View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 87 of 105 FirstFirst ... 377783848586878889909197 ... LastLast
Results 2,151 to 2,175 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kraj saopštenja Bolje CG povodom Milovog rječnika

Nas intereseuje samo jedna stvar.
    Predsjedniče, da li ste dobro?

:yipiiii:
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by mononukleoza View Post
    Samo vi drvite. Jedini koji radi i cini ispravno je sada definitivno SDP. Evo vam ga cist izbor. Jos ne znam ocu li galsati, jer je odje svaki glas posran, ali SDP ce me vuci sigurno. Mnogo dobar posao ljudi rade!!!!

A DPS se dobro zaljuljao..... Milo i ovakav rijecnik?!?!?!? Mislio sam nikada

hahahahahhahahahaha
    na osnovu cega si mislio nikada????? Ajde pretrazi malo po netu pa ces vidjeti da milo zna i mnogo gorim recnikom da se sluzi... Te price ne piju vodu jer pred svake izbore idu optuzbe an Milov racun uhvatila ga panika i nervoza i onda upotrebljava taj recnik...
    Ja ne vidjeh da su skocili da demnatuju sad one informacije njegove dje je sklepana medjunarodna koalicija,vec su stidno rekli da poznaju Djordjevica....
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

O.Š. Seosko Laprdalo - Rožaje
    Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mononukleoza View Post
    Samo vi drvite. Jedini koji radi i cini ispravno je sada definitivno SDP. Evo vam ga cist izbor. Jos ne znam ocu li galsati, jer je odje svaki glas posran, ali SDP ce me vuci sigurno. Mnogo dobar posao ljudi rade!!!!

A DPS se dobro zaljuljao..... Milo i ovakav rijecnik?!?!?!? Mislio sam nikada

hahahahahhahahahaha
    Gledo sam sinoc ono Vujici Lazovicu radni dan traje 18 casova

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    na osnovu cega si mislio nikada????? Ajde pretrazi malo po netu pa ces vidjeti da milo zna i mnogo gorim recnikom da se sluzi... Te price ne piju vodu jer pred svake izbore idu optuzbe an Milov racun uhvatila ga panika i nervoza i onda upotrebljava taj recnik...
    Ja ne vidjeh da su skocili da demnatuju sad one informacije njegove dje je sklepana medjunarodna koalicija,vec su stidno rekli da poznaju Djordjevica....
    U pravu si, u pitanju je nevaspitanje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

svi spominju milov recnik, ako cemo po recniku ljude birat... medojevic milic, mandic, danilovic, bi po tom principu bili PROTJERANI IZ CRNE GORE
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam jedno, a to je da Milo sigruno nebi optužio opoziciju da ih je sklepao neko iz kabineta Tadica, a da tu nema istine. Znam da se nebavi sitnicama i podmecanjima. Znaci stoji da ima istine.
    Ali me zacudila njegova ostrija retorika, u zadnje nije njegov stil.

Ali mislim da definitivno svima SDP kopa oci i da su se svi iznenadili njihovom kampanjom. Na skali modernog, sdp je presisao sve po pitanju kampanje, mladi ljudi, korisne akcije, lijepa retorika.

A bolja crna gora - one je vise smjehoteka i kao maped show DDDD

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

mapirani sou?
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve je Milo u pravu. Evo svi mi čekamo da pobjedi opozicija pa da povadimo barjake koji su bili u prašini 20 godina, puštamo brade preko noći, otkopavamo oružje, spuštamo balvane na ulice, palimo vatre, pečemo gibanice, koljemo po kuća ( 0 800 ZAKOLJI),
    pa onda svi zajedno krvavih ruku idemo u Beograd da proslavimo pobjedu ispred skupštine.

Jeste, ima nešto tu..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    mapirani sou?
    muppet show - hhahaah, greška - lapsus ))

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nije baš 20 godina. ko su bili oni mangaši 1999 i 2000 i još poneke? koji ono skup bijaše skoro đe taman da si Boška Buhu doveo opet bi ga upucali... bijaše normalno neki kleronacionalistički skup... toboš za dušu uz gusle, rakiju i kokarde... bješe sve fino ispeglano i čisto... mislim na fašistička obilježja.

no tvoje prećerivanje je jedan način da se eskivira stvarni problem... naime Srbija se pleka u naše poslove i neka... kao što SDP izjavi tako je bilo i biće. problem je što mi danas o tome zborimo... zato ne treba glasati, između ostaloga, za vladajuću koaliciju. vala su na vrh glave.

nije mi jasno da opozicija nije makar za ove izbore preskočila rganje Beograda. da mogu iskreno kazati ovim foteljačama da ne lažu. ovako... previše informacija a tek izjava glasnogovornice Tadićeve... hahahaha... u par rečenica uspje da reče kako je DPS prskao. a ne miješaju se... a evo beogradski izvori tvrde da je sastanka bilo... ne smeta meni. ali glup potez opozicije.

za ovo političko stagniranje su krivi i pozicija i opozicija. očigledno svi oni još imaju kompleks od BG. i kad ljube i kad kude.

a Beograd živi svojim životom.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Meni nije jasno ajd i nek je bio sastanak ali sta je moglo da se desi na njemu?! Para im sigurno nece davat, jedino "moralnu" podrsku koju mogu objesit macku o rep...samo bi im kontrauslugu napravili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ta moralna podrška je i potrebna, s obzirom na na narušene odnose dvije države

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Jedino sto mogu postic sa tom "podrskom" je ovo sto su postigli, da dps na konto toga mobilizuje jos par hiljada glasaca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Sve je Milo u pravu. Evo svi mi čekamo da pobjedi opozicija pa da povadimo barjake koji su bili u prašini 20 godina, puštamo brade preko noći, otkopavamo oružje, spuštamo balvane na ulice, palimo vatre, pečemo gibanice, koljemo po kuća ( 0 800 ZAKOLJI),
    pa onda svi zajedno krvavih ruku idemo u Beograd da proslavimo pobjedu ispred skupštine.

Jeste, ima nešto tu..
    I da zaigramo kolo na Terazijama . Vrh ...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by MonterO View Post
    Kraj saopštenja Bolje CG povodom Milovog rječnika

Nas intereseuje samo jedna stvar.
    Predsjedniče, da li ste dobro?

:yipiiii:

:lolblue: dobra fora
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vise je bilo ljudi na skupu DPS-a u rojaze u onoj hali, nego li na svim opozicionim skupovima zajedno do sada..xaxaxaxaxa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

to nam baš i nije za ponos..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zašto SDP ne ažurira svoj sajt na crnogorskom jeziku? ili makar između ostalih...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pirun View Post
    zašto SDP ne ažurira svoj sajt na crnogorskom jeziku? ili makar između ostalih...
    Sajt treba da se redizajnira uskoro kako bi između ostalog bilo omogućeno da se ubace crnogorske foneme u CMS.
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Baš mi je privlačilo pažnju koliko će se onih ljudi koji prije 3 mjeseca nijesu imali jasan stav biti privučeno da se tokom kampanje opredijeli da podrži ovu ili onu partiju i meni se sada na kraju čini da je narod u većini i prije 3 mjeseca znao za koga će glasat i da li će uopšte izać na izbore.
    Čak bih rekao da ako je ko privukao kakvog neopredijeljenog birača među onima koji nisu planirali ni izlaziti, onda je to SDP, pa zatim DPS i sateliti, a tek na kraju i to u simboličnom procentu - bijela koalicija.
    Odmah želim da se ogradim i da kažem da je to samo moj utisak i ništa više od toga.
    Meni ovi izbori izgledaju tako ofucano poznato i predvidljivo. Prije referenduma i bilo je neke dramatike, a sada mi svaki sljedeći dan u ovoj postreferendumskoj CG izgleda kao dan mrmota...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Isto sasvim subjektivno i bez nekakvog statistickog uzorka.

Vidio sam dosta razocaranih biraca opozicije koji nisu glasali zadnjih par izbora zbog razjedinjenosti i osjecaja beznadeznosti koji su sad rijesili da izadju.

Takodje, cini mi se da je, sve u svemu, tokom kampanje opozicija uspjela da izbjegne ozbiljnije kikseve, tipa onih sa pljevlajskim gradonacelnikom obozavateljem Sarica u suprotnom taboru. Mislim da i krajnje siromastvo tema na koje se fokusirala vladajuca koalicija to jasno pokazuje, poceli su sa crkvom, da bi nastavili sa bijelim kosuljama&vanishom, Rankovim dusevnim bolom zbog odlaganja posjete BG-u i sad sa nekakvim fantazijama o Tadicevim savjetnicima za koje, kad ih pitate za dokaze, kazu "to je ocigledno". Vidi se jasno da ih je muka uhvatila sto nemaju sto opipljivije, bar jos koju izjavu o "nelegalnoj drzavi" da se za nju uhvate.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Cg u tadasnjoj SFRJ je bila malo malo morgen nezavisna,po najvise ekonomski.Bili smo u rangu sa Kosovom,dobijali smi pomoc FNP(fond za nerazvijena podrucja),naravno,da bi dalje ostali nerazvijeni i da bi nam se vazda nabijalo na nos da su nas drugi hranili.
    Npr.,u svakom hotelu je bio inspektor narodne banke sfrj,koji je dobro pazio da sve zaradjene devize odu u Beograd,a od umjesnosti direktora da potkupi inspektora,zavisilo je oce li se nesto sakriti da se ima isplatiti plata zimi i ulagati u hotel.Izasli smo iz SFRJ,bez stadiona,pozorista,sporskih hala,puteva,vodovoda,i i sada jos neko ima nesto da palamudi,blahhhhhhhhhhhhh
    A u sfrj ste ušli kao visokorazvijena zemlja sa hotelima i pozorištima

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

G. Ljuban.. Zaista ste me iznenadili sa izvlacenjem i citiranjem mog komentara nakon napisanih ravno 214 postova. Sta bi to trebalo da znachi...Hmm...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić rekao je da i on posjeduje informacije koje je prije tri dana objelodanio premijer Milo Đukanović, da je savjetnik predsjednika Srbije Mlađan Đorđević ujedinio opoziciju i da je plaća.
    portal Analitika
    ++++++++++++++++++
    kako je moguće da savjetnik jedne druge države plaća opoziciju na našim izborima i da ovi to prihvate? ne smeta meni savjetovanje, kancelarija SNP u Beogradu mada je sve to pomalo čudno, itd. itd. kako je moguće da Krivokapiću ne smeta novčano plaćanje? da li su ovo samo trikovi pred izbore? nije mi jasno ovđe ništa.

Page 87 of 105 FirstFirst ... 377783848586878889909197 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)