View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 224 of 942 FirstFirst ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... LastLast
Results 5,576 to 5,600 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ELGATOLINDO View Post
    da nagovorite?????STO da uzimate,kad ste vi prvaci evrope,kad se dicite zastavom i himnom,kako da uzimate nekog ko to ne osjeca...

i posle se pitaju ljudi sto vas ne volim,sto ocima ne mogu da vas gledam..ne samo za vaterpolo,nego i za ostale sportove...a sami znate koliko ima tih primjera...

a dobili ste jos jedno pojacanje,Milos Vukicevic,centar novosadske Vojvodine,takodje je dobio drzavljanstvo,i on ce vam biti 3 centar,iza Zlokovica i Vukcevica...nimalo los igrac,dosta mlad,ljevak,jak,nesto kao onaj Rumun...
    Pogresno si protumacio moj post, ali zbog sovinizma ne zasluzujes da ti se nesto pojasni.

Ako je ovaj Sefikov potez i zbog koga dobar to je zbog likova kao sto si ti
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahahah cattaro legendo

Ni ja ne znam što će nam ovaj potez sa Šefikom no aj sad...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jos jedan 'vjeciti' derbi na programu veceras.....ajmo, prognoze?

koliko ja znam, jadran kompletan, primorcu nedostaje draskovic zbog kazen. igra li darko brguljan?

iako su u zadnje 4 utakmice rezlutati bili pomalo neralni (5, 6 razlike), mislim da ce u ovih 5 (vjerovatno) utakmica odlucivati nijanse, kao sto je to bilo u kupu i prvoj utakmici JL, gdje je zavrsavalo po 1 razlike.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

hmmm.. kada sam cuo vjest nije mi se ucinila nesto posebno interesantnom.. zasto, pa mislim da on nama ne moze nesto posebno da pomogne, jednostavno sistem igre nam je takav da nama ne treba extra golman, nego su nam potrebni igraci..
    Sefik moze jedino da se nominuje za mjesto ako odradi prirpeme maximalno i smrsa jedno 10 kilograma, u svakoj drugoj situaciji on je trenutno slabiji golman od MIlosa i Zdravka , tako da ne bih previse dramatizovao

Danas pocinje rasplet
    Glavna tema kao i uvijek sudije: Prvu ce suditi Abramovic - Obradovic a drugu Adzic -Avramovic... Drama u oba slucaja
    Please alowe me to introduce myself.......

big giant head Guest

slazem se, ocekujem neizvjesne utakmice, mozda i poneku tuchu u bazenu, ko god izgubi za to ce kriviti sudije, nepostenog protivnika i uopste, sve druge osim sebe. dakle, ukratko - spektakl

dobija primorac 3:1

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam bio odsutan nekoliko dana, pa tek sad vidjeh ovo za Sefika. A bruka i sramota.
    Postojaće Crna Gora...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    slazem se, ocekujem neizvjesne utakmice, mozda i poneku tuchu u bazenu, ko god izgubi za to ce kriviti sudije, nepostenog protivnika i uopste, sve druge osim sebe. dakle, ukratko - spektakl

dobija primorac 3:1
    pu pu, pomjeri se s mjesta...:P

salu na stranu, ne znam zasto, ali i ja imam neki los predosjecaj za utakmicu veceras, (nesto slicno kao pred prvu utakmicu 1/4 finala EL), ali se nadam ne toliku razliku kao tad.

sto se sefika tice, realno je bolji golman i od milosa i od zdravka, ali isto tako su ga upropastili u budvi. cinjenica je da je on od svih trenera najbolji odnos imao sa porobicem, i ovaj ga je jedini uspio dovesti u red (tako je bilo u jadranu, tako je bilo i u reprezentaciji SCG). ali isto tako, ni scepo ni radic nisu to zasluzili.
    i slazem se da nama ne treba neki extra golman, jer kad su svi igraci u top formi i kad ih je volja da igraju, igramo najbolju odbranu na svijetu, i kad su svi igraci u bazenu i s igracem manje.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    hmmm.. kada sam cuo vjest nije mi se ucinila nesto posebno interesantnom.. zasto, pa mislim da on nama ne moze nesto posebno da pomogne, jednostavno sistem igre nam je takav da nama ne treba extra golman, nego su nam potrebni igraci..
    Sefik moze jedino da se nominuje za mjesto ako odradi prirpeme maximalno i smrsa jedno 10 kilograma, u svakoj drugoj situaciji on je trenutno slabiji golman od MIlosa i Zdravka , tako da ne bih previse dramatizovao

Danas pocinje rasplet
    Glavna tema kao i uvijek sudije: Prvu ce suditi Abramovic - Obradovic a drugu Adzic -Avramovic... Drama u oba slucaja

Aooooooooooooooooo sto ce se cinjet...jednom je morao praznit bazen.... ljelje !! jadan on:burp:
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nakon Kup utakmice u decembru, ovo ce bit' prvi put da obje ekipe u mec ulaze sa podjednakim sansama za pobjedu. I ovaj put nema izgovora...
    Raspored sudija...bolje ovako nego da mi Adzic u novi sudi.

Evo je kroz Kotor prica da karata nema u prodaji.
    Malo mi je i cudno da se nisu u jadranu opametili: kad god su pravili frku za karte - mi bi tamo dobili
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ajmo primorac
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nakon Kup utakmice u decembru, ovo ce bit' prvi put da obje ekipe u mec ulaze sa podjednakim sansama za pobjedu. I ovaj put nema izgovora...
    Raspored sudija...bolje ovako nego da mi Adzic u novi sudi.

Evo je kroz Kotor prica da karata nema u prodaji.
    Malo mi je i cudno da se nisu u jadranu opametili: kad god su pravili frku za karte - mi bi tamo dobili
    djele ih dzabe preko radija jadran.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oce li bit karata u prodaji prije utakmice ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HAAAHAHhHHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AH ISKLJUCENJE SA PRAVOM ZAMJENE MILICA I NE IGRANJE NAREDNE DVIJE UTAKMICE ???? SJAJNO SJAJNO SVAKA VAM CAST !!!!!!!!!!!
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

steta, jadran je odlicno odigrao nocas....
    radic prima neke golove sa velikih udaljenosti koje je morao da brani i to pri isticaju vremena ...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Imali dvije sanse za potpuni povratak, 1 na 0 i peterac, nismo iskoristili, onda Zdravko prima go u blizi ugao i to bi bilo to...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

big giant head Guest

kad dash 1 gol sa igracem vise iz 12 pokusaja, ne das gol nekih 10 minuta, ne iskoristis ni peterac, a josh primis onakva dva gola - ne mozes ochekivat pobjedu. potpuno zasluzeno, primorac osim jedne akcije i gola steinmetza nista narochito nije napravio.

svejedno jeli 1 razlike ili 10, ili na peterce, pobjeda se isto rachuna, tako da ovaj rezultat nista ne mora da znaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jadran, clap clap clap, jadran, clap clap clap, jadran!!!

cestitke igracima pimorca, ali definitivno zasluzena pobjeda jadrana. mozda malo s prevelikom razlikom od realnog, ali ok.

radic je opet 'briljirao' i dobio ovacije sa tribina, 2 puta. onaj sut radovica i gojkovica sa 9-10m je morao da brani.
    primorac uzasan s igracem vise, 2/11, s druge strane jadran odlican s igracem manje.
    mislim da je kljuc uspjeha upravo da kamena odbrana, jer je primorac u 3 cetvrtine uspio samo 3 gola dati, od toga 3 u drugoj. 2 kljucna momenta koja su prelomila utakmicu bila su ona kontra setke, kad mu je scepo odbranio 1:1 i scepov odbranjeni peterac kissu.
    kod jadrana, po 3 licne klikovac, radovic i elez. kod primorca je milic iskljucen s pravom zamjene, ali ne znam zbog cega, jer je bilo bez lopte, pa nisam vidio dobro.
    osim onog manjeg pljuvanja na pocetku izmedju zlokovica i petrovica, utakmica sasvim korektna, ne onako uobicajena sa dosta grubih prekrsaja i udaraca kao inace. na kraju, sportski pozdrav zlokovica i petrovica (razumljivo, jer su dosta dobri prijatelji ovako) i ceka se iduca utakmica. nadam se da ce biti isto ovako korektna, i s istim rezlutatom. drago mi je da me osjecaj prevario, heh.

@Kotoranin

ajde kukaj jos malo na sudjenje. qqqqqqqqqqqqqqqqq ne daj boze da primorac izgubi, odma sudije na kolac. ^^

p.s. zaboravih napisat. stajmnecu svaka cast, odusevljava me covjek, kako je samo izbacio prvo ivovica, pa jokica i oba puta zabio gol...tako je mocno izgledao.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    kad dash 1 gol sa igracem vise iz 12 pokusaja, ne das gol nekih 10 minuta, ne iskoristis ni peterac, a josh primis onakva dva gola - ne mozes ochekivat pobjedu. potpuno zasluzeno, primorac osim jedne akcije i gola steinmetza nista narochito nije napravio.

svejedno jeli 1 razlike ili 10, ili na peterce, pobjeda se isto rachuna, tako da ovaj rezultat nista ne mora da znaci.
    Nebitno je i 2/12 i onakvi primljeni golovi kada imas sansu za prikljucak... Cim to ne iskoristis jednom, pa drugi put, pa te protivnik kazni golom koji se nije trebao primiti, nema tih psihijatara na ovaj svijet koji mogu ekipu da vrate iz mrtvih!

Kupujem Nokiu e52 ?

big giant head Guest

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Nebitno je i 2/12 i onakvi primljeni golovi kada imas sansu za prikljucak... Cim to ne iskoristis jednom, pa drugi put, pa te protivnik kazni golom koji se nije trebao primiti, nema tih psihijatara na ovaj svijet koji mogu ekipu da vrate iz mrtvih!
    da da, u pravu si, to je strasno puno uticalo [i da, permutovah, ja rekoh 1/12, a bilo je 2/11, s tim sto je taj zadnji gol sa igracem vise prakticno i nebitan].

nego, mislim da je jadran bolje i usao u mec, i cak i da je primorac izjednacio tada, opet bi jadran bio blizi pobjedi [sto ne znaci obavezno i da bi pobjedio]

zanimljivo da je ivovic svoj jedini gol iz igre, a drugi i poslednji ukupno, da nakon nekih 3 minuta igre u prvoj cetvrtini
    Last edited by big giant head; 31-05-10 at 20:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jadran je bio mnogo bolji i zasluzeno je pobijedio.Kis i Azavedo opet podbacili kao u Napulj.Radic je par puta odbranio neodbranjivo ali i primao ih kroz ushi.Sve u svemu,strah me da ce Primorac izgubit u tri utakmice.Volio bih da grijesim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Mislim da je Primorac cijelu zadnju cetvrtinu prakticno igrao sa igracem vise... Doduse, tad je sve rijeseno i bilo, mada ih i to ne opravdava za tako losu realizaciju...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cestitka novljanima na zasluzenoj pobjedi. Bili su bolji.

Kod nas, sem Trajkovica i Stajmneca (koji su dali po 2 gola i time odradili svoje) ostali svi redom podbacili. Braca Brguljan imali skoro 10 promasaja, Kiss igra katastrofa vec 2 mjeseca... (lako je bit' sad pametan, ali koliko jos peteraca treba Scepo Kissu da odbrani pa da promijenimo shutera sa 5m )
    Drasko je imao i 2-3 kiksa u odbrani, redovno bas njegovi igraci iz velike daljine daju golove...to mu i Peuro zamjera...sa pravom.

Kod 5:4 smo ih imali, onakve dvije prilike kad se promase ne zasluzuje se pobjeda!!
    Sa tog aspekta, Scepo je zasluzio epitet igraca utakmice.
    Radic je odbranio 4-5 shuteva sa 2m, a primio 4-5 golova iz velike daljine.

Slijedi revans u Ko, ali nije suvisno rec' da mi u novi moramo drugacije da igramo. Ne smije se igrat' presing na Zlokovica, jer je cinjenica da se njemu kontrafaulovi ne sviraju (onaj peterac na pocetku...sprdnja!).

Sto se realizacije igraca vise tice, to je prica kao i iz Napolija - kad gubimo 3-4 razlike sviraju se iskljucenja u nizu i na taj nacin se ekipi daje mogucnost da se vrati

Sudija Abramovic nas je u 3-4 situacije ozbiljno ostetio (sudija Obradovic samo u onoj jednoj, kad je iskljucio Milica a da niko ne zna zasto), ali ponavljam, to nije odlucilo pobjednika.

Dakle, u Kotor pauziraju Milic, pomocni trener Lompar (on je dobio direktni crveni a Tucak zuti, interesantno) i Draskovic.
    Ko ce biti iskljucen sa pravom zamjene u Ko? :mad:

P.S.
    Daleko od toga da je jadran briljirao nocas...ali sam vec rekao da su usli u odlicnu sutersku formu, gotovo svaki shut, bilo sa 5 ili 10m je nevjerovatno precizan...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    62
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    20 Posts

Mislim(nisam siguran) da je Milic iskljucen radi prigovora...a lompar je dobio crveni jer za pomocnog trenera nema zuti nego odma crveni...Ni Cuckovic nije lose igro u odbranu...
    No Signature

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije mi jasno zasto svaki put kad primorac izgubi, od bilo koga, pocinje kukanje o sudjenju, o kradji, o mjenjanju pravila, o teorijama zavjere, vjerovatno su igraci bili duboko uzdrmani onom polucijom u meksickom zalivu, pa nisu mogli da se skoncentrisu na utakmicu, a kad pobjede, onda idu hvalospjevi o masini koja melje protivnika, o podjednakom kvalitetu svih igraca, itd itd.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Više nego zaslužena pobjeda jadrana. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili i zasluženo izgubili. Jadran nije nešto posebno pokazao, uspjeli smo da zaustavimo @-ja i Zlokovića dosta dobro. Pored standardno dobrog Štajnmeca, izdvojio bih i Čučkovića, imao je 2-3 nevjerovatno dobra poteza u odbrani. Azevedo "odličan", šut 100%, 1/1 . Kiš me iznervirao sa onim njegovim šutem na 3 sekunde igrača više.Zdravka neću da komentarišem :mad:. Kod jadrana bih izdvojio Šćepa, sigurno je on junak utakmice. Radović dobar i Gojković too. Janovića NEMA.

Page 224 of 942 FirstFirst ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)