______
______
Evropsko Bijelo Polje ima prednost, mada su gradski glavaši uzdržani.
Ajmo cg gradovi pricajteeeeeeeeeeeeeeeee
:)
sigurna pobjeda u Baru za DPS...
AJMO CRNA GORO !!!
oci izbori su jos jedan FAIL opozicije, al ovo je najveci do sada jer su bili udruzeni, svi zajedno, pa ponovo padosexaxaxaxa
stvarno pocinjem i da ih zalim po malo![]()
AJMO CRNA GORO !!!
na Žabljaku DPS osvojili vlast... slavlje na ulicama
kakvo razocarenje vlada na zidu nebojse medojevica na facebook,
aooo aoooo![]()
AJMO CRNA GORO !!!
mene bi bilo sramota vise da sam u kozi medojevica-milica-mandica....
otisa bi da se bavim poljoprivredom il necim korisnim
AJMO CRNA GORO !!!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ocekivano, pritisak krize u nerazvijenom dijelu drzave je prevelik. Pod takvim okolnostima lakse je "izdejstvovat" pobjede.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne vidim koliko je bitno to što je ista priča?!
Kapiraš li ti kakvim se mutnim poslovima ti ljudi bave? Očigledno ne, ili pak znaš ali te ne zanima da razmišljaš o tome. A to su stvari zbog kojih bi se jedna osoba8sa imalo savjesti) postidjela i povukla sa scene. Ovo je neka opšta priča.
Sad opet reci da je ovo ista priča kao i opoziciji, populizam i slično.
hoces da kazes da se ista opozicija ne bavi? da su nesto drugaciji od ovih sa vlasti?
prije treba da se stidi opozicija koja 18 god i kusur ne moze da skine pojedine ljude sa vlasti, ne trebaju da se bave politikom jer su nesposobni, pa narod neka se nada da ce doc neko sposoban, ko nije mutan da se suprostavi dps-u![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Iz Montreala javljaju kako sada stvari stoje, u Kolašinu će vlast formirati DPS i koalicija grupe građana "Zajedno za Kolašin Mileta Bulatović".
Opoziciji još uvijek nema dovoljno jaku mašineriju koja će da potplaćuje glasače i da ih ucjenjuje, u tome je ključ pobjede DPSa. To je naša demokratija. A to što se narod prodaje za otpisani dug za struju i sl. ide njima na obraz. Tu se već ne može ništa, na kraju krajeva, narod nije zaslužio bolje od ovoga.
No valjda će se nekad i ovo primijenit, pa da narod shvati da može da smijeni vlast putem izbora, ili ćemo čekati jedan Oktobar kao, svojevremeno, u Srbiji što se desilo.
A do tada... blago nama s njom... blago nama stvarno... blago nama s njom, s našom domovinom![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
ma kakvi, pa gdje, opozicija kao prvu svoju karakteristiku istice postenje (iako taj pojam jos niko nije definisao). ali, da dodju na vlast, vjerovatno bismo cekali jedno 20 godina da i oni zadovolje svoje finansijske potrebe, prije nego sto pocnu da rade "za dobro ove zemlje" (sta god to znacilo). neka, ovi su se makar u tom smislu namirili, dodatno pljackanje drzave cg zaista ne bi izdrzala.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks