View Poll Results: Koju listu podrzavte za SO Podgorica?

Voters
183. You may not vote on this poll
  • Koalicija za evropsku Podgoricu – dr Miomir Mugoša – DPS – LP - BS

37 20.22%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Podgorice „SDP čist izbor – prof. dr Vujica Lazović”

33 18.03%
  • Lista za izbor odbornika za Skupštinu Glavnog grada Stranke srpskih narodnjaka – Dobrilo Dedeić

3 1.64%
  • „Bolja Podgorica, bolja Crna Gora”, (SNP, Nova, PzP....

71 38.80%
  • Ne izlazim na glasanje

39 21.31%
Page 35 of 88 FirstFirst ... 253132333435363738394585 ... LastLast
Results 851 to 875 of 2198

Thread: Podgorica, izbori 23.05.2010. godine

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Strasno smo slicni, samo nas biznis povezuje.
    Bez zadovoljavajuceg interesnog dobitka - nista.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Jov, ti si *klasika*, onaj sto bi *naplatio sto 21 godinu maltretiraju*, a to je ono sto mora u opoziciji bit prevazidjeno, ako se hoce dalje...i zato TI NE SMIJES DOC NA VLAST NIKAD.....ovo sto pricam je u srcu mnogih koji ga ne znaju formulisat, ali imaju dubinske strahove od lomova u drustvu (t.j. promjena i lustracija, koje mogu bit mali gradjanski rat po negativnom ucinku na drustvo )
    sustina ovog posta se toliko moze razlikovati zavisno od znacenja ovoga "naplatio, gradjanski rat, lomovi u drustvu"... Evo, sve i da najumjerenija, najdemokratskija opozicija, neka sto ce tek da se pojavi na sledecim izborima, osvoji vlast, ona ce htjeti da radi posteno, zar ne? To znaci da se MORA zagledati u rabote koje je radio ex-boss, a tu bi moglo da izroni svasta od dokaza. I da dobar dio te garniture OPRAVDANO zavrsi u zatvoru, eto ti naplate, eto ti jednog loma u drustvu, a bogami, ako se ovaj bude branio (a nije da nema cim), eto ti i nekog gradjanskog rata. Jbg.. cupavo je kada se ide posteno do kraja.. a to ti je, garant, put kojim bi ti i sinisam isao, kao i svi koji zele da se pocupa korjenje da bi novo cvijece niklo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve partijske analize se svode na isto...
    Samo je pitanje ko će imati više glasova: Bolja ili Gora Crna Gora!Ponovo svi znaju da SDP odlučuje.Mislim da poslije najnovije izjave predsjednika podgoričkog DPS-a u kojoj kaže da je neprihvatljivo ponašanje SDP-a i da sada zna zašto su odbili savez sa njima, stvari stoje jasno da jasnije ne može biti.
    DPS se bori prvi put nakon 20 godina za goli život!!!
    Ako ne dobije 29 mandata , DPS će se raspasti kao mjehur od sapunice.Zapamtite ove riječi!!!
    Ako DPS apsolutno pobjedi, onda i ptice na grani znaju da će SDP biti PROGUTAN!
    Ili jedni ili drugi!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Evo bi koncert Crvene Jabuke a kad se sjetim prije nešto manje od decenije Žera je bio prvi koji mi je čestitao novu godinu (igrom slučaja on se odmarao izmedju nastupa a ja izabrao da pijem u isti lokal)!!!Nije on kriv što kod nas pokrovitelj koncerta može bit politička partija ili MUP ali nešto se meni nije išlo iako cijenim muziku koju on stvara!!!Doće valjda opet drugim povodom !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Samo je pitanje ko će imati više glasova: Bolja ili Gora Crna Gora!Ponovo svi znaju da SDP odlučuje.Mislim da poslije najnovije izjave predsjednika podgoričkog DPS-a u kojoj kaže da je neprihvatljivo ponašanje SDP-a i da sada zna zašto su odbili savez sa njima, stvari stoje jasno da jasnije ne može biti.
    Ako ne dobije 29 mandata , DPS će se raspasti kao mjehur od sapunice.Zapamtite ove riječi!!!
    Ili jedni ili drugi!
    Mjera uspjeha opozicije jeste "7 sigurnih opstina, ukljucujuci Podgoricu", cilj koji je liderska trojka projektovala uoci pocetka kampanje, "prepoznajuci vaznost trenutka".

Podsjeticu te da se izbori odrzavaju u 14 opstina: u 9 je na vlasti DPS, u 4 opozicija, a u jednoj opstinska vlast pripada grupi gradjana. To znaci da bi opozicija morala formirati vlast u minimum 5 opstina, kako bi rezultati lokalnih izbora mogli zadovoljiti minimum kriterijuma uspjesnosti, ako vec ne mogu apetite lidera.

Mislim da je ipak to tema kojom bi se trebalo pozabaviti u izbornim stabovima opozicije, a ne odnos DPS i SDP, jer...

Quote Originally Posted by sinisam
    Prvo niko ne kaže da će SDP sa nama, već da Vlast koju će DPS formirati sa SDP-om neće funkcionisati...
    Za mene je pokazatelj i to ogromni( priznajem nijesam to očekivao od SDP-a) da 5 dana prije izbora Vujica Lazović jasno kaže da neće podržati Mugošu!
    Nikada SDP do sada nije bio tako eksplicitan.Uvijek je bio poznat po ,,mekšim" stavovima...
    Nakon što je Opštinski odbor Socijaldemokratske partije SDP Podgorice poručio da neće podržati Miomira Mugošu ukoliko ga Demokratska partija socijalista DPS ponovo kandiduje za gradonačelnika, lider te stranke Ranko Krivokapić kazao je da Mugoši neće ni uskratiti obavljanje tekućeg mandata koji traje još godinu i po.

On je naglasio da ne treba ponovo ići na referendum ili izbore za tako kratak period, do isteka mandata.

Odsustvo podrške Mugoši za Krivokapića je posljedica drugačijeg viđenja upravljanja Glavnim gradom i takav potez nije veliko iznenađenje.

O eventualnoj koaliciji sa opozicijom nakon izbora odlučuje Gradski odbor SDP-a, kaže Krivokapić, ali će morati da dobiju i saglasnost Glavnog odbora stranke.

http://www.cafemontenegro.com/index....23&news=118543

... ne dovodi se u pitanje Mugosin tekuci mandat, vec njegova ponovna kandidatura, 2011.

Prema tome, alibi za izborni neuspjeh treba potraziti na nekom drugom mjestu, a pozeljno je poceti od sopstvenih redova.

_
    Last edited by Jal Cargo; 20-05-10 at 01:11.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ili jedni ili drugi!
    NE mora da znaci ! SDP se jasno izjasno da nece podrzati Mugosu ali meni bi bilo logicnije da prave vlast sa DPS-om(naravno bez Mugija),i u situaciji u kojoj ce se mnogo vise pitati,i imati mnogo vise uticaja na dnosenje odluka vezanih za glavni grad....g. Mugosa je radio 10 god i umorio se,dosta mu je bilo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Mjera uspjeha opozicije jeste "7 sigurnih opstina, ukljucujuci Podgoricu", cilj koji je liderska trojka projektovala uoci pocetka kampanje, "prepoznajuci vaznost trenutka".

Podsjeticu te da se izbori odrzavaju u 14 opstina: u 9 je na vlasti DPS, u 4 opozicija, a u jednoj opstinska vlast pripada grupi gradjana. To znaci da bi opozicija morala formirati vlast u minimum 5 opstina, kako bi rezultati lokalnih izbora mogli zadovoljiti minimum kriterijuma uspjesnosti, ako vec ne mogu apetite lidera.

Mislim da je ipak to tema kojom bi se trebalo pozabaviti u izbornim stabovima opozicije, a ne odnos DPS i SDP, jer...

Nakon što je Opštinski odbor Socijaldemokratske partije SDP Podgorice poručio da neće podržati Miomira Mugošu ukoliko ga Demokratska partija socijalista DPS ponovo kandiduje za gradonačelnika, lider te stranke Ranko Krivokapić kazao je da Mugoši neće ni uskratiti obavljanje tekućeg mandata koji traje još godinu i po.

On je naglasio da ne treba ponovo ići na referendum ili izbore za tako kratak period, do isteka mandata.

Odsustvo podrške Mugoši za Krivokapića je posljedica drugačijeg viđenja upravljanja Glavnim gradom i takav potez nije veliko iznenađenje.

O eventualnoj koaliciji sa opozicijom nakon izbora odlučuje Gradski odbor SDP-a, kaže Krivokapić, ali će morati da dobiju i saglasnost Glavnog odbora stranke.

http://www.cafemontenegro.com/index....23&news=118543

... ne dovodi se u pitanje Mugosin tekuci mandat, vec njegova ponovna kandidatura, 2011.

Prema tome, alibi za izborni neuspjeh treba potraziti na nekom drugom mjestu, a pozeljno je poceti od sopstvenih redova.

_
    Za mene a i za ,,Bolju Crnu Goru" je potpuno jasan odnos DPS-a i SDP-a, posebno nakon jučerašnjeg saopštenja Zorana Vukčevića-predsjednika odvorničkog kluba DPS-a u Podgorici!
    Samo apsolutna vlast u Podgorici, spašava DPS potpune propasti.
    Budimo do kraja iskreni.
    Lično ja bih( vjerovatno se moji neće složiti) dao svih 13 opština DPS-u samo da DPS ne dobije apsolutno Podgoricu!
    Znači ne da ,,Bolja Crna Gora" dobije apsolutno nego da Mugi ne može formirati vlast bez SDP-a!
    Na terenu smo stalno i kod običnih SDP-ovaca su stvari kristalno jasne.DPS je završena priča.
    Svi koji misle drugačije će se vidno razočarati.
    Mislim da je SDP shvatio da i ,,Bolja Crna Gora" ima podršku međunarodne zajednice, zatim imaju informacije da su najviši predstavnici ,,Bolje Crne Gore "u razgovorima sa bitnim inostranim diplomatama dobili ,,uputstva" da je priča o nezavisnosti završena za EU ...
    Mnoge stvari su se promjenile i interesantno je da to poslednji vide forumaši Caffe del Montenegra.
    Znači svako ko shvata o čemu pričam, znaće o čemu se radi!
    Jedino apsolutna pobjeda DPS-a u Podgorici spašava režim!
    Lično, potpisao bih svih 14 poraza ,,Bolje Crne Gore", samo da jedan ne bude apsolutno-onaj u Podgorici!!!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,668
    Thanked in
    3,834 Posts

Sve je to lijepo, čupanje štetnih korijena i tako te stvari. Samo da ne bude da na groblju niče cvijeće za daleko neko pokoljenje. Dosta je toga bilo...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Koliko se može ukapirat taktika DPS-a ove godine je da podijeli pozive samo svojom članovima (makar je tako u moju zgradu jer su tu dobili samo njihovi glasači što ujedno nemaju pepela na guz... al to nije bitno)!!!Znači kad se pojaviš sa pozivom neko štrikira za vlast a kad dodješ sa ličnom odma štrik opozicija
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za mene a i za ,,Bolju Crnu Goru" je potpuno jasan odnos DPS-a i SDP-a, posebno nakon jučerašnjeg saopštenja Zorana Vukčevića-predsjednika odvorničkog kluba DPS-a u Podgorici!
    Budimo do kraja iskreni.
    Lično ja bih( vjerovatno se moji neće složiti) dao svih 13 opština DPS-u samo da DPS ne dobije apsolutno Podgoricu!
    Znači ne da ,,Bolja Crna Gora" dobije apsolutno nego da Mugi ne može formirati vlast bez SDP-a!
    Na terenu smo stalno i kod običnih SDP-ovaca su stvari kristalno jasne.DPS je završena priča.
    Mislim da je SDP shvatio da i ,,Bolja Crna Gora" ima podršku međunarodne zajednice, zatim imaju informacije da su najviši predstavnici ,,Bolje Crne Gore "u razgovorima sa bitnim inostranim diplomatama dobili ,,uputstva" da je priča o nezavisnosti završena za EU ...
    Mnoge stvari su se promjenile i interesantno je da to poslednji vide forumaši Caffe del Montenegra.
    Lično, potpisao bih svih 14 poraza ,,Bolje Crne Gore", samo da jedan ne bude apsolutno-onaj u Podgorici!!!
    Slazem se da na politickom terenu u Crnoj Gori dolazi do promjena koje ce u konacnom dovesti do nestanka DPS-a. DPS je interesna organizacija koju vuce Milo Djukanovic i sa njegovim definitivnim odlaskom ta partija ce biti marginalizovana. Izgleda da je medjunarodna zajednica izvrsila pritisak i na SDP da se jasno distancira od DPS-a. U narednom periodu slijedi relativno mirna tranzicija vlasti.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Evo bi koncert Crvene Jabuke a kad se sjetim prije nešto manje od decenije Žera je bio prvi koji mi je čestitao novu godinu (igrom slučaja on se odmarao izmedju nastupa a ja izabrao da pijem u isti lokal)!!!Nije on kriv što kod nas pokrovitelj koncerta može bit politička partija ili MUP ali nešto se meni nije išlo iako cijenim muziku koju on stvara!!!Doće valjda opet drugim povodom !!!
    Bio sam da uprilicim tu promociju sdpa nekih 15ak minuta..i bjese masu naroda samo je vrlo interesantno kad vecina pocne da vice ua pri izlasku organizatora koncerta na binu Sto je "pomalo" i nekulturno al dobro sad
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ili jedni ili drugi!
    Ko ono pravi podjele?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Bio sam da uprilicim tu promociju sdpa nekih 15ak minuta..i bjese masu naroda samo je vrlo interesantno kad vecina pocne da vice ua pri izlasku organizatora koncerta na binu Sto je "pomalo" i nekulturno al dobro sad
    Nekulturno je i lagati...Ta sinoćnja manifestacija je najavljivana kao koncert a završena je kao politički miting...

Philadelphia, Pennsylvania, United States
    Thanks Thanks Given 
    5
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Budimo do kraja iskreni.
    Vidis, ja bi se zadovoljio pobjedom u Beranama na primjer, sto je mnooogo realnije od bio kakve varijante pravljenja koalicije sa SDP u glavnom gradu...
    Let's face it, kampanja Bolje CG je bila prilicno blijeda, sa slabim medijskim odijekom... Tako da stvarno ne vjerujem u animiranje opozicionih biraca u vecoj mjeri nego sto je to bilo na proslim parlamentarnim izborima, na primjer. Volio bi samo da ovo bude znak da se bitni ljudi u 3 najjace opozicione partije moraju mijenjati, sto je sasvim normalno kada se nanizhe ovoliko poraza... I tu nema mjesta za emocije, krajnje pragmaticno...
    Just to slip the skin...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Vidis, ja bi se zadovoljio pobjedom u Beranama na primjer, sto je mnooogo realnije od bio kakve varijante pravljenja koalicije sa SDP u glavnom gradu...
    Let's face it, kampanja Bolje CG je bila prilicno blijeda, sa slabim medijskim odijekom... Tako da stvarno ne vjerujem u animiranje opozicionih biraca u vecoj mjeri nego sto je to bilo na proslim parlamentarnim izborima, na primjer. Volio bi samo da ovo bude znak da se bitni ljudi u 3 najjace opozicione partije moraju mijenjati, sto je sasvim normalno kada se nanizhe ovoliko poraza... I tu nema mjesta za emocije, krajnje pragmaticno...
    Bravo. Da se posalju pojedini dinosaurusi u penziju. Pogotovo SNP treba na to da se skoncentrise i da makne ljude poput Lalosevica, kojem je komentar poslije izbora 2009. (cini mi se) bio: "Mi smo pokazali da smo svo vrijeme bili uz Mitropoliju". Kad uvene lisce, kida se.

Akcenat sam stavio na SNP posto mislim da PZP nema kapaciteta za unutrasnje promjene, a to su najbolje pokazali tako sto su rascerali pola clanstva. Medojevic je narcisiodna budala koja nije sposobna da preuzme odgovornost za svoje greske.

A Nova srpska demokratija normalno nema sto da trazi dok je se ne izgube srpski prefiksi, sto ne vjerujem da ce se skoro desit.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    Nekulturno je i lagati...Ta sinoćnja manifestacija je najavljivana kao koncert a završena je kao politički miting...
    I to je tačno...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nikollaki View Post
    Bravo. Da se posalju pojedini dinosaurusi u penziju. Pogotovo SNP treba na to da se skoncentrise i da makne ljude poput Lalosevica, kojem je komentar poslije izbora 2009. (cini mi se) bio: "Mi smo pokazali da smo svo vrijeme bili uz Mitropoliju". Kad uvene lisce, kida se.

Akcenat sam stavio na SNP posto mislim da PZP nema kapaciteta za unutrasnje promjene, a to su najbolje pokazali tako sto su rascerali pola clanstva. Medojevic je narcisiodna budala koja nije sposobna da preuzme odgovornost za svoje greske.

A Nova srpska demokratija normalno nema sto da trazi dok je se ne izgube srpski prefiksi, sto ne vjerujem da ce se skoro desit.
    Mislim da su na kraju najviše u Novoj shvatili da moraju radikalno da mijenjaju pristup politici...Da su imali snage da izbače i prefiks Srpska iz imena otišli bi dobrim putem, barem što se tiče kratkoročnih mogućnosti da uzmu i poneki ne-srpski glas.

SNP je krenuo sa reformom pa stao...Opet su u igri likovi poput Velizara Kaluđerovića i sličnih aveti prošlosti sa zvonastim glasom.

PZP je na žalost uspio da prospe ogromnu energiju ljudi koji su stvarno bili za promjene i u budućnosti će više zavisiti od toga koliko su spremni da (zajedno sa novim patronima iz NSD-a) ucijene SNP nego koliko ih stvarno ljudi podržava.

Poslije ovih izbora definitivno sa scene nestaju i neke manje partije poput Narodne stranke (jel ko vidio Peca i Šoća?) DSS (Kadić se samo jednom oglasio, neće dobit ni jedan siguran mandat), LP (lutanjima i rasipanjima nikad kraja), DC (gube realnu moć svojih 6 odbornika u PG, a i počeli je sezona "preleta"), SSR (ne učestvuju u većini gradova, prvi put od 1990 ni u PG, izgubili jedinstvo partije), Stranke penzionera (opet sprdnja sa predsjednikom/nosiocem, 3 za godinu i po dana) i tako dalje....

Ako je nešto dobro je da će se nastaviti sa ukrupnjavanjem političke scene, uz postepeno pridruživanje jedne partije ovima 5 mainstream...Bošnjačke stranke kojoj predviđam do 8.000 glasova u ovim gradovima đe nastupa samostalno + Podgorica đe mogu računati na jedno 1.500 tako da više nijesu partija manjine poput ovih albanskih koje sa 2000 ulaze u CG parlament.

Naravno ovo mi nije milo, budući da dobar dio predstvanika bošnjačkog naroda glasa upravo SDP, ali je na (moju) žalost realnost koju treba pomenuti.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A jesi li stvarno mislio da neće bit nikakve političke poruke na skupu, ti lično?
    Bilo je jasno i 14-godišnjacima ko pravi i ko na kraju plaća ovaj koncert.
    Ja sam bio jedno do 10 i 15 i do tad nije bilo ama baš nijedne poličke poruke od strane bilo koga, Crvene Jabuke ili njihove predgrupe.
    Čak nije ni najavljena grupa od strane nekoga iz partije da bi se izbjegla mogućnost da neko pomisli da je u pitanju politički skup.
    Meni kao nekome ko je bio među par hiljada članova SDP-a tamo sinoć smeta što nije bilo više političke priče, da budem iskren.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by OSCAR View Post
    Mislim da su na kraju najviše u Novoj shvatili da moraju radikalno da mijenjaju pristup politici...Da su imali snage da izbače i prefiks Srpska iz imena otišli bi dobrim putem, barem što se tiče kratkoročnih mogućnosti da uzmu i poneki ne-srpski glas.

.....

Naravno ovo mi nije milo, budući da dobar dio predstvanika bošnjačkog naroda glasa upravo SDP, ali je na (moju) žalost realnost koju treba pomenuti.
    Što se tiče Noeve, mislim da je dovoljno otišla u reformama i da treba stane tu đe je i okuplja samo srpske glasove. Razlog postojanja NOVE je identičan kao i razlog postojanja BS i albanskih stranaka.
    SNP je tu da kupi zabludjele Crnogorce.

Što se SDP-a tiče, šta reći.. jurišajte na Crnogorce..
    Ko što Milić fino reče, pruživši vam ruku u ROžajama, u politici nema vječnih (ne)prijatelja. Lično mislim da ovoj državi treba jedna srpsko-crnogorska jaka koalicija..
    I ništa nije nemoguće
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

A jesi li stvarno mislio da neće bit nikakve političke poruke na skupu, ti lično?
    Bilo je jasno i 14-godišnjacima ko pravi i ko na kraju plaća ovaj koncert.
    Ja sam bio jedno do 10 i 15 i do tad nije bilo ama baš nijedne poličke poruke od strane bilo koga, Crvene Jabuke ili njihove predgrupe.
    Čak nije ni najavljena grupa od strane nekoga iz partije da bi se izbjegla mogućnost da neko pomisli da je u pitanju politički skup.
    Meni kao nekome ko je bio među par hiljada članova SDP-a tamo sinoć smeta što nije bilo više političke priče, da budem iskren.

To što sam ja mislio je potpuno nebitna stvar, kažem kako je najavljena ta manifestacija...Znači, pozvani su ljudi na stadion na koncert, a onda je profesor održao predavanje ko za koga treba da glasa i zašto...:burp:
    Mogli su fino da kažu da je predizborni skup u pitanju, bez potrebe za obmanjivanjem...
    A to što su članovi benda bili obučeni u partijske majice, to nije politička poruka jel?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

tandara mandara...
    DPS-SDP su na zadnjim izborima u Budvi dobili 75%
    Imali iko da nije stranacki aktivista da da neku realnu prognozu o mogucim rezultatima za Podgoricu za nedjeljne izbore?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Što se tiče Noeve, mislim da je dovoljno otišla u reformama i da treba stane tu đe je i okuplja samo srpske glasove. Razlog postojanja NOVE je identičan kao i razlog postojanja BS i albanskih stranaka.
    SNP je tu da kupi zabludjele Crnogorce.

Što se SDP-a tiče, šta reći.. jurišajte na Crnogorce..
    Ko što Milić fino reče, pruživši vam ruku u ROžajama, u politici nema vječnih (ne)prijatelja. Lično mislim da ovoj državi treba jedna srpsko-crnogorska jaka koalicija..
    I ništa nije nemoguće
    Ovaj put će SDP pored tradicionalno dobrog broja glasova od Bošnjaka i Muslimana uz Hrvate (koji ovaj put ne glasaju) nastavit jak trend povećavanja glasova Crnogoraca počet na Cetinju, Srba u Andrijevici, Kolašinu pa i Plavu i po prvi put jače ući u albansko biračko tijelo u Tuzima, Ulcinju i Krajini.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To što sam ja mislio je potpuno nebitna stvar, kažem kako je najavljena ta manifestacija...Znači, pozvani su ljudi na stadion na koncert, a onda je profesor održao predavanje ko za koga treba da glasa i zašto...:burp:
    Mogli su fino da kažu da je predizborni skup u pitanju, bez potrebe za obmanjivanjem...
    A to što su članovi benda bili obučeni u partijske majice, to nije politička poruka jel?
    Na kraju dana je svaki čojek ostrvo za sebe...ti si znao da je skup organizovala polička partija, u medijima je najavljeno kao poklon SDP-a Podgoričanima. I znalo je 95% onih koji su došli sinoć, pa je čak bilo i grupica momaka koji su Vijičin nastup pozdravili sa visoko uzdignutih 3 prsta, što pozdravljam jer je to njihov politički stav.

Slične koncerte partije organizuju i u Sloveniji i Belgiji i u Francuskoj, bez razlike.
    Članovi benda inače pripadaju jednoj drugoj Socijaldemokratskoj partiji, tako da im je bilo zadovoljstvo da se pojave u našim majcama sinoć.

Što ne pitaš kako to da Glavni grad organizuje koncert Kolonije u noći izborne šutnje, a da će skup pozdravit jedan od nosilaca izbornih lista, i da ,recimo, host za događaj na Facebook radi politčka partija (kao što je i za ovaj događaj sinoć).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima i na Cetinju koncert,u Kotoru..........

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Na kraju dana je svaki čojek ostrvo za sebe...ti si znao da je skup organizovala polička partija, u medijima je najavljeno kao poklon SDP-a Podgoričanima. I znalo je 95% onih koji su došli sinoć, pa je čak bilo i grupica momaka koji su Vijičin nastup pozdravili sa visoko uzdignutih 3 prsta, što pozdravljam jer je to njihov politički stav.

Slične koncerte partije organizuju i u Sloveniji i Belgiji i u Francuskoj, bez razlike.
    Članovi benda inače pripadaju jednoj drugoj Socijaldemokratskoj partiji, tako da im je bilo zadovoljstvo da se pojave u našim majcama sinoć.

Što ne pitaš kako to da Glavni grad organizuje koncert Kolonije u noći izborne šutnje, a da će skup pozdravit jedan od nosilaca izbornih lista, i da ,recimo, host za događaj na Facebook radi politčka partija (kao što je i za ovaj događaj sinoć).
    Vidiš, nisam znao da se organizuje skup, mislio sam da je koncert...A to u čijoj je organizaciji sam znao, naravno...
    Milo mi je što priznaješ da je bilo političih poruka od strane benda, iako si u prošlom postu rekao da ih nije bilo...

Glavni grad je organizovao koncerte na taj datum i prošle i pretprošle godine tako da sam pretpostavio da će i ove biti nešto slično...Ko će pozdraviti skup-ne znam, ukoliko se prekrši pravilo izborne ćutnje za to valjda postoji kazna...
    Inače, nemoj me pogrešno shvatit'-ne branim ih, podjednako volim(ako se može upotrijebit' ova riječ) i njih i vas.

Page 35 of 88 FirstFirst ... 253132333435363738394585 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)