Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
Znaci ovi ljudi su nenormalni...ja ne znam kad je neki pristalica DPS-a ovako nabijao na nos, kontra strani, neki izborni rezultat...
a ovi kad gube ne moze se življet od njih, kad dobiju, opet se bukaju na svaku stranu...
get a life lol...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Lijepo je bilo gledat slavlje DPS na RTCG.
Nepregledne kolone vozila kroz grad, ozarena omladina u sjedištu partije...
"sad možemo na Olimpijadu" i ukinuše omladincu mikrofon..
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
a bas se mugasin zabrinuo, eno ga smrsa.
ma i da ne bude snaci ce se on vec, mozda zakuci kakvo premijersko mjesto ili tako nesto da se zanima
sve u svemu-na zapadu nista novo
Da nije SDP opet u poziciji da mu dolaze na koljena počeo bih da mislim kako je i škola izgubila smisao...ovako...ipak znače one formule nešto!!!
ps:što smo ono imali...hmmm...ministar saobraćaja i pomorstva,ministar za informjaciono društvo,ministar policije,...malo je![]()
deuscroix
Evo ja da se javim da branim boje opozicije kad se vec sa sinisam sprdate.
Osvojili smo kolko smo osvojili, meni je iznenadjenje najvece andrijevica i pljevlja. Al posto je ovo o pg izborima pitanje za sdp-ovce.
Koliko mozete da iznudite od dps-a?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Cestitka SDP-u na dobrom rezultatu.
Od njih ne ocekujem nista spektakularno.
P r i m o r a c
Da me neko ne shvati pogrešno, riječi omladinci i nepregledne kolone su upotrebljene u izuzetno sarkastičnom tonu.
Valjalo bi poslat dvoja kola hitne pomoći sa bocama za kiseonik. Ko zna šta se može desiti od onolikog uzbuđenja...
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
a i ti si ga vidio... ja pomislih da je taj evergreen trenutak izgubljen.
Dovoljno je bilo vidjeti to slavlje u stabu DPS-a pa da mnoge stvari budu jasnije.
Sve u svemu, najbolje je prosao SDP, koji je ostvario sve glavne ciljeve, a najgore DPS, koji nije ostvario svoj jedini bitan cilj, apsolutnu vecinu u Podgorici.
Opozicija ima razloga i da bude nezadovoljna i zadovoljna. Ocigledno su uspjeli da se povrate sa nekog dna koji su dodirnuli prije godinu-dvije i ocigledno su uspjeli da mobilisu znatan broj biraca tokom zadnja dva mjeseca. Pored tih trendova, svoje glavne ciljeve nisu uspjeli da ostvare. Povracanje terena koje si nekad imao kod biraca, iako je pozitivna stvar, nikad izbore nije dobilo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks