Samo neka ga drzi ono "ljubav medju narodom, to je najvaznije" i da se ne nagrdi nocas![]()
Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
sad ce sinisam da se registruje pod drugim nickom
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Samo neka ga drzi ono "ljubav medju narodom, to je najvaznije" i da se ne nagrdi nocas![]()
a neće ništa učinjet, jer ne bore se na fer, sad ide priča o kradji, nepravilnostima i td...Hari, je li ti ovo tazbina glasala za evropsku CG?:mrgreen:
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pustite vi Sinisu, on je lijepo rekao da je njemu jedino stalo da DPS ne vlada samostalno u Podgorici (ja sam se prvi izletio sa 29 mandata).
_______
Gdje je G. Komsija? On ima info...
Dajte info za PG
Hvala Lepo
Euforiju pristalica DPS-a mogu da shvatim zbog osvajanja sjevera.
Ali ne mogu u slucaju Podgorice, SDP ce iscerat svoje ili nece bit s njima, sigurni budite.
Bijo si poziw koi se neodbija
Koji sviraju ovo?
Izvor SDP
DPS 28
BCG 24
SDP 5
Ako bude taj 29 mandat pukla je pogibija Ramizu i Mirsadu od Sinise![]()
Eo Sehovic je sad dao izjavu ispred SDP-a, bez njih nece moc da se pravi vlast u pg bla bla bla...
S kim ce te bit? - S onima koji budu smatrali CG za svoju drzavu bla bla bla u prevodu DPS.
Bijo si poziw koi se neodbija
u prevodu mi smo qrve ali samo srijedom i cetvrtkom
She is only here to annoy herself!
Oce li shutnut vise ovaj SDP, sta ce im koji ***ac , samo se shlepaju.
ma mugi ima da kupi taj jedan mandat![]()
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks