View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 387 of 2251 FirstFirst ... 2873373773833843853863873883893903913974374878871387 ... LastLast
Results 9,651 to 9,675 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pomalo momci,tek druga utakmica sa krajncarom na klupi,mnogo vremena treba da on sprovede u djelu njegove ideje.Uz to prijateljski mec,falilo par vaznih igraca.Idemo dalje,jos se uigravamo
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Od svega sto sam nocas vidio, izdvojio bih Simonovu izjavu, potpisao bi i sledeca dva poraza za pobjedu protiv Velsa.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sigurno je da fale neki igraci kao jovetc drincic...ali zar ne treba upravo to da bude motivacija za igrache koji nisu u prvih 11 da igraju shto bolje da bbi se dobro pokazali pred selektorom....vezni red je spor da sporiji ne moze bit...tu puno fali drincic...a i napad me nije neshto odusevio...opravdanje za simona je to shto nije igrao....a vucinic da kad bi se i malo potrudio i bacio loptu kad treba mozda bi i drugacije bilo....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    dje je? to treba da pitas dje su crnogorci kad nisu atraktivne utakmice, evo sad je bio turnir u bar, sramota me da ti kazem koliko se naroda odazvalo da dodje da pomognemo odbojkasima, zato kad dodje italija svi nagrnu oce kartu i sl, a nidje ih nema na druge utakmice, sram i stid
    Znam ja Didi sve to. Ali opet ste vi organizovana grupa, koja ne bi smjela zavisit od rekreativaca sa dobro poznatim sindromom.

Moram rec samo jedno o utakmici. Prgaviju i odvratniju ekipu u zivotu nisam vidio. Mater im bolesnu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ka da su boxeri a ne fudbaleri...stadion je bio dosta dobro popunjen to me iznenadilo jer nisam ocekivao ovoliku posjetu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Znam ja Didi sve to. Ali opet ste vi organizovana grupa, koja ne bi smjela zavisit od rekreativaca sa dobro poznatim sindromom.

Moram rec samo jedno o utakmici. Prgaviju i odvratniju ekipu u zivotu nisam vidio. Mater im bolesnu.
    trebali da idem da vucem nekog za rukav da dodje na utakmicu? ne pada mi napamet, mislim da ima toliko zrelih crnogorava i pametnih da mogu doc da navijaju za svoju zemlju i sl, vidjeces kad dodje neka jaca ekipa sto ce bit patriota
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

simon vukcevic-ne mogu da vjerujem da smo izgubili haahahaha

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakva ekipa metilja, mada ova drzava ne zasluzuje nikakvu reprezentaciju....pih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Vidim da su Poleksic i Delibasic tek juce stigli,mada to nije ni toliko bitno...Ne znam kako igraju Albanci,ali mi je ostao urezan rez iz kvalifikacija Portugal-Albanija 0:0...
    Mi kod kuce na zadnja 4 meca imamo 3 pobjede i remi.Albanci u zadnjih 5 god imaju pobjede u gostima samo protiv Luksemburga i San Marina sa po 3:0

Zna li se kakav sastav otprilike izvodi Kranjcar?
    Brate,znam ja dobro za Jagjeloniju i igrace koji tamo igraju.Pa Piksi sto igra sad za Zetu je igrao tamo i odma bio u prvih 11 Prvenstvo su zavrsili na 11. mjestu od 16 timova.Kascelan je jedna obicna muva bez glave.Sramota kakvi igraci uopste dobijaju poziv,pa u nasem prvenstvu ima mnogo boljih igraca nego sto je on na toj poziciji

Bas me zanima kako ce odigrat nocas sa ovako kreativnom sredinom.Htio sam da singlam Crnu Goru ali se sad dobro razmisljam.Jedini nacin da dobijemo utakmicu:

1.Da bude dogovorena,jer je Kranjcaru to prakticno must win mec.A albanci su nam susjedi

2.Da albanci izvedu neki totalno saren sastav
    Tacno sam znao da ce se strucnjaci odma javit i rec kako je ovo samo prijateljska,tek druga utakmica Kranjcara i sl:burp:

Makedonci su se bukvalno sprdali u prvom pol i vodili 2:0,posle su se opustili i izveli Pandeva i mi smo bolje igrali.Ja sam pricao kako smo mnogo losi,a strucnjaci da ih hrabri igra iz drugog poluvremena.Mislim wtf

Evo sad i Albanci posle San Marina i Luksemburga dobise i nas u zadnjih 5 godina.I sto onda da se kaze za ovaj rezultat? Opet cete izvuc nesto pozitivno iz ove igre i neku pouku,a Kranjcara cemo da cekamo da nam posere kvalifikacije pa cemo ga cerat ka Filipovica

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by oskar_mali View Post
    simon vukcevic-ne mogu da vjerujem da smo izgubili haahahaha
    Mislim da je jedini kome je zasmetao ovaj poraz.
    Momak koji nije odigrao dvije utakmice od nove godine treba da vuce reprezentaciju. Da ne pocinjem, uh.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prosle godine je moj drug pred mec sa italijom 2 nedelje ubija sa pricom idem da gedam utakmicu itd...a juce kad sam ga pitao ocemo li da gledamo utakmicu a on me pita a ko to igra

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by povedilla View Post
    prosle godine je moj drug pred mec sa italijom 2 nedelje ubija sa pricom idem da gedam utakmicu itd...a juce kad sam ga pitao ocemo li da gledamo utakmicu a on me pita a ko to igra
    Da znas samo koliko je "tvojih drugova"...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da znas samo koliko je "tvojih drugova"...
    pa to je najgore....ne idu oni na italiju da bi gledali i navijali nego da se pofale da su bili da gledaju svjetskog prvaka...a vamo kad se igra protiv albanije itd i ne zna da je utakmica...

tuzno bas tuzno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

ljolj .

Lorik Cana dingospo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tacno sam znao da ce se strucnjaci odma javit i rec kako je ovo samo prijateljska,tek druga utakmica Kranjcara i sl:burp:

Makedonci su se bukvalno sprdali u prvom pol i vodili 2:0,posle su se opustili i izveli Pandeva i mi smo bolje igrali.Ja sam pricao kako smo mnogo losi,a strucnjaci da ih hrabri igra iz drugog poluvremena.Mislim wtf

Evo sad i Albanci posle San Marina i Luksemburga dobise i nas u zadnjih 5 godina.I sto onda da se kaze za ovaj rezultat? Opet cete izvuc nesto pozitivno iz ove igre i neku pouku,a Kranjcara cemo da cekamo da nam posere kvalifikacije pa cemo ga cerat ka Filipovica
    slazem se sa svim ovim i samo bih da dodam josh nesto....igrachi srednjeg reda su mi neshvatljivi...tako malo trce ne rade presing...neka dubinska lopta je pojam...ali mora li vucinic uzet svaku loptu i krenut da seva(i to neuspjeshno) umejsto da pokusaju neshto preko bokova

i mora se uzimat vise igracha iz one reprezaentacije shto vodi vlaisavljevic...

cini mi se da si ti danas pomenuo nepozivanje tumbasevica i msm da si boi u pravu shto se toga tiche...onakav tip igracha nam bi nam veceras odgovarao...

a o dzudovicu ne treba trositi rijeci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Protiv Norveske ce bit mnogo bolje, vidjecete.

Albanija se branila s 10 igraca (jer je Bogdani cuvao da ko drugi ne udje u ofsajd) citavu utakmicu. Kad je Kranjcar kiksao platili smo kaznu za nazovi ofanzivu.

Norvezani ce igrat fudbal, pa ko sto ponese.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Protiv Norveske ce bit mnogo bolje, vidjecete.

Albanija se branila s 10 igraca (jer je Bogdani cuvao da ko drugi ne udje u ofsajd) citavu utakmicu. Kad je Kranjcar kiksao platili smo kaznu za nazovi ofanzivu.

Norvezani ce igrat fudbal, pa ko sto ponese.
    Albanija se branila sa 10 igraca cijelu utakmicuMolim te,reci da se salis...

Albanci su nas veceras pretrcali

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Svako je nešto naučio o fudbalu, osim nas.
    Džudović igra na postavljanje, čim dođe neki malo brži i tehnički potkovaniji protivnik, on neće imati nikakve šanse.
    Večeras je dobro odigrao jedino Jovanović, na lijevom beku. Njemu svaka čast.
    Ostali - tuga. Pogotovo Vukčević, koji je u potpunosti van fudbala.
    Pobjeda Albanije bila je očekivana. Mi smo (nažalost) potpuno bezopasna ekipa za bilo koga, i u kvalifikacijama će se to pokazati. Mislio sam da će Kranjčar postaviti stil igre, taktiku... da će fudbaleri iz veznog reda početi da kombinuju međusobno. Od svega toga jedno veliko ništa.
    Mora se vratiti Burzanović u reprezentaciju. Nema više Filipovića, samo još da Mirko popusti. Ono je kvalitet kojeg ne smijemo da se odreknemo, jer nemamo na sredini niti jednog fudbalera koji zna makar nešto sa loptom osim da je špica 40 metara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bruka od igre!Mozda je i bolje sto smo izgubili, da je bilo nerijeseno ili da smo kojim slucajem dobili onda bi sebi mazali oci.Ovako makar znamo na cemu smo.
    Prvo neka Kranjcar dobro razmisli sto da cini sa stoperima, jer sa ovima zaista ne ide.Pa zamislite samo utakmicu sa Englezima i dule Dzudovic - Runi ili Batak - Volkot.Tragikomedija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Preloshe smo igrali, nevjerujem da ce bolje bit protiv Norveske

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Albanija se branila sa 10 igraca cijelu utakmicuMolim te,reci da se salis...

Albanci su nas veceras pretrcali
    Ne salim se.
    Pretrcali nas jesu, i to zestoko, kao da su u sred prvenstva.
    Ali kad smo imali loptu na centar, njihovih 10 igraca je bilo u 30 metara.
    Kasnije, od oko 70. minuta su vidjeli da nemamo ni ideje ni snage pa su poceli da igraju.

edit:
    Nevjerovatna taktika po ko zna koji put. Toliko siroko postavljen vezni red, kao da je sve Pirlo do Pirla. I jos jedna greska ali vjerujem da je napravljena zbog publike, odnosno zelim da vjerujem. I onako veoma nadjacan vezni red se reducira i ubacuje se jos jedan spic.
    Last edited by Mad_dog_KO; 25-05-10 at 21:40.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Prvo i osnovno,kad se igra za reprezentaciju ne postoji termin prijateljska utakmica!Onda neka se pokupe nedje i popiju po pivo!
    Za svaku loptu treba ginut.Svaki meč u državnom dresu treba da bude kao finale SP.
    To da su falili igrači jesu,ali i ovi što su nocas igrali imaju kvaliteta da dobiju albaniju.
    Što se tiče navijača...Kad sam vidio albanske navijace,da nisam zna da se igra u Pg mislio bi da smo u Tiranu...
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    1,389
    Thanked in
    378 Posts

Jeste prijateljska i sve,ali ima ovdje i igranja sa ugledom+mnogi ne shvataju ozbiljno i ne prolivaju krv i znoj za reprezentaciju,a to je nedopustivo!
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ljudi, vidjeste li cudo nocas?!

Simon izveo slobodan udarac s desne strane!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A ne,ne, da smo izgubili i od Farskih Ostrava naslo bi se nesto pozitivno u tome.

Mada ni novinari poltroni ne smiju nista napisat drugo jer su vecina fudbalske neznalice.

Pod hitno treba zvat 2 igraca:

1. Tumbasevica-koji je igrao standardno u onoj prejakoj mladoj reprezentaciji SCG i koji zasluzuje da dobije poziv ponovo

2.Burzanovic-odbacen samo zato sto se posvadjao sa Vucinicem i kasnije rekao pravu istinu o reprezentaciji.Sad bi on vise od svih imao zelju da pokaze da nisu u pravu svi koji su ga otjerali iz reprezentacije.

Mada ocekujem da ce se nac neki VELIKI Crnogorac pa ce rec kako ga nikad ne treba zvat

Page 387 of 2251 FirstFirst ... 2873373773833843853863873883893903913974374878871387 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)