cico zadrzao beciraja posle treninga 15 minuta, i rekao mu tipa sutiraj loptu ne guraj je, nije zadovoljan njegovim nacinom dodira sa loptom...
drago mi je sto imamo ovakvog selektora....tako treba pa da je najbolji igrac svijeta!!!
A o ovome festivalu u Split? Pjeva nam selektor jbt!![]()
cico zadrzao beciraja posle treninga 15 minuta, i rekao mu tipa sutiraj loptu ne guraj je, nije zadovoljan njegovim nacinom dodira sa loptom...
drago mi je sto imamo ovakvog selektora....tako treba pa da je najbolji igrac svijeta!!!
:)
500 albanaca dolazi....
Iz Tuzi/a?
Bice ih vise no nas.
Bijo si poziw koi se neodbija
u koliko pocinje ovo? bice prenos a?
Vidim da su Poleksic i Delibasic tek juce stigli,mada to nije ni toliko bitno...Ne znam kako igraju Albanci,ali mi je ostao urezan rez iz kvalifikacija Portugal-Albanija 0:0...
Mi kod kuce na zadnja 4 meca imamo 3 pobjede i remi.Albanci u zadnjih 5 god imaju pobjede u gostima samo protiv Luksemburga i San Marina sa po 3:0
Zna li se kakav sastav otprilike izvodi Kranjcar?
Lorik Cana im nije vise kapiten a? odlican igrac. malo se izgubio otkad je u Sunderland
Zna se sastav, selektor juce objavio.
================Bozovic=================
=======Pavicevic-Basa-Batak-Jovanvic========
========Bozovic-Novakovic-Kascelan=========
========Vukcevic-Djalovic-Vucinic===========
Vec volim KranjcaraPretpostavljam da ce Simon i Mirko bit malo nazad u odnosu na Djalovica.
edit: jes da je sredina nikakva ali to je sto imamo...
Wow. Formacija koja ima smisla. Nije nešto što se često vidja kad je naša reprezentacija u pitanju.![]()
Tacno sam znao da ces odma reagovat. Eto ti narrow.![]()
Auuu...sve gore od gorega....Ovaj Novakovic ni da je narodni heroj pa da stalno dobija poziv.Kascelan presao u Jagjeloniju wtf...
Koji **** ne zovne Tumbasevica,bar za prijateljske
Od ove trojice na sredinu niko ne umije dat normalan pas.Dje su Boskovic i Drincic,nisam u toku?
Drincic se oporavlja od povrede
Ne znam sto se desava s Boskovicem a Drincic je vec duze povrijedjen.
Jagielonija je igrala finale kupa juce, ne znam kako su prosli.
Kascelan ima zivota kao ova dvojica zajedno, Bozovic ce vjerovatno u Keln, tako da nije to toliko lose, odnosno boljeg nemamo. Neka ih, neka se uigravaju.
Brate,znam ja dobro za Jagjeloniju i igrace koji tamo igraju.Pa Piksi sto igra sad za Zetu je igrao tamo i odma bio u prvih 11Prvenstvo su zavrsili na 11. mjestu od 16 timova.Kascelan je jedna obicna muva bez glave.Sramota kakvi igraci uopste dobijaju poziv,pa u nasem prvenstvu ima mnogo boljih igraca nego sto je on na toj poziciji
Bas me zanima kako ce odigrat nocas sa ovako kreativnom sredinom.Htio sam da singlam Crnu Goru ali se sad dobro razmisljam.Jedini nacin da dobijemo utakmicu:
1.Da bude dogovorena,jer je Kranjcaru to prakticno must win mec.A albanci su nam susjedi
2.Da albanci izvedu neki totalno saren sastav
po meni je ovaj Novakovic bolji nego Pekovic...a Fatic bolji od obojice, a takodje znacajno mladji
Boskovic je takodje povrijedjen koliko shvatih, inace bi sigurno igrao prije Bozovica...mada bi ja po sastavu zakljucio da je ovo prije 4-4-2 nego 4-3-3...al vidjecemo vec na teren kako ce izgledat
mnogo ce falit Jovetic i Drincic ipak su to igraci koji su neprikosnoveni na svojim pozicijama...takodje nisu tu Delibasic i Damjanovic a misljenja sam da bi i Bojovic morao naci svoje mjesto u timu...ali i bez svih ovih igraca mislim da cemo pobijedit Albaniju i bez njih
Sve samo ne Peković.
A formacija ako bude ovakva kakvu je Mad dog stavio, biće dobro. Tri čovjeka na sredini > *.
Zato(bar se nadam). Pored ostalog što nikad nije na pravom mjestu, trči u prazno, i napravi faulova da dobije još 7 žutih uz to.
Što se igrača iz naše lige tiče, mečevi u našoj ligi ne mogu bit relevantni za izbor fudbalera koji treba da igra protiv Engleske, Švajcarske, itd. Nažalost, ali je tako.
Znaci,danas smo bas desetkovani...Ovo su igraci koji bi meni igrali:
--------------Poleksic------------
Zverotic--------Basa---????-------Fatic
-------Boskovic-Tumbasevic-Drincic----
---Vukcevic------------------Jovetic--
---------------Vucinic----------------
igraju li vucko i joveta?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks