Page 80 of 715 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180580 ... LastLast
Results 1,976 to 2,000 of 17860

Thread: Turizam - što se to dešava!?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

meni su tad rekli da nema diskoteke vise njih koje sam pitao. to opet ne menja sustinu price , cak i da imate 50 diskoteka .

drugi za moj novac nude i bolje i vise.

dzabe se trudis - nemas argumente.

u egiptu mogu da letujem za 700 evra u jednom hiltonu 12 dana, all inclusive aranzman , da ronim na koralnim grebenima i uzivam u najlepsem sto more ima po ceo dan, da pijem koktele na jednom od 5-6 bazena , vozim motore po pustinji, jasem kamile, idem na krstarenja za 25 dolara, a uvece izadjem u jednu diskoteku zvanu PACHA , najbolji lanac diskoteka sa ibice . itd

Dok primera radi uslugu koja me u hiltonuu Sharm El Sheiku sa avionskim prevozom i taksama kosta 1500 evra za dvoje u Hiltonu u dubrovniku me isto to za dvoje kosta 4000 evra i to smestaj na bazi polupansiona

evoo izvedene cene crno na belo

Room Description:

KING HILTON GUESTROOM

Rate Type:

DINNER BED BREAKFAST
    Rate per Night (EUR) 269.00 Total For Stay

Rate (EUR) 3228.00 Taxes 334.80 Total 3562.80

Total For Stay

3574.80 EUR Your total cost is estimated according to the tax information described below.
    izvini al ista ta usluga na drugom mestu kosta daleko daleko manje. a i nude vise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Global Warming View Post
    meni su tad rekli da nema diskoteke vise njih koje sam pitao. to opet ne menja sustinu price , cak i da imate 50 diskoteka .

drugi za moj novac nude i bolje i vise.

dzabe se trudis - nemas argumente.

u egiptu mogu da letujem za 700 evra u jednom hiltonu 12 dana, all inclusive aranzman , da ronim na koralnim grebenima i uzivam u najlepsem sto more ima po ceo dan, da pijem koktele na jednom od 5-6 bazena , vozim motore po pustinji, jasem kamile, idem na krstarenja za 25 dolara, a uvece izadjem u jednu diskoteku zvanu PACHA , najbolji lanac diskoteka sa ibice . itd

Dok primera radi uslugu koja me u hiltonuu Sharm El Sheiku sa avionskim prevozom i taksama kosta 1500 evra za dvoje u Hiltonu u dubrovniku me isto to za dvoje kosta 4000 evra i to smestaj na bazi polupansiona

evoo izvedene cene crno na belo

izvini al ista ta usluga na drugom mestu kosta daleko daleko manje. a i nude vise
    Nisu ti rekli u Dubrovniku jer ti ovdje nisi ni bio jer da si bio nitko ti ništa ne bi trebao govorit. Svi su publicitieti bili svakodnevno izljepljeni plakatima od vrha do dna a nemoguće je ne naići na njih. Meni se sve više čini da su ti to rekli forumski internet globetrotteri. Vi tako razmjenjujete iskustva sa internet i google earth putovanja? :grin:

p.s. Osim Lazareta svaki se vikend organizirao neki party na nekoj od dubrovačkih plaža. Ali baš svaki vikend
    Last edited by bracodubrovnik; 20-05-10 at 19:18.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

braco evo ti jedna sliak koju sam slikao te 2005 godine

e sad pokusaj da mi objasnis zasto bi ja platio letovanje u dubrovackom hiltonu 4000 evra kad mogu da dobijem isto to u egipatskom na koralnim grebenima za 1500?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a evo 2 slike iz egipta iz hotela u kom sam boravio pre 2 godine. bolje receno iz resorta. resort se nalazi na prostranstvu od par desetina hektara , ima 5 bazena , 6 restorana od toga jedan ogroman na bazi svedskog stola i drugih 5 tematskih - italijanska kineska arapska riblja francuska kuhinja, privatnu plazu dugacku par stotina metara , diving centar

ima animatore za decu, svakodnevne predstave, uvece zivu muziku , health club sa djakuzi kadama i masazama , cak i tobogane za decu ....

i sad ja treba u dubrovniku da platim veceru par stotina evra a u egiptu to imas sve ukljuceno u cenu u okviru resorta u kojem boravis nonsens

ovako nesto ne postoji ni u dubrovniku a ni u crnoj gori. splendid jeste nesto priblizno ali ipak ovi nude daleko vise za manje novca.

slika jednog od bazena

slika ulaza u resort

Last edited by Global Warming; 20-05-10 at 19:35.

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

meni su tad rekli da nema diskoteke vise njih koje sam pitao.
    baš su mangupi ti patuljci što dolaze u san..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Global Warning, jesi li jedan od Nadrealista? Izgledas kao sto neki komicar koji glumi nekog pretjeranog "Srbijanaca".
    PS.: Moze li mi netko odgovoriti na pitanje: Sto i tko je prosjecan "Novi Srbijanac"? Onaj za koga uopce nije nikav problem potrositi cak i "tajkunsku" svotuod pola tisuce eura za ljetovanje bilo gdje u svijetu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

braco evo ti jedna sliak koju sam slikao te 2005 godine

e sad pokusaj da mi objasnis zasto bi ja platio letovanje u dubrovackom hiltonu 4000 evra kad mogu da dobijem isto to u egipatskom na koralnim grebenima za 1500?
    Slika ne dokazuje apsolutno ništa. Ovakvih je na internetu na tisuće. Ajde da ti povjerujem da si bio u Dubrovniku ali sam dokazao da lažeš da u Dubrovniku nije bilo i da nema noćnog života. Bilo ga je i ima ga, ne onoliko kao prije rata ali ga ima, a tko god zna što traži taj će to bez većih problema i naći. Isto tako će naći i smještaj koji je i do dvadeset puta jeftiniji nego u Hilton Imeprialu i ne fali mu ništa.

Zašto bi ja tebi bilo što objašnjavao? jesam li te ja nagovarao da dođeš u Dubrovnik ili ti cijelo vrijeme pišem da ideš tamo gdje ti misliš da je bolje i da je jeftinije? Ne pada mi na pamet pozivati te ovamo niti govoriti da bi ti ovdje bilo bolje nego u Tunisu, Turskoj ili Egiptu. Jedino što mene smeta, a vjerujem i ostale, to je ta nekakva vaša srpska potreba da popljuvate nas na moru a nemate namjeru ovdje dolazit. Što misliš da ćeš postić? Misliš da će direktor hotela Hilton u Dubrovniku čitati tvoj post i reći "evo samo za tebe apartman će biti 10 eura noć, puni pansion, sa tajlandskom maserkom i orkestrom trubača iz Dragačeva da te bude svako jutro". Boli njega za tebe i slične. Hilton je unatoč cijenama cijelo ljeto pun. I svi ostali hoteli u Dubrovniku. Pa i privatni smještaj. Znači turisti ga vole a cijene im ne smetaju.

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

Zašto bi mu povjerovao kad je rekao da je slušao Radio Trebinje a znaš da se ne čuje u DU

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Zašto bi mu povjerovao kad je rekao da je slušao Radio Trebinje a znaš da se ne čuje u DU
    A eto da ne pomisli da ga mrzim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

braco ko sto rekoh drugi nude daleko vise od vas za manje novca. samim tim je vasa turisticka ponuda losa i nepovoljna. adio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Onaj za koga uopce nije nikav problem potrositi cak i "tajkunsku" svotuod pola tisuce eura za ljetovanje bilo gdje u svijetu.
    Sa tako dubokim dzepom sva su vrata otvorena i normalno je da neće ici u Dubrovnik dje se u 10 uvece sve zatvara i dje su diskoteke zabranjene zakonom i dje je jedina razonoda grupno slusanje radija Trebinje. Neću ni pominjati Crnu Goru dje su jos i prefigani pa napisali na ulazu disco a kad udjes tamo guslarsko vece. Na izlasku svaki turista koji ne zna ponoviti cijelu pjesmu placa dupli ulaznicu tj. izlaznicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

braco ko sto rekoh drugi nude daleko vise od vas za manje novca. samim tim je vasa turisticka ponuda losa i nepovoljna. adio
    Normalno da nude vise kad je tebi dozivljaj ponude koliko mos pojes i popit za sto manje para. Adio.

Thanks Thanks Given 
    4,235
    Thanks Thanks Received 
    8,150
    Thanked in
    3,114 Posts

Default Spiegel, hamburg - zlatna groznica crnogorskog turizma je stvar proŠlosti

Budva - Nezavršene betonske građevine, manjkava infrastruktura, previsoke cijene: jadranska država Crna Gora je napravila pogrešnu kalkulaciju u svojim turističkim planovima. Puno hotela je prazno - no neki preduzimači se još nadaju da će moći da namame specijalno bogatu klijentelu.
    Ko je krajem aprila bio na plažama južnog Jadrana, taj je bezuspješno pogledom tragao za stranim turistima. U kišnoj predsezoni su veliki hoteli na divlje-romantičnoj i strmoj crnogorskoj obali praktično bili prazni. Sem po kojeg Rusa, na ulicama i šetalištima stranaca nije bilo. Jasan znak da je zlatna groznica, koja je godinama tresla crnogorsku turističku branšu, stvar prošlosti, i mnogobrojni su natpisi: „lokal se izdaje“ – npr. u Petrovcu, ili na šetalistu u tvrđavi CG-turizma, Budvi.
    Godinama su Rusi ovdje kupovali u velikom stilu: gradilo se na sve strane, novac i isplativost investicija niko nije dovodio u pitanje. Osim Rusa, gradili su i Crnogorci, bez ikakvog koncepta i zajedničkog stilskog imenitelja i sa još manje obzira prema životnoj sredini. Crnogorski parlament je ponovo odložio, ovog puta na dvije godine, mjere protiv divlje gradnje, uključujući zabranu rušenja ilegalno izgrađenih objekata. Svaki od 620.000 stanovnika Crne Gore zna bar nekog ko je kuću podigao bez papira.
    Gdje god da pogledate: hotelske ruine i apartmanske zgrade u sirovom izdanju zastiđuju okoliš. A cijene dramatično padaju: tzv. „luksuzni apartmani“ se mogu dobiti za već 1.700 eura po kvadratu - prije dvije godine ste morali da iskeširate 50 odsto više. Vile u drugom obalskom redu se već mogu kupiti za 600.000 eura - smijurija u poređenju sa ranijim cijenama. Žrtva građevinskog pohoda: crnogorska obala je zabetonirana.
    Crnogorska strma obala, realno gledajući, ne dopušta glomazne projekte poput onih na ravničarskoj obali Španije ili Italije. Divlja ljepotica, prošarana malim uvalama (od 290 km obale, kupati se može samo na 70km) prenatrpana je građevinskim objektima.
    Ljeti se plažama skoro ne može prići, koliko se kupaca na njima sjati, da ne pričamo o problemima parkiranja i uskih puteva. Crnogorska vlada se kune u bogatu turističku klijentelu: „normalni turisti“ često dožive da ih nipodaštavajuće tretiraju.
    Turistički giganti TUI i Nekerman su se već prije dvije godine povukli iz Crne Gore. Aldirajzen će 2010. pokušati da nešto ostvari. Lista kritike je podugačka: nečiste plaže, previsoke cijene i buka, kao rezultat suviše ljudi na premalo prostora.
    Jagma za dobrostojećim, a širokogrudim strancima nije do sada imala baš pretjerano puno uspjeha. Crnogorski zvaničnici i dalje računaju na ruske investitore i turiste. I povrh svega: kanadski biznismen Piter Mank gradi pored Tivta svoj „Porto Montenegro“. On želi da one najbogatije sa super-jahtama dovuče u Crnu Goru i time parira Kanu i Monaku. Odmah u njegovom komšiluku, švajcarski Orascom-Holding želi da izgradi sopstveni turistički grad, sa sve stanovima, hotelima, lukom za jahte i golf-terenima. Snovi o turističkoj zlatnoj groznici još se snivaju.

Thanks Thanks Given 
    3,179
    Thanks Thanks Received 
    3,215
    Thanked in
    1,556 Posts

Mrzi nas Špigl

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Savremeno rusko iskustvo:

U doba je Savjetskog Savjeza najpopularnije ljetovaliste za Rusa bio otok Krim u Ukrajini, jer skoro nitko od Rusa (uz rijetke izuzetke) nije mogao ici na odmor u inozemstvo.

Cim je SSSR nestao dobili smo mogucnost putovati svugdje u svijetu i odmah rekli Ukrajincima: "Necemo vise kod vas kada mozemo u Italiju, Tursku, Tinis iliti Tajland. Plaze su vama prljave, servis je nikakav, infrastuktura nije razvijana, a cijene su kao sto u Kot d'Azuru. Necete vise dobiti ni centa od naseg novca - izdahnut cete od gladu :ass:, a mi cemo na Krf u olinkluziv za punu sezonu s 500 eurima u dubokom djepu kao pravi tajkuni!":joint:.

Sto ima danas: poslije toga sto su proputovali skoro citav svijet puno se ljudi vratili u Krim. Ne samo oni koji su bili rodjeni u doba socijalizma nego i omladina. Apartmani-plaze-kafici su Ukrajincima prepuni. Rusi uzivaju u odmoru kao i prije.:dring:

Siguran sam da bice slicno i kod vas. I kroz par godina imat ce ljeti u Crnoj Gori i Dubrovnuku vise Srbijanaca nego sto njih ima danas. Ponovno cete uzivati u narodnjacima i cetnickoj glazbi :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a što je ovo, umjesto o Crnoj Gori, ođe se cipan cijeli dan drvi o Dubrovniku, Azijama i Egiptima? ima li đe voditelja da interveniše, da usmjeri diskusiju? lijepo je čut interesantne priče sa svih meridijana, ali prećeraste braćo mila
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Siguran sam da bice slicno i kod vas. I kroz par godina imat ce ljeti u Crnoj Gori i Dubrovnuku vise Srbijanaca nego sto njih ima danas. Ponovno cete uzivati u narodnjacima i cetnickoj glazbi :lolblue:
    Nikad ovdje nije svirala četnička glazba niti će. Zato - jezik pregrizo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja stvarno ne znam kako cemo mi izdrzat bez tebe :monkey:
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by dukacrmnicanin View Post
    a što je ovo, umjesto o Crnoj Gori, ođe se cipan cijeli dan drvi o Dubrovniku, Azijama i Egiptima? ima li đe voditelja da interveniše, da usmjeri diskusiju? lijepo je čut interesantne priče sa svih meridijana, ali prećeraste braćo mila
    Tvoj je komentar vrlo karakteristican. Smatram da je korijen vasih problema s turizmom izmedju ostalog i u tome sto se ne zelite uciti na tudjem iskustvu. Vama je svaka turisticka sezona bolja ot prethodne za 5% Svaku godinu. Bas tako i nikako drugacije:lolblue:.
    Naravno ne govorim o tebi ili bilo kome na forumu, nego o onima koji su odgovorni za razvoj turistickog sektora u CG.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tvoj je komentar vrlo karakteristican. Smatram da je korijen vasih problema s turizmom izmedju ostalog i u tome sto se ne zelite uciti na tudjem iskustvu. Vama je svaka turisticka sezona bolja ot prethodne za 5% Svaku godinu. Bas tako i nikako drugacije:lolblue:.
    Naravno ne govorim o tebi ili bilo kome na forumu, nego o onima koji su odgovorni za razvoj turistickog sektora u CG.

upravo tako .i ja im kazem dobronamerno sta treba da urade i na sve to mesto da kazu "u pravu si razmislicemo videcemo da popravimo to i to" oni samo vredjaju

pa ko takvima da dodje? nisam lud a nisam ni mazohista.

prave ko da nekom treba da bude cast sto dolazi tamo a ne kapiraju da njima treba cast da bude sto ljudi dolaze da kod njih potrose svoje pare.

to je taj poguban mentalitet zbog kojeg oni nikada nece nauciti ono sto treba. zato ce oni vazda biti turisticka rupa i beda, dok ce druge destinacije zgrtati pare

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Budva - Nezavršene betonske građevine, manjkava infrastruktura, previsoke cijene: jadranska država Crna Gora je napravila pogrešnu kalkulaciju u svojim turističkim planovima. Puno hotela je prazno - no neki preduzimači se još nadaju da će moći da namame specijalno bogatu klijentelu.
    Ko je krajem aprila bio na plažama južnog Jadrana, taj je bezuspješno pogledom tragao za stranim turistima. U kišnoj predsezoni su veliki hoteli na divlje-romantičnoj i strmoj crnogorskoj obali praktično bili prazni. Sem po kojeg Rusa, na ulicama i šetalištima stranaca nije bilo. Jasan znak da je zlatna groznica, koja je godinama tresla crnogorsku turističku branšu, stvar prošlosti, i mnogobrojni su natpisi: „lokal se izdaje“ – npr. u Petrovcu, ili na šetalistu u tvrđavi CG-turizma, Budvi.
    Godinama su Rusi ovdje kupovali u velikom stilu: gradilo se na sve strane, novac i isplativost investicija niko nije dovodio u pitanje. Osim Rusa, gradili su i Crnogorci, bez ikakvog koncepta i zajedničkog stilskog imenitelja i sa još manje obzira prema životnoj sredini. Crnogorski parlament je ponovo odložio, ovog puta na dvije godine, mjere protiv divlje gradnje, uključujući zabranu rušenja ilegalno izgrađenih objekata. Svaki od 620.000 stanovnika Crne Gore zna bar nekog ko je kuću podigao bez papira.
    Gdje god da pogledate: hotelske ruine i apartmanske zgrade u sirovom izdanju zastiđuju okoliš. A cijene dramatično padaju: tzv. „luksuzni apartmani“ se mogu dobiti za već 1.700 eura po kvadratu - prije dvije godine ste morali da iskeširate 50 odsto više. Vile u drugom obalskom redu se već mogu kupiti za 600.000 eura - smijurija u poređenju sa ranijim cijenama. Žrtva građevinskog pohoda: crnogorska obala je zabetonirana.
    Crnogorska strma obala, realno gledajući, ne dopušta glomazne projekte poput onih na ravničarskoj obali Španije ili Italije. Divlja ljepotica, prošarana malim uvalama (od 290 km obale, kupati se može samo na 70km) prenatrpana je građevinskim objektima.
    Ljeti se plažama skoro ne može prići, koliko se kupaca na njima sjati, da ne pričamo o problemima parkiranja i uskih puteva. Crnogorska vlada se kune u bogatu turističku klijentelu: „normalni turisti“ često dožive da ih nipodaštavajuće tretiraju.
    Turistički giganti TUI i Nekerman su se već prije dvije godine povukli iz Crne Gore. Aldirajzen će 2010. pokušati da nešto ostvari. Lista kritike je podugačka: nečiste plaže, previsoke cijene i buka, kao rezultat suviše ljudi na premalo prostora.
    Jagma za dobrostojećim, a širokogrudim strancima nije do sada imala baš pretjerano puno uspjeha. Crnogorski zvaničnici i dalje računaju na ruske investitore i turiste. I povrh svega: kanadski biznismen Piter Mank gradi pored Tivta svoj „Porto Montenegro“. On želi da one najbogatije sa super-jahtama dovuče u Crnu Goru i time parira Kanu i Monaku. Odmah u njegovom komšiluku, švajcarski Orascom-Holding želi da izgradi sopstveni turistički grad, sa sve stanovima, hotelima, lukom za jahte i golf-terenima. Snovi o turističkoj zlatnoj groznici još se snivaju.

sve lepo pise al nema ko da cita.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo tako .i ja im kazem dobronamerno sta treba da urade i na sve to mesto da kazu "u pravu si razmislicemo videcemo da popravimo to i to" oni samo vredjaju

pa ko takvima da dodje? nisam lud a nisam ni mazohista.

prave ko da nekom treba da bude cast sto dolazi tamo a ne kapiraju da njima treba cast da bude sto ljudi dolaze da kod njih potrose svoje pare.

to je taj poguban mentalitet zbog kojeg oni nikada nece nauciti ono sto treba. zato ce oni vazda biti turisticka rupa i beda, dok ce druge destinacije zgrtati pare

ja ve vrijedjao nijesam, a necu precutat na ono sto se vidi vec iz aviona- odje svi sa strane koriste svaki pogodan momenat da obruce crnogorsku turisticku ponudu. nije to skretanje paznje na propuste,no omalovazavanje, a i vrijedjanje cesto puta, i vazda je ljepse svudj no u Crnu Goru i uvijek se odje napadno forsiraju i reklamiraju druge destinacije.
    jesmo li mi savrseni-nijesmo naravno, ali svoje kvalitete imamo koje drugi gosti prepoznaju, pa dolaze, i to vise puta. a imacemo jos vise da ponudimo brzija dana. a i stize nova generacija skolovanih hotelijera i ugostitelja. sto vi ocu rec-lijepo je da nas savjetujete, ali isto
    ucite vi i te svoje turisticke radnike, nijesu ni oni izmislili turizam, a ako se nama desi promasaj u turizam, to je nasa steta, i nema potrebe za krokodilske suze. a kod nas su svi gosti dobrodosli, ja makar za Crmnicu tako mogu rec iz punija usta, ne znam da li se iko ikad od gostiju pozalio da ga u Crmnicu nijjesu lijepo docekali i ugostili.
    i jos da recem da je AA koliko sam vidio jos i najkorektniji u svoju pricu, no me povuklo sto je global to iskoristio ka centarsut. no da smo zdravo
    Last edited by dukacrmnicanin; 21-05-10 at 15:07.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Pa dobro
    Kao i svaki stranac zelim biti veci domoljub Crne Gore od samijeh Crnagoraca
    Zato i propagiram Cgru Goru u Rusiji, zato i trazim investitora za crnogorski turizam, zato i pokusavam organizirati razmjen djaka (naravno, djabe uz pomoc postenoga Sretena Vujovica - ovo je ustvari njihova ideja).
    Ono sto ja kazem nisu "krokodilske suze" no obicne suze onoga koji vidi sto se crnogorski turisticki potencijal koristi samo za 1 (JEDAN) procent (odsto, posto).
    Siguran sam u jednome - medjunarudno je iskustvo kluc za razvoj crnogorskog turizma. Leskovacki rostilj, smrdlivi "ciganski" WC-i ilil prljave plaze nisu najbolja crnogorska ponuda!
    Svaka se drzava bori za turista, zasto ne bi i Crna Gora? Zasto ste toliko uvjerni da je vasa ponuda konkurentna? Zasto ste uvjerni da vama uopce ima ponude osim mora, jezara i brda koja ne zelite sacuvati? Zar vam nije sramota sto je vas Jadran pun fekalija, sto je vama obala postala divlje gradiliste, sto je Skaradsko jezero postalo mocvara, sto su brda postala deponija otpada? Zasto NITKO ne digne prst dabi se nesto promjenilo?
    Last edited by A+A; 22-05-10 at 06:28.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

momci, ja vi ne sporim da se mora ucit i ispravljat ono sto ne valja, to i ja prvi u svoju rabotu cinim, to mi cine i rodjaci, to cine i svi pametni ljudi u crnogorski turizam-a ima ih mnogo vise no sto mislite- koji su svjesni da se moramo mijenjat s vremenom, da ispratimo sve sto zeli turista iz XXI vijeka. nijesam ja zato reagovao jer bih prvome sebe u drob trupacke skocio.
    no ne volim kad kroz Iliju neko ne voli ni svetoga Iliju. a reka sam prije i zasto i kako, sa zadnjim ciljem da se omalovazi turisticka ponuda Crne Gore, a za pojedine sujmam i da to sistematski cine.
    Last edited by dukacrmnicanin; 21-05-10 at 19:34.
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo, mi se na Virpazar digitalizujemo
    http://www.cafemontenegro.com/index....43&news=118917
    Saopštenje: Puštena u rad prva faza digitalnih info punktova u Crnoj Gori

Ministar turizma Predrag Nenezić, direktor Nacionalne turističke organizacije Saša Radović, direktor Direkcije javnih radova Žarko Živković, i direktor LTO Bara, Neda Ivanović u Virpazaru su sa saradnicima prisustvovali otvaranju prve faze digitalnih info punktova, koji predstavljaju najsavremeniji način komunikacije i pružanja servisnih informacija turistima u Crnoj Gori.

Pored najvećeg turističkog sajta www.montenegro.travel, sa decentralizovanim ažuriranjem podataka, i MCC (Montenegro Customer Care) Call centra 1300, Nacionalna turistička organizacija kroz info punktove razvija i treći segmrnt savremenog informatičkog sistema koji objedinjuje i podiže na viši nivo kvalitet pružanja usluge informisanja.

Drektor NTO-a Saša Radović je prilikom otvaranja rekao da prema opredjeljenjima Crne Gore kao visokokvalitetne i moderne turističke destinacije uvođenje info punktova omogućava građanima na najsavremeniji način pružanje informacija. Projekcija je da se u narednom periodu u svakoj opštini instalira 5-10 info punktova koji su se pokazali kao najefektiniji u direktnoj komunikaciji sa turistima.

Ovaj interaktivni servis omogućava turistima da preko tach ekrana pošalju e-mailove, fotografije, video zapise, multimedijalne poruke (sa naznakom „Greetings from Montenegro“) kao i da u zavisnosti od opština u kojima se nalaze, dobiju pregled aktuelnih turističkih informacija, progama manifestacija i drugih korisnih podataka.

Od ukupno trideset jednog digitalnog info punkta u svim opštinama, u oprvoj fazi je planirano uvezivanje u sistem njih 24 u petnaest opština (Herceg Novom, Kotoru, Tivtu, Cetinju, Plužinama, Mojkovcu, Žabljaku, Kolašinu...), a sledeće sedmice se očekuje povezivanje u program info punkta u Baru. U narednom periodu biće uključeno još šest punktova kao i aplikacija za uvezivanje digitalnih info punktova sa Call centrom 1300, kao i postvljanje aplikacija za mogućnost downloadovanja panoramskih mapa preko bluetooth-a.

Call centar 1300 je otvoren za turiste 24 časa dnevno, pruža informacije na tri svjetska jezika, i omogućava direktan kontakt sa operaterima, dobijanje informacija, ulaganja žalbi, primjedbi, upućivanje pohvala i sugestija i sl.

Imajući u vidu potrebe turista za kvalitetnim i detaljnim informacijama prilikom dolaska u našu zemlju preko Call centra je omogućeno za turiste i rezervisanje smještaja.
    Last edited by dukacrmnicanin; 22-05-10 at 20:14.
    kad je muka đe si duka

Page 80 of 715 FirstFirst ... 307076777879808182838490130180580 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)