Vettel ima talenta ali je lud, Webber je stabilniji i pametniji od njega a i forma je tu.
Vettel vozi krvnicki i ubija bolid, dok Webber ne pa zbog toga ima vise bodova.
P.S. ponavljam, 2011-e Vettel ce imat novog kolegu...
Evo me Fabia
Ovako, trka je bila jedna od najzanimljiijih ove sezone.
Ferrari jed jelovao kao prosjecan tim, nit su pirili nit viriliValjda bude bolje ubuduce. prje svega bolja startna pozocija za Alonsa konacno, pa ce sve doci na svoje mjesto.
E sad incident Red Bullovaca. Vetel mi je kao vozac drazi od Webera ali mislim da je on danas 100% kriv za udes. Pogledajte snimak da vidite kako je cimnuo naglo udesno. Weber nije mogao znati da ce ovaj tako da cimne i da naglo pobjegne. Vetel je sa obzirom na brzinu imao sasvim dovoljno prostora da produzi i donese bodove i sebi i timu, ovako...Jos me iziritirao onaj iz red Bulla i ona zenska sto su odgurali onog novinara ili sto vec bijase.
McLaren mislim da je omogucio Hamiltonu da pobijedi Buttona, sa onom pricom o cuvanju goria. Hamilton stvarno jeste vozio odlicno, ali je i Button po meni bio najbolji ove godine. I ja sam do sad mislila da je Button vjestacki sampion ali vise ne mislim.
Schumaher konacno blizu podijuma, valjda ga sreca posluzi pa iducu trku bude na podijumu, iza dvojca Ferrarija.
Jao ovaj komentator opet pravi takve greske, uh.
Zao mi je Petrova sto mu onako puce guma.
Vettel ima talenta ali je lud, Webber je stabilniji i pametniji od njega a i forma je tu.
Vettel vozi krvnicki i ubija bolid, dok Webber ne pa zbog toga ima vise bodova.
P.S. ponavljam, 2011-e Vettel ce imat novog kolegu...
TAKUMI
ii to sto neki kazu da je veber trebao da propusti fetela onda znaci da je veber morao i hamiltona da pusti mnogo prije kad je zamalo prosao, tj prosao ga ali je presiroko otisao u tu sledecu krivinu. zar ne?
Veber ce prije doci do titule od Fetela,meni je drazi Fetel,ali da se ne lazemo,Veber ga ubija ove sezone,ali ubija!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Zasto je trebao?! Covjek ocito nece da bude 2. vozac u timu i svaka mu cast za to.
She is only here to annoy herself!
Pa cujes li?
Imao je limit na 16500-17000 rpm, ne mozes bez obrtaja i bez snage da stopas kolonu iza sebe, posebno ne timskog kolegu koji je brzi od tebe, za 10% ili vise.
TAKUMI
Ajde vazi, ali nemoj zaboraviti
Zasto je trebao da ide desno?? Najbolje sad da se svak svakome sklanja, pa ovo je trka. Vetel je imao sasvim dovoljno i brzine i prostora da prodje, i ono cimanje mu nista nije trebalo.
A i da je Weber posao skroz desno postojala je vlika mogucnost da ih Hamilton obojicu predje.
Ne, nije postojala ta mogucnost.
Vettel je kriv za ono cimanje, ali sa druge strane frajer je bio brzi od njega. Da je ostao iza njega, Hamilton bi skinuo obojicu. I nije imao nimalo mjesta. Ako ti neko ide metar ispred, moras ga pustit, pogotovo ako imas problem i ako ti je timski kolega.
Sad neka ide u HRT.
TAKUMI
Oticice u HRT,ali kao sampion![]()
My ass kao sampion.
TAKUMI
Nema price Fetel je kriv,to je valjda svima jasno
Morao je da mu ostavi vise prostora..i da nije na pravcu doslo do kontakta krivinu bi tesko prosli a da ih Hamilton ne pretekne..
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
Pa svejedno ako mu nije ostavio vise prostora to ne znaci da ovaj treba da ga udari... mogao je da se vrati iza njega u krajnjem slucaju pa bi to razjasnili nakon trke.
She is only here to annoy herself!
Pa sad..sigurno ga nije namjerno udario,vjerovatno je cimnuo desno da se i Weber pomjeri i nije mi jasno zasto je zadrzao putanju kad nije imao nikakve sanse da odbrani poziciju a doci nekome ravno pa se onda povuci iza,ne ide bas..![]()
http://kockar.wordpress.com
Poklon 15e za sve igrace Binga!
Pazi, Webber je bio u safe fuel modu, to znaci -10 - -15% snage, to je znao Horner, Vetel i svi.
Ovaj nije imao sanse da se brani, kad je vidio koliko je Vettel brz, i kad je vidio da nema sanse protiv njega, trebao je da ide desno i da mu otvori put, ovaj je samo nastavio pravo.
Ja vam sad kazem, 99% nece biti ugovora.
Nego, jeste culi konverzaciju izmedju DEDE i NJEGOVOG izinjera?
I: bice nekih 2-3 milimetara kise
DEDA: ne zanima me koliko milimetara ce biti, mene zanima koje gume da stavimo...
Last edited by Fabia_Elegance!; 30-05-10 at 23:19.
TAKUMI
Vettel je kriv 100% nema priče da je bio brži ali pri preticanju on skreće i pravi kontakt!!!!
Dobar je vozač ali neiskusan mnogo.
VW GTI no.1
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks