dacu onu rabotu da mi odsijecete ako je iko od vas ikad vidio kako igra ovaj mali savic a vlado brate?
ja mislim da si ga na manager nedje vidio pa ga hvalis, mogu se zaklet da je bojovic za njega gospodin
Izgubiti 2:1 u goste od Norveske, koja je 22. reprezentacija na FIFA rang listi, i nije los rezultat, pogotovo kad se uzme u obzir da nam je falilo 5 vrlo bitnih igraca.Ipak je bilo nekih pomaka u igri u odnosu na mec sa Albancima, ali mora to jos puno bolje.
Prvo, Norvezanima su priznali zaista sraman gol, i dalje ne vjerujem da je sudija dopustio onakav kontakt sa golmanom, pa jos u petercu.Za ne vjerovat.Sa druge strane, cini mi se da je gol sto je ponisten Norveskoj mozda bio i regularan.
Poleksic je bio veoma dobar, mozda je mogao bolje da reaguje kod drugog gola, ali skinuo je bar 2-3 zicera.
U odbrani nista novo, kikseva na sve strane.Dzudovic i Pavicevic su imali par velikih kikseva, ali srecom pa Norvezani to nisu iskoristili.Ali zato jesu gresku Tomasevica, koji je ipak jos suvise zelen da bi se nosio sa napadacima tipa Kerjua, koji ga je par puta prosto "oduvao".
Vezni red potpuno bezlican, Pekovic je jos bio i najbolji.Vukcevic totalno aut, nije trenutno ni na 30% svojih mogucnosti.Ocajnicki nam fali malo kreacije u veznom redu, i zato kad Jovetic bude tu treba ga stavit da igra iza dva napadaca, mislim da bi to bilo najpametnije.Takodje kad tu budu Drincic i ,nadam se, Fatic dobicemo malo jaci pas iz sredine.
Djalovic je igrao citavu utakmicu, a opet nista nije pokazao.Vise je napravio Delibasic za nekih pola sata danas nego Djalovic u obije ove utakmice.Mirko dobar, trcao je dosta, sto i nije bas uobicajeno za njega.Takodje odlican gol je postigao, jedan od ljepsih sto smo gledali u nasoj reprezentaciji.
dacu onu rabotu da mi odsijecete ako je iko od vas ikad vidio kako igra ovaj mali savic a vlado brate?
ja mislim da si ga na manager nedje vidio pa ga hvalis, mogu se zaklet da je bojovic za njega gospodin
I ja bih dao prednost Bojoviću. Još je korpulentniji, bolje će se nosit s napadačima. A moramo pomenut Kašćelanovu požrtvovanost kad je asistira Mirku![]()
Vidio sam ga ja protiv zvezde jednom citav mec i jos par meceva na preskoke.Niko ne kaze da je ne znam kakav potencijal,ali sigurno je da nemoze bit (mnogo) gori od ovih nesreca koje su trenutno tu,a ako mu se bude redovno ukazivala sansa da stekne iskustvo moze postat sasvim solidan i pouzdan(za nase uslove) igrac.
Raise my hammer,take my aim
ja na kascelana za razliku od mnogih nemam zamjerki momak svaki put posteno oznoji dres, cak sta vise razmislio bih da pekovica i novakovica malo odmorim a tu ubacit fatica i kascelana.
Poleksic, ???????, Basa, Bojovic, Jovanovic, Fatic, kascelan, Vukcevic, Jovetic ,Vucinic, Delibasic (Damjanovic).
izvini molim te momka sam potpuno zaboravio, naravno drincic
Poleksic, ???????, Basa, Bojovic, Jovanovic, Fatic, Drincic, Vukcevic, Jovetic ,Vucinic, Delibasic (Damjanovic).
a znas kako trebaju ekipi radnici imamo mi klase dosta....
Gledao sam ga na jednoj utakmici Super Lige, i odličan je.
Takođe, igrom slučaja, tada sam se zadesio u Srbiji i čitao njihovu štampu. Svi novinari srpskih dnevnih listova pisali su najljepše riječi za njega. Interesovanje Arsenala i njihovog trenera Arsena Vengera takođe ide u prilog tome da se radi o odličnom igraču. I to na poziciji štopera, koja je nama, najblaže rečeno izuzetno kritična.
Za Bojovića ne znam, ali ovaj Tomašević veze nema.
Naravno, za sve one igrače koje sam nabrojao u svom prethodnom postu i dalje tvrdim - nemaju kvalitet za reprezentaciju Crne Gore, pa neka se zapitaju đe su, i ko su.
ma kakva klasa ljudi?! klasu jedino imaju Mirko i Joveta i malo Simon. ostalo je otpad. slaba nam je reprezentacija i tacka. treba da se pomirimo sa tim. vijecito cemo gubit' od ovakvih reprezentacija, bice bljeskova protiv nekih jacih ka' protiv Italije (jer nas oni podcijene a mi imamo motiv vise pa odigramo iznad svojih mogucnosti). ni Capello s ovim suklepinama ne bi mog'o nista. jednostavno su losi. da bar oce da trce ako vec ne znaju driblaju i nemaju neku zavidnu tehniku.npr kao ono sto rade Slovenci. sa igracima koje imamo najbolje bi nam pasovao fudbal na kontre, pogotovo protiv jacih repr. da su igraci malo pozrtvovaniji pa da nesto ocekujes. Vucinic mi glumi neki autoritet pred sudijama... mak' se, pi
Dodaj jos Pavicevica na desnog beka i dobices sastav koji sam ja napisao 2-3 stranice prije.Ipak je cini mi se bolje rjesenje od Zverotica trenutno, a ne znam koga imamo jos na toj poziciji...jedino da pozove Srdju Knezevica, on moze da igra i stopera i desnog beka.
Sto se tice Savica, ja sam ga gledao nekoliko puta i mogu reci da je decko dosta dobar, ali ipak je suvise rano gurati ga u prvih 11 reprezentacije.A slazem se da treba forsirati mlade igrace, pogotovo kad vidimo da od pojedinih iskusnih nema neke vajde.
sve lijepo sta pisete, samo kada je boskovic zdrav, igra 100%, ipak je drugi kapiten
nema onda delibasica, damjanovica ...
DOubar onaj Pouleksic
3 MECA CICO I 3 PORAZA...EBO MATER SVOJuuu AKO NIJE FILE DOKTOR STVARNO!!!
:)
doktor za remi
polako, vidjecemo sto ce bit od kvalifikacija. gore od 5. mjesta nemoze bit ove godine ^^
file, cico trta vrta... sve su to sporedne uloge. navijaci cg treba pocet sa prozivkama savicevica i njegovoj bandi. inace unisti covjek ovako dobru generaciju mirko-joveta a siguran sam da bi i neki drugi imali sto prikazat kad bi im se ukazala prilika.
Nisam gledao ove meceve od kad je Cico tu, ali vidim da nema Vujadinovica (zasto ne znam, ne moze biti gori od Bataka i slicnih), iskreno prije bih Tatara iz Lovcena zvao nego bataka...
Zasto nema fizicki korpulentnog spica: Delibasic, Damjanovic, Purovic, pa Mirko i Stevan da idu s krila, i samim tim da se Simon stavi medju tri igraca na sredini (kao sto je igrao u mladoj reprezentaciji kad je SiCG osvojila drugo mjesto na Evropsko). Gori nego sto je na desno krilo ne moze biti. Fatic obavezno mora igrati lijevog beka, prva postava..
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Kod oba gola sam imao osjecaj da cemo ga primit.....Nevjerovatno koliko smo malerozni,kod prvog gola jeste bio faul,ali je ipak morao Poleksic rukama dohvatit vise nego onaj glavom....Kod drugog opet bezazleno ubacena lopta kod koje se ni oni sami nisu nadali da moze bit nesto,ali,opet odbrana i golman zajebu stvar....Tacno vise coek ne moze ni da pizdi na njih,samo se ceka u koji ce minut kiksat....
Kad bi se moglo igrat na kladionicu ko ce prvi iz nase odbrane da kiksa ili ko ce imat najvise kikseva,samo bi uplate na to bile.....
Steta,mogla se danas lako dobit "neubjedljiva" Norveska u sred Osla....
Na kraj opet kao posrani.....pih
O pojedincima necu pricat,kud i kamo bolje nego protiv Albanije,ali,definitivno Cico se mora dobro zamislit......
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ni od Kranjčara neće ništa bit.
Next, please.
sto kaze poleksic, u proslim kvalifikacijama prijateljske smo dobijali, a kvalif, gubili, mozda je ovako bolje...sad gubimo a kvalifikacije dobijamo
Kranjčar je kriv jer u onome što bi trebalo da bude njegov dio posla još uvijek stojimo najgore. Što reče E-1, ista taktika (bolje reći nedostatak iste), fudbaleri, igra kao i kod Filipovića - bukvalno bez ideje, organizacije, bilo čega.
Poenta smjene trenera je da se ta promjena odrazi i na terenu, ne da gledamo drugu facu na pres konferencijama.
malo bolje no protiv albanije......jedno pola sata smo igrali nabijacinu kao protiv albanije...al onda se spustila lopta i to jeizgledalo bolje...odbrana standardno...mora se nesto mijenjat....poleksic kriv za oba gola...bio faul al on je nikakav i morao je ono uvatit...plus sto ne zna da istrci s gol linije...zna i on da odbrani ali mi djeluje kao da vazda moze primit neki gol....bice bolje kad se vrati jovetic i fatic....daako vukcevic nadje neki klub pa da i on krene...imamo solidnu reprezentaciju i morali bi da se sredimo do pocetka kvalifikacija i da to pokazemo
Kakva je neznalica ovaj Kustudic,gledam snimak utakmice na arena 3,i lik vec treci put za Tomasevica veli Tumbasevic...prskA je skroz
Nino, ti se nisi prijavio da navijas a ne ne nano moj, nisi...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks