Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”
Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić
„Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....
Ne izlazim na glasanje
[quote=Nikollaki;1650356]Denny Crane: The concept of private. Private doesn't operate by the law. Private operates above the law. Like, like Greek gods. Hovering above the earth on their own private mountain.
Doduse Mc Hammer je to rekao mnogo jednostavnije -
Can't touch this![/quote
Zato je MC Hammer bankrotirao,a ova opozicija je gori play back od Milli Vanilli
Znaci, opstina Cetinje: -2 zaposlena. Pa posle kazu kako ovaj forum nema uticaj na crnogorsko drustvo.
_____
Ne grijesiti dusu od cega će im djeca zivjeti kad śutra otpuste s posla![]()
Ništa od pritisaka ne bi bilo da CG građani nisu malo ***********sti a poneko je dobio nešto od dps-a pa im je sad nepravda kad ih prozivaju da glasaju.
Vidji jebote kolika je izlaznost u Pljevlja, a ja se cudim sto nema nikoga kroz Podgoricu![]()
Zato je liberalni kapitalizam mila majka za Balkan
Preliminarni rezultati
Cibulkova D. (Svk) - Ivanova E. (Rus) 2:0 (6:2, 6:0)
Johansson M. (Fra) - Scheepers C. (Rsa) 0:2 (2:6, 4:6)
Kuznetsova S. (Rus) - Cirstea S. (Rou) 2:0 (6:3, 6:1)
Mchale C. (Usa) - Lepchenko V. (Usa) 0:2 (5:7, 3:6)
Vesnina E. (Rus) - Petkovic A. (Ger) 1:2 (6:4, 1:6, 4:6)
____
Mmm, dobro je, ali je meni preciznije:
...the personal is not political --... -- but the political is always, always personal. It's made up of the personal. Movements are made of individuals with their own concerns, and when those intersect right, you get change. There's a reason economic revolutions are always started by the lowest classes and followed by angry intellectual kids: you don't shift for anybody unless you've got a stake. The political is made up of lots of little personals and they all got there by a different route...
jos pola sata do zatvaranja biralista jel ?
AJMO CRNA GORO !!!
iz pouzdanih izvora znam da direktorka vrtica na cetinje nije opozicionarka i to je 1000% tacno, njen muz jeste, ali ona nije
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Na Žabljaku je, do 17 sati, prema raspoloživim podacima u OIK-u, glasalo 65,4 odsto birača od 3.150 birača. U Šavniku je, do 14 sati glasalo oko 52 odsto građana, a u Danilovgradu, do 18 sati - 63,12 odsto od 12.255 upisanih u birački spisak. To je 3 odsto više nego na parlamentarnim izborima.
U Andrijevici je, do 18 sati kako je javila TVCG, glasalo 72 odsto biračkog tijela....
Zna li iko kako ide u Kolasin?
to kazem jer u prijateljskim odnosima sa njima i nije mi jasno odakle to vama kada oni to ne spominju niti pricaju ikad o politici ...
PS: ne kazem da nije tacno ali malo bzv prozivamo Vuksanovice ovdje
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
jel upisan svako na http://www.biraci.me/ ? posto ja sebe ne nadjo' kutak za glasat..
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Eto trubači su dokaz za nečije velikosrpstvo
Strašno. Onda ispade da samo Srbi izlaze uveče u grad(ove), jer se ja neke kvalitetne muzike nisam naslušao zadnjih godina po našim lokalima (čast velikocrnogorskim lokalima tipa Berlin i Grinič :hammer: )
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Kolektiv Cetinjski je ne voli,i ne prozivaju se oni,nego bojni direktori,opozicionari,kojima je 21.05.2006 bio crni dan
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks