pa je 2 mjesto neuspjeh.

Ja ovih dana pricam: da nam je neko u septembru govorio da ce 31. maja biti ovako, da li bi kotorani to potpisali? Mislim - svi do jednog!
    A novljani? Tesko ijedan...

Sezona nije gotova, no za nas gubitak titule ne bi bio katastrofa kakva bi bila da je jadran izgubi. Govorim vam iskreno. Znam kako sam se osjecao u 1/2 finalu EL kad je Jug poveo, a kako sinoc... Nema veze sa vezom.

Sudjenje...ma zajebite vi ta iskljucenja kad se juri rezultat. Zaboravili ste da smo mi u novi znali imat' preko 20 iskljucenja kad jadran juri rezultat...
    1. tesko ti u ovo mogu povjerovat, svaka cast za superkup, ali po meni to i nije neki prestizan trofej (napominjem PO MENI), tako da je primorac za sad osvojio 1 trofej i 1 finale, EL (za sad naravno).
    a ono sto je djuro maric najavljivao je nebulozno, jer za osvojit sve trofeje u 1 sezoni tesko da moze i recco, a ne jadran sa svojih 7 igraca koji igraju cijelu utakmicu. ako osvoje domace prvenstvo, ja sam zadovoljan, to ce biti 2 trofeja ove godine, samo sto bi ja onaj osvojen u JL mjenjao za F4 EL, mada opet, drag mi je taj trofej JL jer smo se revansirali jugu za proslu godinu, kad smo ga nesrecno izgubili.

2. ovo za sudjenje i iskljucenja, izvini, ali grijesis. primorac je na pocetku 3. cetvrtine, dok je rezultat bio 5:4 za jadran, imao odnos igraca vise 0/6, a do kraja je izborio jos 5 igraca vise, tako da je veci procenat bio dok se lomio rezultat nego kad je vec sve bilo rjeseno.

a sto se sudija tice, opet ponavljam, ovaj par uvijek, ali uvijek mora suditi brguljan, bez obzira sto mu sinovi igraju za primorac, jer covjek je doktor za sudjenje, objektivnost i ne pristrasnost, a i vrlo je otporan na pritisak publike i domaceg bazena.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Koji je drugi trofej? Kup i ?
    Superkup Evrope

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    hmmm.. ajde slozit cu se da sam pretjerao sa prethodnom ocjenom o izgubljenoj sezoni za primorca ako se ne uzme liga sampiona...
    Prvenstvo kao prvenstvo je uvijek nosilo neku svoju draz , tako da nemislim da ce bas olako biti shvacena cinjenica kod porazene ekipe da ga je izgubila.
    a i iskreno govoreci ako jadran uzme i prvenstvo pored JL, malo bi spasili nesto sto je u jednom trenutku izgledalo kao totalna katastrofa...
    Naravno da nece bit olako shvaceno ako se ne osvoji, ali smo daleko od izgubljene sezone !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Daleko je od promasene sezone jer osvojen je kup,superkup i dosli smo do finala Evrolige i zauzeli tu drugo mjesto
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

1. tesko ti u ovo mogu povjerovat, svaka cast za superkup, ali po meni to i nije neki prestizan trofej (napominjem PO MENI), tako da je primorac za sad osvojio 1 trofej i 1 finale, EL (za sad naravno).
    a ono sto je djuro maric najavljivao je nebulozno, jer za osvojit sve trofeje u 1 sezoni tesko da moze i recco, a ne jadran sa svojih 7 igraca koji igraju cijelu utakmicu. ako osvoje domace prvenstvo, ja sam zadovoljan, to ce biti 2 trofeja ove godine, samo sto bi ja onaj osvojen u JL mjenjao za F4 EL, mada opet, drag mi je taj trofej JL jer smo se revansirali jugu za proslu godinu, kad smo ga nesrecno izgubili.

2. ovo za sudjenje i iskljucenja, izvini, ali grijesis. primorac je na pocetku 3. cetvrtine, dok je rezultat bio 5:4 za jadran, imao odnos igraca vise 0/6, a do kraja je izborio jos 5 igraca vise, tako da je veci procenat bio dok se lomio rezultat nego kad je vec sve bilo rjeseno.

a sto se sudija tice, opet ponavljam, ovaj par uvijek, ali uvijek mora suditi brguljan, bez obzira sto mu sinovi igraju za primorac, jer covjek je doktor za sudjenje, objektivnost i ne pristrasnost, a i vrlo je otporan na pritisak publike i domaceg bazena.
    Ako mi ne vjerujes pitaj bilo koga iz Primorca...no smo mi zaboravni previse, ne sjecamo se sto je bilo prije nepunih godinu dana, kada su mediji brujali o dream team-u iz novog, a nas niko nije ni pominjao.
    Ne znam zasto je nebulozno to sto je Djuro M. govorio, pa imate gotovo cijelu reprezentaciju, a i sinoc se vidjelo da neki, van tih 7 o kojima govoris (Radovic, Elez) itekako znaju da odrade posao.
    Sjetice se ko je redovno citao ovaj forum da sam govorio: kada bi jadran i Primorac bili u top formi - jadran bi pobijedio, jednostavno imaju bolji tim. Potajno smo se nadali da ce jadranova forma prekasno doci...mada oni i dalje imaju prostora za napredak (pogotovo ako bi N. Janovic zaigrao kako zna). Sa druge strane, kod nas sinoc pojedinac koji nam je donio Kup (Setka) mashi nevjerovatne situacije... Milosevic sam u kontri potpuno izgubljen. Jedino je Cuckovic od rezervi dobro obavio posao.

To sto pominjes za sudjenje...znaci da treba da budemo zadovoljni sto smo imali 6x igraca vise u 2/4
    Obratite paznju kako Gojkovic cuva Azeveda. Ovaj krece da upliva i SVAKI put ruka za vrat...ono je SVAKI put iskljucenje.
    Da se ponovim, bilo je velikih gresaka na nasustetu, ali one nisu presudile i necu analizirat te detalje.

Novljani, jel' tacno da je Radovic vec dogovorio sa Partizanom, a da navodno i Jokic sigurno ide (navodno je zagrizla budva, ali i oni imaju finansijskih problema)?
    Takodje, prica se i da sa Nikolom Janovicem ne zele da produze ugovor...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ide ovo u 5 utakmica,siguran sam.Mislim da nema sanse da jadran napravi brejk u kotoru,a tesko da cemo moc i mi tamo nesto vise da napravimo u 3. utakmici.E onda u 5. ce biti ludnica.
    Inace,sve i da ovo finale 3-0 izgubmo,sezona je daleko od promasene.Osvojen kup crne gore protiv jadrana,budve,i i ne samo njih.Osvojen superkup evrope.Dosli smo na F4 jadranske koji nam nista znacio nije.U EL dominirali u grupi smrti bez poraza,ponizili dream team u 2 meca i izbacili jedan jug u polufinalu.Posprdali se jos jednom sa budvanima u polufinalu.Da ne pominjem seriju od ne znam ni ja koliko meceva bez poraza.promasena sezona?Ne bih rekao.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Onako realno - kao sto smo i mi sinocnu utakmicu po svim segmentima (prvenstveno psiholoski pritisak) smatrali kao svoju sansu da prelomimo seriju, tako ce i jadran ovu u Kotor shvatiti kao mec loptu. Uz to smo i oslabljeni...

Za nas je mec u Ko krucijalan, nadam se nevidjenon pirtisku sa tribina, a to se ove godine dokazalo, pogotovo u mecevima sa jadranom, kao najvaznija stvar.

Sude ona 2 smrada. No oni barem ne moraju DPS-u da se dokazuju (Avramovic se lani, u mecu Cattaro-jadran dokazao, a Adzic to radi vec dugi niz godina). Za razliku od nekad velikog liberala, a danas DPS-ovca Pedje Abramovica. Fuj.

Bice to jako tezak mec.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ako mi ne vjerujes pitaj bilo koga iz Primorca...no smo mi zaboravni previse, ne sjecamo se sto je bilo prije nepunih godinu dana, kada su mediji brujali o dream team-u iz novog, a nas niko nije ni pominjao.
    Ne znam zasto je nebulozno to sto je Djuro M. govorio, pa imate gotovo cijelu reprezentaciju, a i sinoc se vidjelo da neki, van tih 7 o kojima govoris (Radovic, Elez) itekako znaju da odrade posao.
    Sjetice se ko je redovno citao ovaj forum da sam govorio: kada bi jadran i Primorac bili u top formi - jadran bi pobijedio, jednostavno imaju bolji tim. Potajno smo se nadali da ce jadranova forma prekasno doci...mada oni i dalje imaju prostora za napredak (pogotovo ako bi N. Janovic zaigrao kako zna). Sa druge strane, kod nas sinoc pojedinac koji nam je donio Kup (Setka) mashi nevjerovatne situacije... Milosevic sam u kontri potpuno izgubljen. Jedino je Cuckovic od rezervi dobro obavio posao.

To sto pominjes za sudjenje...znaci da treba da budemo zadovoljni sto smo imali 6x igraca vise u 2/4
    Obratite paznju kako Gojkovic cuva Azeveda. Ovaj krece da upliva i SVAKI put ruka za vrat...ono je SVAKI put iskljucenje.
    Da se ponovim, bilo je velikih gresaka na nasustetu, ali one nisu presudile i necu analizirat te detalje.

Novljani, jel' tacno da je Radovic vec dogovorio sa Partizanom, a da navodno i Jokic sigurno ide (navodno je zagrizla budva, ali i oni imaju finansijskih problema)?
    Takodje, prica se i da sa Nikolom Janovicem ne zele da produze ugovor...
    1. nebulozno je, jer je nemoguce da 7 igraca (a opet nije svih 7 u top formi) ovoliko utakmica u 1 sezoni, sve na istom nivou i da uzmu sva 4 trofeja. da su masine, a ne ljudi, morali bi ici na servis, a ne ovako.

2. ocu da kazem da je primorac imao i te kako sanse (ravnopravne) da prelomi utakmicu, ali zbog tog 0/6 igraca vise to se nije desilo. nije mi jasno bilo zasto pominjes to da se ka primorac gubi 3-4 razlike sudi non stop iskljucenje igraca jadrana, kad vidis da je dok je bila 'neizvjesna' utakmica taj procenat bio veci.

3. to za transfere ne znam. koliko ja znam je da su jokic i janovic potpisali ugovor na 2 sezone, tako da imaju jos jednu da odigraju. jedino im mozda smanje plate za iducu godinu, jer nije fer da imaju 3 puta veca primanja od ivovica, a ovaj ubija kako igra. za radovica ne znam, to prvi put cujem. ako radovic ode u partizan, mozda uspiju da vrate prlainovica.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

2. ocu da kazem da je primorac imao i te kako sanse (ravnopravne) da prelomi utakmicu, ali zbog tog 0/6 igraca vise to se nije desilo. nije mi jasno bilo zasto pominjes to da se ka primorac gubi 3-4 razlike sudi non stop iskljucenje igraca jadrana, kad vidis da je dok je bila 'neizvjesna' utakmica taj procenat bio veci.

Zar nije jadran poslje 1/4 vodio 4:1
    Zar nismo mi, sa 2 gola Stajmneca iz igre (u 1 minutu) prisli, pred kraj 2/4

Da smo bili u igri do kraja djavola bi nam svirali toliko iskljucenja, to znamo oboje...o tome ja pricam.

Stalno se vracam na sudjenje, bez ikakve potrebe. Ali neke stvari ne bih volio da ostanu nerazjasnjene.
    Sudije su sinoc odradile sve sto su trebale. Jadran je dobio, Milic ce preskociti narednu utakmicu. Vjerujem da je OODPS HN zadovoljan
    Na temu sudjenja i prosle utakmice - toliko, naredna utakmica je vec prekosutra...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jesam li ja dobro razumio komentatora sinoc da ce na EP prvi put moci 20 igraca da bude u sastav ?

big giant head Guest

YAWN

ovo za radovica, jokica i janovica nisam chuo, ali sumnjam. svi imaju ugovore, valjda. a mislim da i partizan josh slabije i neredovnije placa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zar prlainović neće u recco?

cattaro, spominješ da je bilo 3-4 sudačke pogreške u korist jadrana, ali da suci nisu utjecali na konačni rezultat. je li, po tebi, bila iti jedna sudačka pogreška u korist primorca?

gledo sam jučer utakmicu. i na tv-u je bila odlična za gledat, mogu samo mislit koliko bi dojam prave propagande vaterpola bio da sam gledo uživo. posebno je bilo dobro u prve dvije četvrtine, kasnije je tempo malo pao, posebice kad je radić svojim početničkim reakcijama ubio svoju ekipu. podbacio je i draško brguljan koji je malo previše u startu preuzimao odgovornost na sebe kod igrača više. zašto je azevedo opucao samo 1 šut, je li to do njega ili do ekipe to bi mi bilo zanimljivo znat. kiss je kasnije preuzeo odgovornost u šutiranju, ali je potpuno podbacio.
    vukčević je imao uvjerljivo najviše kontrafaulova, možda ko svi ostali skupa. ivović je zabio "samo" 2 gola, a neshvatljivo mi je da jedan golman ovog formata kao što je radić na onaj način reagira na lob.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Jesam li ja dobro razumio komentatora sinoc da ce na EP prvi put moci 20 igraca da bude u sastav ?

Vjerovatno je mislio na to da ce se za EP moc' prijavit' 20 igraca, 13 je svakako u sastavu.
    Tako da ce svaki trener moc' da mijenja sastav, iz utakmice u utakmicu.

Za ovo prvi put cujem, ali bude li tako vec u Zagrebu nama ce to odgovarat', jer prva 3 kola (koja su u 4 dana!) imamo 3 teske utakmice.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    da, od ovog EP svaka ekipa može prijavit 20 igrača za turnir, i onda birat 13 za svaku utakmicu. malo glupo, i rudić je reko da mu je to previše da će on najvjerojatnije imat 16 igrača u zagrebu, a još 4 prijavljenih koje će pozvat na turnir ako bi se netko od važnijih igrača ozlijedio.

p.s. do sada se moglo prijavit 15 igrača na EP. za SP i OI gdje je FINA glavna nema tog pravila nego samo 13 igrača
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    zar prlainović neće u recco?

cattaro, spominješ da je bilo 3-4 sudačke pogreške u korist jadrana, ali da suci nisu utjecali na konačni rezultat. je li, po tebi, bila iti jedna sudačka pogreška u korist primorca?

gledo sam jučer utakmicu. i na tv-u je bila odlična za gledat, mogu samo mislit koliko bi dojam prave propagande vaterpola bio da sam gledo uživo. posebno je bilo dobro u prve dvije četvrtine, kasnije je tempo malo pao, posebice kad je radić svojim početničkim reakcijama ubio svoju ekipu. podbacio je i draško brguljan koji je malo previše u startu preuzimao odgovornost na sebe kod igrača više. zašto je azevedo opucao samo 1 šut, je li to do njega ili do ekipe to bi mi bilo zanimljivo znat. kiss je kasnije preuzeo odgovornost u šutiranju, ali je potpuno podbacio.
    vukčević je imao uvjerljivo najviše kontrafaulova, možda ko svi ostali skupa. ivović je zabio "samo" 2 gola, a neshvatljivo mi je da jedan golman ovog formata kao što je radić na onaj način reagira na lob.

Sam si dao odgovor I dok Zlokovic moze ispred naseg gola da radi sto hoce (vidjoste li kako je Setka poleceo kad je stao na njega :lolblue: ), Vukcevicu se i najmanja stvar svira. To je stalno tako...
    Recimo, Cuckovic je skinuo par lopti, ali po meni (!) skidanje lopte od strane beka sidrunu (preko glave), u situaciji kad je lopta na vodi i kad sidrun pokusava da dodje donje, mora biti iskljucenje. Drugo je kad je lopta netacna, pa je bek skine (pa makar i preko glave sidrunu) prije nego padne na vodu...jbg, neka moja logika.
    Za Azeveda rekoh, Gojkovic ga je odlicno zaustavio. Samo, bude li ga tako cuvao u Ko imace 3 licne poslje 3 napada Primorca. Ne mozes nekoga daviti u bazenu...

Utakmice jadrana i Primorca su odavno nesto najbolje sto se sporta u CG tice. Velika borba u bazenu, rivalitet medju igracima, publika, navijanje...
    Mada je bilo jako lose vrijeme citav dan juce, zato je i nesto manje publike bilo na bazen.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Zaboravih i ovo. Sinoc je @ opet, na isti nacin kao zadnji put, udario Stajmneca. I opet sudije to ''nisu vidjele''.
    Nakon primljenog gola, krenuli smo sa centra i dok je Stajmnec plivao ka 2m, @ ga je na 10-tak metara od gola sacekao i udario sakom u glavu. To se na TV-u tesko moze vidjet...a sudija to mora vidjet.
    Nego ajd', nista novo.
    P r i m o r a c

Page 225 of 942 FirstFirst ... 125175215221222223224225226227228229235275325725 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)