Page 283 of 284 FirstFirst ... 183233273279280281282283284 LastLast
Results 7,051 to 7,075 of 7086

Thread: Liga Sampiona 2009/2010

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Sad je vise nego jasno da je Eto Srbin, to si dokazao.

Kad smo kod velicine klubova sve vam je rekao Dijego Milito, znaci u noci kad ste bili najveci od kad postojite i da ne gajite ambicije nikada necete biti veci on vam je ladno rekao da je dobio ponudu od velikog kluba. Znaci vise nego jasno on, vas najbolji igrac i najzasluzniji za osvajanje LS vas ne smatra za veliki klub, nemojte biti neskromni pa ocekivati od nas odje da vas respektujemo kao neki veliki klub. Jeste tesko i bolno gospodo Inter ostaje klubic . . .
    Posto si mene citirao pogledaj avatar i vidi za koji klub navijam

Al po trofeijima barsa ima samo 2titule vise od intera, a LS isto - slijedi barsa klubic

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Pocela safra da izlazi na povrsinu
    A ova slobodna interpretacija izjava fudbalera je bas slobodna, ko da je Sofro pisao. Nekate ljudi, samo ako mozemo bez podjebavanja na obijw strane. pozdrav.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Nama sve - vama zalost !!!
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Scooter View Post
    Posto si mene citirao pogledaj avatar i vidi za koji klub navijam

Al po trofeijima barsa ima samo 2titule vise od intera, a LS isto - slijedi barsa klubic

Vidio sam avatar i bas zato i pomislio da navijas za Inter, rekoh neki razocarani madridista oce da se raduje i da spasi sezonu pa poceo da navija za Inter.

Sto se trofeja tice ako ako tom klubu za koji navijas oduzmes one iz ere fasizma ispade da i on ima isto 3 LS i da u Spaniji nije bas najuspjesniji po broju titula. Nego vi se vjerovatno gnusate fasizma, ali ne i trofeja koje vam je fasizam podario, uprotivnom bi bili klubic koji ispred sebe ima zvijezdu vodilju, vise od kluba njenu svjetlost Boginju fudbala.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Pocela safra da izlazi na povrsinu
    A ova slobodna interpretacija izjava fudbalera je bas slobodna, ko da je Sofro pisao. Nekate ljudi, samo ako mozemo bez podjebavanja na obijw strane. pozdrav.

Mitro nije safra, moramo se malo posaliti iako je Real naletio na nervoznog Miralema. Sto se tice interpretacije budimo elementarno posteni pa kazimo da Milito nije rekao da ima neke ponude ili neke zanimljive i interesantnte ponude, nego je naglasio da dolaze od velikog kluba. Uopste nije pominjao da je u grande Interu i da ga ne tangiraju ponude nekih klubova.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by MK View Post
    Placi mala placi...
    Jeli ovo proslavljate titulu uz pesmu estradnog umetnika ili pokusavate biti duhoviti ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Kako je glupa ova prica oko vladavine Franka i titula Reala iz Madrida koja se ponavlja iznova i iznova i ne moze zaobici niti jedan topik, niti jedno fudbalsko slavlje... To uvijek dolazi od ljudi koji ne poznaju elementarne stvari Spanskog fudbala, njegove istorije kao i statisticke podatke istog. Treba samo uporediti rezultate, broj osvojenih titula i sl. i to je dovoljno da razuman i racionalan covjek ukapira da nije bilo nikakvih ekstremnih tortura jer u tom slucaju, Barselona, kao najljuci Realov rival, ne bi uzela u tom periodu titula koliko je uzela. Sve i da uzmemo kao tacne navode da je Franko uticao na neke rezultate u Spaniji kako je mogao uticati na Evropska takmicenja kada je bio jedna od najomrazenijih figura u politici i trpio, sasvim opravdano, politicku i svaku drugu izolaciju? Pa nikako. "O contraire", sto bi rekao Del Boy, "o contraire"... Upravo zbog pedigrea Reala, tj. da dolazi iz glavnog grada Spanije, mu je onemoguceno osvajanje seste uzastopne titule i na taj nacin mu prekinuta ko zna kolika dominacija. I jos nesto vezano za odnos Franka i Reala... Moglo bi se reci da je sve prenapumpano i da je sve posljedica "antimadridista propaganda"-e jer njegov odnos (Frankov) i odnos Bernabeua (sigurno jednog od najboljih predsjednika u fudbalskoj istoriji) nije uopste bio prisan niti je Franko na bilo koji nacin pomagao klub vec mu je nanosio vise stete koristeci njegove globalne uspjehe u korist promocije njegovih politickih stavova i to sve bez dozvole uprave Real Madrida. Tako da, ako cemo biti posteni i manuti se djecijijeg cinizma, epitet fasisticki ne bi trebalo stavljati u isti kos sa nazivom najuspjesnijeg fudbalskog kluba 20 vijeka i kaljati sve ono sto je taj klub postigao i sve ono sto taj klub predstavlja.
    Ako bi neko pozelio da na momenat bude cinican i bezobrazan pa kao navijac Reala iz Madrida odlucio da doskoci navijacima koji pomenute floskule ponavljaju uvijek iz nedostatka navijackog dostojanstva u fudbalske kulture, onda bi taj isti mogao da se rukovodi slicnom logikom pa kaze sledece: "Rijec fashizam u njenom punom smislu i znacenju se moze izjednaciti sa rijechju ovrebizam pa kad bi se Barsi oduzele titule za vrijeme ovrebizma i sagledale sve posljedice njenog osvajanja za vrijeme pomenute diktature ne bi ostalo bas puno ni od njenog casnog imena ni od njenih osvojenih titula.

"

Izvinjavam se na off-u.
    Cestitke Interistima na uspjehu.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by Serhi View Post
    Kako je glupa ova prica oko vladavine Franka i titula Reala iz Madrida koja se ponavlja iznova i iznova i ne moze zaobici niti jedan topik, niti jedno fudbalsko slavlje... To uvijek dolazi od ljudi koji ne poznaju elementarne stvari Spanskog fudbala, njegove istorije kao i statisticke podatke istog. Treba samo uporediti rezultate, broj osvojenih titula i sl. i to je dovoljno da razuman i racionalan covjek ukapira da nije bilo nikakvih ekstremnih tortura jer u tom slucaju, Barselona, kao najljuci Realov rival, ne bi uzela u tom periodu titula koliko je uzela. Sve i da uzmemo kao tacne navode da je Franko uticao na neke rezultate u Spaniji kako je mogao uticati na Evropska takmicenja kada je bio jedna od najomrazenijih figura u politici i trpio, sasvim opravdano, politicku i svaku drugu izolaciju? Pa nikako. "O contraire", sto bi rekao Del Boy, "o contraire"... Upravo zbog pedigrea Reala, tj. da dolazi iz glavnog grada Spanije, mu je onemoguceno osvajanje seste uzastopne titule i na taj nacin mu prekinuta ko zna kolika dominacija. I jos nesto vezano za odnos Franka i Reala... Moglo bi se reci da je sve prenapumpano i da je sve posljedica "antimadridista propaganda"-e jer njegov odnos (Frankov) i odnos Bernabeua (sigurno jednog od najboljih predsjednika u fudbalskoj istoriji) nije uopste bio prisan niti je Franko na bilo koji nacin pomagao klub vec mu je nanosio vise stete koristeci njegove globalne uspjehe u korist promocije njegovih politickih stavova i to sve bez dozvole uprave Real Madrida. Tako da, ako cemo biti posteni i manuti se djecijijeg cinizma, epitet fasisticki ne bi trebalo stavljati u isti kos sa nazivom najuspjesnijeg fudbalskog kluba 20 vijeka i kaljati sve ono sto je taj klub postigao i sve ono sto taj klub predstavlja.
    Ako bi neko pozelio da na momenat bude cinican i bezobrazan pa kao navijac Reala iz Madrida odlucio da doskoci navijacima koji pomenute floskule ponavljaju uvijek iz nedostatka navijackog dostojanstva u fudbalske kulture, onda bi taj isti mogao da se rukovodi slicnom logikom pa kaze sledece: "Rijec fashizam u njenom punom smislu i znacenju se moze izjednaciti sa rijechju ovrebizam pa kad bi se Barsi oduzele titule za vrijeme ovrebizma i sagledale sve posljedice njenog osvajanja za vrijeme pomenute diktature ne bi ostalo bas puno ni od njenog casnog imena ni od njenih osvojenih titula.

Nemas vajde od ove price,ima ovdje ljudi koji prate fudbal i njegovu istoriju,znaju i po nesto o istoriji uopste i ti ljudi kapiraju ovu tvoju pricu...Ali tesko da ce ovo doprijet do mozgova pojedinih koji se sjecaju i zele da znaju samo stvari koje idu na njihovu vodenicu...
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

FORZA INTER!!! CAMPIONI D'EUROPA SIAMO NOI cestitam svim interistima ovo je nevjerovatno. nego zanima me ima li gde na internetu da se nadje kompletan snimak meca na sa IN tv. svaki dan bih volio da gledam mec i slusam Sofra kako govori INTER JE SAMPION EVROPE

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Priceless.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Serhi je sigurno obavijesten da je Olimpiku iz Marselja oduzeta titula sampiona Evrope iz razloga sto je namjestio utakmicu domaceg prvenstva da bi odmorio igrace za finale sa Milanom. A Crvenoj Zvijezdi je prvo onemoguceno da igra na domacem terenu, a kasnije i da ucestvuje i ona i bilo koji klub iz tadasnje Jugoslavije, a sve to zbog gradjanskog rata. Treba li da povlacimo paralele sa Spanijom, Frankom i Realom . . . ocigledno samo Serhiju i nekolicini navijaca fasistickog ceda.

No kako je nekima ocigledno kao potreban graficki prikaz da bi nesto sto dobro znaju kao shvatili, ja sigurno ne mislim nastavljati ovo prepucavanje niti uzimati rapitografe. Jos jednom sve cestitke navijacima Intera na zaista velikom uspjehu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Serhi je sigurno obavijesten da je Olimpiku iz Marselja oduzeta titula sampiona Evrope iz razloga sto je namjestio utakmicu domaceg prvenstva da bi odmorio igrace za finale sa Milanom. A Crvenoj Zvijezdi je prvo onemoguceno da igra na domacem terenu, a kasnije i da ucestvuje i ona i bilo koji klub iz tadasnje Jugoslavije, a sve to zbog gradjanskog rata. Treba li da povlacimo paralele sa Spanijom, Frankom i Realom . . . ocigledno samo Serhiju i nekolicini navijaca fasistickog ceda.

No kako je nekima ocigledno kao potreban graficki prikaz da bi nesto sto dobro znaju kao shvatili, ja sigurno ne mislim nastavljati ovo prepucavanje niti uzimati rapitografe. Jos jednom sve cestitke navijacima Intera na zaista velikom uspjehu.
    jel su njima oduzete te titule? ne!
    tako da se ne nerviras sto je real kraljevski klub i sto ima 9 'kanti'
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    jel su njima oduzete te titule? ne!
    tako da se ne nerviras sto je real kraljevski klub i sto ima 9 'kanti'
    sto se opterecujes tim brojkama, kome je sta oduzeto itd... to je proslost i glupo je vracati se u doba frankizma, hladnog rata... ipak je ovo topic o ligi sampiona. real je uzeo 6 titula do 1966 godine tako da ostaje kraljevski klub iskljucivo zbog toga. Na kraju krajeva svako navija za svoj klub da vidi nesto novo, svojim ocima, da osjeti to neko zadovoljstvo licno... valjda ne navijas za real zato da ga niko ne prestigne a pritom real moze ispadat svake godine u 1/8

i vidji malo ove spamere sto imaju po 5-6 naloga. pa postuju jednom u 5 godina. po potrebi kad je kraljevski klub u nekoj frci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Moze li glasanje ko je za to da se Realu dozvoli da prodje 1/8 nema smisla vise ovi momci nece moc vise da svrsavaju na c ronalda i 5-0 protiv malage i hihona

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidio sam avatar i bas zato i pomislio da navijas za Inter, rekoh neki razocarani madridista oce da se raduje i da spasi sezonu pa poceo da navija za Inter.

Sto se trofeja tice ako ako tom klubu za koji navijas oduzmes one iz ere fasizma ispade da i on ima isto 3 LS i da u Spaniji nije bas najuspjesniji po broju titula. Nego vi se vjerovatno gnusate fasizma, ali ne i trofeja koje vam je fasizam podario, uprotivnom bi bili klubic koji ispred sebe ima zvijezdu vodilju, vise od kluba njenu svjetlost Boginju fudbala.
    Iz ovoga se vidi da pojma nemas ne samo o istoriji fudbala vec uopste.
    Po tebi ispada da se Franko pitao u citavoj Evropi i da je on u najmanju ruku sudio finala LS. Vjerovatno je isao i u Italiju da prijeti igracima Milana i u Njemacku i ostale zemlje kako bi real prolazio? vjerujes u one sofrove glupe price?

od 1975 kad nema vise franka real je osvojio 15titula a barsa 11, jel im i tu kriv Franko? vjerovatno je on kriv i za ono finale LS koje je barsa izgubila 1961godine. Da je toliko prijetio oni nikad ne bi ni dosli do LS a ne do finala al po tebi vjerovatno je i tada on usao i prijetio igracima barse?

Za vrijeme njegove vladavine barsa je osvojila 8titula. E sad zamisli da si ti vladar zemlje i da volis real, da si toliko mocan da mozes da radis sta hoces, da kazes igracima barse da gube i sl, dal bi oni onda osvojili 8titula?

Sad idi i stidi se :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Pozdrav.
    Rijetko pisem, cesce citam neke meni interesantne podforume, ali ovaj tvoj post mi je interesantan.

Quote Originally Posted by Spidey131 View Post
    real je uzeo 6 titula do 1966 godine tako da ostaje kraljevski klub iskljucivo zbog toga.
    Real Madrid nije dobio epitet "kraljevski" zbog broja osvojenih titula. Pozadina te price je sasvim drugacija.

Na kraju krajeva svako navija za svoj klub da vidi nesto novo, svojim ocima, da osjeti to neko zadovoljstvo licno... valjda ne navijas za real zato da ga niko ne prestigne a pritom real moze ispadat svake godine u 1/8
    Nisam jedan od onih koji misle da se ne moze biti navijac kluba ukoliko se taj isti nije gledao uzivo i slicno ali ajde, rasprave radi, da se slozim sa ovim sto si rekao. Kad smo kod toga ja sam imao tu srecu da klub za koji navijam gledam uzivo. Sve zvijezde toga kluba, u tom trenutku, su defilovale na samo par metara od mene. Vidio sam uzivo Raula, najboljeg strijelca svih vremena, covjeka koji je fudbalska institucija uz jos nekolicinu trenutno aktivnih fudbalera na svijetu poput Del Pjera, Bufona, Gigsa... Gledao sam na zagrijavanju razmjenu pasova snajperskom preciznoscu izmedju Bekama i Karlosa sa kraja na kraj terena, dva mozda najbolja pas i sut igraca svih vremena. Gledao sam eleganciju poteza Zidana, jednog od najvecih veznjaka i tehnicara svih vremena na ciji konto se pripisuje jedan od najljepsih golova u istoriji lige sampiona a koji je postigao u finalu protiv Leverkuzena... Gledao sam, na samo par metara razdaljine, famozni "prvi korak" Ronalda de Lime... Gledao sam Gutijevu stiklu etc etc. Koga si ti gledao i sta si ti dozivio?

i vidji malo ove spamere sto imaju po 5-6 naloga. pa postuju jednom u 5 godina. po potrebi kad je kraljevski klub u nekoj frci
    Cush spamer. Imam ja forumaskog staza podosta. To sto nemam pet 'iljada postova i ne zabavljam narod svakodnevnim pisanjem ne znaci da sam "duh". Nema potrebe da se raspravljamo, vrijedjamo i sl. Vidim odma' krecu shege i posalice i upravo zbog toga sam svoje pisanje na ovom forumu sveo na minimum. Nijesu mi zivci kao sto su bili a i nemam bash previshe slobodnog vremena za "forumisanje". Samo lagano. Ako mozemo fino da pricamo izvol'te, a ako ne mozemo da smo zdravo.

Navijajte za klub koji volite i postujte drugu navijacku volju.

PLUR
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    Moze li glasanje ko je za to da se Realu dozvoli da prodje 1/8 nema smisla vise ovi momci nece moc vise da svrsavaju na c ronalda i 5-0 protiv malage i hihona
    Ako navijas za juventus, ne znam kako imas obraza da nesto komentarises u topiku LS kad u tom takmicenju ta ekipa ne ucestvuje, a i zadnji put kad su ucestvovali cini mi se da nijesu stigli ni do te 1/8. Za juventus je misaona imenica da dobiju nekog a za 5:0 morali bi ici u daleku proslost :P
    Last edited by Scooter; 25-05-10 at 00:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Scooter View Post
    Ako navijas za juventus, ne znam kako imas obraza da nesto komentarises u topiku LS kad u tom takmicenju ta ekipa ne ucestvuje, a i zadnji put kad su ucestvovali cini mi se da nijesu stigli ni do te 1/8. Za juventus je misaona imenica da dobiju nekog a za 5:0 morali bi ici u daleku proslost :P
    pusti ti te pobjede od 5-0 protiv nizerazrednih ekipa. dodje jedan Lyon i ne mogu dat' jedan a kamoli 5. mak' se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Alcorcone, ljuta rano.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Real Madrid nije dobio epitet "kraljevski" zbog broja osvojenih titula. Pozadina te price je sasvim drugacija.
    Poslije Španskog građanskog rata.Početkom 1953 klub je počeo s dovođenjem igrača svjetske klase iz inostranstva,najpoznatiji od njih je bio Alfredo Di Stefano. 1955 izdavač Francuskog sportskog lista L'Equipe Gabriel Hanot došao je na ideju uspostavljanja Copa Latine (turnir koji uključuje timove iz Francuske,Španije,Portugala i Italije). Bernabeu se sastao u hotelu Ambasador sa Bedrignanom i Gusztav Sebesom i tad su stvorili egzibicioni turnir na koga su pozvali timove iz Europe koji će kasnije postati današnja UEFA Liga šampiona.Pod Bernabeunim vodstvom Real Madrid je postao velika nogometna sila kako u Španskom tako i u Europskom fudbalu.Klub je osvojio 5 Europskih kupova zaredom u periodu između 1956 i 1960,uključujući i pobjedu nad Eintrach Frankfurtom 7-3 na Hampden Parku 1960. Zbog osvajanje 5 uzastopnih titula Real Madrid dobija originalni pokal u trajno vlasništvo i pravo da nose Uefinu značku časti. Klub je osvojio 6. titulu 1966 pobjedivši u finalu Partizan s 2-1 toliko o toj prici

Nisam jedan od onih koji misle da se ne moze biti navijac kluba ukoliko se taj isti nije gledao uzivo i slicno ali ajde, rasprave radi, da se slozim sa ovim sto si rekao. Kad smo kod toga ja sam imao tu srecu da klub za koji navijam gledam uzivo.
    svojim ocima svoj omiljeni klub se moze bodriti i voljeti i preko malih ekrana tako da polakote

Sve zvijezde toga kluba, u tom trenutku, su defilovale na samo par metara od mene. Vidio sam uzivo Raula, najboljeg strijelca svih vremena, covjeka koji je fudbalska institucija uz jos nekolicinu trenutno aktivnih fudbalera na svijetu poput Del Pjera, Bufona, Gigsa... Gledao sam na zagrijavanju razmjenu pasova snajperskom preciznoscu izmedju Bekama i Karlosa sa kraja na kraj terena, dva mozda najbolja pas i sut igraca svih vremena. Gledao sam eleganciju poteza Zidana, jednog od najvecih veznjaka i tehnicara svih vremena na ciji konto se pripisuje jedan od najljepsih golova u istoriji lige sampiona a koji je postigao u finalu protiv Leverkuzena... Gledao sam, na samo par metara razdaljine, famozni "prvi korak" Ronalda de Lime... Gledao sam Gutijevu stiklu etc etc. Koga si ti gledao i sta si ti dozivio?
    aj baci 2-3 slike da ti povjerujem? mada simpaticna relacija niksic-madrid

Cush spamer. Imam ja forumaskog staza podosta. To sto nemam pet 'iljada postova i ne zabavljam narod svakodnevnim pisanjem ne znaci da sam "duh". Nema potrebe da se raspravljamo, vrijedjamo i sl. Vidim odma' krecu shege i posalice i upravo zbog toga sam svoje pisanje na ovom forumu sveo na minimum. Nijesu mi zivci kao sto su bili a i nemam bash previshe slobodnog vremena za "forumisanje". Samo lagano. Ako mozemo fino da pricamo izvol'te, a ako ne mozemo da smo zdravo.
    nije se odnosilo na tebe stari

Navijajte za klub koji volite i postujte drugu navijacku volju.

PLUR
    zivio mi 100 godina.

Thanks Thanks Given 
    32
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    44 Posts

Jeli ovo proslavljate titulu uz pesmu estradnog umetnika ili pokusavate biti duhoviti ?

Nastavi da places..

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

2+X=>9
    Kad Juventini dođete do ovog , ozbiljno ću Vas shvatit.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Bravo svaka cast ali tih 5 prvih sto ste osvojili su bili kao termin na sutjesku

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    Bravo svaka cast ali tih 5 prvih sto ste osvojili su bili kao termin na sutjesku
    Ali i bez toga, opet dovoljno je reći da jedan Raul ima više titula od Juventusa.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Page 283 of 284 FirstFirst ... 183233273279280281282283284 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)