...Šta da ti kažem na ovo...Izgledaš mi ko dobar momak...A i vaspitan si čini mi se...Ne zamjeri El Re-u ali politika nije ono što čitaš u "Dan"-u "Vijesti"-ma i ostalom smeću po CG koje služi da pojednostavljuje raji sliku stvarnosti bojeći je u crno-bijelo kako bi to raja bolje razumijevala.
Ljudi koji znaju malo bolje šta je DPS znaju i da je to još uvijek pokret a ne partija. Kao pokret on je ispunio svoju ulogu i nakon što se počiste ostaci kvislinških partija po CG polako ali sigurno formiraće se politička scena koja će biti budućnost ove zemlje. No to nije proces od 3 dana. Za 5 - 10 godina mnogi neće moći da pronađu neke partije na političkoj mapi CG.
Ko je mogao 1996. vjerovati da će nestati NS i LSCG koji su činili gotovo svu crnogorsku opoziciju. Pa eto danas ih nema ili se prevoze u kombiju.

Reply With Quote
...Šta da ti kažem na ovo...Izgledaš mi ko dobar momak...A i vaspitan si čini mi se...Ne zamjeri El Re-u ali politika nije ono što čitaš u "Dan"-u "Vijesti"-ma i ostalom smeću po CG koje služi da pojednostavljuje raji sliku stvarnosti bojeći je u crno-bijelo kako bi to raja bolje razumijevala.

Bookmarks