Zasluženo. Dogodine opet.
Zato.
Zato sto im je Ovrebo dobio utakmicu protiv Fiorentine.
Zato sto su izvrsili pritisak u revansu protiv Man Utd-a na sudiju i ovaj pod pritiskom dao drugi zuti Rafaelu.I ako je momak vec imao zuti,i kada neko ima zuti malo se progleda kroz prste.
Danas im je ocitana lekcija!
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Zasluženo. Dogodine opet.
Ada cush.. bilo ko da je bio, a da se Inter nije ni pomjerio - to je za njihove navijace CHUDO nebesko.
Sto chini marketing. Najdosadnija igra italijana (sve vise pokazuju samo interes u fudbalu - novac i nista vise). Mogli su i golf igrati po terenu - isto.
Hvala Lepo
p.s. Italijanski materijalistichki fudbal - stakor fudbalske umjetnosti.![]()
je baš zato, jer ti to kažeš, a dogodine bez Milita i Murinja neće daleko.............to su italijani ne plešu oni dva puta za redom![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
E svaka cast Interu i Interistima. Cestitke od srca, vjerujte mi, iako mi nije milo, svaka cast. Zasluzeno potpuno, Mourinho cudovorac. Svaka cast i Bayernu, koji je odlicno odigrao, ali je gresku napravio Van Gaal, sto je ostavio drvo od Mullera da igra do kraja. Sto ga je uopste stavljao, ni to mi nije jasno.
Milito hladnokrvan, maestralan. Nevjerovatna odlucnost u presudnim momentima. Samo sto mi nije jasno kako nisu pogledali bilo koju njegovu utakmicu, koji skoro svaki go ovako postize, na ovu foru. Tako je i Terry-a izbacio, tako i stalno radi u Calcio, i niko da ga zaustavi.
DICIOTTO
Neka je vala ovaj pehar podigao Zaneti,ako je iko to zasluzio on je![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
aleeeeeeeeeeeeeeeee interrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr leeeeeaaaaleeeeeeeeeeeeeeeee
Hvala svima,jako dirljiv momenat moram priznat
Pogotovo shto smo nekolicina od nas bili dio ovog trnovitog puta do zvijezda !
I morate znati da ovaj Inter nije Murinjo,vec cijela ekipa koja nije napravila niti jedan jedini kix u nokaut fazi (lishe onog gola Chelsija u Milanu)
Murinju zhelim sve najbolje u novom klubu i hvala mu od srca !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Zasluzeno odradili Bayern kao drugoligasa sa pola gasa
cestitke Interu potpuno zasluzeno, CASE srecno i svim ostalim navijacima takodje !
Naleceli smo na najjacu ekipu u grupnoj fazi - Chelsea
Naleceli smo na najjacu ekipu po svim mjerilima - Barca
Naleceli smo na najsretniju ekipu i ekipu sa moze se reci najvecim srcem - Bayern
SVI SU PALI !
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
jeste li vidjeli ovu zastavu intera u studio.....sto ce rec sofro kad vidi ovo da mi je znat
potpuno zasluzeno inter osvojio samim rim sto je mnogo bolje ekipe od bajerna dobio u prethodnim rundama. Bajern nemocan a i osjecalo se u vazduhu da ne mogu nista da urade.
Murinjo se prelijepo oprostio od italijanskog fudbala u koji se vjerujem nece nikad vise vratiti.
Posebno mi je drago zbog zanetija koji je zasluzio sve moguce trofeje i pocasti nadam se da ce jednog dana interov novi stadion nositi njegovo ime
Cestitam plavo-crnim momcima. Sasvim zasluzeno!
Sledeci pehar CL ce podici za novih 45 godina.![]()
braco Interisti,srecna titula,jos uvjek mi se cini da sanjam
rutinski odradjeno,nema sta...GENIJE DIEGO ALBERTO MILITOOOOOOOOOOOO-IL PRINCIPE!!!!!!!!!![]()
Samo Vi argumentujte.
Sto se tice ovakve "igre", svako ko iole prati fudbal zna da je italijanski fudbal puk interes i za marketinski obojene. To nije fudbal vec populistichki plasirana dosada za conto na racunu.
Bash ce neko ko zaista prati i voli fudbal pohvaliti Inter i reci "zasluzeno"... Zasluzeno inertni. Bilo koji svjetski tim da je igrao protiv takve dosade (chush rutinski) isto bi se zavrsilo. Sa takvim fudbalom dobija se podrshka samo od onih koji se poustovjecuju sa likovima zute stampe i ne vole fudbal kao sport.
Paz da neko ko prati NBA i voli kosarku sto bi podrzao takvu igru i dodao - zasluzeno.Ili bilo koji drugi ljubitelj sporta.
Ma... nek se "navijachi" Intera ponose sa takvom "igrom"... Zna se sta je sta.
Hvala Lepo
p.s. Vidimo se na politici.![]()
Da je nezasluženo ne bi bile tu....lijep provod u gradu......
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks