View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 388 of 2251 FirstFirst ... 2883383783843853863873883893903913923984384888881388 ... LastLast
Results 9,676 to 9,700 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

neka te ljudi. "treba vremena da se trener upozna sa ekipom".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    A ne,ne, da smo izgubili i od Farskih Ostrava naslo bi se nesto pozitivno u tome.

Mada ni novinari poltroni ne smiju nista napisat drugo jer su vecina fudbalske neznalice.

Pod hitno treba zvat 2 igraca:

1. Tumbasevica-koji je igrao standardno u onoj prejakoj mladoj reprezentaciji SCG i koji zasluzuje da dobije poziv ponovo

2.Burzanovic-odbacen samo zato sto se posvadjao sa Vucinicem i kasnije rekao pravu istinu o reprezentaciji.Sad bi on vise od svih imao zelju da pokaze da nisu u pravu svi koji su ga otjerali iz reprezentacije.

Mada ocekujem da ce se nac neki VELIKI Crnogorac pa ce rec kako ga nikad ne treba zvat
    evo ja sam mali crnogorac pa cu rec da burzanovica nikad vise ne trebaju zvat u reprezentaciju, jer ako ko nije trebao da laje to je on, jer i kad nije pepelio u zvezdu ni na klupu, zvat je da igra, alkoholicar obicni, i svadja izmedju njega i vucinica je bila opravdana nije htio da potrci a usao, zvezda ta
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    evo ja sam mali crnogorac pa cu rec da burzanovica nikad vise ne trebaju zvat u reprezentaciju, jer ako ko nije trebao da laje to je on, jer i kad nije pepelio u zvezdu ni na klupu, zvat je da igra, alkoholicar obicni, i svadja izmedju njega i vucinica je bila opravdana nije htio da potrci a usao, zvezda ta
    Potpis, koliko god mi Mirko mrzan bio.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Ja nedje davno rekoh da se vidi dje kakvi veznjak da se dovede iz Srbije ili Kadu...Neko ih mora povezat
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Uklanjanje Burzanovića iz reprezentacije je luksuz koji Crna Gora, kao ekipa sa izuzetno, ali izuzetno skromnim, gotovo ništavnim mogućnostima, sebi ne može da dozvoli.

Da igraju panjati kao što su Novaković, Peković i kompanija, a da se jedini igrač koji umije nešto s loptom ne zove u reprezentaciju... nema smisla.

Takođe, Đalović nema kvalitet ni za dres Crne Gore. Čovjek je pravi da igra crnogorsku ligu, no eto... igra hrvatsku, svodi se na isto. Preloš je.

Delibašić ima ogromnu želju, ali nije ništa pokazao.
    A tek Bećiraj. Bože dragi kako je to precijenjen igrač. Kesa jedna obična koja je jedne godine imala tu sreću da ga krenu golovi u crnogorskoj (alo!?) ligi, pa ga proglasiše igračinom, odbiše milion eura od Hajduka iz Splita. Sad ne valja 5 eura. Ista rabota ka onda s Ristom Lakićem (sjetiće se stariji navijači situacije sa Crvenom Zvezdom).

Božović je mnogo bolji golman od Poleksića. Za klasu. Ako ne i više.
    Džudović se trudio, ali je jedna obična kesa koja neće moć da zaustavi napadača nijedne od reprezentacija iz naše kvalifikacione grupe.

Pod hitno zvati Savića i upariti ga sa Bašom na štoperu. Jer gore od ovoga ne može, ali sigurno.
    Jovanović odličan na lijevom beku, po meni najbolji igrač Crne Gore večeras, desno Pavićević prosječan.

Božović trčao nešto bezveze, Mirko previše solirao, Vukčević nije primio loptu u čitavom prvom poluvremenu, u drugom kao pokušavao nešto, ali nije u formi.

E da, zamalo se pobismo s Albancima na zapad, poslije gola, no posijedaše kad viđeše koja je ura s nervozom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ne,ne, da smo izgubili i od Farskih Ostrava naslo bi se nesto pozitivno u tome.

Mada ni novinari poltroni ne smiju nista napisat drugo jer su vecina fudbalske neznalice.

Pod hitno treba zvat 2 igraca:

1. Tumbasevica-koji je igrao standardno u onoj prejakoj mladoj reprezentaciji SCG i koji zasluzuje da dobije poziv ponovo

2.Burzanovic-odbacen samo zato sto se posvadjao sa Vucinicem i kasnije rekao pravu istinu o reprezentaciji.Sad bi on vise od svih imao zelju da pokaze da nisu u pravu svi koji su ga otjerali iz reprezentacije.

Mada ocekujem da ce se nac neki VELIKI Crnogorac pa ce rec kako ga nikad ne treba zvat
    Rekao je isitnu o reprezentaciji?Rekao je da crna gora nema himnu,stracnjace.Ocemo li sprdnju od reprezentacije pravit?Ako moze jos kako na dres da se ispovraca onako pjan,to bi najbolje bilo.On ce da mi drzi lekcije o ne znam cemu,kojem je bilo muka guzicu pomjerit u zadnjih 10 minuta protiv bugara.
    A ti samo da si mi zdravo.Jedan komentar na ovom topicu nisi napisao da nisi **** nesto.Takvi kao ti bi manu nasli kapelo da nam dodje
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad vise Burzanovic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    Svi ga krive sto je izgubio loptu protiv BugaraNi da je 5 penala promasio...
    Ti ne bi lajao da te poceraju kao njega?Krivo mu je bilo,kazao je ono sto misli i sto mu je bilo na srcu
    Taj Burzanovic bi mogao da bude prevaga za ovaj tim,a ne zvat igrace njegovog kvaliteta,a zvat Pekovica,Novakovica,Kascelana,Pejovica,Beciraja je ono sto ce da unisti ovu generaciju.
    A posle ce bit kasno da se ispravi neuspjeh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo je sramota! Sto neko rece i bolje sto smo izgubili nego da smo dobili, mozda se i zapitaju malo. Novakovicu zabraniti da se priblizi kampu reprezentacije!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

isina da bi nam burzo trebao zato shto jedini umije da baci neki pas za gol...ali posle onakvog vrijedjanja kad je rekao da nemamo himnu i jos poceoda vrijedja drzavu ee zbog toga ga ne bih zvao...jer zashto da igrash za drzavu za koju kazes da nema himnu ni reprezentaciju

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    isina da bi nam burzo trebao zato shto jedini umije da baci neki pas za gol...ali posle onakvog vrijedjanja kad je rekao da nemamo himnu i jos poceoda vrijedja drzavu ee zbog toga ga ne bih zvao...jer zashto da igrash za drzavu za koju kazes da nema himnu ni reprezentaciju
    Momak je samo rekao istinu, jer su ga napali da je on taj koji se ne zalaže dovoljno i koji ne poštuje ''svetinju'' Crnogoraca. Svi mi znamo šta se radi iza zavjese, ali je tragedija što nemamo muda i hrabrosti da u to povjerujemo, te otud kao rezultat ovakve izjave, kao što je tvoja.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ja ipak mislim da bi burza trebalo vratit
    hahahahhaha i dovest onoga Purovića...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Vlado View Post

Takođe, Đalović nema kvalitet ni za dres Crne Gore. Čovjek je pravi da igra crnogorsku ligu, no eto... igra hrvatsku, svodi se na isto. Preloš je.

Delibašić ima ogromnu želju, ali nije ništa pokazao.
    A tek Bećiraj. Bože dragi kako je to precijenjen igrač. Kesa jedna obična koja je jedne godine imala tu sreću da ga krenu golovi u crnogorskoj (alo!?) ligi, pa ga proglasiše igračinom, odbiše milion eura od Hajduka iz Splita. Sad ne valja 5 eura. Ista rabota ka onda s Ristom Lakićem (sjetiće se stariji navijači situacije sa Crvenom Zvezdom).

Džudović se trudio, ali je jedna obična kesa koja neće moć da zaustavi napadača nijedne od reprezentacija iz naše kvalifikacione grupe.

Pod hitno zvati Savića i upariti ga sa Bašom na štoperu. Jer gore od ovoga ne može, ali sigurno.
    Jovanović odličan na lijevom beku, po meni najbolji igrač Crne Gore večeras, desno Pavićević prosječan.

Božović trčao nešto bezveze, Mirko previše solirao, Vukčević nije primio loptu u čitavom prvom poluvremenu, u drugom kao pokušavao nešto, ali nije u formi.
    Svaka cast za ovaj dio.
    Burzo, vidimo se, a za Bozovica ne znam, nocas nije imao kad da pokaze te svoje prednosti.
    Dodao bih jos nesto, Beciraj ima ogromno srce i zelju, ali to nije dovoljno. Eto umjesto Savica mozda probat pozvanog Tomasevica ili Bojovica.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

.. a maxe..samo se nerviram..

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Dešava se...šta drugo reći...
    Ipak nijesmo bili kompletni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Momak je samo rekao istinu, jer su ga napali da je on taj koji se ne zalaže dovoljno i koji ne poštuje ''svetinju'' Crnogoraca. Svi mi znamo šta se radi iza zavjese, ali je tragedija što nemamo muda i hrabrosti da u to povjerujemo, te otud kao rezultat ovakve izjave, kao što je tvoja.
    ali i sam vjerovatno znash da se odje izgleda najteze prashta kad neko kaze istinu....ako cemo pravo i jos poneke "zvijezde" su se cak i manje zalagali(neki i dalje to rade)ali je izgleda burzo bio taj koji je mora napadnut....ali isto mislim da nije trebao onako pricati za dravne simbole

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

S obzirom da Burzanovic uopste nije elokventan i da ne umije 2 sastavit,to sto je rekao da reprezentacija nema himnu,mislio je u kontekstu da nemamo atmosferu.Zbog ovakvih VELIKIH Crnogoraca kao sto su pojedini ce ovaj tim da propadne,pa ce bit posle Kranjcar kriv.

Ocu da se zovu najbolji igraci koje imao i tacka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Svaka cast za ovaj dio.
    Burzo, vidimo se, a za Bozovica ne znam, nocas nije imao kad da pokaze te svoje prednosti.
    Dodao bih jos nesto, Beciraj ima ogromno srce i zelju, ali to nije dovoljno. Eto umjesto Savica mozda probat pozvanog Tomasevica ili Bojovica.
    potpisujem :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Escobar_BP View Post
    Dešava se...šta drugo reći...
    Ipak nijesmo bili kompletni.
    nema veze pa s drugim timom da igramo moramo dobit albaniju koja je na nivo san marina i opravdanje da je prijateljska utakmica je smijesno..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo sad i Albanci posle San Marina i Luksemburga dobise i nas u zadnjih 5 godina.I sto onda da se kaze za ovaj rezultat? Opet cete izvuc nesto pozitivno iz ove igre i neku pouku,a Kranjcara cemo da cekamo da nam posere kvalifikacije pa cemo ga cerat ka Filipovica

Sto nije nikakvo iznenadjenje jer je nasa reprezentacija koja je nocas istrcala jednostavno ogranicena.Ako cemo igrat kvalifikacije sa veznim redom Novakovic-Kascelan-Vukcevic(bez utakmica)-Bozovic,a sa Djalovicem kao spicem onda nas nece ni Murinjo spasit.Mene vise brine sto smo cak i od Albanije primili gol,a mogli smo i 2 lako.
    Ocajna igra,sve je to tacno,ali je ovo ipak prijateljska utakmica u kojima smo do skora bili svjetski sampioni,pa smo kvalifikacije zavrsili kao pretposljednji.
    Ja mislim da je glavni problem zalaganje,koje je slabo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam ni ocekivao da se popravi "zaostavstina " Filipovica u jednoj utakmici..falilo dosta igraca i to je to...zajebavate li se pa mislite da je Albanija losa reprezentacija..to su price vasih tata iz 48me pa malo kasnije!!Ispratite malo rezultate te reprezentacije pa meljite!Sto se nas tice bilo je borbenosti i nicega vise...pogresnih procjena gomilu...i nepovezanih pasova takodje....vucaranja po terenu pomalo...kao sto rekoh, zaostavstina Filipovica!!Trebace vremena da se to popravi...nadam se na vrijeme za kvalifikacije!!!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    ali i sam vjerovatno znash da se odje izgleda najteze prashta kad neko kaze istinu....ako cemo pravo i jos poneke "zvijezde" su se cak i manje zalagali(neki i dalje to rade)ali je izgleda burzo bio taj koji je mora napadnut....ali isto mislim da nije trebao onako pricati za dravne simbole
    Brate, ako već razumiješ suštinu problema, zašto se ponašaš kontra svog shvatanja? Ja ne kapiram takve ljude. Ti savršeno znaš da Burzanović ne može da bude kriv i ispašta na taj način, i kapiraš da to nije u redu, a opet ga osuđuješ? Ja ne znam o čemu se radi...

To ti je ono ka' kad se prije izbora u narodu priča kako je vlast loša, kako vlast ne valja, kako mora nešto da se mijenja... pa kad dođu izbori, svi ka' omađijani zaokružuju Mila.

Svađa s mozgom?
    Ili nedostatak muda?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bassflora View Post
    Nisam ni ocekivao da se popravi "zaostavstina " Filipovica u jednoj utakmici..falilo dosta igraca i to je to...zajebavate li se pa mislite da je Albanija losa reprezentacija..to su price vasih tata iz 48me pa malo kasnije!!Ispratite malo rezultate te reprezentacije pa meljite!Sto se nas tice bilo je borbenosti i nicega vise...pogresnih procjena gomilu...i nepovezanih pasova takodje....vucaranja po terenu pomalo...kao sto rekoh, zaostavstina Filipovica!!Trebace vremena da se to popravi...nadam se na vrijeme za kvalifikacije!!!
    brao albanija ide na svetsko ima sjajne rezultate

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Rekao je isitnu o reprezentaciji?Rekao je da crna gora nema himnu,stracnjace.Ocemo li sprdnju od reprezentacije pravit?Ako moze jos kako na dres da se ispovraca onako pjan,to bi najbolje bilo.On ce da mi drzi lekcije o ne znam cemu,kojem je bilo muka guzicu pomjerit u zadnjih 10 minuta protiv bugara.
    A ti samo da si mi zdravo.Jedan komentar na ovom topicu nisi napisao da nisi **** nesto.Takvi kao ti bi manu nasli kapelo da nam dodje
    A takvi kao ti stalno vicu da nam je sve super i kako nam sve cvjeta.Dobi nas Albanija,nema veze...Sad ce nas opeglat Norvezani,opet ce neko rec prijateljska je to...
    Treba li mozda da hvalim nasu igru?Kad budemo dobro igrali,niko ih vise nece hvalit od mene

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Đe su ona dvojica mladih te su nekad u mladu igrali iz Zete te su u vojvodinu presli?
    Zasto se ne zove onaj sto je nekad bio kapiten Zete te igra nedje u ceceniju ili kurdistan tamo nedje?

Page 388 of 2251 FirstFirst ... 2883383783843853863873883893903913923984384888881388 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)