a stavio sam ih da povecam kvotu... pa jel moguce ovoo????? necuuuuuuuuuu!![]()
Pi!Bože im tražili crnu kutiju
a stavio sam ih da povecam kvotu... pa jel moguce ovoo????? necuuuuuuuuuu!![]()
Vidim po drugim forumima svi igrali 7+ portugal![]()
ostade mi jos 20e na online... a bio sam preso 30e...
stosur,real madrid.virtus,belgija i francuska i himki sa 15e za 78 e
sta kazete na ovu argentinu, oce dobit 5 razlike?! h0:4 je kvota 1,80... znaci da daju jos 2 gola... jer vala ga primit nece...
hahahaha na sta ono maradona lici, pustio bradu ko cet.nik![]()
dace argentina bar jos 2 komada, ovi ne diraju loptu...
Engleska H1
Viking 3+
Stabek 3+
Malme 1
Alesund 1
Argentina 3+
i naravno, Portugalija 2-4
koja je kvota na Crnu Goru Albaniju???????????????????????????????????????
hitanje mi je?
na bet at home
1,65 3,50 4,70
hvala ljudi!!
za sutra
boston - orlando(-7,5) h1
ukrajina - litvanija 1
gruzija - kamerun 2
grcka - sev. koreja 1
crna gora - albanija 1
srbija u19 - danska u19 1
francuska - danska (mladi) 1
kvota 38...
gleda sam kvote za svjetsko ko osvaja spanija 5,6 ...........srbija 60.00 ........novi zeland 900![]()
Zelandjani imaju potencijala![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
samo da kazem da sam ljosnuo sinoc na Portugal 50e , igrao sam Real 1/1 i Sienu 2/2 i krenuo u Wiliams i brat mi kaze stavi Portugal ,ubice ove domorovce,i ja stavim!!!!!!! Kosmar od utamice![]()
---Chelsea Fc---
i ja sam promasio portugal za 90e
a ne bih utakmicu 1.10 igrao pa da znam da ce doc...
ova Safina je retardirana bre! igra protiv japanke kojoj su bukvalno slomljene obje noge, jedva hoda, i gubi 2 brejka za redom! :S
Brazilska 2.liga
23:55
Santo Andre - Portuguesa 1 @1.95
Potoguesa odlazi na ovaj me... Višeč bez 6 igrača. Njihov najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača, Heverton (19 nastupa i 11 golova) je kartoniran, dok Domingos (obrana, 15 nastupa, 2 gola) neće nastupiti jer njegova posudba u Portugueseai završava i vraća se u svoj matični klub Santos. Zbog ozljeda neće nastupiti Marco Antonio (vezni, 16 nastupa, 4 gola), Glauber (vezni, 14 nastupa, 1 gol), Luis Ricardo (ofenzivni vezni, 8 nastupa, 1 gol) i Guigov (obrana, 4 nastupa) Za Santo Andre će ovo biti prvi meč na njihovom stadionu jer su do sada imali zabranu Brazilskog nogometnog saveza. Iako nisu ista momčad koja je završila na 2.mjestu Pauliste, doveli su 4 nova igrača (Douglas obrana, Peterson, Xuxa i Denilson vezni) koji su na raspolaganju u ovom meču, a dobra vijest je da im se nakon ozljede vraća vezni Ale i očekuje se njegov nastup.
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks