Kad pises SMS poruku imas li ikonicu foto aparata![]()
Ima li neko, ko je na 068 a ima 3G - problem sa MMS-om ?
Mislim koliko sam shvatio - ova opcija postoji na 3G modelima, međutim ja nigdje iskreno ni ne vidim mogućnost da pošaljem mms... Može li neko da me prosvijetli malo ?
Kako da mi proradi ovo ? Je li moguće ?
Kad pises SMS poruku imas li ikonicu foto aparata![]()
jbt, bravo, imao sam ali nemam više. U čem' je štos ? ? ? Od aplikacija imam :
skype, facebook, backgrounder, switcher,cydelete, Nekakav ACtivator - ne znam što je to niti kako da ga maknem - sms helper.
đe mi je ona ikonica oganj je izgorio
A koji firmware imas?
3.1.3. 5.12.01. sim free
Cudno da nema ikonice. Podesavanja su ti OK?
ma jesu - nego stvarno sjećam se da sam imao ikonicu ... šta misliš da šibnem restore? A ?
jbg, ne pada mi ništa drugo na pamet ... ali mi se ne da, svu muziku vraćati ovo ono ... pfff. onda jailbrake... ma smor :P
Ma sta ce ti MMS![]()
Ako ti je sve normalno podeseno za MMS (ides u Settings - General - Network - Cellular Data Network) nakon sto restartujes telefon trebalo bi da imas tu ikonicu... Mada ako ti ni tada je nema, moguce da je nesto oko carriers fajla, odnosno fajla koji sadrzi sve operatere, tako nekako... U tom slucaju, on se valjda nesto treba editovati, pa ubaciti na telefon... Proguglaj malo...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
A i sto kaze coek, ja ne znam jesam li 2 puta u zivotu poslao MMS...![]()
a eo ne mogu naći ništa ... vidjeću da ako ga ne nađem ... da makar opičim restore... valjda će to pomoći ... jbg
ma kakvi neće ništa ... Čini mi se da mi se to desilo kada sam probao onu aplikaciju da mi broji karaktere - i poslije toga, PUFF ! ! ! Makao sam je odmah poslije ali džaba ...
Na OS 4 imaces character count u porukama... :P
a jbg sad ... zveknuću restore kada mi bude milo :P
Nećete mi vjerovati kada vam kažem. Već drugi dan mi baterija stoji na 100% . Radim kao i inače što radim. Malo net, muzika, pozivi, poruke ... mislim za dva dana bi trebao doći na 20ak % ... on i dalje na 100% stoji...
Ajde da ne ureknem - nemam ga što punit' višehahah
Majke mi - ne znam šta je - ali se ne žalim :P
Da nisi skinuo neku aplikaciju za wireless charginghaha
Ima li neko msnger da mi kaze dje da skinem?
2 sto sam probao ne rade mi..
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Ada blokira indikator.. Respringuj ga i vidjeces stanje pravo..
Meni tako zna bit i na 100 i 0 po cio dan..
ja ga respringovao - evo i dalje 100 % stoji !hahaha
Ljudi, moze malo pomoci jer sam nov sa IPhonom...?!
Snasao sam se sto se tice ITunes-a .. Ali me interesuje preko njega kad pravim playliste, kako mogu da mijenjam redosled pjesama?
Je li svi vi preko Itunes-a ubacate muziku i pravite playliste? Ima li koji laksi nacin? Mogu li kako da rename-ujem pjesmu preko Iphonea, posto sam uspio samo kad je prikacen preko Itunes-a.. ?
"Čistim ođe, nema tu gospode."
Skinem aplikacuje sa neta na kompu naravno ubacim u iTunes ili ne ubacim ? Kako da pokrenem da instalira preko cydie ?
Tek sam nabavio iPhone pa ne znam bas![]()
Vjerovatno ima nedje objasnjeno na ovih 30 strana,preko searcha nisam moga nac,nasumice sam preskaka stranice,nisam moga nac,tako nemojte me napad no ako znate pomognite
Kako da napravim GPRS za mtel?
Kako da stavim onaj mtelov logo gore? Nesto sam cita trebam neki fajl u folder da promijenim al ja ne znam dje se to nalazi...
EDIT: Za aplikacije provalioZa ovo drugo mi i dalje treba pomoc. ..
Last edited by Chili Willie; 04-06-10 at 23:59.
http://isrbija.net/
registruj se pa polako.....
![]()
Ma regan sam,al ne vjerujem da tamo ima za mtel gprs? Ono za gore slicicu sam nasao al ne znam kao ti folderi i cuda jel to na kompu ili na iPhone ? To onaj Carier gore... ?
Ako ti je JB-kovan tel onda instaliras open SSH iz cydije a na comp skines program WinSCP. Poslije toga se connectujes sa iPhone-om na wireless mrezu na koju je nakacen tvoj comp, ukljucis WinSCP, na lijevoj strani kliknes na Session, u polju Host name kucas IP adresu iPhone-a (udjes u wifi settings i tu ti pise koj mu je adresa dodijeljena), kao User name kucas root a password alpine i to je to. Onda trazis te foldere koji ti treba i mijenjas sta ti treba, samo pazi da ne poremetis nesto...
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks