ajde de, dobro je, sve neka rica opasni ste, niste, ultrasi ili ne, a pola vas sto to pricate gledate tekme samo na TV!!!
ajde pustite me...ko ce da navija navijace, ko nece neka nece
:)
ocem i ja da navijam. 4 u M mozhe da znaci i for you Montenegro![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
crna gora poslije albanije.
dobro, izvinjavam se.. poz
e stvarno,meni je krstas daleko bolji predlog jer je svaka utakmica RAT!![]()
BBNSC
beciraju nisam zvizdao ja cak sam se i rasrpravlja sa narodom da to ne rade, ali jedan pojedinac ne moze izmjenit jednu okolinu.za cg imam pravo navijat koliko i ti, nije nista vise tvoja drzava no moja tako da nemoj ti mene ucit kako i sto... to sto sam taj dan navijao za albaniju, stvar je principa. znas i sam da se to desava jednom u zivotu. poz
AC M,aj se makni sa ovog treda zivota ti..sto bi bilo da nam dodju u kvalifikacije,u grupe ili nedje,isa bi sa nama da navijas?
BBNSC
mislio bih se, navijao bih za one koji bi imali vece sanse za prolaz.. ako bi bila prva utakmica ostao bih po strani. ipak volim obje drzave.
didi, od sad zahtijevam, ko god napise nesto van teme banujes, za pocetak ovoga acm
valjda postoje neka pravila na ovaj forum ili ih vi izmisljate? i ne znam zasto bi mene izbacio... no dobro ne mjesam se vise.![]()
Zna li odje iko ijedan program osim painta? :mrgreen:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
znam ja photoshop , illustrator i ostale adobe :P
?????????????????????
Last edited by zOBLA-gfx; 31-05-10 at 10:48.
Aj umjesto ovoga ZOBLA stavi preko slike Igi, mislim da ce biti ljepse...
Originally Posted by Nk-001
nije lose, samo ne znam sto ce ti ovaj MIS...DARTANJAN???
i mene mis zbunjuuje namrtvo
BBNSC
znaci mis nidje veze
a ova prva slika nista tesko vala napravit
samo tekst preko grba![]()
AJMO CRNA GORO !!!
ove slike sam ukupno radio 5 minuta , toliko vam mogu dati besplatno , pa ako vam se svidja neka uzmite, ako ne platite za bolje![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks