Originally Posted by
Nino_pg
A ne,ne, da smo izgubili i od Farskih Ostrava naslo bi se nesto pozitivno u tome.
Mada ni novinari poltroni ne smiju nista napisat drugo jer su vecina fudbalske neznalice.
Pod hitno treba zvat 2 igraca:
1. Tumbasevica-koji je igrao standardno u onoj prejakoj mladoj reprezentaciji SCG i koji zasluzuje da dobije poziv ponovo
2.Burzanovic-odbacen samo zato sto se posvadjao sa Vucinicem i kasnije rekao pravu istinu o reprezentaciji.Sad bi on vise od svih imao zelju da pokaze da nisu u pravu svi koji su ga otjerali iz reprezentacije.
Mada ocekujem da ce se nac neki VELIKI Crnogorac pa ce rec kako ga nikad ne treba zvat
Rekao je isitnu o reprezentaciji?Rekao je da crna gora nema himnu,stracnjace.Ocemo li sprdnju od reprezentacije pravit?Ako moze jos kako na dres da se ispovraca onako pjan,to bi najbolje bilo.On ce da mi drzi lekcije o ne znam cemu,kojem je bilo muka guzicu pomjerit u zadnjih 10 minuta protiv bugara.
A ti samo da si mi zdravo.Jedan komentar na ovom topicu nisi napisao da nisi **** nesto.Takvi kao ti bi manu nasli kapelo da nam dodje
Raise my hammer,take my aim
Bookmarks