A sto je ta kazna?
TAKUMI
Prekoracenje brzine u pit lane-u.
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Procitaj pravila pa ces vidjet.
TAKUMI
Fabia,s kim pricas ti tacno?
Jenson Button fined for speed limit in Monaco GP pit lane - monte carlo grand prix
McLaren’s Jenson Button was handed with a fine after breaking the agreed speed limit in the Monaco GP pit lane on First Practice Time. Informed by F1 governing body the FIA nine minutes after the first free practice session had come to a close, McLaren driver Button was recorded travelling at a speed of 63.7km/h (40mph) in the pits 13 minutes before the chequered flag flew
With the limit being 60km/h (37.3mph), Jenson was fined a total of €800 (Ł690)
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Aaaaa, reko da pricate za Webbera.
TAKUMI
macho man ti si doktor za formulu ka uprkno,treba li ti za to potvrda
Fabia da ti odgovorim na ptianje za preticanje pod SC i zutom zastavom.
Smije. Kad vozac kasni cijeli krug za vodecim, i kad doije dozvolu od direktora trke moze da krene sa preticanjem cijele kolone i da se vrati normalno u trku.
Tako je bilo do ove godine i chini mi se da nije mijenjano pravilo.
Za Alonsa nijesi u pravu, jer je pocheo sa preticanjima nakon shto se SC povukao sa staze.
Nego brzo ce ova Turka da vidimo oce li ko stic pomanitali i prebrzi Red Bull.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Changhok nije kasnio za cijeli krug, nego je bio ispred Zalosnog i ne smije da ga pretice.
A ne smije da pretice ni ako ovaj ispre kazni za 10 krugova.
Nisi nimalo u pravu. Poceo je sa preticanjima kad je SC izasao iz pita.
Vidis li gore znak SC i zutu zastavu?
TAKUMI
massa, juan, kimi, i darijan.... Ako ste gledali tada kad je F1 bila zanimljivija, onda ste sad sigurno matori jarci, što na dnevnik čuju kako je završila trka sad, a još manje vam priliči da ođe pričate nešto.
Nikoga od vas ne čuh da je naveo neki stručni argument, neko dublje ulaženje u statistike, bolide, trke, pravila i td, tako da je svima jasno da vi nemate pojma. Samo mlatite ne valja ovo ne valja ono, ovaj nema pojma, ovaj ima....
Nego, jebe se meni za vas i vaše kritike, meni je bitan ON, i samo ON !
![]()
Lažu ljudi što za lafa kažu da se miša i najmanje boji...
Tim: Mercedes GP
Nacionalnost: Njemac
Podiumi: 154
Poeni: 1369
Titula: 7
Pobede: 91
Pol pozicija: 68
![]()
Uuuu, odlična! Bilbord in Malaysia!
![]()
[quote=Macho_man;1644179]massa, juan, kimi, i darijan.... Ako ste gledali tada kad je F1 bila zanimljivija, onda ste sad sigurno matori jarci, što na dnevnik čuju kako je završila trka sad, a još manje vam priliči da ođe pričate nešto.
Nikoga od vas ne čuh da je naveo neki stručni argument, neko dublje ulaženje u statistike, bolide, trke, pravila i td, tako da je svima jasno da vi nemate pojma. Samo mlatite ne valja ovo ne valja ono, ovaj nema pojma, ovaj ima....
Nego, jebe se meni za vas i vaše kritike, meni je bitan ON, i samo ON !
ako smo mi matori jarci, moramo tebe kao mladu, zalutalu ovcu da vratimo na pravi put i pokažemo da su postojali veliki šampioni i sportisti u f1 i prije 1990.godine..![]()
ja moram rec jednu stvar... veliki sam postovalac onoga sto je schumaher uradio dok je vozio za ferrari.. Tada sam bio spreman i da opravdan neke gluposti koje je radio vozeci za nas i osvajajuci prvenstva i rekorde.
Ali vjerujte mi da odkada sam na forumu poceo da gledam i citam postove pojedinih fanova michaela, znaci omrznuo mi se covjek ...
uzas...
Please alowe me to introduce myself.......
Kao prvo, procitaj pravila foruma
a mozes i Netiquette Guidelines ("pravila o pristojnosti na internetu") cisto da neke ljude koji ti pokusavaju objasniti neke stvari ne oslovljavas sa "matori jarci". Nebitno je koliko ko ima godina, jer smo ovdje svijednaki
Kad to procitas, ja cu ti onda dat
za pocetak cu ti reci ovo:
Sezona 1982 - 16 trka.
Vozac Keke Rosberg u cijelom prvenstvu ostvaruje samo jednu pobjedu uz 6 podijuma (iz 16 trka?!?!?), ukupno 44 boda.
Ukupno 11 vozaca te sezone pobjedjuje na trkama. Sistem bodovanja je bio 9-6-4-3-2-1.
Naravno, titula se odlucivala u zadnjoj trci. Sampion je gore pomenuti Keke koji inace, sezonu prije te nije uzeo ni jedan bod![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks